Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βγάζει φωτογραφία που εστιάζει μόνο στην οθόνη και το υπόλοιπο είναι σκοτάδι... Fail. Βγάλε φωτογραφία το χαρτί και βάλτο από δίπλα και εστίασε και στα δύο..

Δεν ειναι σκοταδι αλλα δεν εχω τον καλυτερο φωτισμο εδω. Στο youtube υπαρχουν απειρα βιντεο να δεις αυτο που σου λεω.

Οι συγχρονες amoled διαθετουν την πιστοτερη απεικονιση χρωματων. Ειναι γεγονος κι οχι κατι υποκειμενικο

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το iPhone 6 plus το οποίο για εμένα προσωπικά είναι η καλύτερη επιλογή.

Ωραια χαιρομαι για σενα μην μας τα κανεις τσουρεκια όμως ρε τυπε ειπαμε το iPhone είναι το καλυτερο και το 6s στις 9/9 θα τα θερισει ολα

• Moderators
Δημοσ.

Γελαω με το οτι και οι δυο πλευρές ισοπεδώνετε τα παντα ε.

Δεν καταλαβαίνω πραγματικά τις συγκρίσεις X vs iPhone, αλλα ειδικα η σύγκριση Note vs iPhone δεν έχει καμία λογικη imo.

Ειναι δυο διαφορετικές φιλοσοφίες, η σειρα Note υποτίθεται εχει το Spen που την κανει να διαφερει, σε καθε vs που βλεπω περιμενω απλα καποιος να βγαλει τον ασσο walcom και spen και να ληξει :lol:

Προσωπικά παντως με απογοήτευσε η Sammy φέτος με τις ελλείψεις της και νομιζω πως θα ειναι και το πρωτο της σειρας Note που δε θα παρω..

Δημοσ.
σωπα ρε τυπε κανουν τοσες αναλυσεις και μετρήσεις με ειδικο εξοπλησμο και συ τους ξεφτιλησες με ένα κομματι χαρτι?Αθανατο ελληνικο πνευμα ολοι προπονητες διευθηντες και πρωθυπουργοι εδώ εχουμε μαζευτεί πανε αγορι μου να τους ανοίξεις τα ματια εσενα περιμενουνε

Στα @@ μου τι κανει ο καθε ξεφτιλας που τα παιρνει. Εχω το note 4 στη τσεπη μου και αυτα που ειπα με το φυλλο χαρτι τα εχω δοκιμασει εγω πρωτος..

• Like 1
Δημοσ.

Και παρεπιμπτοντως δεν υποστηριζω καμμια απ τις 2 ανοιχτα. Κ για αυτο εχω συσκευες κ απ τα 2 στρατοπεδα.

Απλα στη περιτωση της apple υπαρχει μια πολιτικη που υπαρχει απ το 2007 και στη samsung υπηρχε μια πολιτικη πριν 2 χρονια και ξαφνικα και παρολο που εκραζε την αλλαξε και γλυφει αυτα που εφτυνε..

Ε αν με ρωτησεις ομως ποια απ τις 2 εχω σε μεγαλυτερη υποληψη μαντεψε...

• Like 1
Δημοσ.
Φιλε μου για να ξεκινησω απ το τελος..

Τα mpixel ξερεις τι ειναι;

Αναλυση.. Ξερεις ποσα χρειαζονται για να εκτυπωσεις μια φωτο σε νορμαλ μεγεθος; Max 4mp?

Εκτυπωνεις αφισες; Αν οχι σου ειναι αχρηστα.

Οι οθονες που βλεπεις τις φωτο αν μιλαμε για τηλεορασεις ακομα και σε ultra hd φτανουν max τα 9 mp?

Εξηγησε μου τωρα παλι πως εσυ βλεπεις κ τι διαφορα γτ αισθανομαι εξωγηινος με αυτα που διαβαζω. Οχι απαραιτητα με σενα. Γενικα μιλαω.

Αυτο λοιπον που κανει τη διαφορα δεν ειναι τα mp..

Ειναι ο φακος με τα κρυσταλα του, διαφραγμα, αισθητηρας (που στα κινητα ειναι γτπ) κτλ..

Τα mp ειναι το κυνηγι του marketing των εταιριων..

Qhd αναλυση δεν αντιλαμβανεσαι ομως. Λυπουμαι αλλα το ανθρωπινο ματι βλεπει μεχρι καπου στα 300 ppi χοντρικα (βαριεμαι να ψαξω).

Αρα χαμενα τα 500 του note.. Επιβαρυνουν κ το hardware.

Μιλησα για την ποιοτητα των εφαρμογων σε ιδιες εφαρμογες στο playstore vs appstore..

Καμμια επαφη.. Στο ενα ειναι μπατε ακυλοι αλεστε και στο αλλο περνανε απο ελεγχους.. Ποιοτικα η μερα με τη νυχτα και αφου εχεις ipad τσεκαρε το και πες μου.

Γ αυτο κ πολλες απ τις ιδιες θα αντιληφτεις οτι ατο ενα ειναι ταμπα και στο αλλο τις πληρωνεις..

Η διαφορα ποιοτητας που λεγαμε..

Φαινεται πως εισαι προκατηλλειμενος.. Μιλας για κολληματα στο ios 8 ενω το note σου με lollipop δεν εχει τιποτα;

Sorry φιλε αλλα ετσι εγω δε συζηταω. Ειναι σα να μου λες οτι ψευδομαι και προσπαθεις να πεισεις για το αντιθετο.

Λες κ γω εχω αλλες συσκευες και δε ξερω απ αυτες.

Ps. Βαλε τον avplayer στι ipad να βλεπεις κ εκει ταινιες με ολους τους πιθανους τροπους..

Απο το τελος προς την Αρχη....

Αν περιμεναμε να βαλουμε ταινια και να δουμε με avplayer και vlc ....Καληνυχτα!!!

Υπαρχουν Αλλοι 10 τροποι να δουμε στο android (τους ανεφερε ο φιλος)

Για κολληματα που αναφερεις..επειδη το 85% της χρησης ενος smartphone - tablet ειναι το σερφαρισμα....Δεν Ανεχομαι ..επειδη ο γιος μου δεν εκλεισε 2,3 παιχνιδια που επαιζε..οταν μπαινω να σερφαρω με safari ...μολις κανω scroll να κοβεται η σελιδα στα δυο...και να πρεπει:

Να κλεισω τις εφαρμογες ...

Να ανοιξω το battery doctor (την μοναδικη εφαρμογη που βρηκα στο Τεραςτιο i tunes ) για να κανω σωςτη εκκαθαριση της μνημης

Για να μπορεσω να ξανασερφαρω Αξιοπρεπως....

(Το παραπανω τσεκαρισμενο σε 2 ipad air)

Επισης τα transition effect και lags πλεον τις περισσοτερες φορες ειναι τραγικα....

(Κολληματα τετοιου επιπεδου με το note edge εχω πολυ λιγοτερα και σαφως υποδυεστερα...)

Και φυσικα σβηνω την μια εφαρμογη για να βαλω αλλη γιατι τα 16gb Ηταν ειναι και θα ειναι(αφου και οι νεες εκδοσεις θα ξεκινανε απο 16gb) ...Τραγικα Λιγα....

Για εφαρμογες που αναφερεσαι ...ναι το itunes μπορει να εχει ποιο καλογραμμενες ...Αλλα οι καλες ειναι Ολες επι πληρωμη....

Ενω στο android εχω σχεδον Οποια Θελω....απο τον "Θειο"... και πολλες μαλιστα προσφερουν Εργαλεια Παραμετροποιησης -λογω ελευθεριας λειτουργικου-που δεν υπαρχουν στο ios....

Για Ποιοτητα Οθονης ..της samsung ...Αφου αμφισβητεις και εξειδικευμενα site που κανουν μετρησεις ...Σηκωνω γα χερια....

Για τα ppi που λες ...μπορει να ειναι μικρη η διαφορα αλλα ειναι Υπαρκτη (αλλα παλι βλεπω κολωτουμπα οταν βγαλει η αγαπητη apple μοντελα με QHD αναλυση)

Για τα mpixel στην φωτογραφικη Οπως ειπα οτι τα περισσοτερα mpixel και φυσικα με κορυφαια οπτικα μερη και αναλογο software δινουν Κορυφαιο Αποτελεσμα στις σειρες Νote & galaxy...

Τα παραπανω mpixel οντως δινουν καλυτερο αποτελεσμα στο crop και στην εκτυπωση....(Να υποθεσω οτι με την αυξηση απο 8 σε 12 θα εχουμε μια μικρη κυβισθηση)

Παντως σεν ειμαι σιγουρος οτι εχεις πιασει note στα χερια σου ιδιαιτερα (αφου δεν βρισκεις οτι κανει και τπτ ιδιαιτερο και σε καλυπτει η Φυλακη του ios)

Δημοσ.

πολύ γουστάρω όταν διαβάζω σχόλια, του τύπου << έχω και τα δυο και το android κάνει αυτό...>> η << έχω/είχα iphone/ipad και κολλαει και εκεινο και το αλλο>>

Ρεεεεεε γελάνε και η πέτρες με αυτά τα αυτά που λέτε! Αυτή εδώ διπλά μου η πετρά πέθανε στα γελάκια! :P

Βάζω στοίχημα ότι μερικοί δεν έχουν δει ios ούτε στα 2 μετρά (απόσταση από το τραπεζάκι της καφετερίας). Και άλλοι άπλα το είδαν φευγαλέα σε κάνα public χαχαχαχαχ

(samsung smartphone, android)

Μην δίνετε τα πράγματα αυτά σε παιδιά-σκύλους και δεν ξέρω τι άλλο και μετά αναρωτιέστε γιατί σέρνεται. Δεν φταίει αυτό εσείς φταίτε που το δίνεται!

Τώρα για το κινητό αυτό  είναι πάρα πολύ κάλο! έχει κάνα δυο πράγματα που έμενα δεν μου αρέσουν (αν δεν το δω από κοντά δεν μπορώ να πω 100%). Μεγάλη η χαζομάρα τς σαμυ που δεν το δίνει και στην Ευρώπη .

Σχετικό άλλα άκυρο. Αν άλλαζα κινητό/λογισμικό θα πήγαινα στα νέα μοντέλα της acer.

Για να δούμε τι θα δούμε και την άλλη βδομάδα από την μαμά apple. :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σας υποχρεώνει να το παρετε.. Εγώ από iphone 5 πήγα στο note 3 και δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσω πότε σε Apple..

• Like 3
Δημοσ.

Στα @@ μου τι κανει ο καθε ξεφτιλας που τα παιρνει. Εχω το note 4 στη τσεπη μου και αυτα που ειπα με το φυλλο χαρτι τα εχω δοκιμασει εγω πρωτος..

Το display mate ξεφτίλας που τα παιρνει?από ποιον?και σε apple  μια χαρα κριτικες εχουν κανει...δεν εχει νοημα να το συζητάμε βασικα στο παραλληλο συμπαν που ζεις το απεδειξες στον εαυτο σου με ένα φυλλο χαρτι...whatever

Δημοσ.

Κάτι παίζει με την οθόνη σου τότε φίλε μου. Όπως και πολλές οθόνες σε iphone που έδειχναν πιο κίτρινο ή πιο λευκό το λευκό...

Δημοσ.

Κλασσικός τζαμπατζής χρήστης Android "Τζάμπα τις ταινίες και τις εφαρμογές".. = "Παράνομα ταινίες και εφαρμογές" τους περισσότερους σας ενοχλεί που δεν μπορείτε να φορτώσετε τα πάντα παράνομα στο κινητό για να μην πληρώσετε έστω και ένα ευρώ και φυσικά το αναφέρετε με τον όρο "Ελευθερία συστήματος" γι αυτό οι περισσότεροι προγραμματιστές που βγάζουν ποιοτικές εφαρμογές προτιμούν iOS για Developing αντί για Android γιατί εκεί υπάρχουν κορόϊδα που πληρώνουν.

Fixed.

Τράβα πλήρωσε το iTunes τώρα για να ακούσεις τη μουσικούλα σου και άσε την πειρατεία ήσυχη κύριε ηθικέ.

• Like 3
Δημοσ.

Fixed.

Τράβα πλήρωσε το iTunes τώρα για να ακούσεις τη μουσικούλα σου και άσε την πειρατεία ήσυχη κύριε ηθικέ.

Music Subscription χρησιμοποιώ για να ακούσω την μουσικούλα μου φίλε "Πειρατή" δές Spotify,Deezer και άλλα παρόμοια αλλα ο κλασσικός ελληνάρας δέν δίνει ούτε ένα τάλιρο για την μουσική του, απο κάτι τέτοιους  πάει καταδιαόλου αυτή η χώρα και μετά αναρωτιέστε, γιατί δεν το φέρνουν και στην ελλάδα ή γιατί είναι τόσο πανάκριβα; γιατί υπάρχουν κάτι ουγκανοί σαν εσένα και κάποιους άλλους που υποστηρίζουν την πειρατεία. Δεν δούλεψες ποτέ σε παραγωγικό χώρο ή να προγραμματίσεις κάτι γιαυτό και δεν μπορείς να εκτιμήσεις την εργασία άλλων ανθρώπων. Τράβα λοιπόν στην σπηλιά σου με το Ανδροιδές σου και μην μου το παίζεις θιγμένος, σου θίξαμε και την πειρατεία που το θεωρείς κατόρθωμα, αλλα ναι ξέχασα είσαι από τους Android/PC Masterουγκανάδες που νομίζουν ότι ο Pro User δεν δίνει δεκάρα και κλέβει τους πάντες για να πάρει δωρεάν το λογισμικό του και την μουσική του.

• Like 1
Δημοσ.

Music Subscription χρησιμοποιώ για να ακούσω την μουσικούλα μου φίλε "Πειρατή" δές Spotify,Deezer και άλλα παρόμοια αλλα ο κλασσικός ελληνάρας δέν δίνει ούτε ένα τάλιρο για την μουσική του, απο κάτι τέτοιους πάει καταδιαόλου αυτή η χώρα και μετά αναρωτιέστε, γιατί δεν το φέρνουν και στην ελλάδα ή γιατί είναι τόσο πανάκριβα; γιατί υπάρχουν κάτι ουγκανοί σαν εσένα και κάποιους άλλους που υποστηρίζουν την πειρατεία. Δεν δούλεψες ποτέ σε παραγωγικό χώρο ή να προγραμματίσεις κάτι γιαυτό και δεν μπορείς να εκτιμήσεις την εργασία άλλων ανθρώπων. Τράβα λοιπόν στην σπηλιά σου με το Ανδροιδές σου και μην μου το παίζεις θιγμένος, σου θίξαμε και την πειρατεία που το θεωρείς κατόρθωμα, αλλα ναι ξέχασα είσαι από τους Android/PC Masterουγκανάδες που νομίζουν ότι ο Pro User δεν δίνει δεκάρα και κλέβει τους πάντες για να πάρει δωρεάν το λογισμικό του και την μουσική του.

Παντως δε σε ξερω, και δεν αφορα εσενα, και ας κανω quote αυτα που γραφεις, αλλα εχω πιξει απο ενα καρο ιθικολογους που πληρωνουν για το iPhone, πληρωνουν για ακριβα αμαξια, εφαρμογιτσες κλπ, βρισκουν λεφτα για διακοπες και χρωστανε το ενοικιο της γκαρσονιέρας που μενουν το οποιο δεν πληρώνουν ποτε, το νερο, το ρεύμα κλπ. Και επειδη κανω σχετικη δουλειά, ειναι 1000αδες αυτοι. Απο αυτους χρεοκόπησαμε και οχι απο όποιον δεν εχει και κανει οικονομια βλεποντας ξενη ταινια τσαμπα (δε θα την εβλεπε καθόλου αλλιως, σε τελικη ανάλυση δεν βλαπτει κανεναν και σίγουρα οχι το ελληνικό δημοσιο), ουτε απο οποιον εβαλε πειρατικη ξενη εφαρμογη στο Android κινητο του.

Οταν γινουμε σοβαρη χώρα και βγαζει ο αλλος 1500ε για 8ωρη δουλειά, τοτε να κραζεις.

Μεχρι τοτε, αυτος που δουλεύει 12ωρες για 450ε και απο αυτα τα λίγα πληρώνει και 1000ε χαρατσι, καλα κανει και παιρνει android για να εχει τον ψηφιακο του κοσμο τσαμπα.

Κατι κακομαθημενα πλουσιοπαιδα που δεν εχουν δουλέψει ποτε τους και πληρωνουν με τα λεφτα του μπαμπά γραφουν τετοια κυριγματα στην Ελλάδα τής κρισης..

• Like 2
Δημοσ.

Παντως δε σε ξερω, και δεν αφορα εσενα, και ας κανω quote αυτα που γραφεις, αλλα εχω πιξει απο ενα καρο ιθικολογους που πληρωνουν για το iPhone, πληρωνουν για ακριβα αμαξια, εφαρμογιτσες κλπ, βρισκουν λεφτα για διακοπες και χρωστανε το ενοικιο της γκαρσονιέρας που μενουν το οποιο δεν πληρώνουν ποτε, το νερο, το ρεύμα κλπ. Και επειδη κανω σχετικη δουλειά, ειναι 1000αδες αυτοι. Απο αυτους χρεοκόπησαμε και οχι απο όποιον δεν εχει και κανει οικονομια βλεποντας ξενη ταινια τσαμπα (δε θα την εβλεπε καθόλου αλλιως, σε τελικη ανάλυση δεν βλαπτει κανεναν και σίγουρα οχι το ελληνικό δημοσιο), ουτε απο οποιον εβαλε πειρατικη ξενη εφαρμογη στο Android κινητο του.

Αυτή όμως η καραμέλα με το κόστος του iPhone.. τα s6 πιό ακριβά είναι.. όσο για τις αγορές εφαρμογών μην ξεχνάς οτι αγοράζοντας μία εφαρμογή πληρώνεις και εφορία, οπότε έμμεσα έχει και η χώρα κέρδος, αλλα αυτή είναι μεγάλη συζήτηση. 

• Like 2
Δημοσ.

O αλλος λεει οτι το iphone εχει lag και οτι το android παει σφαιρα....

Ο αλλος λεει οτι δεν εχω note 4 επειδη δε του κανει η γνωμη μου..

Ο αλλος παιρνει 800 ευρω συσκευη και ντρεπεται να δωσει να παρει ενα τραγουδι ή μια ταινια και τα θελει ολα τσαμπα.. Α, κανει και call me back (δεν εχω τιποτα με τα παιδια που σκεφτονται νορμαλ και εχουν android των 100-200-300 αντε 400 και παιρνουν τις δωρεαν εφαρμογες ή προσπαθουν να μειωσουν τα εξοδα)..

Ο αλλος λεει οτι τρολλαρω οταν λεω οτι πραγματικα δεν υποστηριζω κανεναν απ τους 2 ενω στο σπιτι μου εχω note 4, galaxy tab A και macbook pro 15 retina..

O αλλος λεει οτι, δε με νοιαζει πιο site, δεν υπαρχουν site που τα παιρνουν και ολα κ καλα λενε την αληθεια.. Ασχετα αν ειναι ποτε με τη μια και ποτε με τον αλλη εταιρεια (αναλογα τις τσεπες).

Ο αλλος λεει οτι μπηκα να μαζεψω like........

Και wtf? O αλλος επιμενει να μιλαει για megapixels....

E αντε κουρεφτειτε λεω εγω. Ειχα καιρο να γραψω στο site αλλα απ οτι φαινεται δεν εχασα και κατι.. Τα ιδια 15αχρονα κρυβονται πισω απ το πληκτρολογιο.

Οταν δειτε τις πωλησεις ομως και τη βουτια που θα κανει παλι η samsung το ερχομενο ετος, σε σχεση με την μισητη apple που εκραζε και πρωτη απ ολους αντιγραφει, θα νιωσετε λιγο.

'Η απλα παλι θα το ριξετε στο οτι υπαρχουν προβατα ενω ολοι οι υπολοιποι ειστε ξυπνοπουλια..

Δε με νοιαζει ποιος θα απαντησει απο κατω απ το σχολιο μου για να σας προλαβω.

Υπαρχουν 1, 2 ατομα εδω μεσα που μπορουμε να μιλησουμε ηρεμα και πολιτισμενα και τους ζηταω συγγνωμη που παρασυρομαι..

Το μονο που θα πω ειναι οτι το ολο θεμα ξεκινησε με καποιον που συγκρινε τα megapixels..

χαχαχαχαχαχαχαχα.

Πηγα και γω να απαντησω σοβαρα (σαν χομπιστας φωτογραφος) μπας και τον βοηθησω και τα ακουσα κ ολας απο πανω!!!

Αντε καλο σ/κ και καλα χριστουγεννα γτ οντας ναυτικος φευγω κ γω την αλλη δευτερα.

P.s.  Ipad δε ξαναεπαιρνα.. Σε iphone ομως ξαναπηγαινα.. Για διαφορετικους λογους...

Και για την ιστορια ημουν ο πρωτος που ξενερωσα με τη παρουσιαση του note 5.. Αντε να δουμε τωρα με τι θα αντικαταστησω το note γτ η lollipop μου χει σπασει τα νευρα!!!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...