KAKADI Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Φιλε επειδη οπως εγραψα ειμαι και χρηστης ios (ipad air) ...και παραλληλα εχω και ενα 2ο tab s 8.4...σε πληροφορω οτι το tab s ειναι σαφως πιο καλοστημενο (με την lollipop) και φυσικα με πολλα εργαλεια ελεω android...(βλεπουμε και καμια ταινιουλα ...με Ολους τους Γνωστους Τροπους πχ) Με το ipad απο τοτε που πηγε στο ios8 (και δεν μας αφησε να γυρισουμε στο ios 7-κοινως Φυλακη)...πηξαμε στα κολληματα στα freezαρισματα και κραςαριςματα του safari...στο multitasking ...που δεν υπαρχει κλπ κλπ Για το note που αναφερεσαι οπως σου ειπα εχω το edge...το οποιο ειναι Απολυτα Απροβληματιστο ...και σαφως Γρηγορο... Για την εμπειρια χρησης και για την ποιοτητα εφαρμογων που αναφερεσαι ? Στο s note ,στην γρηγορη σημειωση,στην χειρογραφή ? Ολα Δουλευουν Αψογα..πραγματικα.... Τα mpixel σιγουρα δεν ειναι το Μοναδικο κριτηριο για την ποιοτητα της Φωτογραφικης....Αλλα ΑΥΤΟ θα πλασαρει η Αγαπητη Apple.... Στην τελικη γιατι δεν κραταει τα Τιμημενα 8mpixel? Πιστευει κανεις Σοβαρος συνομιλητης ..οτι θα μπορουσε να ανταπεξελθει το Μηλο ...με το παρων hardware στο φορτωμενο με ενα σωρο features και δυνατοτητες note....και με QHD αναλυση ...για να μην Ξεχνιομαστε Ελατε...Τωρα Φιλε μου για να ξεκινησω απ το τελος..Τα mpixel ξερεις τι ειναι; Αναλυση.. Ξερεις ποσα χρειαζονται για να εκτυπωσεις μια φωτο σε νορμαλ μεγεθος; Max 4mp? Εκτυπωνεις αφισες; Αν οχι σου ειναι αχρηστα. Οι οθονες που βλεπεις τις φωτο αν μιλαμε για τηλεορασεις ακομα και σε ultra hd φτανουν max τα 9 mp? Εξηγησε μου τωρα παλι πως εσυ βλεπεις κ τι διαφορα γτ αισθανομαι εξωγηινος με αυτα που διαβαζω. Οχι απαραιτητα με σενα. Γενικα μιλαω. Αυτο λοιπον που κανει τη διαφορα δεν ειναι τα mp.. Ειναι ο φακος με τα κρυσταλα του, διαφραγμα, αισθητηρας (που στα κινητα ειναι γτπ) κτλ.. Τα mp ειναι το κυνηγι του marketing των εταιριων.. Qhd αναλυση δεν αντιλαμβανεσαι ομως. Λυπουμαι αλλα το ανθρωπινο ματι βλεπει μεχρι καπου στα 300 ppi χοντρικα (βαριεμαι να ψαξω). Αρα χαμενα τα 500 του note.. Επιβαρυνουν κ το hardware. Μιλησα για την ποιοτητα των εφαρμογων σε ιδιες εφαρμογες στο playstore vs appstore.. Καμμια επαφη.. Στο ενα ειναι μπατε ακυλοι αλεστε και στο αλλο περνανε απο ελεγχους.. Ποιοτικα η μερα με τη νυχτα και αφου εχεις ipad τσεκαρε το και πες μου. Γ αυτο κ πολλες απ τις ιδιες θα αντιληφτεις οτι ατο ενα ειναι ταμπα και στο αλλο τις πληρωνεις.. Η διαφορα ποιοτητας που λεγαμε.. Φαινεται πως εισαι προκατηλλειμενος.. Μιλας για κολληματα στο ios 8 ενω το note σου με lollipop δεν εχει τιποτα; Sorry φιλε αλλα ετσι εγω δε συζηταω. Ειναι σα να μου λες οτι ψευδομαι και προσπαθεις να πεισεις για το αντιθετο. Λες κ γω εχω αλλες συσκευες και δε ξερω απ αυτες. Ps. Βαλε τον avplayer στι ipad να βλεπεις κ εκει ταινιες με ολους τους πιθανους τροπους.. 3
ChimairaX Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Κοιτά να δεις που τα μισά κάνουν καλύτερη δουλειά απο τα full που δίνει η Samsung. Φαντάζομαι πως για να λειτουργήσει αξιοπρεπώς και χωρίς lag η κινητάρα με τους 6 επεξεργαστές και τα 4gb ram θα πρέπει να γίνει root και να βάλει κάποιος κάποια custom rom όταν κυκλοφορήσει για να διώξει όλη την σαβούρα που θα εχει βάλει η Sammy μέσα..... Νομίζω ότι τα φτωχά 2gb που θα εχει το iPhone 6s θα είναι αρκετά για να αφήσει πολύ πίσω τις υπερκινηταρες. Ήδη το κοντράρει στα ίσα το απλό φτωχό 6 plus με το μόλις 1gb Ram Ε με αυτήν την λογική γιατί δε μειώνεται το κόστος Χ2 να γουστάρουμε; 2
hic_et_nunc Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Φιλε μου για να ξεκινησω απ το τελος.. Τα mpixel ξερεις τι ειναι; Αναλυση.. Ξερεις ποσα χρειαζονται για να εκτυπωσεις μια φωτο σε νορμαλ μεγεθος; Max 4mp? Εκτυπωνεις αφισες; Αν οχι σου ειναι αχρηστα. Οι οθονες που βλεπεις τις φωτο αν μιλαμε για τηλεορασεις ακομα και σε ultra hd φτανουν max τα 9 mp? Εξηγησε μου τωρα παλι πως εσυ βλεπεις κ τι διαφορα γτ αισθανομαι εξωγηινος με αυτα που διαβαζω. Οχι απαραιτητα με σενα. Γενικα μιλαω. Αυτο λοιπον που κανει τη διαφορα δεν ειναι τα mp.. Ειναι ο φακος με τα κρυσταλα του, διαφραγμα, αισθητηρας (που στα κινητα ειναι γτπ) κτλ.. Τα mp ειναι το κυνηγι του marketing των εταιριων.. Qhd αναλυση δεν αντιλαμβανεσαι ομως. Λυπουμαι αλλα το ανθρωπινο ματι βλεπει μεχρι καπου στα 300 ppi χοντρικα (βαριεμαι να ψαξω). Αρα χαμενα τα 500 του note.. Επιβαρυνουν κ το hardware. Μιλησα για την ποιοτητα των εφαρμογων σε ιδιες εφαρμογες στο playstore vs appstore.. Καμμια επαφη.. Στο ενα ειναι μπατε ακυλοι αλεστε και στο αλλο περνανε απο ελεγχους.. Ποιοτικα η μερα με τη νυχτα και αφου εχεις ipad τσεκαρε το και πες μου. Γ αυτο κ πολλες απ τις ιδιες θα αντιληφτεις οτι ατο ενα ειναι ταμπα και στο αλλο τις πληρωνεις.. Η διαφορα ποιοτητας που λεγαμε.. Φαινεται πως εισαι προκατηλλειμενος.. Μιλας για κολληματα στο ios 8 ενω το note σου με lollipop δεν εχει τιποτα; Sorry φιλε αλλα ετσι εγω δε συζηταω. Ειναι σα να μου λες οτι ψευδομαι και προσπαθεις να πεισεις για το αντιθετο. Λες κ γω εχω αλλες συσκευες και δε ξερω απ αυτες. Ps. Βαλε τον avplayer στι ipad να βλεπεις κ εκει ταινιες με ολους τους πιθανους τροπους.. Αφου δεν παιζουν ρολο τα mp γιατι τα iphone βγαζουν απλα καλες φωτογραφιες;;; Αντιλαμβανεσαι τι φωτο βγαζει ενα S6;;; Και 2ον γιατι αφου δεν εχει σημασια κατι τετοιο γιατι η apple θα ανεβει στα 12mp;; Μπορει να μη βλεπεις πιξελς σε μια fhd οθονη αλλα η οθονεσ των S6/s6 edge ειναι να τις πιεις στο ποτηρι. Τρεξε αυριο σ ενα καταστημα να δεις live το S6 edge plus και βαλε διπλα το iphone 6 plus. Θα σοκαριστεις με την διαφορα παροτι δεν θα βλεπεις pixels Εμφανισιακα λατρευω τα ipad και σιχαινομαι τα capacitive buttons του Tab S 10.5 και παρολο που ηταν πιο ακριβο απ το ipad air 2 αγορασα αυτο γιατι αν θελω να δω μια ταινια την κατεβαζω σε 1080p και ή την βλεπω εκει ή την πεταω ασυρματα στην smart tv μου. Στο ipad θα πρεπει να την αγορασω και να αγορασω και apple tv.
Macgneto Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Αν τα κινητά της Apple έδιναν τον ιδιο βαθμό παραμετροποιησης και δυνατοτήτων όπως το Note 3-4-5 κτλ θα ήθελε και αυτή ανώτερα χαρακτηριστικά. οσο για το επιτυχημένο μαρκετινγκ της Apple της βγάζω το καπέλο καμία άλλη εταιρία δεν ξέρει να πουλάει καλύτερα φυκια για μεταξωτες κορδέλες... ειναι καλή σε αυτό που κάνει εχει ένα πολύ καλο κινητό που κάποτε όντως ήταν ο ηγέτης στον τομέα των κινητών. πλέον κανένας δεν αυταπατάται οτι απλά παρακουλουθεί τις εξελίξεις. παρόλα αυτά θα κάνει και πάλι νεα ρεκόρ πωλήσεων και αυτό είναι στο κάτω κάτω η μαγκιά της Apple και γελάει με τους υπόλοιπους αντίπαλους της Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους ενδιαφέρει να παραμετροποιούν ένα κινητό σε εξεφτιλιστικό βαθμό...το θεωρώ κουτό το λιγότερο! Τι χρειάζεται δηλαδή να παραμετροποιήσεις σε ένα iphone ώστε να το κάνεις λειτουργικό, περισσότερο λειτουργικό απο ότι ήδη είναι, δηλαδή τέρας λειτουργικό μέχρι εκεί που δεν πάει? Το ανοίγεις, βάζεις τα στοιχεία σου και αν δεν έχεις δημιουργείς appleid, τέλος. Τι άλλο δηλαδή θα μπορούσε να παραμετροποιήσει ένας χρήστης τη στιγμή που τα ΠΑΝΤΑ λειτουργούν σφαίρα και όπως πρέπει, δεν υπάρχει το παραμικρό lag, υπάρχει εγγυημένη ασφάλεια των δεδομένων σου και των προσωπικών πληροφοριών σου (όχι σαν κάτι τρύπια λειτουργικά, βλέπε android). Δεν μπορώ να καταλάβω ορισμένες φορές πώς κράζουν ορισμένοι ένα κομψό και λειτουργικό αντικείμενο μόνο και μόνο επειδή δεν μπορεί να γίνει καγκουρίστικο κατ'επιλογήν του χρήστη. Είναι σαν να θές να φτιάξεις ένα civic με μπουρί εξάτμιση, γκράφιτι στο αμάξωμα, τούρμπο διπλά, εισαγωγή, πρόγραμμα 3ου σταδίου, σπόρ σασμάν, φωτάκια ledακια παντού, ένα πορτπαγκάζ όλο ηχείο. Θα σου σκάσει δίπλα σου ένα S3 μαμά και απλά χωρίς πολλά πολλά θα φάς σκόνη. Την ίδια σκόνη που τρώνε όλες οι εταιρειούλες τύπου samsung απο την Apple. Λέτε ότι η Apple έχψει marketing? χαχα!!! Έχει φοβερά προιόντα κύριοι που απλά δουλεύουν. Χέστηκε ο απλός κόσμος για το marketing. Όταν ένας χρήστης θα πάει να αγοράσει συσκευή τηλεφώνου θα το κάνει για να καλύψει κάποιες ανάγκες του. πώς λοιπόν αυτός ο χρήστης που ενδεχομένως δεν έχει παρακολουθήσει το keynote της apple ξέρει ότι το iphone είναι το καλύτερο????? Πολύ απλά απο στόμα σε στόμα. Η εμπειρία χρήσης είναι αυτή που κάνει τον κόσμο να πεί "πάρε iphone, το έχω και εγώ και απλά τα σπάει". Άρα λοιπόν όσο marketing και να κάνει η apple ο τελικός καταναλωτής είναι αυτός που θα αγαπήσει ή θα πετάξει ένα προιόν. Θα το διαφημίσει ή θα το δισφημήσει. Και χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ με τον φίλο που κάνω παράθεση το σχόλιο του φιλικά πάντα αλλά πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί σε ορισμένα πράγματα. Η apple δεν ακολουθεί τις εξελίξεις και όποιος πιστεύει το αντίθετο είναι τουλάχιστον τυφλός. 2
voldemort Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ποσο ψευτικο μοιαζει ομως το 6 plus μπροστα στο Note 5. Και φαντασου το 6s θα ειναι για ακομη εναν χρονο το ιδιο... Με περυσι. Apple rules... Aλλα ρε φιλε ελεος...τοσο Lag αυτο το Note 5 δεν χωνευεται.Περιμενεις 2 ωρες να ανοιξει ενα μια εφαρμογη... Ελεος ρε sammy! 2
ntsikos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 @voldemort Ποιος μίλησε για lag στο note 5 εδω μεσα και δεν το καταλάβαμε;;
randomcat Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 αυτο το πραγμα με την σταθεροτητα ποτε δεν το καταλαβα. πως ακριβως μπορεις να συγκρινεις ενα κατακλειδωμενο λειτουργικο με ενα ανοικτο; ΠΡΟΦΑΝΩΣ και το 1ο ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να ειναι πιο σταθερο αφου δινει στις εφαρμογες πολυ λιγοτερα δικαιωματα (και στον χρηστη ακομα πιο λιγα). Είναι η ίδια ιστορία με το Apple Mac OS vs Microsoft Windows OS. Το πρώτο κατακλειδωμένο. 'Σταθερό' όμως. Ε, αυτό έλειπε. Το δεύτερο έδινε ανέκαθεν ελευθερία στο χρήστη (μέχρι να εμφανιστούν τα Win10 που κάνουν updates κ.α. με το έτσι θέλω) και υποστήριζε third-party drivers και χιλιάδες συσκευές από διαφορετικούς κατασκευαστές και όχι μόνο από την ίδια την MS. Ε, αυτή η υποστήριξη συνοδεύεται και από μπλε οθόνες καμιά φορά. Η μαγκιά προφανώς και είναι της MS. Όμως ο κάθε τεχνολογικά ανεγκέφαλος σταρμπακικός χιπστεροποζεράς μάκφαγκ, θεωρεί πως η μαγκιά είναι της Apple αφού το λειτουργικό της δεν πετάει μπλε οθόνες όπως της MS. 1
shad Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Είμαι κάτοχος note 4 και s4, καταπληκτικά χαρακτηριστικά αλλά το lag τους είναι απίστευτο, πιάνω στα χέρια μου iPhone 4 ή 5 και πετάει, είμαι πολύ απογοήτευμενος με το λειτουργικό, θα ήθελα να έλεγε κάποιος που το έχει για το lag του Με Note 4 και περιμένω το 5.1.1 μπας και στρώσει. Δεν ξέρω από πρώτο χέρι πως πηγαίνουν τα τύπου s6 και πανω, αλλά το g4 αν είχε πενακι θα ήταν σταθμός για μένα!!!!
dimourinho1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Αν για να λειτουργήσει αξιοπρεπώς ενα κινητό χρειάζεται dual quad core cpu και 4gb RAM φέξε μου και γλίστρησα.....τέλος πάντων η 9η Σεπτέμβρη έρχεται και θα μπουν τα πράγματα στην θέση τους πάλι την σκόνη της Apple θα βλέπουν μερικές εταιρίες. Πετώντας μαλακίες, δεν γίνεσαι πιλότος.... 10
gdriver Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 ο καθένας έχει διαφορετικές προτεραιότητες για διαλέξει / μη διαλέξει μία τηλεφωνική συσκευή. εγώ που δεν είμαι οπαδός του αλουμινίου και του γυαλιού ,τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένο αυτό το μοντέλο με απομακρύνουν από την αγορά του. τα επόμενα 3 στοιχεία που σε αυτήν την κατηγορία πλέον είναι πάγια σε άλλες εταιρείες αλλά σε αυτήν εδώ τη συσκευή λείπουν, είναι φυσικά το sd, αφαιρούμενη μπαταρία και φυσικά σε τετοιου επιπέδου κινητό τηλέφωνο ενεργή και όχι παθητική διπλή κάρτα sim. ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα τέτοια τηλέφωνα από άλλες ανταγωνιστικές εταιρείες. όσο για σχέδιο της πλάτης αυτού του τηλεφώνου, ακούω από τώρα τα παράπονα αυτών που θα γραντζούνισουν τό κάλυμμα του. επομένως σχεδόν όλοι θα κυκλοφορούν με θήκη που θα ακυρώνει αυτομάτως την όποια ποιότητα κατασκευής.
giorgospaulina Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Επιτέλους άλλαξαν λίγο τα εικονίδια
KAKADI Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Αφου δεν παιζουν ρολο τα mp γιατι τα iphone βγαζουν απλα καλες φωτογραφιες;;; Αντιλαμβανεσαι τι φωτο βγαζει ενα S6;;; Και 2ον γιατι αφου δεν εχει σημασια κατι τετοιο γιατι η apple θα ανεβει στα 12mp;; Μπορει να μη βλεπεις πιξελς σε μια fhd οθονη αλλα η οθονεσ των S6/s6 edge ειναι να τις πιεις στο ποτηρι. Τρεξε αυριο σ ενα καταστημα να δεις live το S6 edge plus και βαλε διπλα το iphone 6 plus. Θα σοκαριστεις με την διαφορα παροτι δεν θα βλεπεις pixels Εμφανισιακα λατρευω τα ipad και σιχαινομαι τα capacitive buttons του Tab S 10.5 και παρολο που ηταν πιο ακριβο απ το ipad air 2 αγορασα αυτο γιατι αν θελω να δω μια ταινια την κατεβαζω σε 1080p και ή την βλεπω εκει ή την πεταω ασυρματα στην smart tv μου. Στο ipad θα πρεπει να την αγορασω και να αγορασω και apple tv. Ξαναδιαβασε τη πρωτη παραγραφο απ το προηγουμενο ποστ μου γτ δε με καταλαβες.. Αφου παιζουν τοσο ρολο τα mp για πες μου κατι.. Ποσα εχει το s6? Πολυ ωραια. Η mirrorless fullframe φωτογραφικη sony a7r που εχει 12 mp αισθητηρα ειναι χειροτερη δηλαδη ε; Παρα τα 2χιλιαρικα που εχει.. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ασχοληθειτε λιγο εδω μεσα μερικοι να μαθετε 5 πραγματα γτ θα μας παρουν με τις τοματες. Ειπαμε για να δεις ταινια στο ipad κατεβασσε το avplayer. Το φορτωνεις οτι αρχειο θες με εξωτερικους υποτιτλους και παιζει. Γτ δε μ ακουει κανεις εδω μεσα. Τοσο δυσνοητα τα λεω; Δεν εαμφιβαλλω πως το s6 edge plus εχει καλυτερη οθονη. Ειναι κ ενα χρονο μπροστα ετσι καλλιως. Γενικα ομως τα samsung παρα τις εντυπωσιακες οθονες τους δεν εχουν ρεαλιστικα χρωματα.. 3
KAKADI Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι η ίδια ιστορία με το Apple Mac OS vs Microsoft Windows OS.Το πρώτο κατακλειδωμένο. 'Σταθερό' όμως. Ακυρος, αδιαβαστος και λανθασμενος.. 4 χρονια το δουλευω. Ευτυχως ηρθες κ μου ανοιξες τα ματια. 3
panos2000gr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Αν ήμουν διευθύνων σύμβουλος της samsung το πρώτο πράγμα που θα έκανα είναι να απολυσω ολο το τμήμα software της εταιρείας στο όποιο συμβαίνουν τραγικά πραγματα...το s6 με specks που ντροπιάζουν κάθε συσκευη κατάφερε να στερείται multitasking (reloads επιπέδου ios), ανεξήγητα battery drains, τα tab pro δεν έχουν πάρει ακόμη lollipop αν και πλησιάζουμε στο 2016 και στο note 4 περιμένουν ακόμη την 5.1.1!!! Στη συνέχεια θα απέλυα όλα τα τμηματα σχεδιασμου, ανάπτυξης και μάρκετινγκ της εταιρειας. Πραγματικά εχει χαθεί η μπάλα με τα εκατοντάδες διαφορετικά μοντελα και τις παραλαγες (μόνο το note 4 κυκλοφορεί σε 11 διαφορετικές εκδοχές). Τέλος και μέχρι να στρώσουν τα πράγματα θα αγόραζα ένα G4 για να κάνω απροβλημάτιστα την δουλειά μου 2
makridis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μιλάμε για το καλύτερο κινητό πλέον τη lg iphone και κουραφέξαλα κρίμα που δεν θα το δούμε φετος Εμ...το LG G4 είναι το καλύτερο κινητό (πιο πλήρες) που κυκλοφόρησε φέτος. Για Note υπάρχει η επιλογή του Note 4 exynos (όχι snapdragon) που είναι almost σαν το Note 5 και κατ 'εμε είναι πιο πλήρες από το 5άρι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα