markos9 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 θέλω να κάνω update στο bios στην asus m5a97 r2.0 από τα windows άλλα η asus δεν δίνει σε windows άλλα μόνο σε flash (αν δε κάνω λάθος). επίσης θα ήθελα να μου πείτε βήμα βήμα πως κάνουμε update από flash ( για να μάθω και αυτήν την διαδικασία). ευχαριστώ εκ τν προτέρων
WalkerSW Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Τι παραπανω θα σου πουμε εμεις απο τις αναλυτικες οδηγιες που δινει η Asus?
markos9 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Τι παραπανω θα σου πουμε εμεις απο τις αναλυτικες οδηγιες που δινει η Asus? Πως θα το κάνω από τα windows το κυριότερο
Xristaras12 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις απο τα windows εκτος κ αν ψάχνεσαι για αλλαγή μητρικής. ολα τα bios update γίνονται απ το bios πλην των λάπτοπ. αφου έχει uefi δεν ειναι δύσκολο. μπες στο ez flash utility που υπάρχει στο bios https://www.asus.com/support/FAQ/1012815/
markos9 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις απο τα windows εκτος κ αν ψάχνεσαι για αλλαγή μητρικής. ολα τα bios update γίνονται απ το bios πλην των λάπτοπ. αφου έχει uefi δεν ειναι δύσκολο. μπες στο ez flash utility που υπάρχει στο bios https://www.asus.com/support/FAQ/1012815/ γιατι να μην το κανω απο τα windows;
Xristaras12 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 γιατι κανεις κατασκευαστης δεν το προτείνει και ελάχιστοι ειναι αυτοι που δίνουν εργαλείο για να το κάνεις απο εκει. ο σωστός τρόπος ειναι μέσα απ το ιδιο το bios και αφού γινει η ενεμέρωση κανεις ενα Load defaults και ξανα πειράζεις αυτά που είχες πειράξει. επίσης η asus δεν δινει utility για να το κάνεις μέσα απ τα windows,αρα δεν έχεις αλλη επιλογή. αν φοβάσαι το bios,πίστεψε με για την συγκεκριμένη διαδικασία το αναποδο θα πρέπει να φοβάσαι. κάνε αναζήτηση για corrupted bios/bricked να δεις πόσοι λενε οτι την παθανε εντος windows και ποσοι εντος bios. και ζημιά να κάνεις,έχει crashfree νομίζω η συγκεκριμένη μητρική και οι asus σου λενε βάλε το cd που εχεις στο κουτι και κάνει restore με καποιο συνδιασμό πλήκτρων αν θυμαμαι καλα.
markos9 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 γιατι κανεις κατασκευαστης δεν το προτείνει και ελάχιστοι ειναι αυτοι που δίνουν εργαλείο για να το κάνεις απο εκει. ο σωστός τρόπος ειναι μέσα απ το ιδιο το bios και αφού γινει η ενεμέρωση κανεις ενα Load defaults και ξανα πειράζεις αυτά που είχες πειράξει. επίσης η asus δεν δινει utility για να το κάνεις μέσα απ τα windows,αρα δεν έχεις αλλη επιλογή. αν φοβάσαι το bios,πίστεψε με για την συγκεκριμένη διαδικασία το αναποδο θα πρέπει να φοβάσαι. κάνε αναζήτηση για corrupted bios/bricked να δεις πόσοι λενε οτι την παθανε εντος windows και ποσοι εντος bios. και ζημιά να κάνεις,έχει crashfree νομίζω η συγκεκριμένη μητρική και οι asus σου λενε βάλε το cd που εχεις στο κουτι και κάνει restore με καποιο συνδιασμό πλήκτρων αν θυμαμαι καλα. φίλε μου ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωσή! χρειάζεται να ξέρω κάτι άλλο; να σου πω κάπου είχα δει ότι κατεβαζόταν το αρχείο το έβαζαν στο usb άλλαζαν το όνομα του(κάτι cap νομίζω) και μετά με κλειστό το pc πατώντας ένα κουμπί έκαναν το update. Aυτο τι σχέδιο είναι;
Xristaras12 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 δεν εχω ιδέα. στο λινκ που εχω παραθέσει υπάρχει οδηγός για το τι πρέπει να κάνεις πάντως. φλασακι σε fat32 και περνας το αρχειο εκει. Δεν θυμαμαι τι αλλο γράφει. να τονίσω κάπου εδώ οτι την διαδικασία την κάνεις υπο δική σου ευθύνη,μη ζητάς ρεστα αν κάτι δεν παει καλά. Ξηγιέμαι,δεν παρεξηγιέμαι
markos9 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 δεν εχω ιδέα. στο λινκ που εχω παραθέσει υπάρχει οδηγός για το τι πρέπει να κάνεις πάντως. φλασακι σε fat32 και περνας το αρχειο εκει. Δεν θυμαμαι τι αλλο γράφει. να τονίσω κάπου εδώ οτι την διαδικασία την κάνεις υπο δική σου ευθύνη,μη ζητάς ρεστα αν κάτι δεν παει καλά. Ξηγιέμαι,δεν παρεξηγιέμαι χαχαχα όχι βεβαία αυτό για το φατ32 δεν το ήξερα είχα σκοπώ να το βάλω NTFS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα