Προς το περιεχόμενο

Μετακίνηση εργοστασιακών εφαρμογών και μη σε Android Tablet 4.2 Jelly Bean

botakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,
Εδώ και καιρό έχω ένα tablet της ESTAR το Mini Aluminum Black 7,85"/Quad Core 1.0GHz/8GB με Android 4.2 Jelly Bean και μία external card 16 GB.
To πρόβλημα που έχει υπάρξει είναι ότι όταν πάω να κάνω ενημέρωση τις εφαρμογές μου εμφανίζει μήνυμα ότι δεν είναι επαρκής ο χώρος αυτό συμβαίνει και όταν πάω να εγκαταστήσω μία νέα εφαρμογή.
Να σημειώσω ότι έχω κάνει root της συσκευή και ότι στην πραγματικότητα έχω διαθέσιμο χώρο στην εσωτερική μνήμη του tablet όπως επίσης και στην εσωτερική μνήμη SD, στην external δεν μπορώ να εγκαταστήσω καμία εφαρμογή παρά μόνο data παρόλο που έχω το Link2sd.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος είναι, υπάρχει τρόπος να μεταφέρω όλες τις εφαρμογές που έχω στην εσωτερική μνήμη στην εξωτερική ώστε να αποδεσμεύσω την εσωτερική μνήμη και να έχω όλες τις εφαρμογές εργοστασιακές και μη στην EXTERNAL;

Κάποιοι μου είπαν να κατεβάσω τις εφαρμογές στο pc και μετά να τις αποθηκεύσω στην external και να κάνω μετά εγκατάσταση από εκεί. Ισχύει κάτι τέτοιο και ποια είναι η διαδικασία;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...