Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο περιεργεια, στον παραπανω επεξεργαστη Overclock με την stock ψυκτρα και με αυτη την μητρικη θα κανει? :P

+1

Πολλες φορες κοιταμε το δεντρο και χανουμε το δασος.

Δημοσ.

Οθονη δεν εχω αλλα δεν σκοπευω να αγορασω αμεσα θα χρησιμοποιησω μια σχετικα παλια που εχω 

Κακώς που δεν δίνεις την απαιτούμενη προσοχή σε τόσο σημαντικό μέρος του συστήματος.

• Like 1
Δημοσ.

Κακώς που δεν δίνεις την απαιτούμενη προσοχή σε τόσο σημαντικό μέρος του συστήματος.

Συμφωνώ με τον Millennium (αυτές τις 1.529.420 φορές που το έχει αναφέρει σε συνθέσεις :-D  :-D  :-D  ). 

Δημοσ.

Μπορειτε να μου προτεινετε μια οθονη μεχρι 250 ευρω? Στο συστημα που εφτιαξα ενα τροφοδοτικο 550W ειναι αρκετο?

Δημοσ.

Αν μπορείς να πάρεις από ΕΕ:

http://www.hardwareversand.de/60+cm+%2824%29+/254473/Sonderposten%3A+LG+24GM77-B+Gaming+Monitor.article

Διαφορετικά θα δώσεις κάτι παραπάνω ή θα κοιτάξεις άλλη.

Ένα ποιοτικό 550αρι σου κάνει αλλά στα 80-90ε παίρνεις καλύτερα.Δεν έχεις βάλει ψύκτρα ,έχεις;

Δημοσ.

Αν μπορείς να πάρεις από ΕΕ:

http://www.hardwareversand.de/60+cm+%2824%29+/254473/Sonderposten%3A+LG+24GM77-B+Gaming+Monitor.article

Διαφορετικά θα δώσεις κάτι παραπάνω ή θα κοιτάξεις άλλη.

Ένα ποιοτικό 550αρι σου κάνει αλλά στα 80-90ε παίρνεις καλύτερα.Δεν έχεις βάλει ψύκτρα ,έχεις;

Oθονη ποια απο ολες; Περιπου ναι υπαρχει περιπτωση να βρω μια ψυχτρα την coolermaster nepton 240 οποτε αμα κατι στραβωσει θα την αγορασω εγω εξτρα απο το αρχικο budget

Δημοσ.

Oθονη ποια απο ολες; Περιπου ναι υπαρχει περιπτωση να βρω μια ψυχτρα την coolermaster nepton 240 οποτε αμα κατι στραβωσει θα την αγορασω εγω εξτρα απο το αρχικο budget

Η LG 24GM77 σε προσφορά είναι αυτή που σου πρότεινα αλλά μια είναι διαθέσιμη-μια όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...