Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

α εγω καταλαβα ποσο νωριτερα σου ερχεται το χαρτι.Μπες στο site και δες ποτε μπαινεις λογικα εχει βγει.Αν δεν εχει βγει για σενα δες τι ημερομηνια μπαινει αυτη η σειρα και υπολογιζε +- 4,5 μερες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και εγώ Ιούλιο μπαίνω· μου είχαν πει στην στρατολογία ότι θα με ειδοποιήσουν μέσα Ιουνίου για το πότε και που παρουσιάζομαι. Τότε θα το γράψουν και στο site.

• Like 1

α εγω καταλαβα ποσο νωριτερα σου ερχεται το χαρτι.Μπες στο site και δες ποτε μπαινεις λογικα εχει βγει.Αν δεν εχει βγει για σενα δες τι ημερομηνια μπαινει αυτη η σειρα και υπολογιζε +- 4,5 μερες

Στη stratologia . gr λεει οτι δεν προορίζομαι για την ΕΣΣΟ που ακολουθεί! Μήπως ακόμα δεν τα ανανέωσαν? Μιας και έχουμε μέσα Μαιου δεν τελείωσε η ΕΣΣΟ αυτή...

Φαντάζομαι οτι τα ίδια ισχύουν & για τη σειρά του Σεπτεμβρίου, δηλαδή δεν μπορεί να ξέρει κανείς ακριβώς πότε θα μπει η σειρά; Ούτε έστω κατ'εκτιμηση στο περίπου (δηλαδή 1ο δεκαήμερο, 2ο δεκαήμερο, κλπ);

Sent from my OMNIA7

Φαντάζομαι οτι τα ίδια ισχύουν & για τη σειρά του Σεπτεμβρίου, δηλαδή δεν μπορεί να ξέρει κανείς ακριβώς πότε θα μπει η σειρά; Ούτε έστω κατ'εκτιμηση στο περίπου (δηλαδή 1ο δεκαήμερο, 2ο δεκαήμερο, κλπ);

Sent from my OMNIA7

Sent from my OMNIA7

Sent from my OMNIA7

συνήθως είναι απο 15 και μετά

Καλή τύχη φίλε πέφτεις σε ασχημη ΕΣΣΟ λόγο ότι αυτή τρώει την Μεγαλύτερη εμπλοκή λόγο ότι διώχνει την Α αν πας Πεζικο καλύτερα να Δηλώσεις ΕΛΔΥΚ. Αν δεν πέφτεις καλύτερα όχι γιατί θα πας ΕΛΔΥΚ 3.1 και θα κάνεις Μαχητές σε απλά Ελληνικα όλα τα καλά Πυρ & Κίνηση Σχοινάκια κλπ κλπ. Ευτυχώς αυτά τα γλίτωσα.

Καλή τύχη φίλε πέφτεις σε ασχημη ΕΣΣΟ λόγο ότι αυτή τρώει την Μεγαλύτερη εμπλοκή λόγο ότι διώχνει την Α αν πας Πεζικο καλύτερα να Δηλώσεις ΕΛΔΥΚ. Αν δεν πέφτεις καλύτερα όχι γιατί θα πας ΕΛΔΥΚ 3.1 και θα κάνεις Μαχητές σε απλά Ελληνικα όλα τα καλά Πυρ & Κίνηση Σχοινάκια κλπ κλπ. Ευτυχώς αυτά τα γλίτωσα.

Σε πια ΕΣΣΟ αναφέρεσαι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...