johnny008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 δεν χρειαζεται καν. Του λες οτι "δε γουσταρω και αν παω εγω εκει μεσα θα φαω 15 και ΕΣΥ θα εχεις βαλει την υπογραφη σου" Τελος Χωρίς πλάκα ο διάλογος είχε ως εξής. - Εάν πάω είτε θα αυτοκτονήσω με το που πιάσω όπλο είτε -ακόμη χειρότερα- θα την πληρώσει άλλος. Και δεν μπλοφάρω. - Τα έχω ακούσει χιλιάδες φορές και θα είσαι αρνάκι. - Ρε φίλε έχω ψυχολογικά, δε θα αντέξω. Εν τέλει μίλησαν και με μια φίλη μου που είναι ψυχολόγος και τους διαβεβαίωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Γουσταρω που δεν εχετε παει, μιλατε γι αυτο και κανετε και like μεταξυ σας! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Γουσταρω που δεν εχετε παει, μιλατε γι αυτο και κανετε και like μεταξυ σας! Είναι η αλληλεγγύη μεταξύ ανυπότακτων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Γουσταρω που δεν εχετε παει, μιλατε γι αυτο και κανετε και like μεταξυ σας! εμεις να δεις ποσο γουσταρουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Γροθιά στο κατεστημενο! Υπαρχουν και τα εξαρχια, κατι σαν και σας κανετε ντου στον Yani Varoufakis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Γροθιά στο κατεστημενο! Υπαρχουν και τα εξαρχια, κατι σαν και σας κανετε ντου στον Yani Varoufakis. Γροθιά στους στρατόκαυλους να λες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 ρε "Πατερ' Αριστειδη" (μεγαλη η Χαρη σου), ευχομαι καποια στιγμη να γυρισει το παιδι σου και να σου πει "σ' ευχαριστω μπαμπα που κανεις τον κοσμο καλυτερο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Γροθιά στους στρατόκαυλους να λες. Τους εκανες την μούρη κρέας που δεν πήγες. ρε "Πατερ' Αριστειδη" (μεγαλη η Χαρη σου), ευχομαι καποια στιγμη να γυρισει το παιδι σου και να σου πει "σ' ευχαριστω μπαμπα που κανεις τον κοσμο καλυτερο" Η καλυτερη ευχη! Σε ευχαριστω! Θα αισθάνομαι τιμημένος αν μου το πει το ιδιο μου το παιδι, ειδικα σε καμεια εφηβεία +. Γιατι στην εφηβεία εγω ελεγα αλλα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 το μονο που με ενδιαφερει για την μουρη τους, ειναι το να την αποφυγω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yellowter Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Στην Μονάδα που θα πας με την μετάθεση από το Κέντρο! 1 εβδομάδα καλωσορίσματος και μετά ΣΠΕΝ. Μπούρδες είναι οπλοασκήσεις.. να μάθετε την ειδικότητα σας κτλ.. χαζομάρες. Εντάξει κατάλαβα. Εμείς δεν τα λέγαμε σπεν... και ούτε βδομάδα καλωσορίσματος είχαμε(ατυχία)... την επόμενη σχοινάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Η καλυτερη ευχη! Σε ευχαριστω! Θα αισθάνομαι τιμημένος αν μου το πει το ιδιο μου το παιδι, ειδικα σε καμεια εφηβεία +. Γιατι στην εφηβεία εγω ελεγα αλλα... αμα ειναι ειλικρινα η αποψη του και δεν του εχεις κανει πλυση εγκεφαλου για τα "οφελη της θητειας"... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ανα 15-20 σελιδες το ιδιο πραμα ξεκιναει πρεπει η δεν πρεπει να παει καποιος στρατο. Δεν υπαρχει πρεπει δεν πρεπει, ειναι ολα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ και εσυ που δεν μπας εισαι το ιδιο εξυπνος/βλακας με αυτον που παει για διαφορετικους λογους (με εξαιρεση αυτον που παει και νομιζει οτι μαμαει και δερνει και οτι εξαιτιας του δεν κανουν ντου οι τουρκοι αυτος ειναι οντως βλαξ). Μην το ξαναξεκιναμε ξανα και ξανα τα ιδια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Τον Ιούλιο μπαίνω φαντάρος. Υπάρχει συγκεκριμένη περίοδος που σε καλούν, πχ αρχές, μέσα ή τέλη του μήνα ή οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Τον Ιούλιο μπαίνω φαντάρος. Υπάρχει συγκεκριμένη περίοδος που σε καλούν, πχ αρχές, μέσα ή τέλη του μήνα ή οχι? Τελευταια βδομαδα νομιζω που ειχε ερθει εμενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δεν έχει συγκεκριμένη περίοδο. Πέρσι πχ η ΕΣΣΟ Ιουλίου μπήκε στις 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις