Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν ειναι θεμα επαναστασης, ειναι θεμα σταρχιδισμου

οκ........! ωραία λογική.. του τίποτα.

μπορει καποιος να δωσει τα φωτα του στο τι ισχυει με τις τιμιτικες και τις ταπ σε περιπτωση μεταθεσης?ισχυουν? χανονται?

Σιγά μην κάτσει ο νέος σου ΔΚΤΗΣ να ασχοληθεί με τις τιμητικές που πήρες στο προηγούμενο στρατόπεδο.. γι αυτό θα τις πάρεις όλες εκεί που είσαι ή θα τις κολλήσεις στην άδεια μεταθέσεως, αλλά να ρωτήσεις τι θέλει και ο ΔΚΤΗΣ σου.. τα ΤΑΠ είσαι υποχρεωμένος να τα κολλάς μαζί με κανονικές ημέρες άδειας. Μην περιμένεις κανείς ΔΚΤΗΣ να σου κάνει την χάρη, να μην σου δώσει ΤΑΠ και να σε αποζημιώσει... όνειρα θερινής νυκτός.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προσωπικά έχω να πώ αυτό:

Συντελεστής_ευχάριστης_θητείας=Χρόνος_εκτός_στρατοπαίδου/(Χρόνος_εντός_στρατοπαίδου * συντελεστής_λαμακίας_οπλιτών)

Γι αυτό χροντίστε να παίρνετε όση άδεια έχετε διαθέσιμη.

• Like 1

Σχολή Προχωρημένης Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων...

Σαν τα σχολεία για παράδειγμα,απλά με άλλη ονομασία?  Και γίνονται στο κέντρο?

Στην Κύπρο έγιναν σε συγκεκριμένες Μονάδες όχι στο Κέντρο εκτός αν υπηρετείς εκεί.

Στην Κύπρο έγιναν σε συγκεκριμένες Μονάδες όχι στο Κέντρο εκτός αν υπηρετείς εκεί.

Υπηρέτησα εκεί. Οπότε για εδώ τα σπεν γίνονται στο κέντρο πριν πάρει κανείς τη μετάθεση?  Και τα περνούν όλοι?

Υπηρέτησα εκεί. Οπότε για εδώ τα σπεν γίνονται στο κέντρο πριν πάρει κανείς τη μετάθεση?  Και τα περνούν όλοι?

Ελλάδα δεν ξέρω μάλλον όχι πρώτα μετάθεση και μετά ΣΠΕΝ.

Στην Μονάδα που θα πας με την μετάθεση από το Κέντρο! 1 εβδομάδα καλωσορίσματος και μετά ΣΠΕΝ. Μπούρδες είναι οπλοασκήσεις.. να μάθετε την ειδικότητα σας κτλ.. χαζομάρες.

Σπεν αμα πέσεις σε σωστό εκπαιδευτη θα μάθεις πολλά κ ουσιαστικά θα είναι όλος ο στρατός:ότι μάθεις θα το μάθεις εκει.. αν κάνεις 4 βδομάδες κ οχι αρπα κολλα όπως μ χουν πει μερικές σειρες που καναν 2 βδομάδες σπεν

Μην πας εκτός και αν:

1) Γουστάρεις το στρατό.

2) Νιώθεις μια ακατανίκητη επιθυμία να "υπηρετήσεις" τη μαμά πατρίδα.

3) Δεν είσαι καλός στην υποκριτική.

4) Σε αποκληρώσουν οι δικοί σου.

:D

• Like 1

Σπεν αμα πέσεις σε σωστό εκπαιδευτη θα μάθεις πολλά κ ουσιαστικά θα είναι όλος ο στρατός:ότι μάθεις θα το μάθεις εκει.. αν κάνεις 4 βδομάδες κ οχι αρπα κολλα όπως μ χουν πει μερικές σειρες που καναν 2 βδομάδες σπεν

Μονο ΣΠΕΝ, εδω δεν μου καναν ΕΚΕ και δεν ηξερα πως λειτουργουσε το πυροβολο και ολα αυτα ακουγοταν Κινεζικα.

ρε σεις το χαρτί γράφει πάνω Πεζικό ΥΕΑ ενώ στο ίντερνετ λέε σκέτο πεζικό. τι παίζει με αυτό? δε με ενδιαφέρει η καριέρα στο στρατό  :P

κουοταρω τον εαυτό μου και αναφέρω ό,τι μουμειναν μονο 37 μερες απ τις οποιες οι 20 ειναι άδεια. μεσολόγγι - ρόδος - αθήνα - ναύπλιο - αθήνα. όποιος είναι καλά στην παραμεθόριο μην κάνει το λάθος και έρθει αθήνα. (εκτός αν τοχει στανταράκι βύσμα σπίτι κτλ). κατω αν ήμουνα τώρα θαχα φύγει εδω και μια βδομάδα.

• Like 1

αν πας ειναι που χρειαζεσαι την υποκριτικη

Προσωπικά, τον απέφυγα δια παντός. Από φίλους - πολλοί από τους οποίους έχουν πάει και ειδικές δυνάμεις - δεν έχω ακούσει και τραγικά πράγματα. Διαφέρει βέβαια από στρατόπεδο σε στρατόπεδο (έχω ακούσει ότι η Σπάρτη δεν παλεύεται) αλλά σε γενικές γραμμές είσαι κομπλέ. Το υποκριτική το είπα περισσότερο όσον αφορά τους ψυχιάτρους/ψυχολόγους που θα κληθείς να πείσεις εάν θες να πάρεις την απαλλαγή.

Τώρα, εάν πας, φαντάζομαι ότι έχεις δίκιο για την υποκριτική.  :-D

• Like 1

δεν χρειαζεται καν. Του λες οτι "δε γουσταρω και αν παω εγω εκει μεσα θα φαω 15 και ΕΣΥ θα εχεις βαλει την υπογραφη σου" Τελος

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...