andreapaog328 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 εγω εχω πετύχει μήλα, πορτοκάλια όταν δεν ειναι σάπια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_MAGAS Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Κανένα φρουτάκι έχει στο στρατό μέσα να τρώς? Καλά τα σουβλάκια αλλά αν τρώς τέτοια κάθε μέρα πάει το έντερο... Φίλε ότι σάπισε σάπισε πλέον έχω δελεδόχαρτο και δεν έχω κρατήσει τίποτε από το στρατό. (Πέραν κάρτη σημάτων που ήταν στην στολή μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dacourt Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Κανένα φρουτάκι έχει στο στρατό μέσα να τρώς? Καλά τα σουβλάκια αλλά αν τρώς τέτοια κάθε μέρα πάει το έντερο... Φυσικά και έχει.. καθημερινά έχει φρούτο. το πρωί τρως όσα πορτοκάλια θες έτσι παίρνεις δύναμη για την συνέχεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Εδώ δεν έχει πηρούνια και κουτάλια, θα έχει φαγώσιμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Εγώ όπου πήγα υπήρχαν κανονικά φρούτα. Μέχρι και καρπούζι έχω φάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Διδυμότειχο όχι συχνά. Άσσηρο σχεδόν πάντα και συνήθως σε αφθονία. Πορτοκάλια,μανταρίνια, αχλάδια τα πιο συνηθισμένα γενικά στον στρατό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dacourt Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Και σταφύλι έχει το καλοκαίρι.. καλά για καρπούζι και πεπόνι δεν το συζητώ, είναι στανταράκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_MAGAS Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Και στην Κύπρο έιχε καρπούζι εγώ το έβαζα στο ψυγείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 11/5 μπαίνω .. μετα θα είναι παρελθόν η πρώτη μέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Και Μυτιλ. ειχαμε καρπουζι και πεπονι για φρουτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Τα δύο τελευταία ΣΠΕΝ έχουν γίνει στο στρατόπεδο που είμαι και δεν ήρθε κανένας αοπλος από άλλο ταγμα... Εγώ μια χαρά πήγα σπεν ι4 πνευμονολογικο με οδηγίες γιατρών για το αντίθετο (να μην υποκειμαι ψυχοσωματικη καταπόνηση και αντιξοες συνθήκες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Εγώ μια χαρά πήγα σπεν ι4 πνευμονολογικο με οδηγίες γιατρών για το αντίθετο (να μην υποκειμαι ψυχοσωματικη καταπόνηση και αντιξοες συνθήκες) Κακως πηγες ΣΠΕΝ σαν ι4. Ουτως ή αλλως να φανταστω δεν εκανες και τιποτα εκτως απο θαλαμοφυλακας/μαγειρια απο υπηρεσιες,και κατα την διαρκεια των ΣΠΕΝ να καθεσαι ολη την ωρα να βλεπεις τους υπολοιπους ή ξερω γω αν μετεφερες τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δεν έκανα τίποτα. Ευτυχώς λόγω πτυχίου την έβγαλα στα ιατρεια και γλυτωσα τις αγκαριες αλλά έφαγα τσαμπα ένα 300αρι στο Ναύπλιο (χωρίς πολλά έξοδα). Δεν γινόταν να μην πάω, η μονάδα στέλνει όπως και να έχει,ότι και να είσαι. Το έψαξα όσο δεν πάει, εάν η μονάδα σου στέλνει, θα πας θες δεν θες. Υπήρχαν άλλοι 3 με 4 ι4 εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δεν έκανα τίποτα. Ευτυχώς λόγω πτυχίου την έβγαλα στα ιατρεια και γλυτωσα τις αγκαριες αλλά έφαγα τσαμπα ένα 300αρι στο Ναύπλιο (χωρίς πολλά έξοδα). Δεν γινόταν να μην πάω, η μονάδα στέλνει όπως και να έχει,ότι και να είσαι. Το έψαξα όσο δεν πάει, εάν η μονάδα σου στέλνει, θα πας θες δεν θες. Υπήρχαν άλλοι 3 με 4 ι4 εκεί. Η τελευταια μοναδα μου ηταν απο τις μοναδες που μαζευαν Σπεν καθε φορα,και την τελευταια φορα που εγιναν Σπεν πριν φυγω υπηρχε ατομο που ζητησε επανεξεταση Ι στα Σπεν,βγηκε Ι4 και τον στειλανε πισω στην μοναδα του. Ο μονος λογος που μπορω να σκεφτω για τα ι3 αοπλα και αν ισχυει οπως μου λες και για τα Ι4 ειναι καθαρα για θαλαμοφυλακες οταν λειπουν τα υπολοιπα ατομα του ΣΠΕΝ για εκπαιδευση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δυστυχώς είναι θεμα της μονάδας που υπηρετείς και του διοικητή σου. Αν πέσεις σε στρατόκ@... γκουχ δεν γλυτώνεις, σε στέλνει για "εκπαίδευση" ακομα και αν είσαι Ιτας. Τα ΣΠΕΝ στελνουν σημα, οι μοναδες αποφασίζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις