Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κανένα φρουτάκι έχει στο στρατό μέσα να τρώς? Καλά τα σουβλάκια αλλά αν τρώς τέτοια κάθε μέρα πάει το έντερο... :P

Φίλε ότι σάπισε σάπισε πλέον έχω δελεδόχαρτο και δεν έχω κρατήσει τίποτε από το στρατό. (Πέραν κάρτη σημάτων που ήταν στην στολή μου)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανένα φρουτάκι έχει στο στρατό μέσα να τρώς? Καλά τα σουβλάκια αλλά αν τρώς τέτοια κάθε μέρα πάει το έντερο... :P

Φυσικά και έχει.. καθημερινά έχει φρούτο. το πρωί τρως όσα πορτοκάλια θες  :-D έτσι παίρνεις δύναμη για την συνέχεια.

• Like 1

Διδυμότειχο όχι συχνά. Άσσηρο σχεδόν πάντα και συνήθως σε αφθονία. Πορτοκάλια,μανταρίνια, αχλάδια τα πιο συνηθισμένα γενικά στον στρατό.

Τα δύο τελευταία ΣΠΕΝ έχουν γίνει στο στρατόπεδο που είμαι και δεν ήρθε κανένας αοπλος από άλλο ταγμα...

Εγώ μια χαρά πήγα σπεν ι4 πνευμονολογικο με οδηγίες γιατρών για το αντίθετο (να μην υποκειμαι ψυχοσωματικη καταπόνηση και αντιξοες συνθήκες)

Εγώ μια χαρά πήγα σπεν ι4 πνευμονολογικο με οδηγίες γιατρών για το αντίθετο (να μην υποκειμαι ψυχοσωματικη καταπόνηση και αντιξοες συνθήκες)

Κακως πηγες ΣΠΕΝ σαν ι4. Ουτως ή αλλως να φανταστω δεν εκανες και τιποτα εκτως απο θαλαμοφυλακας/μαγειρια απο υπηρεσιες,και κατα την διαρκεια των ΣΠΕΝ να καθεσαι ολη την ωρα να βλεπεις τους υπολοιπους ή ξερω γω αν μετεφερες τιποτα.

Δεν έκανα τίποτα. Ευτυχώς λόγω πτυχίου την έβγαλα στα ιατρεια και γλυτωσα τις αγκαριες αλλά έφαγα τσαμπα ένα 300αρι στο Ναύπλιο (χωρίς πολλά έξοδα).

Δεν γινόταν να μην πάω, η μονάδα στέλνει όπως και να έχει,ότι και να είσαι. Το έψαξα όσο δεν πάει, εάν η μονάδα σου στέλνει, θα πας θες δεν θες. Υπήρχαν άλλοι 3 με 4 ι4 εκεί.

Δεν έκανα τίποτα. Ευτυχώς λόγω πτυχίου την έβγαλα στα ιατρεια και γλυτωσα τις αγκαριες αλλά έφαγα τσαμπα ένα 300αρι στο Ναύπλιο (χωρίς πολλά έξοδα).

Δεν γινόταν να μην πάω, η μονάδα στέλνει όπως και να έχει,ότι και να είσαι. Το έψαξα όσο δεν πάει, εάν η μονάδα σου στέλνει, θα πας θες δεν θες. Υπήρχαν άλλοι 3 με 4 ι4 εκεί.

Η τελευταια μοναδα μου ηταν απο τις μοναδες που μαζευαν Σπεν καθε φορα,και την τελευταια φορα που εγιναν Σπεν πριν φυγω υπηρχε ατομο που ζητησε επανεξεταση Ι στα Σπεν,βγηκε Ι4 και τον στειλανε πισω στην μοναδα του. Ο μονος λογος που μπορω να σκεφτω για τα ι3 αοπλα και αν ισχυει οπως μου λες και για τα Ι4 ειναι καθαρα για θαλαμοφυλακες οταν λειπουν τα υπολοιπα ατομα του ΣΠΕΝ για εκπαιδευση.

Δυστυχώς είναι θεμα της μονάδας που υπηρετείς και του διοικητή σου. Αν πέσεις σε στρατόκ@... γκουχ δεν γλυτώνεις, σε στέλνει για "εκπαίδευση" ακομα και αν είσαι Ιτας.

Τα ΣΠΕΝ στελνουν σημα, οι μοναδες αποφασίζουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...