Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από τη στιγμή που έχει πρόβλημα στο γόνατο.. θα σε στείλουν για εξέταση, εκεί θα δουν το πρόβλημα, θα πάρεις χαρτάκι που θα το κρατήσεις για να το παραδώσεις στο Τάγμα/Μοίρα κτλ που θα πας και δεν θα έχεις πρόβλημα. Θαλαμοφύλακας θα κάνεις και όλα καλά, αν έχεις και γνώσεις υπολογιστών μπορεί να χωθείς και σε κανά γραφείο. Θα πρέπει όμως το πρόβλημα με το γόνατο σου να είναι αρκετά σοβαρό για να πάρεις Ι3 άοπλο.

Το πρόβλημα το λέω όταν παρουσιαστώ έτσι; Ρήξη μηνίσκου και χονδροπάθεια επιγονατίδας έχω. Τρέχω καθημερινά βέβαια, αλλά με ενοχλήσεις και σε σχετικά χαμηλούς ρυθμούς.

Να πω και τι ακριβώς έχω ή απλά ότι πονάει το γόνατο μου (και ο ώμος μου) εδώ και καιρό;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με μόνο αναφορά προβλήματος χονδροπάθειας και χωρίς καμία εξέταση βγήκα Ι3 ένοπλο (το διάλεξα εγώ να είμαι ένοπλος μπορείς και άοπλο) και είχα χαρτί για :

Ελεύθερος ασκήσεων

Ελευθερος πορείας

Ελεύθερος παρατεταμένης ορθοστασίας

Ελεύθερος άρσης βάρους

Ελεύθερος βαριών εργασιών.

Με αυτό το χαρτί θα μπορούσα απλά να κάνω μόνο θαλαμοφύλακας και να είμαι φάντασμα. Το χρησιμοποίησα πάντως σε κανα 2 περιπτώσεις που μουνάκια στελέχη ήθελαν να με χώσουν να κάνω την δουλειά τους. Τσίμπα το με τα 1000 όμως να το έχεις καβάτζα για παν ενδεχομενο

Χωρίς καμία εξέταση; Έλεος... Καλά εμένα και να με εξετάσουν θα τα βρουν αυτά, έχω βγάλει μαγνητική.

Δεν μπορώ να μείνω όρθιος ούτε για μισή ώρα μέσα σε κλαμπ, εννοείται ότι θα το χρειαστώ αυτό το χαρτί + ότι θα πω ότι δεν μπορώ να φορέσω αρβύλα.

Το πρόβλημα το ανέφερες όταν παρουσιάστηκες ή μετά ότι και καλά χτύπησες;

Φίλος μου ι4 πέρασε σπεν μαζί μου πάντως

Edit:εν το μεταξύ μόνο εμάς στο φυλάκιο μας έχουν ρημάξει στις ασκήσεις? 8 μέρες έχω και έχουμε κάνει 9 ταε

Ισχύει και σε εμάς Ι4 και Ι3 ήρθανε κανονικά ΣΠΕΝ.

Θαλαμοφυλίκια κάνανε μόνο. Μαγειρία δεν κάνανε σε εμάς τουλάχιστον απ όσο θυμάμαι.

Εννοείτε ότι το λούκι όλο στα ΣΠΕΝ το περνάνε οι ένοπλοι... Βολές, γερμανικά περίπολα,  πορείες, πυρ κίνηση, οπλασκήσεις, βαριά λάντζα σε κάποια κέντρα κλπ κλπ.

Αν έχεις μικρή σκολίωση βγαίνεις άοπλο ή i3 ενοπλο ;ή i2 ;

Ι3 ένοπλο γνωστός μου με σκολίωση. Δεν ξέρω αν είναι μικρό ή μεγάλο το πρόβλημα του.

Πάντως αν θες να βγεις άοπλος είναι σχετικά εύκολο και χωρίς πρόβλημα πας και δηλώνεις οπλοφοβία/άγχος κλπ και παίρνεις Ι3 αοπλο.

Kαι για άοπλους είναι τα ΣΠΕΝ, κανονικά πάνε.

Εμπλοκή συνήθως πέφτει ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο λόγω του ότι ο Ιούλιος είναι η πιο μικρή σειρά + ότι απολύονται οι του σεπτέμβρη που αντικειμενικά είναι η σειρά με τα περισσότερα άτομα.

Τα δύο τελευταία ΣΠΕΝ έχουν γίνει στο στρατόπεδο που είμαι και δεν ήρθε κανένας αοπλος από άλλο ταγμα... 

Aν θελετε αοπλοι να βγειτε μπορειτε να λετε μεσα allahu akbar, yisa ala islam, myriam ala islam. mohamend ala islam!

Για πότε θα σας κάνουν αοπλους! Και ευχαριστω θα λένε! :-D

Στα κέντρα τι υλικά δίνουν πλέον? Παρουσιάζεται γνωστός μου με την ΕΣΣΟ Μαίου στην Αυλώνα και θέλει να γνωρίζει τι να αγοράσει.

Στα κέντρα τι υλικά δίνουν πλέον? Παρουσιάζεται γνωστός μου με την ΕΣΣΟ Μαίου στην Αυλώνα και θέλει να γνωρίζει τι να αγοράσει.

Τα γνωστά να πάρει...εσώρουχα, κάλτσες, ξουράφια/αφρούς/σαπούνια/κωλόχαρτο κ.λ.π., βερνίκι. Όσο περισσότερα χωρέσει στη βαλίτσα, τόσο το καλύτερο...

Mεταχειρισμενα αρβυλα δινουν πια, τζακετ μεταχειρισμενο επισης και λιγα πραγματα σε σχεση με την 312 σειρα που ημουν.

Νο money no honey!

Oποτε πρεπει να αγορασει εκτος απο τα γνωστα και κανενα φανελακι, απο κει και περα ο,τι λειπει θεμα του στρατου ειναι οχι δικο του.

Μπορει τωρα πια και 7 μερες ή 10.

Αλλαξαν τα πραγματα. Φιλαρακι μου εκατσε 10 μερες στην Θηβα μεσα στις 10 μερες εγινε και η ορκομωσια (εκτος τις 4 μερες αδεια που ειχε βεβαια δεν καταμετριουνται)

τον προτρέπεις να παραβεί την ιεραρχία, τα παραπονα υποβάλλονται ιεραρχικά, δηλ. διμοιριτη -> λοχαγό -> διοικητή. Αλλά και να τον δώσει σιγά μην ασχοληθούν σοβαρά. Ξέρουν πολύ καλά ποιοι ειναι οι κοπανοι και τους ανεχονται. Σε πολλές περιπτώσεις τους ενθαρρύνουν κιόλας ;)

Του προτείνω να καταγγείλει το περιστατικό... με τον τρόπο που ξέρει, αλλά το θέμα θα φθάσει στο λοχαγό του, το πει στον ΕΠΟΠ ή δεν το πει.. 

Δεν ισχύει ότι ενθαρρύνουν κανένα.. πρόσφατα στέλεχος τιμωρήθηκε, που απειλούσε στρατιώτη ότι δεν θα πάρει άδεια. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...