Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μα τι εμπλοκή να φας όταν το μόνο που κάνεις είναι θαλαμοφυλακας.

Δεν το ξέρω από εμπειρία. Με το μυαλό μου το λέω. Βλέπω τους δικούς μας τους αοπλους και λέω ε τους πουστηδες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα τι εμπλοκή να φας όταν το μόνο που κάνεις είναι θαλαμοφυλακας.

Δεν το ξέρω από εμπειρία. Με το μυαλό μου το λέω. Βλέπω τους δικούς μας τους αοπλους και λέω ε τους πουστηδες

κοιτά να δεις σε περίοδο εμπλοκής 10+ μέρες αοπλος-ξεαοπλος κανεις τα παντα όλα τοτε παιζει να είναι κ χειρότερα σαν άοπλος
  • Like 1

ΕΣΣΟ Ιουλίου πόση εμπλοκή να προλάβεις?? Μέχρι να πας στη μονάδα, να περάσει η εβδομάδα προσαρμογής, τα ΣΠΕΝ (για ένοπλους μόνο) κτλ κτλ θα μπαίνει η ΕΣΣΟ του Σεπτέμβρη που παραδοσιακά μαζί με του Νοέμβρη είναι πάντα οι μεγαλύτερες (για αυτό και η εμπλοκή το καλοκαίρι)...

τα ΣΠΕΝ (για ένοπλους μόνο) κτλ κτλ .

Kαι για άοπλους είναι τα ΣΠΕΝ, κανονικά πάνε.

Εμπλοκή συνήθως πέφτει ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο λόγω του ότι ο Ιούλιος είναι η πιο μικρή σειρά + ότι απολύονται οι του σεπτέμβρη που αντικειμενικά είναι η σειρά με τα περισσότερα άτομα.

• Like 1

Kαι για άοπλους είναι τα ΣΠΕΝ, κανονικά πάνε.

Εμπλοκή συνήθως πέφτει ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο λόγω του ότι ο Ιούλιος είναι η πιο μικρή σειρά + ότι απολύονται οι του σεπτέμβρη που αντικειμενικά είναι η σειρά με τα περισσότερα άτομα.

Μονο ι3 αοπλο περναει απο ΣΠΕΝ,και εκει βεβαια κυριως θαλαμοφυλακας και στις πορειες. ι4 δεν περναει ΣΠΕΝ.

Αοπλος? Ζωαρα. Μόνο θαλαμοφυλακας.

Πολυ γενικο αυτο που γραφεις. Αοπλος οπως αναφερθηκε παραπανω αναλογα την μοναδα και την περιοδο,μπορει να κανει μαγειρια(λατζα),θαλαμοφυλακας ακομα και περιπολο. Επισης αναλογα την μοναδα μονο ζωαρα δεν περναει ο αοπλος που ως συνηθως τον χωνουν παντου.

Από τη στιγμή που έχει πρόβλημα στο γόνατο.. θα σε στείλουν για εξέταση, εκεί θα δουν το πρόβλημα, θα πάρεις χαρτάκι που θα το κρατήσεις για να το παραδώσεις στο Τάγμα/Μοίρα κτλ που θα πας και δεν θα έχεις πρόβλημα. Θαλαμοφύλακας θα κάνεις και όλα καλά, αν έχεις και γνώσεις υπολογιστών μπορεί να χωθείς και σε κανά γραφείο. Θα πρέπει όμως το πρόβλημα με το γόνατο σου να είναι αρκετά σοβαρό για να πάρεις Ι3 άοπλο.

Ο φίλος σου κακώς δεν ενημέρωσε τον ΔΚΤΗ - Λοχαγό του, να πάει το στέλεχος πίπα.....κ.....!!! Και αν το στέλεχος ήταν υψηλόβαθμο.. έπρεπε ΔΥΟ φορές να το δώσει στεγνά και να βλέπαμε στην ΕΔΕ πως θα το δικαιολογούσε!

τον προτρέπεις να παραβεί την ιεραρχία, τα παραπονα υποβάλλονται ιεραρχικά, δηλ. διμοιριτη -> λοχαγό -> διοικητή. Αλλά και να τον δώσει σιγά μην ασχοληθούν σοβαρά. Ξέρουν πολύ καλά ποιοι ειναι οι κοπανοι και τους ανεχονται. Σε πολλές περιπτώσεις τους ενθαρρύνουν κιόλας ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλος μου ι4 πέρασε σπεν μαζί μου πάντως

Edit:εν το μεταξύ μόνο εμάς στο φυλάκιο μας έχουν ρημάξει στις ασκήσεις? 8 μέρες έχω και έχουμε κάνει 9 ταε

Επεξ/σία από driftingcris

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...