Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το μόνο κακό θα είναι να φάει χώσιμο μόνιμο στην λάντζα, ως βοηθός μάγειρα, διαφορετικά θα είναι αρκετά καλά.

Δημοσ.

Το μόνο κακό θα είναι να φάει χώσιμο μόνιμο στην λάντζα, ως βοηθός μάγειρα, διαφορετικά θα είναι αρκετά καλά.

Δημοσ.

Να ρωτησω και εγω κατι, μενω Αθηνα και παρουσιαζομαι Γιαννενα στις αδιες πχ της ορκομοσιας που ειναι 2 μερες σου δινουν οντως 2 μερες η και κατι παραπανω για αυτους που μενουν μακρια; Γιατι αν ειναι να τις φαω στον δρομο ισως δεν με συμφερει να φυγω καθολου το 2ημερο.

Δημοσ.

Να ρωτησω και εγω κατι, μενω Αθηνα και παρουσιαζομαι Γιαννενα στις αδιες πχ της ορκομοσιας που ειναι 2 μερες σου δινουν οντως 2 μερες η και κατι παραπανω για αυτους που μενουν μακρια; Γιατι αν ειναι να τις φαω στον δρομο ισως δεν με συμφερει να φυγω καθολου το 2ημερο.

Δημοσ.

γειά σας παιδιά. Και γω τώρα το Νοέμβρη μπαίνω αλλά ακόμη δε ξέρω που. Μπήκα στο site της στρατολογίας να βρώ που κατατάσσομαι αλλά μου βγάζει πως δεν γίνεται σωστή ταυτοποίηση των στοιχείων μου:confused:

μα όλα σωστά τα βάζω τι φταίει:rolleyes:???????

Δημοσ.

snik H αδεια ορκωμοσιας δεν ειναι μονο 2 μερες, δυο μερες γραφονται απλα. Δεν ξερω πως θα παει τωρα αλλα ο κολλητος μου που μπηκε Αυγουστο εφυγε Παρασκευη και γυρισε Τριτη βραδυ.

δεν μπορεις να μην παρεις την αδεια ορκομωσιας

Δημοσ.
Για να ρωτησω κατι μηπως το δει κανενας που ξερει.

Στη Θηβα μεσα στο Κεντρο εχει ΑΤΜ? Αν ναι, τι τραπεζα?

Μέχρι πρόπερσι δεν είχε. Γενικά μέσα σε στρατόπεδο δε συνάντησα πουθενά ΑΤΜ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...