ParhsG Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 αν κοπεις στις εξετασεις υεα πως θα σε παρουν;
aris1986 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Kανεις δεν σε αναγκαζει για ΥΕΑ, τι γιωτα και ιστοριες...
dacourt Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 στην αττικη ποσα στρατοπεδα εχει για ξηρα; Δεν θα σου δώσει κάνεις μια τέτοια απάντηση.. αν και με ένα απλό search θα τα βρεις.. είναι αρκετά πάντως. Όσο για ΥΕΑ, γιωτάδες, μάγειρες κτλ... αυτά φίλε αργά τα σκέφτηκες, θα έπρεπε όλη αυτή την ιστορία να την είχες σκεφτεί πριν δηλώσεις, αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω αφού σε επέλεξαν γιατί δεν κάθεσαι για τα φράγκα, αφού όλοι έτσι κάνουν. Γι αυτό και κανείς δεν τους παίρνει και στα σοβαρά.. κάτσε για τα φράγκα. Οι σχολές έχουν αρχίσει.. πως θα πας εσύ τώρα να γίνει μάγειρας; πολύ δύσκολο... ακόμη και με τις αναπηρίες που λες. Ρώτησε πάντως γιατί σε κόβω για δυσμενή μετάθεση σε κανά Καστελόριζο.. γιατί δυσμενείς μεταθέσεις είναι αν κοπείς από ΔΕΑ. Πάρε τα χαρτιά που δηλώνουν την αναπηρία των γονιών σου και πήγαινε να ζητήσεις αυτό που έχεις μέσα στο μυαλό.. αλλά στο Στρατό ισχύει το πολλά ζητάς, ΤΙΠΟΤΑ δεν θα γίνει, λίγα ζητάς, κάτι μπορεί να γίνει. Ξανασκέψου το για ΔΕΑ πάντως... κάτσε για τα φράγκα. Αυτό θα σου πει και ο Ταξίαρχος... (αν σε δεχθεί στο γραφείο του..)
PC_MAGAS Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ξανασκέψου το για ΔΕΑ πάντως... κάτσε για τα φράγκα. Και εγώ Κύπρο για τα φράγκα κάθισα και κακοπέρασα....
panos2171 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Έχει κάμποσα χρόνια που σταμάτησαν να πηγαίνουν ΔΕΑ στην Κύπρο αν δε κάνω λάθος.
lary7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ρε μαγκες, μολις γυρισω απο την αδεια θελω να κοπω απο τα υεα που ειμαι. Να επικαλεστω στον ψυχολογο οτι δεν εχω ορεξη να τρωω, εχω οπλοφοβια κλπ για να με βγαλει ι3 αοπλο η επιτροπη στο 401 ή (επειδη ειχα χτυπησει στην μεση πριν μισο μηνα) να επικαλεστω οσφυαλγια κλπ για να βγω απλα ι2 ; (κοβεσαι εστω και με ι2) Απλα επειδη θελω να παρακαλεσω στο κεντρο το οποιο ειμαι - τον ταξιαρχο, να με κρατησουν μαγειρα (εχω πτυχειο και βαρβατο βιογραφικο και υγειονομικες πιστοποιησεις) και να μην βγω δυσμενη μεταθεση... μην παιξει ρολο και με δει στραβα αμα δει ι3 αοπλο κλπ.. Ξερω οτι δυσκολα σε κρατανε στο κεντρο αλλα θα επικαλεστω αναπηρια 50% μανας,67% αδερφης,χαμηλο εισοδημα.. μηπως και ο ταξμαν κανει τιποτα με την ΔΟΘ. Δεν ξερω αυτη την παντεντα την σκεφτηκες μονος σου ή σου την είπαν. Το ειχε κανει και ενας δικός μας Α', σε μια εβδομάδα δηλωσε παραιτηση. Ηθελε να αποφύγει την μετάθεση μακρια και σκεφτηκε να παει ΥΕΑ και να να παραιτηθεί. Αγνωστη η κατάληξη του.. Είχαμε μια σειρα εμεις που οντως ειχε προβλημα στην μεση, σχεδον απο λαθος ηρθε υεα και εκανε χαρτια για Ι4. Αποτέλεσμα, εφαγε όλο το λούκι με τους Β'δες, εκανε εκπαίδευση μαζί μας και η μετάθεση του ηρθε μετα απο 2.5 μήνες, οταν ειχαμε χαλαρωσει. Εφυγε πακέτο για Εβρο και φυσικα το μετανιωσε, αλλα δεν μπορουσε να αλλάξει κατι. Τωρα τι να σου πω, απο Ταξ μην περιμένεις τίποτα, θα μείνεις μεσα σαν γιωτας κανενα μηνα και βάλε και θα νιωθεις ασχημα να μην κανεις τιποτα ενω τεντώνουν τους αλλους και στο τελος αφου φας ολο το λουκι παλι για συνορα σε κοβω. Χωρίς γυθειο μαγειρας δεν γίνεσαι και ο Μποτρινι να εισαι, μονο με χοντρο βύσμα ισως παραμείνεις στην μοναδα αλλα χλωμο στις εποχές μας.
ParhsG Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Βύσμα θέλει βασικά...Κρίμα πάντως με το βύσμα δηλαδή κανει θητεία στην αττική ο ενας και ο άλλος έβρο /νησιά και πληρώνει ακριβά τα μεταφορικά πλέον..
dacourt Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Έχει κάμποσα χρόνια που σταμάτησαν να πηγαίνουν ΔΕΑ στην Κύπρο αν δε κάνω λάθος. Ναι.. είναι πολλά τα λεφτά και δεν τους στέλνουν. Λογικό..
DoYouNote Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Φίλος που παραιτήθηκε από Υεα, πήγε Βύρωνα λόγω γέρου βύσματος. Διαφορετικά Έβρο με δυσμενή μετάθεση. Γενικά Υεα είναι γτπ. Στη σειρά του φίλου μου έπεφτε πολύ βρισιμο σε μανες και σπίτια και γενικώς έπεφτε καψώνι που απορώ αν η ανθρώπινη αξιοπρέπεια κοστολογείται όσο τα λεφτά που παίρνεις αργότερα.
driftingcris Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Ρε μάγκες αν εξαιρέσεις το ότι είσαι μακρια μια χαρά είναι στον Έβρο. Εκτός αν πέσεις σε μονάδα περίπτωση. Ιδικά τώρα που τους Εστηλε ο μεγάλος όλους πάνω και μας πάει 1-3/4. Γτ κάνουν έτσι όλοι. αν εξαιρέσεις τα λεφτά και την ταλαιπωρία του πάνε έλα, είναι ζωαρα
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Γιατι στο σωμα που ειμαι , ΔΕΑ πας μονο Απο ξανθη μεχρι Εβρο και λεσβο μεχρι ροδο.. Κ εχουμε γενικα θεματα οικογενειακα και θα πρεπει καπως να το μπαλωσω για να μεινω κοντα αθηνα τουλαχιστον Ενταξει, μπορω να παρω λογικα παραπεμτικο απο φρουραρχειο για ορθοπεδικο και να παω να εξεταστω και να το αλλαξω λογω πονου σε κατι που επιμενει μηνες, λογικα.. Το θεμα ειναι αν μου πουν για εισαγωγη μπορω να αρνηθω; χυμα στον γιατρο; ποιος τις είπε αυτές τις βλακείες; και οι ΔΕΑ παιρνουν κατ'εξαιρεση μετάθεση. Θα σου πρότεινα να ρωτήσεις είτε τον αξκο στο πρώτο γραφείο, είτε τον στρατολόγο, αυτοι ξέρουν καλύτερα να σου πουν. Ο ταξίαρχος πολύ πιθανον να σε κλάσει γιατι ειναι θέμα κατωτερης αρμοδιοτητας, εκτός αν εχεις βύσμα ή έχει κάτι να κερδισει απο εσένα (του μαγειρευεις γιουβαρλάκια στην λέσχη, κτλ.)
mgs4 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Πάντως εγώ έχω ακούσει ότι οι ΔΕΑ μετά τους πρώτους 2 μήνες κάνουνε ζωάρα, σε αντιμετωπίζουν σαν στέλεχος από ένα σημείο και μετά, πολλές εξόδους με διανυκτέρευση, πληρώνεσαι κλπ κλπ. φυσικά θα υπάρχουν και εξαιρέσεις όμως. Επίσης δυσμενή μετάθεση πλέον δε γλυτώνεις, εκτός και αν έχεις γερό δόντι είτε είσαι ΔΕΑ είτε απλός στρατιώτης. Γύθειο επίσης αν και θα κάτσεις 1,5 μήνα δεν είναι και τόσο καλό το στρατόπεδο...
dacourt Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Στη σειρά του φίλου μου έπεφτε πολύ βρισιμο σε μανες και σπίτια Ο φίλος σου κακώς δεν ενημέρωσε τον ΔΚΤΗ - Λοχαγό του, να πάει το στέλεχος πίπα.....κ.....!!! Και αν το στέλεχος ήταν υψηλόβαθμο.. έπρεπε ΔΥΟ φορές να το δώσει στεγνά και να βλέπαμε στην ΕΔΕ πως θα το δικαιολογούσε!
vsl Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Η ΕΣΣΟ Ιουλίου είναι τόσο χάλια; Έλεγα να μπω Σεπτέμβριο, αλλά θα ήθελα να είμαι έξω τον Μάιο του 16 λόγω αγώνων -αλλά και για να ξεμπερδέυω νωρίτερα- και σκέφτομαι να μπω αυτόν τον Ιούλιο. Ζέστη και χάσιμο διακοπών δε με ενοχλούνε. Τώρα για την εμπλοκή που θα τρώω δεν ξέρω πως θα μου φανεί, θα σκέφτομαι ότι θα βγω 2 μήνες νωρίτερα και θα παρηγορούμαι. Επίσης, έχω προβλήματα τραυματισμού σε γόνατο και ώμο, άρα λογικά θα βγω άοπλος. Δεν ξέρω κατά πόσο "θα περάσω καλύτερα" βγαίνοντας Ι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις