dacourt Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 έχει αλλάξει χρηση ο όρος οπλοασκήσεις, τις ασκήσεις ακριβείας εννοούνε τώρα. Λογχομαχία λεγεται αυτο περιγράφεις και δεν το κάνουν πλέον. Γίνονται ασκήσεις με ξιφολόγχη!
Pablo_Hasan Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 εμενα δεν μου ετυχε, και να γινονται κάπου δεν αποτελει στανταρ εκπαιδευση
driftingcris Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Λογχομαχια πάντως εμείς είχαμε στα σπεν σαν διμοιρία επιδείξεως. μαζί με λυση-αρμολογιση και τακτική χρησιμοποιηση οπλισμου. Ειμουν στη τελευταία. Μπορώ να πω πάντως ότι θα ήθελα να ειμουν στην λύση-αρμολογιση. Οι τύποι ελυναν g3, 45αρι και minimi (ή όπως αλλιώς γράφεται) με κλειστά μάτια. Αυτά πριν από σχεδόν 1 μηνα Καλά οι Λογχομαχια μεγάλα κομαντα. μέσα στα πολλά που έκαναν πηδουσαν και αναμενο ξυλο (ππετρελαιο) με push-ups 1
UpToDate_ Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ρε μαγκες, μολις γυρισω απο την αδεια θελω να κοπω απο τα υεα που ειμαι. Να επικαλεστω στον ψυχολογο οτι δεν εχω ορεξη να τρωω, εχω οπλοφοβια κλπ για να με βγαλει ι3 αοπλο η επιτροπη στο 401 ή (επειδη ειχα χτυπησει στην μεση πριν μισο μηνα) να επικαλεστω οσφυαλγια κλπ για να βγω απλα ι2 ; (κοβεσαι εστω και με ι2)Απλα επειδη θελω να παρακαλεσω στο κεντρο το οποιο ειμαι - τον ταξιαρχο, να με κρατησουν μαγειρα (εχω πτυχειο και βαρβατο βιογραφικο και υγειονομικες πιστοποιησεις) και να μην βγω δυσμενη μεταθεση... μην παιξει ρολο και με δει στραβα αμα δει ι3 αοπλο κλπ.. Ξερω οτι δυσκολα σε κρατανε στο κεντρο αλλα θα επικαλεστω αναπηρια 50% μανας,67% αδερφης,χαμηλο εισοδημα.. μηπως και ο ταξμαν κανει τιποτα με την ΔΟΘ.
Fulgore Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ρε μαγκες, μολις γυρισω απο την αδεια θελω να κοπω απο τα υεα που ειμαι. Να επικαλεστω στον ψυχολογο οτι δεν εχω ορεξη να τρωω, εχω οπλοφοβια κλπ για να με βγαλει ι3 αοπλο η επιτροπη στο 401 ή (επειδη ειχα χτυπησει στην μεση πριν μισο μηνα) να επικαλεστω οσφυαλγια κλπ για να βγω απλα ι2 ; (κοβεσαι εστω και με ι2) Απλα επειδη θελω να παρακαλεσω στο κεντρο το οποιο ειμαι - τον ταξιαρχο, να με κρατησουν μαγειρα (εχω πτυχειο και βαρβατο βιογραφικο και υγειονομικες πιστοποιησεις) και να μην βγω δυσμενη μεταθεση... μην παιξει ρολο και με δει στραβα αμα δει ι3 αοπλο κλπ.. Ξερω οτι δυσκολα σε κρατανε στο κεντρο αλλα θα επικαλεστω αναπηρια 50% μανας,67% αδερφης,χαμηλο εισοδημα.. μηπως και ο ταξμαν κανει τιποτα με την ΔΟΘ. Πολλα θες,βεβαια δεν χανεις και τιποτα να δοκιμασεις.
UpToDate_ Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Για να αλλαξω το Ι μου τωρα που ειμαι σε αδεια τι κανω; Για να μου το αλλαξουν στο 401 ενω ειμαι σε αδεια..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 γιατί άλλαξες γνώμη?
Fulgore Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Για να αλλαξω το Ι μου τωρα που ειμαι σε αδεια τι κανω; Για να μου το αλλαξουν στο 401 ενω ειμαι σε αδεια.. Εδω εκανες πατατα δυστηχως γιατι επρεπε να το ελεγες πριν παρεις την αδεια να πηγαινες τωρα στην αδεια σου να εβλεπες μπας γινει δουλεια. Επισης για να εισαι μαγειρας πρεπει,κανονικα,να περασεις και απο Σπαρτη/Γυθειο για εκπαιδευση και μετα πας σε οποια μοναδα ειναι να πας.
UpToDate_ Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 γιατί άλλαξες γνώμη? Γιατι στο σωμα που ειμαι , ΔΕΑ πας μονο Απο ξανθη μεχρι Εβρο και λεσβο μεχρι ροδο.. Κ εχουμε γενικα θεματα οικογενειακα και θα πρεπει καπως να το μπαλωσω για να μεινω κοντα αθηνα τουλαχιστον Εδω εκανες πατατα δυστηχως γιατι επρεπε να το ελεγες πριν παρεις την αδεια να πηγαινες τωρα στην αδεια σου να εβλεπες μπας γινει δουλεια. Επισης για να εισαι μαγειρας πρεπει,κανονικα,να περασεις και απο Σπαρτη/Γυθειο για εκπαιδευση και μετα πας σε οποια μοναδα ειναι να πας. Ενταξει, μπορω να παρω λογικα παραπεμτικο απο φρουραρχειο για ορθοπεδικο και να παω να εξεταστω και να το αλλαξω λογω πονου σε κατι που επιμενει μηνες, λογικα.. Το θεμα ειναι αν μου πουν για εισαγωγη μπορω να αρνηθω; χυμα στον γιατρο;
Fulgore Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Γιατι στο σωμα που ειμαι , ΔΕΑ πας μονο Απο ξανθη μεχρι Εβρο και λεσβο μεχρι ροδο.. Κ εχουμε γενικα θεματα οικογενειακα και θα πρεπει καπως να το μπαλωσω για να μεινω κοντα αθηνα τουλαχιστον Ενταξει, μπορω να παρω λογικα παραπεμτικο απο φρουραρχειο για ορθοπεδικο και να παω να εξεταστω και να το αλλαξω λογω πονου σε κατι που επιμενει μηνες, λογικα.. Το θεμα ειναι αν μου πουν για εισαγωγη μπορω να αρνηθω; χυμα στον γιατρο; Το θεμα ομως ειναι οτι ακομα και αν αλλαξεις Ι, χλωμο εως αδυνατο να πας για μαγειρας(εξηγω παραπανω) ποσο μαλλον να μεινεις στο κεντρο χωρις βυσμα.
UpToDate_ Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Το θεμα ομως ειναι οτι ακομα και αν αλλαξεις Ι, χλωμο εως αδυνατο να πας για μαγειρας(εξηγω παραπανω) ποσο μαλλον να μεινεις στο κεντρο χωρις βυσμα. Κατι θα βαλω ρε μαν, το θεμα ειναι πως να αλλαξω το Ι μου πριν μπω... Πεμπτη πρωι πρεπει να ειμαι μεσα, θα παω τεταρτη 8 το πρωι φρουραρχειο για παραπεμπτικο ορθοπεδικου τμηματος.. (λογικα θα με κανουν εισαγωγη μια δυο μερες) το θεμα ειναι πως ζηταω μεσα στο 401 να αλλαξω το Ι μου για να κοπω πριν παω μεσα..
panos2171 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Το να παραιτηθεις από υεα δεν είναι κάτι τραγικό, απλά τους το λες και περιμένεις τη μετάθεση. Το να πάρεις ειδικότητα όμως πόσο μάλλον μάγειρα είναι κάτι που το κόβω κομματάκι δύσκολο μιας και χρειάζεται 1.5 μήνας αν θυμάμαι καλά εκπαίδευση στο Γυθείου.
Fulgore Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Το να παραιτηθεις από υεα δεν είναι κάτι τραγικό, απλά τους το λες και περιμένεις τη μετάθεση. Το να πάρεις ειδικότητα όμως πόσο μάλλον μάγειρα είναι κάτι που το κόβω κομματάκι δύσκολο μιας και χρειάζεται 1.5 μήνας αν θυμάμαι καλά εκπαίδευση στο Γυθείου. 6 εβδομαδες ηταν περυσι οταν πηγα εγω,αλλοι ομως που ηταν παει πριν απο μενα ειχαν κανει και παραπανω. Εκπαιδευση παντως ειναι οντως Σπαρτη και Γυθειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις