Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες. Ειχα παρει 2μηνη αναβολη δια κοινωνικους λογους και αντι να με βαλουν στο ιδιο κεντρο δηλ Τριπολη με βαλαν στο Μεσολογγι. Καλο ειναι αυτο;

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πρώτο τους μέλημα το τι φαινεται, για την ουσία κανεις δεν ενδιαφερεται...

μπορει εσυ να μην καταλαβαινεις, αλλα σε ενδεχομενο (μην ξεχναμε, οι Τουρκοι μας εχουν αχτι που επαναστατησαμε αφου πρωτα τους "κατακτησαμε με τον πολιτισμο μας") man to man πολεμο, θα δουν τα τελεια και σικατα αρβιλα και θα σκεφτουν

"ρε μαλακες αφηστε το, κριμα ειναι να τους βαλουμε να τα λερωσουν" και θα μας λυπηθουν, ή

"για να προσεχουν και τις μποτες τους τετοιες στιγμες και αφου ειναι τοσο clean-cut, μαλλον οι τυποι παραειναι top στα ουσιωδη skills και κωλομετρανε" οποτε τους ριχνουμε κατακορυφα το ηθικο

σε αυτο θα εχουμε καλυτερα αποτελεσματα με extra γαλλικο μανικιουρ, γνωστους κομμωτες με flagship κουρεματα, μοδατες στολες και εβδομαδιαια spa-απολεπιση

• Like 2
Δημοσ.

Γεια σας παιδες. Ειχα παρει 2μηνη αναβολη δια κοινωνικους λογους και αντι να με βαλουν στο ιδιο κεντρο δηλ Τριπολη με βαλαν στο Μεσολογγι. Καλο ειναι αυτο;

Και εγώ μεσολόγγι. Εσυ μπαινεις 4-5 ; 

Απο οτι λενε καλύτερα αλλά στο κέντρο δε θα μείνεις για πολύ. Ο δευτερος λόχος είναι πιο ζόρικος.

Δημοσ.

Αποφύγετε το δεύτερο λόχο στο Μεσολόγγι (αν έχει ακόμα τον ίδιο λοχαγό που είχε όταν μπηκε η 335, 336 και 337)... Μην φανταστείτε κάτι απίστευτο αλλά οι άλλοι θα αράζουν και εσείς θα τρέχετε... Προτιμήστε πρώτο λόχο... Γενικά πολύ καλύτερο κέντρο από Τρίπολη...

Ότι πληροφορίες θέλετε στείλτε inbox  :-)

Δημοσ.

Η 188 είναι μακράν ο,τι πιο ανοργάνωτο έχω δει, ο διοικητής της 193 ρεμπέτ ασκερ την ονόμαζε.

Κάτι μου λέει πως έκανα βλακεία και αγχωνόμουν άδικα. Αλλά ρε παιδάκι μου το έχω άμα κάνω κάτυι θέλω να το κάνω σωστά.

Btw 330 ήμουν και στην Μονάδα είχε και κρούσμα γαστρεντερίτιδας.... Και δυστηχώς ήμουν μαγειρία.... Τι τα ήθελα και τα πήρα αλλά δεν ήξερα πως να χωθώ γραφέας.

• Like 1
Δημοσ.

Κολλάειο λόγο ότι Πυροβολικό στην Κύπρο δεν είναι καλά.

Το Πυροβολικό τρέχει.. αλλά είναι πολύ προβλεπέ και οργανωμένο. Είναι μονάδα που δεν φαίνεται επίσημα.. και γι αυτό λέγετε και 3-1, είναι δλδ σαν μην υπάρχει οργανωτικά. Γιατί απαγορεύεται να υπάρχει τέτοια μονάδα πάνω στο Νησί.

Αποφύγετε το δεύτερο λόχο στο Μεσολόγγι (αν έχει ακόμα τον ίδιο λοχαγό που είχε όταν μπηκε η 335, 336 και 337)... Μην φανταστείτε κάτι απίστευτο αλλά οι άλλοι θα αράζουν και εσείς θα τρέχετε... Προτιμήστε πρώτο λόχο... Γενικά πολύ καλύτερο κέντρο από Τρίπολη...

Ότι πληροφορίες θέλετε στείλτε inbox  :-)

Πως θα αλλάξει Λόχο, αφού οι Λόχοι είναι αναλόγως την ημερομηνία που μπαίνει! Μπαίνεις πχ Δευτέρα; τι έχει αποφασίσει να φορτώσει πρώτα; τον 4ο πχ.. θα πάνε σε αυτόν. Ανάλογα τι ημερομηνία θα μπει, θα πάει και στον ανάλογο Λόχο. Είναι στην τύχη... δεν μπορείς να επιλέξεις, αλλά και να επιλέξεις, ΔΕΝ θα σου γίνει το χατήρι, τόσο απλά  :-D

Δημοσ.

Και εγώ μεσολόγγι. Εσυ μπαινεις 4-5 ; 

Απο οτι λενε καλύτερα αλλά στο κέντρο δε θα μείνεις για πολύ. Ο δευτερος λόχος είναι πιο ζόρικος.

Στις 12 εγω. Πραγματικα ανακουφιστηκα οταν ειδα οτι αλλαξε σε μεσολλογι.

Δημοσ.

οι οπλοασκήσεις τι θετικό έχουν; αμα σας την πέσουν οι Τούρκοι θα τους εντυπωσιάσετε με το παρουσιάστε αρμ; 

Oι οπλοασκήσεις χρειάζονται για τα αγήματα...

Δημοσ.

Στις 12 εγω. Πραγματικα ανακουφιστηκα οταν ειδα οτι αλλαξε σε μεσολλογι.

Μακαρι να αποφύγουμε το δευτερο λόχο:) 

Δημοσ.

οι οπλοασκήσεις τι θετικό έχουν; αμα σας την πέσουν οι Τούρκοι θα τους εντυπωσιάσετε με το παρουσιάστε αρμ; 

Oι οπλοασκήσεις χρειάζονται για τα αγήματα...

Αγήματα, παρουσιάστε κλπ είναι οι ασκήσεις ακριβείας. Οι οπλοασκήσεις είναι εντελώς άλλο και έχουν να κάνουν με την απόκρουση του εχθρού σε μάχη σώμα με σώμα με ξιφολόγχες. (θυμηθείτε "Αποκρούω, σπαθίζω, ξιφίζω, ντο" :P )

Δημοσ.

εγω νομιζω οτι οπλοασκησεις γινονται για να νοιωθεις ποιο ανετο κ ευκολο το οπλο στο χερι σου και με τον καιρο οντως απο βαρυ που φαινοταν στην αρχη κατα το τελος λες κ σηκωνεις μπουκαλι νερο το ενοιωθες.Αν τα κανουν για μαχη σωμα με σωμα ειναι αχρηστες

Δημοσ.

Τουλάχιστον όταν υπηρέτησα εγώ, οπλοασκήσεις ήταν οι ασκήσεις στο πλαίσιο της εκπαίδευσης μάχης σώμα με σώμα που μαθαίναμε να αποκρούμε επίθεση με ξιφολόγχες. Οι ασκήσεις με τα επ' ώμου, παρά πόδας, τα αεροπλανικά κλπ λεγόντουσαν ασκήσεις ακριβείας και γίνονταν στο πλαίσιο της εκπαίδευσης αγήματος... Δύο εντελώς διαφορετικές εκπαιδεύσεις που την πρώτη την κάναμε στις μονάδες μόνο, όχι στα κέντρα και σίγουρα δεν ήταν καθόλου άχρηστες.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντα αλλάζει το κέντρο όταν ζητήσεις αναβολή κατάταξης.

Και επίσης είσαι τυχερός γιατί όντως Τρίπολη θεωρείται το πιο δύσκολο κέντρο.

. Προτιμήστε πρώτο λόχο... Γενικά πολύ καλύτερο κέντρο από Τρίπολη...

Υπάρχει ¨προτιμήστε"  στο στρατό; Εκτός και αν στη πύλη σε ρωτάνε που θες να σε βάλουνε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...