Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάγκες απλά τα πράγματα. Αν δεν έχεις βύζμα και ΔΕΝ είσαι Πυροβολικό πας Κύπρο ειδικά Πεζικό και Μαυροσκούφης.

1 εισητήριο Πληρωμένο και 275€ στην τσέπη + αφορολόγιτος καπνός.

Πυροβολικό εξαρτάτε που αν πας σε 188 ΜΜΠ τρως εύκολα εμπλοκή λόγο ότι είναι μικρή μονάδα και είναι λίιγο βυζματόπαιδο.

Μαυροσκουφης και να τρως κράτηση επειδή έχεις ένα κουμπί ξεκούμπωτο;

Η 188 είναι ειδική περίπτωση με πολλά βύσματα Κύπριους και σταρχιδιστές όπου το μπιφτέκι είναι τουλάχιστον δίωρο. Τους πετύχαμε Αγία Βαρβάρα όπου πήγαμε για Σπεν.

Εξαρτάται την μονάδα στο πυροβολικό. Πχ 196 είναι πολύ χαλαρά. Συμφωνώ ωστόσο ότι πεζικό θα έχεις λιγότερες υπηρεσίες.

• Like 1
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαυροσκουφης και να τρως κράτηση επειδή έχεις ένα κουμπί ξεκούμπωτο;

Η 188 είναι ειδική περίπτωση με πολλά βύσματα Κύπριους και σταρχιδιστές όπου το μπιφτέκι είναι τουλάχιστον δίωρο. Τους πετύχαμε Αγία Βαρβάρα όπου πήγαμε για Σπεν.

Εξαρτάται την μονάδα στο πυροβολικό. Πχ 196 είναι πολύ χαλαρά. Συμφωνώ ωστόσο ότι πεζικό θα έχεις λιγότερες υπηρεσίες.

Άσε ρε παρόλο που είναι Βυζματομονάδα από τους Στρατιώτες έχεις παράπονο παρά από τους Αξιωματικούς. Πιστεύω θέλει να μπεις κάποιος να τους τραβίξει τα λουριά. Πιστεύω καλά έκανε μια αρχιλοχίας που έβγαζε αναφερόμενους (συμπεριλαμβανομένου και εγώ για φοριαμό και κρεβάτια). Εγώ στην μονάδα αυτή έφαγα μέχρι μπουνιά και έχω κεράσει και 10ρες επειδεί ήμουν ολίγο καρφί αλλά όχι ρε φίλε και στο Φυλάκιο πάνω να μην καταδέχεσε να φιλάς σκοπιά.

Ευχαριστώ 188ΜΜΠ για τουθς εφιάλτες τα βράδυα που μου πρόσφερες.

• Like 1
Δημοσ.

πωωω ήμουν σκοπιά εκεί μετά την πύλη (ούτε που θυμάμαι πως λέγεται), και είχα φάει τουλάχιστον δίωρο μπιφτέκι από Κύπριο... έπαιρνε τηλέφωνα και έλεγε ότι ψάχνει να παρκάρει... ότι να ναι :P

Ο διοικητής έβαζε λαικά στο μεγάφωνο του στρατοπέδου, βαριόταν full, και είχαμε ένα βυσματία Κύπριο που ο πατέρας του είχε μπ****ρδέλα και αυτός έκανε ότι ήθελε .. γιαυτό και δεν τον πήγαινε κανένας.. μέχρι και κοντακιά στο κεφάλι έφαγε κάποια στιγμή .. :P

αλτ τις ει το λέγαμε μόνο σιγά για να μην ξυπνήσουν οι γείτονες.. !!

είχαμε αυδμ που κλειδωνόταν στο γραφείο και έπαιζε παιχνίδια στο PC και μας έλεγε αν τον ψάχνουν να λέμε ότι δεν τον είδαμε... αναφορές κάναμε μόνοι μας.

Επικές στιγμές στις 15-20 μέρες που ήμουν εκεί.. ένα στρατόπεδο "στολίδι" που το καταστρέψαν οι φαντάροι κτλπ. μέσα σε 2-3 χρόνια :P

Στα συν το καθημερινό πουλμανάκι για παραλία, οι οπλοασκήσεις για επιδείξεις που κάναμε, και μάλλον στο ότι έφυγα γρήγορα από εκεί :P

DoYouNote οδηγός η ΔΒ ??

edit: ααα την βρήκα

bNQjA8r.jpg

Εξαρτάται την μονάδα στο πυροβολικό. Πχ 196 είναι πολύ χαλαρά.

να ήσουν πριν 2-3 χρόνια εκεί να δω αν θα έλεγες το ίδιο :P

Δημοσ.

Ναι η 196 με τον προηγούμενο διοικητή ήταν τελείως μαύρη. Τώρα μέχρι τον Ιούλιο καλά θα είμαστε.

Τεχνικός αποθηκάριος-γραφέας είμαι.

Η 188 είναι μακράν ο,τι πιο ανοργάνωτο έχω δει, ο διοικητής της 193 ρεμπέτ ασκερ την ονόμαζε.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι η 196 με τον προηγούμενο διοικητή ήταν τελείως μαύρη. Τώρα μέχρι τον Ιούλιο καλά θα είμαστε.

Τεχνικός αποθηκάριος-γραφέας είμαι.

Η 188 είναι μακράν ο,τι πιο ανοργάνωτο έχω δει, ο διοικητής της 193 ρεμπέτ ασκερ την ονόμαζε.

Εγώ τα πρόλαβα τα κατάμαυρα στην 196 για λίγο... πάλι καλά για ΣΠΕΝ μόνο. Αλλά ήταν αρκετά για να καταλάβω τι γινόταν στις καλές του. Φαντάσου δεν είχα προλάβει να γνωρίσω κανέναν στην μονάδα. Ξυπνάγαμε, τρώγαμε, καθαρίζαμε, κάναμε οπλοασκήσεις απο το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα σχεδόν συνεχόμενα (!!!!) .. !!! μετά σκοπιές, και αν προλάβαινες λίγο ύπνο.. για να συνεχίσεις με 16 χιλιόμετρα πορεία με τα bergin στην πλάτη μέσα στον ήλιο... και να γυρίσεις για να συνεχίσεις σκοπιές ασταμάτητα... και οι φυλακές να πέφτουν βροχή από 10+ πάνω... οι φρουρές 1-2 ώρες μέσα στον ήλιο .. το φαί τελείως χάλια..... έξοδοι 1 στις 7 μέρες... σκοινάκια 4 μέρες σε σκηνές άπλυτοι μέσα στα φίδια (στο ΣΠΕΝ ακόμα)... ανάμεσα στα παραπάνω κατάφερα να πάρω και μαχητόσημο.. συν ότι κοιμόμασταν μέσα στα κοντεινερ.. τα οποία μάλλον τώρα τα έχουν βγάλει? 

Μετά πέρασα για λίγο Αγ.Βαρβάρα.. και μετά "δανεικός" στα καλύτερα... αν είσαι γραφέας θα ξέρεις.  :ph34r:

Δημοσ.

Στα συν το καθημερινό πουλμανάκι για παραλία, οι οπλοασκήσεις για επιδείξεις που κάναμε, και μάλλον στο ότι έφυγα γρήγορα από εκεί :P

οι οπλοασκήσεις τι θετικό έχουν; αμα σας την πέσουν οι Τούρκοι θα τους εντυπωσιάσετε με το παρουσιάστε αρμ; 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό είναι τα κατάμαυρα?

από μόνο του δεν λέει κάτι, με όλα τα παραπάνω μαζί όμως λέει. Και απο ότι άκουσα τους άλλους τους πήγε σχεδόν όλη η θητεία έτσι. επίσης στην κύπρο δεν έχεις διανυκτερεύσεις, 10 το βράδυ πίσω.

οι οπλοασκήσεις τι θετικό έχουν; αμα σας την πέσουν οι Τούρκοι θα τους εντυπωσιάσετε με το παρουσιάστε αρμ; 

Δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς εφόσον δεν έχεις περάσει απο την συγκεκριμένη μονάδα για εκπαίδευση οδηγού. Τις οπλοασκήσεις τις δείχναμε μεταξύ μας για να περνάει η ώρα. κάναμε κάτι θεαματικά κολπάκια τα οποία ούτε που τα θυμάμαι τώρα. το θετικό ήταν στο ότι όλα τα άλλα ήταν βαρετά και ηλίθια εκει μέσα.

Εκπαίδευση οδηγού δεν κάναμε ποτέ γιατί δεν υπήρχαν καύσιμα και οχήματα. Εγώ και οι άλλοι που ξέρω βγήκαμε κατευθείαν στον δρόμο για κινήσεις χωρίς να έχουμε ακουμπήσει τιμόνι πιο πριν.

Δημοσ.

Τα container δεν έχουν βγει αλλά το στρατόπεδο δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιγράφεις. Μόνο το νούμερο σου κάνεις, τις υπόλοιπες ώρες Κψμ και ύπνος.

• Like 1
Δημοσ.

Δείχνουν πειθαρχία.

Δημοσ.

Επίσης με τα άρβυλα που πρέπει να γυαλίζουν τόσο που μπορείς να τα κάνεις καθρέπτη για να ξυριστείς, μπορείς να κάνεις αντικατοπτρισμό σε τέτοια γωνία ώστε να πέφτει ο ήλιος στα μάτια των εχθρών και να μην μπορούν να σας δουν.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης με τα άρβυλα που πρέπει να γυαλίζουν τόσο που μπορείς να τα κάνεις καθρέπτη για να ξυριστείς, μπορείς να κάνεις αντικατοπτρισμό σε τέτοια γωνία ώστε να πέφτει ο ήλιος στα μάτια των εχθρών και να μην μπορούν να σας δουν.

Ευφυέστατο, here's your cookie...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...