Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαπιλα τελειως indeed.. και οντως μπειτε στα 18.. εδω εγω ειμαι 22 και τρωω φρικη με το χασιμο χρονου. Αλλα τι να κανεις.

Ενα παλικαρι που υπηρετουσε αυτοκτονισε απο καταθλιψη στην ροδο http://www.lifo.gr/now/greece/64360

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κυπρο εισαι για τα 273 ευρω;

Ναι, με έβγαλαν με ένδειξη. Ούτε καν το είχα σκεφτεί. Πάλι καλά που ήρθαν έτσι τα πράγματα και δεν πληρώνω από την τσέπη μου για κάτι τόσο ανούσιο.

Δημοσ.

Σαπιλα τελειως indeed.. και οντως μπειτε στα 18.. εδω εγω ειμαι 22 και τρωω φρικη με το χασιμο χρονου. Αλλα τι να κανεις.

Ενα παλικαρι που υπηρετουσε αυτοκτονισε απο καταθλιψη στην ροδο http://www.lifo.gr/now/greece/64360

Ε καλά ατυχές το παράδειγμα,λέει πως αυτοκτόνησε επειδή το ίδιο έκανε μια φίλη του.Δεν έχει σχέση με το στρατό.Αλλά ότι είναι σαπίλα θα συμφωνήσω.Οι 9-14 πιο πεταμένοι μήνες.Πες τα έξοδα που κάνεις,μερικοί όπως το παλικάρι πάνω αλλά και γω τα πέρνουμε πίσω αλλά το χρόνο που χάνεις δεν στον δίνει κανείς πίσω.Και το θεικό είναι ότι μερικοί λένε αν δεν πας δεν γίνεσαι αντρας,δεν μαθένεις,εκεί είναι που απορώ πραγματικά με το IQ τους :P

• Like 1
Δημοσ.

Αν σε βάλουν κύπρο δεν έχεις τρόπο να το αποφύγεις;

Μόνο αν έχεις σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, αν είναι χωρισμένοι οι γονείς σου ή σν είχες συγγενείς που πολέμησαν το 74. Διαφορετικά με βύσμα μπορεί να σε στείλουν Έβρο αλλά να βάλεις βύσμα για να πας Έβρο;

Με εξαίρεση την Μκ/35 των Καταδρομών και το Μαθιατι με την 5η ΕΜΑ όπου πάνε οι τέθωρες, στα υπόλοιπα είναι καλά. Αν είσαι πεζικό πας στα καθαρά ελληνικά στρατόπεδα, αν είσαι πυροβολικό πας σε μικτα και με Κύπριους.

Δημοσ.

Όποιος μπορεί να αποφύγει τον στρατό ας το κάνει. Αν το θεωρούσα μια φορά χάσιμο χρόνου, τώρα το θεωρώ δέκα. Και βρίσκομαι μάλιστα σε χαλαρό στρατόπεδο με καλά στελέχη όπου πληρώνομαι κάθε μήνα με 273 ευρώ και περνάω καλά έχοντας γνωρίσει αξιόλογα άτομα . Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν έχω την φαιά ουσία να σκεφτώ και να πω ξεκάθαρα ότι ο στρατός είναι χάσιμο χρόνου και όσους νοσταλγούν την στρατιωτική τους θητεία ενώ μέχρι τώρα τους έδινα ένα δίκιο, πλέον τους θεωρώ επικίνδυνους για το κοινωνικό σύνολο και τους οικτίρω για την μίζερη καθημερινότητα τους που τους ωθεί σε τέτοια ψυχολογική διαταραχή.

Μακάρι να καταργηθεί η θητεία ή τουλάχιστον να γίνει τρίμηνη με πιο ουσιαστική εκπαίδευση. Πάνω από τρεις μήνες θητεία είναι υπερβολή και χωρίς καμία ουσία. Απλά για να γίνονται υπηρεσίες της πλάκας και να έχουν δουλειά όσες επιχειρήσεις ζουν από τον στρατό. Δεν τολμώ να σκεφτώ πως αισθάνονται οπλίτες που υπηρετούν στην Ελλάδα και χάνουν χρόνο και χρήμα για να κάνουν τις καθαρίστριες έχοντας βλαμμένα στελέχη.

Η συμβουλή μου είναι να μπαίνετε στα 18 σας όπου το μυαλό δεν έχει προλάβει να λειτουργήσει για να συλλάβει την ανουσιοτητα του όλου οικοδομήματος. Καλύτερα να λιώνετε στο wow. Περισσότερα προσφέρετε στον εαυτό σας από το να πάτε έστω μια μέρα στρατό.

Καλυτερα λιωσιμο στο Wow χαχααχχα ωραιος :D

Η νοσταλγια παει κυριως λογω υποχρεωσεων,αντε και καμια φορα αναλογα την μοναδα αν θυμιζει φοιτητο κατασταση αλλιως οντως δεν υπαρχει καποιος που οντως να θελει να ξανα γυρισει πισω.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω θα δηλώσω έβρο προτιμώ έβρο απο κύπρο

Kαλη σου τυχη εκει πανω, ολοι οι παρείσακτοι, απο φανταρους μεχρι διοικητες....

Δημοσ.

Το πιο χαρακτηριστικο παραδειγμα ατομων που θυμαμαι που λεγανε οτι θα θελανε να ξαναγυρισουν πισω στρατο ηταν οι πρασινομπερεδες,πιο πολυ γιατι νιωθανε οτι ειχανε καποια αξια μεσα στο στρατο σε σχεση με τους υπολοιπους(εξου και η μουρη που πουλαγανε με τον πρασινο μπερε σε διαφορες μοναδες κλπ).

• Like 1
Δημοσ.

Από την μία ο στρατός είναι χάσιμο χρόνου, από την άλλη είναι μια εμπειρία. Τώρα το σκέφτομαι πως είχα περάσει και γελάω. Το θέμα είναι να σου δώσουν και ένα κίνητρο για να πας στον στρατό, για παράδειγμα να σου δίνουν ένα μισθό, έστω και 200-300 ευρώ τον μήνα ή να αξιοποιήσουν τις γνώσεις σου αν έχεις βγάλει κάποια σχολή και να μετρήσει σαν προϋπηρεσία. Για παράδειγμα όταν εγώ ήμουν στον στρατό, σε μια μονάδα μας ζήτησαν από τους πληροφορικάριους να στήσουμε ένα δίκτυο. Στο τέλος μας δώσανε μια βεβαίωση και το βάλαμε στο βιογραφικό μας.

Δημοσ.

Το πιο χαρακτηριστικο παραδειγμα ατομων που θυμαμαι που λεγανε οτι θα θελανε να ξαναγυρισουν πισω στρατο ηταν οι πρασινομπερεδες,πιο πολυ γιατι νιωθανε οτι ειχανε καποια αξια μεσα στο στρατο σε σχεση με τους υπολοιπους(εξου και η μουρη που πουλαγανε με τον πρασινο μπερε σε διαφορες μοναδες κλπ).

1 M.AΛ υπηρέτησα αλλά θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου...Εγώ να το τονίσω πήγα για την κα*λα μου για τα άλματα και τα λεφτά.Πιο GTP όμως δεν γινόταν η κατάσταση,δεν θα ξαναπατούσα που να μου δίνανε διπλά λεφτά.Α και η εκπαιδευση ήταν μάπα.Περιττό να πω πως οι μισοί ήταν βίσματα και οι άλλοι δεν περνάγανε καν τα αθλήματα ε(θυμάμαι να μετράνε 2-2 τα push ups,να κλέβουν στο μίλι,η απλά να τους περνάνε απο λύπηση στα pull ups)παρόλα αυτά έξω το παίζανε commandaria,ξεφτίλα πραγματικά

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σε βάλουν κύπρο δεν έχεις τρόπο να το αποφύγεις;

γυρνάς άοπλο, voila!

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.

Η συμβουλή μου είναι να μπαίνετε στα 18 σας όπου το μυαλό δεν έχει προλάβει να λειτουργήσει για να συλλάβει την ανουσιοτητα του όλου οικοδομήματος. Καλύτερα να λιώνετε στο wow. Περισσότερα προσφέρετε στον εαυτό σας από το να πάτε έστω μια μέρα στρατό.

ειναι χειροτερο το να παρεις αναδρομικα χαμπαρι την ολη ανουσιοτητα και μαλακια

Χωρια που ενα μυαλο 18 χρονω ειναι πολυ πιο ευαλωτο στη μαλακια που υπαρχει εκει μεσα

best λυση: Ι5

Δημοσ.

αν μπεις 18 και χωρίς βύσμα θα σε πάρουν gang-bang oι εποπ και οι λαιουρες, χωσιμο/εμπλοκή χωρίς ελεος, ασε που μπορεί και να πάρεις στα σοβαρά ό,τι μαλακία και ηλιθιοτητα λενε εκει μέσα. 

• Like 4
Δημοσ.

ειναι χειροτερο το να παρεις αναδρομικα χαμπαρι την ολη ανουσιοτητα και μαλακια

Χωρια που ενα μυαλο 18 χρονω ειναι πολυ πιο ευαλωτο στη μαλακια που υπαρχει εκει μεσα

best λυση: Ι5

Νταξει πηρες i5 και intel!

Ασε το παιδι τα λεει καλα, εσυ θεωρητικα μιας και δεν πηγες.

By default πηγαινει ο κοσμος κατα 85%.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...