Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

στην 651 ΑΒΥΠ πάντως είχε σκάσει αρκετός κόσμος, κλαμπάνισμα ασφαλώς :P

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ απολύθηκα τον Ιανουάριο του 2010 και πήρα πράσινο απολυτήριο. Ένας φίλος μου παρουσιάστηκε πολύ αργότερα και απολύθηκε περίπου 2 χρόνια αργότερα (κάποια στιγμή μέσα στο 2012) και επίσης πήρε πράσινο απολυτήριο. Εμένα δεν με έχουν καλέσει ποτέ αλλά τον φίλο μου τον κάλεσαν ήδη μία φορά.

Δημοσ.

Το σημα για τις μεταθεσεις κοντα στον τοπο κατοικιας τους τελευταιους μηνες των 8μηνων της 335 εχει βγει;

Θα βγει σημα και για τους 9μηνους που δικαιουνται βασει μοριων δυσκολιας μοναδας μεταθεση τους τελευταιους μηνες κοντα στον τοπο κατοικιας τους;

Θα φύγουν με το που γυρίσουν από την άδεια του Πάσχα. έχουν βγει..

Για την 335..μόνο, η 336 Α ΕΣΣΟ δλδ σε ενάμιση μήνα!

• Super Moderators
Δημοσ.

τι πράσινα και άσπρα ρε παιδιά? ροζιές δεν έχει πλέον?  :confused:

μόνο στο basket πλέον :P

Δημοσ.

Θα μείνει το Ροζαλία όπως η λεωφόρος Αθηνών "έμεινε" λεωφ. Καβάλας ή η 28η Οκτωβρίου "έμεινε" Πατησίων :P

Κι εγώ κατ' ευθείαν λευκό πήρα. Εν το μεταξύ πρόσφατα διαπίστωσα πως το έχω χάσει, τί μπορεί να παίξει; (είχα πάει στο φρουραρχείο στον σταθμό Λαρίσης να ρωτήσω και αν ήταν να εκδιδόταν άλλο αλλά έχει φύγει απο 'κει...)

Δημοσ.

Θα μείνει το Ροζαλία όπως η λεωφόρος Αθηνών "έμεινε" λεωφ. Καβάλας ή η 28η Οκτωβρίου "έμεινε" Πατησίων :P

Κι εγώ κατ' ευθείαν λευκό πήρα. Εν το μεταξύ πρόσφατα διαπίστωσα πως το έχω χάσει, τί μπορεί να παίξει; (είχα πάει στο φρουραρχείο στον σταθμό Λαρίσης να ρωτήσω και αν ήταν να εκδιδόταν άλλο αλλά έχει φύγει απο 'κει...)

πας απο το κεπ και ζητάς να σου βγάλουν άλλο, το δικό μου απολυτηριο ήταν λευκο αλλά τα σαϊνια είχαν κάνει κάποιο λάθος στα στοιχεία και το ειχαν διορθώσει με blanco...

• Like 2
Δημοσ.

Δεν γράφει και κάτι πάνω του το λευκό...

Γράφει το γράμμα(aka κωδικός) που αντιστοιχεί σε 'σένα για την περίπτωση που σε καλέσουν σε επιστράτευση, όπως επίσης το στρατόπεδο στο οποίο θα παρουσιαστείς.

πας απο το κεπ και ζητάς να σου βγάλουν άλλο, το δικό μου απολυτηριο ήταν λευκο αλλά τα σαϊνια είχαν κάνει κάποιο λάθος στα στοιχεία και το ειχαν διορθώσει με blanco...

Α οκ, σ' ευχαριστώ. Να 'σαι καλά :) (χαχαχα γαμάτοι!)

• Super Moderators
Δημοσ.

Γράφει το γράμμα(aka κωδικός) που αντιστοιχεί σε 'σένα για την περίπτωση που σε καλέσουν σε επιστράτευση, όπως επίσης το στρατόπεδο στο οποίο θα παρουσιαστείς.

για τον κωδικό μάλλον έχεις δίκιο, αλλά για το στρατόπεδο όχι...

ρώτησα χθες ξάδερφο τι γράφει το δικό του λευκό και μου απάντησε "όπου κι όποτε σας πουν" φάση, σε αντίθεση με το δικό μου πράσινο που λέει λεπτομέριες για το στρατόπεδο...

Δημοσ.

Tο δικό μου θυμάμαι ότι έγραφε και το στρατόπεδο. Έγραφε συγκεκριμένα ότι σε περίπτωση επιστράτευσης θα παρουσιαστώ στο 13ο Σ.Α.Κ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...