Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πότε την έκοψες;

Λίγε μέρες αφού τελείωσε η προθεσμία για τον Μαϊο. Αλλά μου είπαν οτι αν δηλώσω προτίμηση για τον Μάιο μπορεί να με πάρουν τον Μάιο αν δεν έχει πολύ κόσμο η σειρά.

Για να μην σου βγάζει τα στοιχεία, μάλλον πας με την επόμενη.. 100% στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχει, γι αυτό θα το τσεκάρεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

τα στοιχεία μου τα εμφανίζει. Απλά απο κάτω γράφει αυτό που είπα και πριν ("Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί")

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα στοιχεία μου τα εμφανίζει. Απλά απο κάτω γράφει αυτό που είπα και πριν ("Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί")

Τότε με του Ιουλίου..

Δημοσ.

Εμενα εληξε η αναβολη 1/1/2015 και τελη Φλεβαρη ηρθε το χαρτι που ελεγε να μπω 11 Μαρτη. Ωστοσο πηγα εκανα αιτηση αναβολης για κοινωνικους λογους, αλλα μεχρι σημερα δεν με εχει ειδοποιησει κανεις... επισης στο site της στρατολογιας μεχρι λιγες μερες πριν συνεχιζε να γραφει 11 Μαρτη στη καταταξη, αλλα απο προχτες μου βγαζει τα στοιχεια και το ιδιο με τον Panagioti: "Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί"

Τι παιζει ακριβως?

Δημοσ.

Τότε με του Ιουλίου..

Τουλάχιστον θα προλάβω να κάνω μερικά μπάνια!  :mrgreen:

Με την εμπλοκή του καλοκαιριού τι παίζει? Τι ακριβώς είναι?

• Super Moderators
Δημοσ.

not really :P

επειδή οι σειρές του Μαΐου και του Ιουλίου είναι οι μικρότερες, μένουν σημαντικά λιγότεροι (επειδή κάποιοι απολύονται) για να καλύψουν τις υπηρεσίες, οπότε έχουν λιγότερες εξόδους...

• Like 1
Δημοσ.

Ενας φιλος μου απολυθηκε πριν λιγες μερες και του εδωσαν ενα φυλλο πορειας (ΕΦΠ) πρασινο και καλα λεει για επιστρατευση... Τι παίζει σε αυτή την περίπτωση παίζει να σε καλέσουν ξανά;;;

Eγώ ήξερα ότι δίνουν ένα λευκό, το οποίο όμως λεει επίσης μπορεί να στο αλλάξουν σε πράσινο...

• Super Moderators
Δημοσ.

και το πράσινο μπορεί να αλλάξει σε λευκό...

ναι μπορεί να τον καλέσουν για 1 βδομάδα, κλαμπάνισμα...

• Super Moderators
Δημοσ.

θεωρητικά ναι, πρακτικά κανείς δεν ξέρει...

έχω δει να δίνουν πράσινο σε άοπλο και λευκό σε ένοπλο...

για τι πράγμα θα γυρίσει πίσω ο άοπλος?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...