Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και απο ότι έχω δει όλα είναι σχετικά. Πχ στη τρίπολη σε περνάνε με ανιχνευτή μετάλλων για κινητά και απαγορεύουν τα μωρομάντηλα και αλλού δε σε ελέγχουν καν.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ παιδία δεν έχω πάει φαντάρος, αλλά τώρα είναι ο κολλητός μου.. με αυτά που ακούω πραγματικά φοβάμαι.. αφού μου λέει ο φίλος μου φύγε έξω και μην ξαναρθεις.. ίσως να έχει πέσει αυτός σε παράξενους.. η αλήθεια είναι έχω ακούσει και παιδιά που λένε ότι είναι χαβαλές και απλά ξύνεσαι.. και άλλους που λένε ότι πέρασαν πολύ δύσκολα. Με πιάνει άγχος στη σκέψη ότι θα πάω.

και εγώ αυτο έλεγα πριν πάω, ότι οι ιστορίες που άκουγα ήταν απλά η εξαιρεση και ότι απλά έτυχε και έπεσαν στην περιπτώση. Η πραγματικότητα ειναι ότι οι μαλάκες ειναι τραγικά περισσότεροι και ότι να πέσεις σε νορμάλ άτομα/συνθήκες ειναι η εξαιρεση παρά ο κανόνας. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι, πάρε τις αποφάσεις σου αν θες να πας. Χαμένος χρόνος ειναι, αν το δεχθείς θα περάσει πιο ευκολα, αν δεν το δεχθεις δεν περνάει με τίποτα...

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι το βύσμα κοπήκε, ούτε σαν αστείο δεν μου κάνει. Το βύσμα ειναι η πεμπτουσία του στρατού. Επειδή έβγαλε ο πανος κάτι φύλλα πορείας και έδιωξε τα βύσματα της νδ/πασοκ νομίζεις κοπηκε το βύσμα. 

Τα χρήματα που λες ότι δανείζουν οι διοικητές απο που προερχονται; απο τα εσοδα του κψμ; 

Απο την μια λες ότι δεν κάνουν τους σερβιτόρους, μετά λες ότι τους κάνουν αλλά πάνε με αποσπαση. Αποφάσισε...

Το βύσμα φίλε έχει φάει μεγάλη ήττα με τον Καμμένο στο Υπουργείο. Μεγααάλη ήττα...

Όχι.. αλλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για το τι πρακτικές ακολουθεί το κάθε Στρατόπεδο, γτ σε κάποια είναι και ιδιωτικό το ΚΨΜ.

Ναι με απόσπαση, έχοντας τα προσόντα, μην ξεχνάς ότι όταν πας στο Τάγμα, δηλώνεις τι επάγγελμα γνωρίζεις κτλ.. διαλέγουν πλέον τους κληρωτούς. Τώρα αν έτυχε κάπου και πήγαν ξόφαλτσοι.. ε συμβαίνει. Είπαμε η απόλυτη δικαιοσύνη δεν υπάρχει.. δυστυχώς.

ωραιο-σωστο κειμενο γενικοτερα, αλλα

Μηπως εχει αυξηθει η ζητηση (απο την πλευρα των ανεργων) λογω της κρισης;

Ειναι δουλεια του λιμενικου και της ακτοφυλακης, το αν δεν δουλευουν οπως θα επρεπε, αλλο πραμα

Έχει αυξηθεί λόγω ανεργίας.. σωστή η επισήμανση.

όταν απέναντι αντιμετωπίζει πρόβλημα.. όταν στην χώρα σου τρυπάνε τον εναέριο σου χώρο κάθε μέρα δεκάδες εχθρικά μαχητικά.. ε δεν μπορείς να καταργήσεις θητεία, πρέπει να είσαι ετοιμοπόλεμος και με μεγάλες μονάδες στην διάθεση σου.  Για να το κάνει αυτό(κατάργηση θητείας) θα πρέπει να έχεις δυο πράγματα...

1.Κονδύλια για να κάνεις τον στρατό μισθοφορικό.. που δεν έχεις.

2.Νέους εξοπλισμούς για να αντικαταστήσεις ότι σαβούρα υπάρχει.

όλα είναι συνδυαστικά μεταξύ τους.. το ένα συνεπικουρεί το άλλο. Να είχε η χώρα τα κονδύλια να γίνει μισθοφορικός τελείως ο Στρατός να σου πω ναι.. αλλά εδώ δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε.

εγω εχω μια απορια , αφου παιζει κριση και ψαχνουν λεφτα απο παντου , γιατι δεν κανουν μια ρυθμιση για εξαγορα θητειας? 

Αν ντε και καλα δεν θελουν μονιμη κατασταση να εξαγοραζεται μπορει να γινει μια ρυθμιση για μια φορα μονο (του τυπου μεχρι την ταδε ημερομηνια οποιος εχει αναβολη ειτε ειναι ανυποτακτος την εξαγοραζει για χ ποσο , μετα σταματαει η ρυθμιση) .

Εχει γινει ηδη στη τουρκια κανα 2 φορες τα τελευταια 15-20 χρονια οποτε θελανε μετρητα

Νομίζω πρόπερσι το είχε κάνει για δεύτερη φορά η Τουρκία και μάζεψε πολύ χρήμα. Μακάρι να γίνει και εδώ, αφού κάποιοι δεν θέλουν ας πληρώσουν τουλάχιστον.

Το θέμα είναι αν αυτή η ειδική εξαγορά της θητείας τα πιάνει και ως συντάξιμα.. 

Δημοσ.

ο πάνος εστειλε τα βύσματα της προηγουμενης κυβερνησης που υπηρετούσαν στα μετοπισθεν στην παραμεθώριο, αλλά τι σημαινει αυτό; Ότι στην παραμεθώριο δεν υπάρχουν βύσματα; Παντού υπάρχουν βύσματα, μην το συζητάμε. 

Ότι κάποιοι ήταν και στην πολιτική τους ζωη σερβιτόροι, είναι εντάξει να το κάνουν και στον στρατό; Ειναι αυτο το νοημα της θητείας; Υπηρετούν με κάποιον τρόπο την πατρίδα όταν σερβίρουν καφέδες και τυροπιτες στους μονιμάδες; 

Δημοσ.

πράγματι, lol...

http://www.tokoulouri.com/society/vusma/

Κλείνοντας, ο κ. Καμμένος ανέφερε πως επόμενος στόχος είναι όσοι επικαλέσθηκαν ψευδώς ψυχική νόσο και πέτυχαν απαλλαγή στράτευσης. «Θα τους φωνάζω έναν-έναν στο γραφείο μου και εγώ θα είμαι αυτός που θα κρίνει αν είναι τρελοί. Θα γίνει μεγάλο πανηγύρι», κατέληξε χαϊδεύοντας την κάννη ενός G3A3.

:-D

• Like 4
Δημοσ.

αρα οι πιο πολλοι ΕΠΟΠ θελουνε απλα τα φραγκα και το βολεμα, και στα πρωτα ζορια αυτοι θα κλασουν πρωτοι

οι ελληνες πιλοτοι ειναι παναγιες και δεν τρυπανε ουτε κατα διανοια τουρκικο αερα; Δεν υπαρχουν τουρκικα φορουμ σε φαση defence.net, που παιζει αναλογη "ενημερωση";

στην παραμικρη υποψια διενεξης, θα καθαρισουν αλλοι, η Ελλαδα και παλι θα ειναι μαριονετα

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί τα σπάει :D

ήλπιζα ότι χθες λόγω 1ης Απριλίου πως θα έβαζε πραγματικές ειδήσεις για το υπέρτατο trolling, αλλά με απογοήτευσε :P

• Like 1
Δημοσ.

γιατί τα σπάει :D

ήλπιζα ότι χθες λόγω 1ης Απριλίου πως θα έβαζε πραγματικές ειδήσεις για το υπέρτατο trolling, αλλά με απογοήτευσε :P

Νομίζω έβαλε τουλάχιστον μια σοβαρή
Δημοσ.

αρα οι πιο πολλοι ΕΠΟΠ θελουνε απλα τα φραγκα και το βολεμα, και στα πρωτα ζορια αυτοι θα κλασουν πρωτοι

οι ελληνες πιλοτοι ειναι παναγιες και δεν τρυπανε ουτε κατα διανοια τουρκικο αερα; Δεν υπαρχουν τουρκικα φορουμ σε φαση defence.net, που παιζει αναλογη "ενημερωση";

στην παραμικρη υποψια διενεξης, θα καθαρισουν αλλοι, η Ελλαδα και παλι θα ειναι μαριονετα

Γιατί εσύ τι νόμιζες; Πρώτοι δε νομίζω όμως ότι θα κλάσουν. Αυτό θα το κάνουν οι αξιωματικοί...

Δημοσ.

Εγώ παιδία δεν έχω πάει φαντάρος, αλλά τώρα είναι ο κολλητός μου.. με αυτά που ακούω πραγματικά φοβάμαι.. αφού μου λέει ο φίλος μου φύγε έξω και μην ξαναρθεις.. ίσως να έχει πέσει αυτός σε παράξενους.. η αλήθεια είναι έχω ακούσει και παιδιά που λένε ότι είναι χαβαλές και απλά ξύνεσαι.. και άλλους που λένε ότι πέρασαν πολύ δύσκολα. Με πιάνει άγχος στη σκέψη ότι θα πάω.

Τι ακριβώς φοβάσαι; Γενικά μην ακούς πολλά από αυτά που λένε.

Περισσότερο  είναι το που θα πέσεις (από στελέχη και συναδέλφους σου). Επίσης ειναι ολα και θεμα χαρακτηρα. Γι αυτό και ο ένας σου λεει οτι περασε ζάχαρη στο στρατο ενώ ο αλλος δεν θελει να το θυμαται. Πάντως σε γενικές γραμμές  ακόμα και σε δυσκολη μονάδα να βρεθεις αν είσαι σωστός δεν θα χεις ιδιαίτερα προβλήματα... Υπομονή θέλει και θα περάσει ο καιρός.

• Like 1
Δημοσ.

δουλεψε λιγο το αγχος μεσα σου ωστε να το κανεις μεγαλυτερο, και εισαι ετοιμος για Ι5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...