Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω εχω μια απορια , αφου παιζει κριση και ψαχνουν λεφτα απο παντου , γιατι δεν κανουν μια ρυθμιση για εξαγορα θητειας? 

Αν ντε και καλα δεν θελουν μονιμη κατασταση να εξαγοραζεται μπορει να γινει μια ρυθμιση για μια φορα μονο (του τυπου μεχρι την ταδε ημερομηνια οποιος εχει αναβολη ειτε ειναι ανυποτακτος την εξαγοραζει για χ ποσο , μετα σταματαει η ρυθμιση) .

Εχει γινει ηδη στη τουρκια κανα 2 φορες τα τελευταια 15-20 χρονια οποτε θελανε μετρητα

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

υπάρχει αυτο που λες, μετά τα 35 και κάνεις 40 μέρες και το υπολοιπο εξαγοράζεις. Προσωπικά δεν συμφωνώ με την εξαγορά, ένας κεφαλικός φόρος, εντελώς άδικος όποιος έχει λεφτά οκ όποιος δεν έχει να πάει να..

εδω τα στρατευμένα νιατα σε επιχείρηση καθαρισμού της παραλίας :D

Δημοσ.

:lol:  :lol:  Τουρκοι τρεμετε! Θα τους δειξουμε μεις πως την καθαριζουν την παραλια.

• Like 1
Δημοσ.

δλδ με μισθό δημοσίου.. και ασφάλιση δεν θα κάνατε στρατιωτικό ξανά; ελάτε αφού θα κάνατε

Άνετα θα ξανάκανα ΔΕΑ!

Δημοσ.

Αυτό είναι ένα thread για να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας και τις συμβουλές μας για ό,τι έχει να κάνε με στρατό.

Για πείτε.

Εγω παλι θα μεινω στο αρχικο Post του Ts,απο πλευρας ημερομηνιας(προ κρισης δηλαδη)

Απο τα πρωτα πργματα που μαθανιεις μολις πας στη μοναδα και αρχισεις να μιλας πιο ανετα με στελεχη ειναι οτι δεν παιζει να γινει 6μηνο.Το σχεδιο με τους ΕΠΟΠ ψιλοαπετυχε,δηλαδη δεν τραβηξε οσο νομιζαν.Ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να πεσει στο 6μηνο,θα πρεπει να κλεισουν πολλα στρατοπεδα και οχι μονο στα ενδοτερα οπως τωρα αλλα και στην παραμεθοριο.Και φυσικα τα υπολοιπα θα μαυρισουν λογω ελλειψης κοσμου.Ειπαμε,καλυτερα σφιξιμο και συντομη θητεια αλλα αμα ειναι να κανω 6μηνο αλλα να με παει και 6 μηνες πιπα κωλο εμπλοκη ε οχι

στο παραπανω πως αλλαξε δραματικα λογω κρισης.

Μόλις δύο μήνες φαντάρος [*** την 294 μου μέσα..]:

Εγώ απο την αρχή στην κατηγορία 2 ήμουνα. Μην τρελενόμαστε κιόλας. Μόνο ηλίθιο χάσιμο χρόνου είναι.

Υπάρχουν ΕΜΘ και ΕΠΟΠ που είναι γαμώ τα άτομα, συνεννοησιμοι, κάνουν και αυτοί καμια δουλειά κτλ κτλ, αλλα το 80%++ είναι ΓΤΠ. Κυριολεκτικά ΓΤΠ.

Ναι μπαίνουμε εμείς φαντάροι για να ξύνουν τους όρχεις τους αυτοί.

Η κωλονοοτροπία που υπάρχει στο στρατό του στυλ "τραβάνε το τέντωμα οι νέοι και οι παλιοί ξύνονται" είναι απο τα πράγματα που με εκνευρίζουν. Ίσως επειδή είμαι νέος και τραβάω εγώ τα πολλά ακόμα. Αλλα είναι τόσο ηλίθιο που βλέπεις και έναν που κάνει 9μηνο να δουλεύει μόνο το πρώτο 3μηνο και μετά να μετράει μέρες για να απολυθεί, και να ρίχνει άκυρα για δουλειές κτλ κτλ.. Είναι κατάντια.

Αλλα πραγματα παλι οσα χρονια και να περασουνε εκει τα ιδια παραμενουν :P

Δημοσ.

εγω εχω μια απορια , αφου παιζει κριση και ψαχνουν λεφτα απο παντου , γιατι δεν κανουν μια ρυθμιση για εξαγορα θητειας? 

Αν ντε και καλα δεν θελουν μονιμη κατασταση να εξαγοραζεται μπορει να γινει μια ρυθμιση για μια φορα μονο (του τυπου μεχρι την ταδε ημερομηνια οποιος εχει αναβολη ειτε ειναι ανυποτακτος την εξαγοραζει για χ ποσο , μετα σταματαει η ρυθμιση) .

Εχει γινει ηδη στη τουρκια κανα 2 φορες τα τελευταια 15-20 χρονια οποτε θελανε μετρητα

Αυτό περιμένω και εγώ πως και πως. Ευτυχώς έχω ακόμα μέχρι το 2020 αναβολή, μέχρι τότε κάτι μπορεί να γίνει.

Δημοσ.

Αυτό περιμένω και εγω πως και πως. Ευτυχώς έχω ακόμα μέχρι το 2020 αναβολή, μέχρι τότε κάτι μπορεί να γίνει.

Χλωμό...

Δημοσ.

υπάρχει αυτο που λες, μετά τα 35 και κάνεις 40 μέρες και το υπολοιπο εξαγοράζεις. Προσωπικά δεν συμφωνώ με την εξαγορά, ένας κεφαλικός φόρος, εντελώς άδικος όποιος έχει λεφτά οκ όποιος δεν έχει να πάει να..

Ειχα προλαβει και εγω στην Μυτιληνη κατι αντιστοιχο. Παλι καλα που υπηρξε χαβαλες μεταξυ των φανταρων γιατι οταν γυρισαμε πισω ειχαν ολοι ξενερωσει(πολλοι ειχαν την ελπιδα οτι θα παρουν καποιες μερες τιμητικη,αλλα γρηγορα καταλαβαν οτι κατι τετοιο δεν επαιζε :P)

Δημοσ.

υποχρεωτική τιμητική είναι μόνο οι αιμοδοτικές, εγώ είχα πάει σε άγημα και καθομουν όρθιος, ακινητος 4 ώρες σαν το αγαλμα και δεν πήραμε ούτε μια μέρα...

Δημοσ.

Εγώ παιδία δεν έχω πάει φαντάρος, αλλά τώρα είναι ο κολλητός μου.. με αυτά που ακούω πραγματικά φοβάμαι.. αφού μου λέει ο φίλος μου φύγε έξω και μην ξαναρθεις.. ίσως να έχει πέσει αυτός σε παράξενους.. η αλήθεια είναι έχω ακούσει και παιδιά που λένε ότι είναι χαβαλές και απλά ξύνεσαι.. και άλλους που λένε ότι πέρασαν πολύ δύσκολα. Με πιάνει άγχος στη σκέψη ότι θα πάω.

Δημοσ.

του καθενός του κάθεται διαφορετικά και βέβαια παίζει ρόλο και πού θα πέσεις 

το ότι κάποιος είναι φίλος σου δε σημαίνει ότι θα έχετε τις ίδιες αντιδράσεις και εμπειρίες, τουλάχιστον με τους δικούς μου φίλους αυτό κατάλαβα

το πιο σημαντικό που έχω να σου πω εγώ σαν άσχετος, είναι μην κάτσεις ποτέ να το πάρεις τόσο σοβαρά ώστε να σε σκάσει και να σε αγχώσει. θεατράκι είναι. κάνε ο,τι είναι να κάνεις να είσαι σωστός απέναντι στους συναδέλφους σου πάνω από όλα (αυτοί που είναι σωστοί βέβαια γιατί θα πέσεις και σε κλασικά ελληνομπάσταρδα καθίκια) και σκέψου απλά ότι κάποια στιγμή θα τελείωσει το θέμα και θα επιστρέψεις στο κανονικό κόσμο

οτιδήποτε γίνεται εκεί δεν έχει σχέση με τη πραγματική ζωή.. επίσης πρόσεχε και την υγεία σου, γιατί μόνο εσύ ουσιαστικά θα πρέπει να νοιάζεσαι για αυτό το θέμα, οι άλλοι θα δεις ότι πολλές φορές είναι επικίνδυνα ανέυθυνοι 

όσο πάντως το σκέφτεσαι και σε αγχώνει, τόσο πιο σκατά θα περάσεις, αυτό στο υπογράφω και με τα δυο χέρια γιατί αυτή τη μαλακία έκανα εγώ επί μήνες μέχρι να βάλω μυαλό και να τους γράφω όλους 

και καθόμουν και ασχολούμουν με άτομα που δεν αξίζουν να τα δεις στο δρόμο να τα φτύσεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...