Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα σύνορα τα εχούν αναλάβει οι συνοριοφύλακες, το λιμενικο, η frontex, επαγγελματίες δηλαδή, εδω και 15 χρόνια. 

Για τα τουρκικά αεροπλάνα τι μπορούν να κάνουν οι κληρωτοι θητείας; 

Οι μονιμάδες γκρινιάζουν για την θητεία γιατί θέλουν τους κληρωτούς να τους έχουν υπηρέτες, να τους κουβαλάνε καφέδες και να έχουν και αυτοι κάποιον να διατάζουν. Aν ο κληρωτός υπήρχε για περιπτωση πολέμου, τότε θα γινοταν και εκπαιδευση. Τώρα όλα τα άλλα εκτος απο εκπαιδευση δεν κάνουν.

Απο τη θητεία ο Στεργίου, οι καφετεριες και οι σουβλατζίδες έχουν όφελος ακομα να υπάρχει...

• Like 5
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ότι δεν γνωρίζεται τις ελλείψεις του Στρατού δεν σημαίνει ότι σας κάνει και ειδικούς στο να απαντάτε σε άτομα άλλων φόρουμ για το αν είναι η χρονική διάρκεια του Στρατού αρκετή ή όχι. Και δεν καταλαβαίνω τι νόημα να δείχνεις απαντήσεις από άλλα φόρουμ.. που αρκετοί είναι και Στρατιωτικοί.. και ναι ξέρουν κάτι παραπάνω από σένα. Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω αρκετούς.

Άλλο το ότι δεν σας αρέσει... και άλλο το τι διάρκεια θα έχει. Δεν ζείτε στο Βέλγιο, όπου θα περάσετε για να πάτε στην Ολλανδία μια ταμπέλα και μια γέφυρα! Υπάρχουν προβλήματα στην περιοχή μας πολύ σημαντικά που δεν μπορεί αυτή τη στιγμή η θητεία να καταργηθεί ή να μειωθεί. Σεβαστή η άποψη όσων λένε δεν μου αρέσει ή χάσιμο χρόνου αλλά τα κενά υπάρχουν. Θα μπορούσαν να μειωθούν με νέους ΕΠΟΠ(η τελευταία σειρά ήταν το 09).. αλλά κονδύλια δεν υπάρχουν.

Τα καραβάνια των λαθρό που μπαίνουν κατά δεκάδες καθημερινά.. στην Ελλάδα, δεν γνωρίζεις ποιους έχουν μέσα τους.. εσύ δλδ βάζει το χέρι σου στη φωτιά ότι μέσα στου 100 λαθρό δεν είναι και Τζιχαντιστές; είσαι τόσο σίγουρος; αν είσαι τόσο σίγουρος άνοιξε την πόρτα του σπιτιού σου και τάισε τους.. μέχρι τότε Αμυγδαλέζα,Κόρινθο και όσο ποιο γρήγορα γίνετε δρόμο προς απέλαση. Κάτι άλλο μαγικό να ανοίξει ένα κουτάκι και να βρέξει λεφτά για να τους ταίζουμε δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στον ορίζοντα. Διαφορετικά κάντε το εσείς..

Και στα Τουρκικά φωτογραφικά που πετούν στο Αιγαίο μην κάνετε τίποτα.. φτιάξτε και κανά βενζινάδικο στα σύννεφα που λέει και το λαϊκό άσμα να μην χάνουν χρόνο.. ε και άμα πάρουν κανά νησί.. σιγά τα ωά.. έχουμε άλλα τόσα νησιά για διακοπές το καλοκαίρι.

Καλή η τάση για να το παίζουμε χαλαροί και ότι δεν τρέχει τίποτα.. και να αποκαλούμε τους άλλους στρατόκαβλους, ψεκασμένους, αλλά ξυπνήστε και δείτε την πραγματικότητα, μας αρέσει, δεν μας αρέσει αυτή είναι.

Σιγα μην γραψεις πολλα και παθεις τιποτα.Πραγματικα τα παραπανω που γραφεις ειναι για πολλα γελια. Χρονιο αυτο με τους λαθρο,και προ κρισης που ''λεφτα υπηρχαν'' αλλα και τωρα.

Επισης αυτα που γραφεις πες τα σε ατομα που χασανε δουλειες λογω του στρατου,χωρις να βαλουμε κατω και τα παραπανω χρηματα που εφαγαν γιατι ειχαν την ατυχια να μην εχουν καποιο βυσμα για να ειναι κοντα για ποιο λογο???Για να πηγαινουν καφεδες στα στελεχη και να βγαζουν το αχτι τους ορισμενοι που θελουν καπου να ξεδωσουν.

Τελος το Insomnia δεν ειναι Forum που ασχολειται με θεματα που αφορουν τον στρατο. Αν δεν σου αρεσουν αυτα που γραφονται μπορεις να πας σε αλλο Forum δεν σε υποχρεωνει κανεις.

Γιατι οπως αναφερεται πολυ σωστα και παραπανω 

Tα σύνορα τα εχούν αναλάβει οι συνοριοφύλακες, το λιμενικο, η frontex, επαγγελματίες δηλαδή, εδω και 15 χρόνια. 

Οι μονιμάδες γκρινιάζουν για την θητεία γιατί θέλουν τους κληρωτούς να τους έχουν υπηρέτες, να τους κουβαλάνε καφέδες και να έχουν και αυτοι κάποιον να διατάζουν. Aν ο κληρωτός υπήρχε για περιπτωση πολέμου, τότε θα γινοταν και εκπαιδευση. Τώρα όλα τα άλλα εκτος απο εκπαιδευση δεν κάνουν.

Απο τη θητεία ο Στεργίου, οι καφετεριες και οι σουβλατζίδες,και τα Internet Cafe έχουν όφελος ακομα να υπάρχει...

Ολα για την κονομα γινονται,και στις γυρω επιχειρησεις αλλα και εντως στρατου απο αυτα που εχουν φαει καποιοι.

Δημοσ.

κριμα που δεν υπαρχει χρονος-ενεργεια για σοβαρο-μακροχρονιο-οργανωμενο trolling

Και στα Τουρκικά φωτογραφικά που πετούν στο Αιγαίο μην κάνετε τίποτα.. φτιάξτε και κανά βενζινάδικο στα σύννεφα που λέει και το λαϊκό άσμα να μην χάνουν χρόνο.. ε και άμα πάρουν κανά νησί.. σιγά τα ωά.. έχουμε άλλα τόσα νησιά για διακοπές το καλοκαίρι.

Καλή η τάση για να το παίζουμε χαλαροί και ότι δεν τρέχει τίποτα.. και να αποκαλούμε τους άλλους στρατόκαβλους, ψεκασμένους, αλλά ξυπνήστε και δείτε την πραγματικότητα, μας αρέσει, δεν μας αρέσει αυτή είναι.

φωτογραφιες βγαζουν οι ανθρωποι, δηλαδη οι αφισες με το ναυαγιο στη Ζακυνθο και ολα τα σχετικα που τα εχουμε χρησοπληρωσει, ειναι καλυτερα;

Απο τη θητεία ο Στεργίου, οι καφετεριες και οι σουβλατζίδες έχουν όφελος ακομα να υπάρχει...

οπως και τα ΤΕΙ της πλακας, με 15 τμηματα εντελως ασχετα μεταξυ τους

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί το Λιμενικό τι είναι δεν είναι σώματα ασφαλείας; επειδή δεν έχει κληρωτούς; Και η ΕΛ.ΑΣ. έχει Ειδικούς φρουρούς που είναι κάθε πενταετία η ανανέωση της θητείας τους και οργανικά δεν ήταν μέχρι και πριν λίγο καιρό σωστά ενταγμένοι στην ΕΛ.ΑΣ. 

Ρε παιδιά.. αφού έχετε άγνοια σε κάποια θέματα τι το τραβάτε.. μπορώ να σας απαντώ σε ότι θέλετε και για όσο θέλετε. Είναι σεβαστή η άποψη σας ότι είναι χάσιμο χρόνου ο στρατός.. αλλά όταν σας φώναξαν για κατάταξη δεν είδα πολλούς να το παίζουν μάγκες και να υποστούν τις συνέπειες του νόμου... έκαναν το στρατιωτικό τους και έφυγαν. 

'Εναν μάγκα μέχρι σήμερα να πει.. εγώ δεν πάω και ας τιμωρηθώ εγώ δεν έχω δει.. μόνο αυτοί που είναι αντιρρησίες συνείδησης αλλά και αυτοί είναι λίγοι.. έναν που το παίζει μάγκας του καναπέ.. να πει, ρε άντε στο διάολο δεν υπηρετώ και σας γράφω στα ...... παπούτσια μου δεν έχω δει. Αφού δεν σας αρέσει να μην πάτε.. ο νόμος λέει να τιμωρηθείτε.. θα τιμωρηθείτε και τελείωσε η όλη πλάκα. Να πάτε να γίνετε βουλευτές να το αλλάξατε... μέχρι τότε αυτό υπάρχει.

Τους νόμους όμως τους άλλους που δεν σας αρέσουν τους δέχεστε... εκεί δεν ξέρετε να διαμαρτυρηθείτε.. το πρόβλημα ξέρετε ποιο είναι; ότι δεν έχει μπαγιόκο ο Στρατός, να πέφτει ένα χ ποσό για κάθε μήνα θητείας.. αυτό είναι που ενοχλεί, αν υπήρχε θα θέλατε πολλοί να κάνετε και μια και δυο φορές θητεία. 

Αυτά με τους καφέδες δεν ισχύουν και το ξέρεις.. μην ανοίγεται τον ανεμιστήρα της λάσπης χωρίς λόγο. Κατανοητό ότι κάποιοι απεχθάνεστε τη θητεία.. Οι ΕΠΟΠ έχουν αναλάβει πολύ σαβούρα που παλαιότερα βάρυνε τους κληρωτούς... και αυτό είναι γεγονός που δεν μπορεί αμφισβητηθεί. Αν δεν υπήρχε σήμερα Στρατός θα είχες γίνει Λίβανος και Συρία.. διαβάστε και λίγη ιστορία, δεν βλάπτει, ωφελεί...

Σιγα μην γραψεις πολλα και παθεις τιποτα.Πραγματικα τα παραπανω που γραφεις ειναι για πολλα γελια. Χρονιο αυτο με τους λαθρο,και προ κρισης που ''λεφτα υπηρχαν'' αλλα και τωρα.

Επισης αυτα που γραφεις πες τα σε ατομα που χασανε δουλειες λογω του στρατου,χωρις να βαλουμε κατω και τα παραπανω χρηματα που εφαγαν γιατι ειχαν την ατυχια να μην εχουν καποιο βυσμα για να ειναι κοντα για ποιο λογο???Για να πηγαινουν καφεδες στα στελεχη και να βγαζουν το αχτι τους ορισμενοι που θελουν καπου να ξεδωσουν.

Τελος το Insomnia δεν ειναι Forum που ασχολειται με θεματα που αφορουν τον στρατο. Αν δεν σου αρεσουν αυτα που γραφονται μπορεις να πας σε αλλο Forum δεν σε υποχρεωνει κανεις.

Γιατι οπως αναφερεται πολυ σωστα και παραπανω 

Ολα για την κονομα γινονται,και στις γυρω επιχειρησεις αλλα και εντως στρατου απο αυτα που εχουν φαει καποιοι.

Πρώτον μην γίνεσαι είρων... δεν σε τιμά.

Δεύτερον μάθε να σέβεσαι τις απόψεις των άλλων, εδώ δεν μπήκες για να συμφωνείς σε όλα, αλλά για να διαφωνείς και να συζητάς, αν δεν σου αρέσει, τότε δεν ξέρεις πως λειτουργούν τα φόρουμ. Να μάθεις σου συνιστώ.. θα σε ωφελήσει.

Σε αυτό το θέμα που γράφεις, υπάρχουν παιδιά, νέοι άνθρωποι που ρωτούν και θέλουν να μάθουν, σε καλώ να πας σε προηγούμενες σελίδες να δεις τα μηνύματα τους. Και με πμ με έχω κάνει αρκετές συζητήσεις με μέλη του φόρουμ.. εκτός και αν μου το απαγορεύεις... οπότε θα πρέπει να σε ρωτήσω για το αν μπορώ συνομιλώ μαζί τους. Τι λες, δεν κόβεις το στυλ του "κάνω εγώ ότι θέλω", γιατί δεν σε τιμά.. και μπορώ και εγώ να αρχίσω το τρολάρισμα.. αλλά δεν θέλω να το κάνω.

Και επειδή κάποια Στρατόπεδα έγιναν για την κονόμα που έγιναν, δεν θα διαφωνήσω... αυτό σημαίνει ότι παίρνει όλους η μπάλα; δλδ θες να πω και εγώ το ίδιο για σένα και για την δουλειά που εργάζεσαι; θα σου άρεσε; και τι φταίει ο Στρατιωτικός όταν του δίνετε μετάθεση σε ένα Στρατόπεδο που δημιουργήθηκε για ρουσφετολογικούς λόγους; ποιον θα ψέξεις; τον χαμηλόβαθμό Υπαξ ή Αξιωματικό; ή την πολιτική ηγεσία; Ο Επιλοχίας άνοιξε πχ το Στρατόπεδο στην Καλαμάτα.. ή ο Σαμαράς; μα σκεφτείτε λίγο πριν γράψετε δυο αράδες τίποτα!!! σκεφτείτε.. 

κριμα που δεν υπαρχει χρονος-ενεργεια για σοβαρο-μακροχρονιο-οργανωμενο trolling

Nα βρεις.. αλλά επιχειρήματα δεν έχεις. Αυτή είναι η αλήθεια. 

Όπως έγραψα και παραπάνω... αν δεν σου αρέσει η θητεία, αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και δεν πας, θα τιμωρηθείς όπως προβλέπει ο νόμος.. και αν ο νόμος δεν σου αρέσει, να γίνεις βουλευτής να τον αλλάξεις, ή μέσω των τοπικών κοινωνιών να προσπαθήσεις να πείσεις τα πολιτικά πρόσωπα να τον αλλάξουν.. μέχρι τότε υπακούς τας εντολάς των ανωτέρω σου. Αρέσει δεν αρέσει αυτό υπάρχει... ενεργοποιηθείτε σαν πολίτες και ζητήστε να αλλάξει, να δούμε ποιος είναι μειοψηφία.. και ποιος πλειοψηφία, για να τελειώνει το αστείο.

Εύχομαι να είστε το ίδιο δραστήριοι και είρων και σε πολιτικές επιλογές των εκάστοτε κυβερνήσεων που στρέφονται κατά των συμφερόντων σας.... και να μην αναλώνεστε μόνο σε φωνασκίες και ειρωνείες εντός των φόρουμ. Ενεργοί μου πολίτες... που από τους τόσους ενεργούς πολίτες, που γέμισαν τις πλατείες και τους δρόμους, έφθασε η Ελλάδα εδώ που έφθασε.. 

Αλί και τρεις αλί... 

Στη ζωή ότι δεν μας αρέσει, προσπαθούμε να το αλλάξουμε.. προσπαθήστε το. Μην ξεχάσετε όμως να διορθώσετε και την συμπεριφορά σας.. γιατί στο δρόμο οι αλλαγές φτιάχνουν και αυταρχικούς ανθρώπους(κανόνας της ζωής).

Την καλησπέρα μου σε όλους.

Δημοσ.

το πρόβλημα ξέρετε ποιο είναι; ότι δεν έχει μπαγιόκο ο Στρατός, να πέφτει ένα χ ποσό για κάθε μήνα θητείας.. αυτό είναι που ενοχλεί, αν υπήρχε θα θέλατε πολλοί να κάνετε και μια και δυο φορές θητεία

Ουτε με σφαιρες.

Και οχι, προσωπικα, αυτο ηταν το τελευταιο που με ενοχλησε.

Δημοσ.

Γιατί το Λιμενικό τι είναι δεν είναι σώματα ασφαλείας; επειδή δεν έχει κληρωτούς; Και η ΕΛ.ΑΣ. έχει Ειδικούς φρουρούς που είναι κάθε πενταετία η ανανέωση της θητείας τους και οργανικά δεν ήταν μέχρι και πριν λίγο καιρό σωστά ενταγμένοι στην ΕΛ.ΑΣ. 

Ρε παιδιά.. αφού έχετε άγνοια σε κάποια θέματα τι το τραβάτε.. μπορώ να σας απαντώ σε ότι θέλετε και για όσο θέλετε. Είναι σεβαστή η άποψη σας ότι είναι χάσιμο χρόνου ο στρατός.. αλλά όταν σας φώναξαν για κατάταξη δεν είδα πολλούς να το παίζουν μάγκες και να υποστούν τις συνέπειες του νόμου... έκαναν το στρατιωτικό τους και έφυγαν. 

'Εναν μάγκα μέχρι σήμερα να πει.. εγώ δεν πάω και ας τιμωρηθώ εγώ δεν έχω δει.. μόνο αυτοί που είναι αντιρρησίες συνείδησης αλλά και αυτοί είναι λίγοι.. έναν που το παίζει μάγκας του καναπέ.. να πει, ρε άντε στο διάολο δεν υπηρετώ και σας γράφω στα ...... παπούτσια μου δεν έχω δει. Αφού δεν σας αρέσει να μην πάτε.. ο νόμος λέει να τιμωρηθείτε.. θα τιμωρηθείτε και τελείωσε η όλη πλάκα. Να πάτε να γίνετε βουλευτές να το αλλάξατε... μέχρι τότε αυτό υπάρχει.

Τους νόμους όμως τους άλλους που δεν σας αρέσουν τους δέχεστε... εκεί δεν ξέρετε να διαμαρτυρηθείτε.. το πρόβλημα ξέρετε ποιο είναι; ότι δεν έχει μπαγιόκο ο Στρατός, να πέφτει ένα χ ποσό για κάθε μήνα θητείας.. αυτό είναι που ενοχλεί, αν υπήρχε θα θέλατε πολλοί να κάνετε και μια και δυο φορές θητεία. 

Αυτά με τους καφέδες δεν ισχύουν και το ξέρεις.. μην ανοίγεται τον ανεμιστήρα της λάσπης χωρίς λόγο. Κατανοητό ότι κάποιοι απεχθάνεστε τη θητεία.. Οι ΕΠΟΠ έχουν αναλάβει πολύ σαβούρα που παλαιότερα βάρυνε τους κληρωτούς... και αυτό είναι γεγονός που δεν μπορεί αμφισβητηθεί. Αν δεν υπήρχε σήμερα Στρατός θα είχες γίνει Λίβανος και Συρία.. διαβάστε και λίγη ιστορία, δεν βλάπτει, ωφελεί...

ρε φίλε έλεος, όταν λέμε ότι ο στρατος ειναι χασιμο χρόνου εννοούμε την θητεία. Δεν το καταλαβαινεις; Εδω μιλάμε βάση της εμπειρίας μας απο την θητεία, όχι για το λιμενικο. 

Ναι, ειναι πρόβλημα ότι δεν πληρωνονται οι φαντάροι, ότι σου απαιτούν να κάνεις τον υπηρετη με δικά σου έξοδα. Δεν ειναι το μοναδικό αλλά αν πληρωνονταν θα είχαν τουλαχιστον την ικανοποιηση ότι δεν ειναι εντελώς χαμένος χρόνος. 

Φυσικά και ισχύουν όσα γράφω για καφέδες, όχι μόνο στις μονάδες αλλά και στις λέσχες και στα θερετρα, ποιοι κάνουν τους καφετζήδες και τους σερβιτόρους εκεί; βάζουν οι μονιμάδες τις κόρες τους να σερβίρουν; 

Η βαλβίδα ασφαλείας που κρατάει την θητεία ακομα και δεν υπάρχουν μαζικά ανυποτακτοι ειναι το βύσμα, όποιος δεν γουστάρει και έχει κάποιον να τον βολέψει δεν κάνει θητεία. Αν δεν υπήρχαν τα βύσματα ούτε οι μισοι δεν θα παρουσιάζονταν...

Δημοσ.

Nα βρεις.. αλλά επιχειρήματα δεν έχεις. Αυτή είναι η αλήθεια. 

το τελευταιο πηγαινε για εδω, αλλα μου ξεφυγε το quote

http://www.insomnia.gr/topic/140442-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%82/page-971?do=findComment&comment=53909001

Νομιζεις οτι θα αφηναν τοσο ευκολα οι αμερικανοι τις βασεις τους στην Ελλαδα;

Δηλαδη δεν παιζουν συμφεροντα με επιχειρηματιες-δημαρχους κτλ σε μικρες κοινωνιες με ΤΕΙ-στρατοπεδα-νοσοκομεια κτλ;

Εγω δεν τους ειπα ψεμματα. Απλα τους εδειξα οτι δεν ειμαι ψυχολογικα ο πλεον καταλληλος για να ενταχθω σε ενα στρατοπεδο και τους αφησα να παρουν την ευθυνη. Φταιω εγω που δεν με δεχτηκανε;

Δημοσ.

Η βαλβίδα ασφαλείας που κρατάει την θητεία ακομα και δεν υπάρχουν μαζικά ανυποτακτοι ειναι το βύσμα, όποιος δεν γουστάρει και έχει κάποιον να τον βολέψει δεν κάνει θητεία. Αν δεν υπήρχαν τα βύσματα ούτε οι μισοι δεν θα παρουσιάζονταν...

οχι δεν ειναι το βυσμα, ειναι το αβεβαιο νομικο πλαισιο αν δηλωσει καποιος "ανυποταξια"

Δημοσ.

ειναι και αυτο, αλλά αν κάποιος δεν γουστάρει το να βρει βύσμα για τον στρατο δεν ειναι τιποτα δύσκολο, για ποιον λόγο να μπλέξει με προστιμα, δικαστηρια, κτλ. όταν μπορεί ανετα να βυσματώσει και να αφήσει κάποια κοροιδα να κάνουν τις σκοπιές του...

Δημοσ.

Ουτε με σφαιρες.

Και οχι, προσωπικα, αυτο ηταν το τελευταιο που με ενοχλησε.

δλδ με μισθό δημοσίου.. και ασφάλιση δεν θα κάνατε στρατιωτικό ξανά; ελάτε αφού θα κάνατε

ρε φίλε έλεος, όταν λέμε ότι ο στρατος ειναι χασιμο χρόνου εννοούμε την θητεία. Δεν το καταλαβαινεις; Εδω μιλάμε βάση της εμπειρίας μας απο την θητεία, όχι για το λιμενικο. 

Ναι, ειναι πρόβλημα ότι δεν πληρωνονται οι φαντάροι, ότι σου απαιτούν να κάνεις τον υπηρετη με δικά σου έξοδα. Δεν ειναι το μοναδικό αλλά αν πληρωνονταν θα είχαν τουλαχιστον την ικανοποιηση ότι δεν ειναι εντελώς χαμένος χρόνος. 

Φυσικά και ισχύουν όσα γράφω για καφέδες, όχι μόνο στις μονάδες αλλά και στις λέσχες και στα θερετρα, ποιοι κάνουν τους καφετζήδες και τους σερβιτόρους εκεί; βάζουν οι μονιμάδες τις κόρες τους να σερβίρουν; 

Στα θέρετρα πας με απόσπαση.. και πολλοί που πάνε, πάνε με το δική της θέληση, συν ότι οι περισσότεροι είχαν εργαστεί σε καφέ κτλ.. παλιά μπορεί να ήταν χύμα, τώρα επιλέγουν.

Το βύσμα ΚΟΠΗΚΕ.. όσο και αν δεν το πιστεύεις. πάνω από 800 βύσματα από Αθήνα πήγαν Θράκη! Είναι αλήθεια αυτό που σου γράφω.

Ξέρεις που θα συμφωνούσα μαζί σου.. και θα τα έχωνα και εγώ πολύ άσχημα.. στα εξής προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή

1.Αδυναμία μεταθέσεως σε παιδιά με οικονομικά προβλήματα

Σε αυτό είμαι μαζί με όποιο παιδί ταλαιπωρείτε και είναι μακρυά από το σπίτι του. Αυτή τη στιγμή υπηρετεί ο αδερφός μου σε ένα βράχο πάνω στο Αιγαίο..βγήκε χθες βόλτα με ένα φίλο του και πήγαν που αλλού για σουβλάκια, το εθνικό φαγητό των στρατιωτών και ο φίλος του ΔΕΝ είχε φράγκο τσακιστό να πάρει κάτι, 20 ευρώ για να βγάλει το μήνα είχε το παιδί, και προσφέρθηκε ο αδερφός μου και τον κέρασε κάτι. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ του Στρατού.. που αφήνει παιδιά που δεν έχουν φράγκο τσακιστό να είναι 500 και χιλιόμετρα από τα σπίτια τους. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ....

Το ξέρετε ότι πολλοί ΔΚΤΕΣ έχουν ανοίξει κιτάπια και δανείζουν φαντάρους; Το ξέρετε; έχουν Ταμείο οι Λόχοι και δανείζουν μικροποσά φαντάρους για να τα βγάλουν πέρα. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ...

2. Μικρή χρονική διάρκεια της αδείας και προβλήματα αδειών σε φοιτητές και για μεταπτυχιακά

Και εδώ ο Στρατός συνεχίζει την αθλιότητα και δημιουργεί προβλήματα σε παιδιά που πρέπει να βρουν άκρη με τις σχολές τους

3.Ιατρική περίθαλψη..

Δεν μπορούν να υπάρχουν προκεχωρημένες μονάδες στο Αιγαίο που την διάγνωση την κάνει Οδοντίατρος.. είναι ΝΤΡΟΠΗ! Σε αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας.

Αλλά ρε παιδιά δεν μπορώ τώρα να συμφωνήσω σε ιδέες περί κατάργησης της θητείας. Όταν η Τουρκία σε συνεργασία με το Λιμενικό και την Ακτοφυλακή τους.. περνάνε τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ με τις βάρκες στο Αιγαίο.. και πλημμυρίζει το Αιγαίο με κάθε λογής καρύδι... δεν το βλέπετε;

http://www.protothema.gr/greece/article/464420/nea-labedouza-i-mutilini-3000-paranomoi-metanastes-se-ena-mina/

2.500.000 πρόσφυγες έχουν συγκεντρωθεί στα τουρκικά παράλια

«Νέα» Λαμπεντούζα η Μυτιλήνη: 3.000 παράνομοι μετανάστες σε ένα μήνα
  • Like 1
Δημοσ.

ρε φίλε, σου λέμε, οι φαντάροι δεν έχουν καμία σχέση με τους μετανάστες. Το έχει αναλάβει το λιμενικο, frontex, κτλ. Οι φαντάροι το πολύ πολύ να τους πάνε σε καμιά παραλία να μαζέψουν τα σκουπίδια. 

Το ότι το βύσμα κοπήκε, ούτε σαν αστείο δεν μου κάνει. Το βύσμα ειναι η πεμπτουσία του στρατού. Επειδή έβγαλε ο πανος κάτι φύλλα πορείας και έδιωξε τα βύσματα της νδ/πασοκ νομίζεις κοπηκε το βύσμα. 

Τα χρήματα που λες ότι δανείζουν οι διοικητές απο που προερχονται; απο τα εσοδα του κψμ; 

Απο την μια λες ότι δεν κάνουν τους σερβιτόρους, μετά λες ότι τους κάνουν αλλά πάνε με αποσπαση. Αποφάσισε...

Δημοσ.

δλδ με μισθό δημοσίου.. και ασφάλιση δεν θα κάνατε στρατιωτικό ξανά; ελάτε αφού θα κάνατε

Στα θέρετρα πας με απόσπαση.. και πολλοί που πάνε, πάνε με το δική της θέληση, συν ότι οι περισσότεροι είχαν εργαστεί σε καφέ κτλ.. παλιά μπορεί να ήταν χύμα, τώρα επιλέγουν.

Το βύσμα ΚΟΠΗΚΕ.. όσο και αν δεν το πιστεύεις. πάνω από 800 βύσματα από Αθήνα πήγαν Θράκη! Είναι αλήθεια αυτό που σου γράφω.

Ξέρεις που θα συμφωνούσα μαζί σου.. και θα τα έχωνα και εγώ πολύ άσχημα.. στα εξής προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή

1.Αδυναμία μεταθέσεως σε παιδιά με οικονομικά προβλήματα

Σε αυτό είμαι μαζί με όποιο παιδί ταλαιπωρείτε και είναι μακρυά από το σπίτι του. Αυτή τη στιγμή υπηρετεί ο αδερφός μου σε ένα βράχο πάνω στο Αιγαίο..βγήκε χθες βόλτα με ένα φίλο του και πήγαν που αλλού για σουβλάκια, το εθνικό φαγητό των στρατιωτών και ο φίλος του ΔΕΝ είχε φράγκο τσακιστό να πάρει κάτι, 20 ευρώ για να βγάλει το μήνα είχε το παιδί, και προσφέρθηκε ο αδερφός μου και τον κέρασε κάτι. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ του Στρατού.. που αφήνει παιδιά που δεν έχουν φράγκο τσακιστό να είναι 500 και χιλιόμετρα από τα σπίτια τους. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ....

Το ξέρετε ότι πολλοί ΔΚΤΕΣ έχουν ανοίξει κιτάπια και δανείζουν φαντάρους; Το ξέρετε; έχουν Ταμείο οι Λόχοι και δανείζουν μικροποσά φαντάρους για να τα βγάλουν πέρα. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ...

2. Μικρή χρονική διάρκεια της αδείας και προβλήματα αδειών σε φοιτητές και για μεταπτυχιακά

Και εδώ ο Στρατός συνεχίζει την αθλιότητα και δημιουργεί προβλήματα σε παιδιά που πρέπει να βρουν άκρη με τις σχολές τους

3.Ιατρική περίθαλψη..

Δεν μπορούν να υπάρχουν προκεχωρημένες μονάδες στο Αιγαίο που την διάγνωση την κάνει Οδοντίατρος.. είναι ΝΤΡΟΠΗ! Σε αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας.

Αλλά ρε παιδιά δεν μπορώ τώρα να συμφωνήσω σε ιδέες περί κατάργησης της θητείας. Όταν η Τουρκία σε συνεργασία με το Λιμενικό και την Ακτοφυλακή τους.. περνάνε τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ με τις βάρκες στο Αιγαίο.. και πλημμυρίζει το Αιγαίο με κάθε λογής καρύδι... δεν το βλέπετε;

http://www.protothema.gr/greece/article/464420/nea-labedouza-i-mutilini-3000-paranomoi-metanastes-se-ena-mina/

2.500.000 πρόσφυγες έχουν συγκεντρωθεί στα τουρκικά παράλια

«Νέα» Λαμπεντούζα η Μυτιλήνη: 3.000 παράνομοι μετανάστες σε ένα μήνα

ωραιο-σωστο κειμενο γενικοτερα, αλλα

Μηπως εχει αυξηθει η ζητηση (απο την πλευρα των ανεργων) λογω της κρισης;

Ειναι δουλεια του λιμενικου και της ακτοφυλακης, το αν δεν δουλευουν οπως θα επρεπε, αλλο πραμα

Δημοσ.

tumblr_lna522MSk91qdap7wo1_500.gif

couples-you-didnt-know.gif

Για ποιο λογο να το κανω αυτο ?

Να παιρνω 3 και 60 ?

Δημοσ.

Οχι φυσικα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...