Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο διοικητης ειπε οτι θα το κοιταξουν το θεμα,εδειξε ενδιαφερον ,ο λοχιας στο 1 γραφειο τον καθυστερει απο μερα σε μερα.τωρα για το βυσμα, υπαρχει αλλα δε ξερω τι δυνατοτητες εχει.στην ουσια μια προωθηση να κανει γιατι οι λογοι ειναι πραγματικοι.ξερετε ποτε συνεδριαζουν οι επιτροπες??επισης καπου ειδα οτι οι αποφασεις που βγαζουν ειναι 4.δεκτο το αιτημα,μη αποδεκτο,μεταθεση μετα 4 μηνες και μεταθεση μετα 6μηνες.ισχυει?

αν υπάρχουν λόγοι και πιο εύκολο είναι για το βύσμα σου απλά να το σπρώξει (βέβαια έχουμε φτάσει να βάζουμε βύσματα για αυτά που δικαιούμαστε στο ελλάντα, μιας και είμαι παθών) και πιο σωστό είναι γιατί θα παίξει μετάθεση και όχι καμιά από "το παράθυρο" απόσπαση/διαθεση που τη θεωρώ αρκετά επίφοβη για να πας από κει που 'ρθες (βλέπε περίπτωση καμμένου που έστειλε ουσιαστικά όλα αυτά τα βύσματα εκτός αθήνας γιατί όσοι είχαν μετάθεση/τοποθέτηση με δικαιολογητικά δε νομίζω ότι μπορούσε ακόμα και αυτός να τους κουνήσει) 

δε θυμάμαι κάθε πότε κάνουν, μάλλον κάθε μήνα, εμένα πάντως η μετάθεση βγήκε σε ούτε 10 μέρες μόλις βρήκα άκρη και καθυστέρησα να φύγω άμεσα γιατί είχα σπεν σε εξέλιξη και βασικά καλύτερα που δε το έχασα αλλιώς μετά θα έπρεπε να πάω σε καμιά τρίπολη να το κάνω από την αρχή και κανονικά (γιατι κορόϊδευα λίγο στο σπεν) 

σε ούτε μήνα πάντως το πρόβλημά μου είχε λήξει, όμως έπαιξε ρόλο ότι είχα χαρτιά και δικαιολογητικά, αλλιώς θα έπρεπε να γίνει με διαδικασίες που ούτε εμένα θα με έβρισκαν σύμφωνο..

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειναι τραγικο να βαζεις βυσμα για κατι που δικαιουσαι αλλα ναι ετσι δυστυχως λειτουργουν αυτα.χαρτια υπαρχουν ολα.και απο δημοσιο και απο στρατιωτικο κ οτι αλλα χρειαζονται.το μονο που σκεφτηκα ηταν μηπως του εδινε κ ο γιατρος της μοναδας κανα χαρτι οτι δεν ειναι για εκει.αλλα δε ξερω αν θα τον πανε γιατι δεν ειναι στο ιδιο στρατοπεδο

Δημοσ.

Το που θα πεσεις ειναι το θεμα.Εγω δεν ηξερα οτι δικαιομουν μειωμενη θητεια κ με το πηγα στο κεντρο η εποπ που ηταν εκει με εξυπηρετησε μου ειπε τι χρειαζομαι τα εκανα ολα στην πρωτη αδεια και η μεταθεση βγηκε στην ωρα της

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι...

Ενας φιλος μου 8μηνος εκανε θητεια ... διπλα στο σπιτι του 5 μηνες και τωρα τον εστειλαν Εβρο.

Του ειπε λεει ο διοικητης του/1ο γραφειο οτι οι 8μηνοι τελευταιο 2μηνο γυρνανε στον τοπο κατοικιας τους, οτι δλδ σε 1,5-2 μηνες θα γυρισει παλι (δεδομενου οτι απολυεται Ιουλιο). Ισχυει αυτο οντως η ειναι απλα παρηγορια στον αρρωστο;

Δημοσ.

ο διοικητης ειπε οτι θα το κοιταξουν το θεμα,εδειξε ενδιαφερον ,ο λοχιας στο 1 γραφειο τον καθυστερει απο μερα σε μερα.τωρα για το βυσμα, υπαρχει αλλα δε ξερω τι δυνατοτητες εχει.στην ουσια μια προωθηση να κανει γιατι οι λογοι ειναι πραγματικοι.ξερετε ποτε συνεδριαζουν οι επιτροπες??επισης καπου ειδα οτι οι αποφασεις που βγαζουν ειναι 4.δεκτο το αιτημα,μη αποδεκτο,μεταθεση μετα 4 μηνες και μεταθεση μετα 6μηνες.ισχυει?

Να πάρει η μητέρα του και όμορφα και ωραία(χωρίς υφάκι..) να εξηγήσει τον ΔΚΤΗ του.. ή στο Λοχαγό του τα προβλήματα που έχει ο γιος της και πίστεψε με ο ΔΚΤΗΣ-Λοχαγός θα ακούσει με πολύ μεγάλη προσοχή την μητέρα. Δεν έχουν τέτοια κολλήματα οι Στρατιωτικοί.. και το κυριότερο ΔΕΝ θέλουν να τους βγουν προβλήματα και να μπλέξουν. Γι αυτό θα ακούσουν προσεκτικά ότι έχουν να τους πουν... και αναφέρομαι στους γονείς των Στρατιωτών. Μην κάνετε το λάθος να πείτε.. α θα βάλω την μαμά ή το μπαμπά μου να πάρει τηλ και θα με κάνουν ντα... αυτά δεν υπάρχουν! Θέλουν να ξέρουν τι τρέχει με τους Στρατιώτες τους... ανά πάσα στιγμή. Οι μακάκες είναι οι ΕΠΟΠ.. εκεί άκρη δεν θα βρείτε.. είναι παιδιά που μπήκαν για το μεροκάματο και είναι όλοι τους άβουλα όντα και καμοίρηδες. Σε Υπαξ από ΣΜΥ(κλειστή σαρδέλα με 2 γραμμές από πάνω :-D ) θα μιλάτε και σε Αξιωματικούς.. οι υπόλοιποι είναι.. αφήστε το καλύτερα.

• Like 2
Δημοσ.

ειναι τραγικο να βαζεις βυσμα για κατι που δικαιουσαι αλλα ναι ετσι δυστυχως λειτουργουν αυτα.χαρτια υπαρχουν ολα.και απο δημοσιο και απο στρατιωτικο κ οτι αλλα χρειαζονται.το μονο που σκεφτηκα ηταν μηπως του εδινε κ ο γιατρος της μοναδας κανα χαρτι οτι δεν ειναι για εκει.αλλα δε ξερω αν θα τον πανε γιατι δεν ειναι στο ιδιο στρατοπεδο

ειναι τραγικο το να πηγαινει καποιος στρατο στην Ελλαδα το 2015

• Like 2
Δημοσ.

http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=513&PN=32τραγικοι είναι αυτοί εδώ 

Πάντως κακώς που δεν αυξάνεται η διάρκεια της θητείας.9 μήνες άμα τους βάλεις κάτω και υπολογίσεις, είναι λίγοι, γιατί ουσιαστικά βγάλε άδειες, βγάλε Κέντρο. Βγάλε και 1 εβδομάδα προσαρμογής που έχεις. Είναι 7 μήνες όλη κι όλη η θητεία... Τίποτα δλδ.

Ο χρόνος της θητείας σήμερα είναι πολύ περιορισμένος, πρέπει επιτέλους να σοβαρευτούμε. Βρισκόμαστε σε μία εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή και απέναντι μας έχουμε μία επιθετική και φιλόδοξη περιφερειακή δύναμη, η οποία διαθέτει τον δεύτερο μεγαλύτερος στρατό εντός του ΝΑΤΟ. Πως θα αντιμετωπίσεις έναν τέτοιο αντίπαλο; Με προσφυγές στον ΟΗΕ smiley36.gif smiley36.gif ; Μόνο η ισχυρή και η επαρκής στρατιωτική ισχύ μπορεί να δράσει αποτρεπτικά.Si vis Pacem para bellum (Εάν θες ειρήνη, προετοιμάσου για πόλεμο)
  • Super Moderators
Δημοσ.

η θητεία πρέπει να αυξηθεί στα 5 χρόνια, τώρα που απολυθήκαμε who cares... :P

• Like 2
Δημοσ.

Όσο ακροδεξιος να είναι ο Καμμένος, και ο κάθε Καμμένος, δεν προκειτε να το κάνει. Κάνεις δεν θέλει να πάρει τέτοια πολιτική ευθύνη...

Δημοσ.

αλλιώς θα μπούνε οι Τούρκοι και θα μας βιασουν τις γάτες

• Like 1
Δημοσ.

η θητεία πρέπει να αυξηθεί στα 5 χρόνια, τώρα που απολυθήκαμε who cares... :P

και να σε πουν αργοτερα οτι χρωστας 4 χρονια θητεια;;;;;;;;;;;

αυτοκτονω αν γινει κατι τετοιο

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

και να σε πουν αργοτερα οτι χρωστας 4 χρονια θητεια;;;;;;;;;;;

αυτοκτονω αν γινει κατι τετοιο

μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται...

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι δεν γνωρίζεται τις ελλείψεις του Στρατού δεν σημαίνει ότι σας κάνει και ειδικούς στο να απαντάτε σε άτομα άλλων φόρουμ για το αν είναι η χρονική διάρκεια του Στρατού αρκετή ή όχι. Και δεν καταλαβαίνω τι νόημα να δείχνεις απαντήσεις από άλλα φόρουμ.. που αρκετοί είναι και Στρατιωτικοί.. και ναι ξέρουν κάτι παραπάνω από σένα. Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω αρκετούς.

Άλλο το ότι δεν σας αρέσει... και άλλο το τι διάρκεια θα έχει. Δεν ζείτε στο Βέλγιο, όπου θα περάσετε για να πάτε στην Ολλανδία μια ταμπέλα και μια γέφυρα! Υπάρχουν προβλήματα στην περιοχή μας πολύ σημαντικά που δεν μπορεί αυτή τη στιγμή η θητεία να καταργηθεί ή να μειωθεί. Σεβαστή η άποψη όσων λένε δεν μου αρέσει ή χάσιμο χρόνου αλλά τα κενά υπάρχουν. Θα μπορούσαν να μειωθούν με νέους ΕΠΟΠ(η τελευταία σειρά ήταν το 09).. αλλά κονδύλια δεν υπάρχουν.

Τα καραβάνια των λαθρό που μπαίνουν κατά δεκάδες καθημερινά.. στην Ελλάδα, δεν γνωρίζεις ποιους έχουν μέσα τους.. εσύ δλδ βάζει το χέρι σου στη φωτιά ότι μέσα στου 100 λαθρό δεν είναι και Τζιχαντιστές; είσαι τόσο σίγουρος; αν είσαι τόσο σίγουρος άνοιξε την πόρτα του σπιτιού σου και τάισε τους.. μέχρι τότε Αμυγδαλέζα,Κόρινθο και όσο ποιο γρήγορα γίνετε δρόμο προς απέλαση. Κάτι άλλο μαγικό να ανοίξει ένα κουτάκι και να βρέξει λεφτά για να τους ταίζουμε δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στον ορίζοντα. Διαφορετικά κάντε το εσείς..

Και στα Τουρκικά φωτογραφικά που πετούν στο Αιγαίο μην κάνετε τίποτα.. φτιάξτε και κανά βενζινάδικο στα σύννεφα που λέει και το λαϊκό άσμα να μην χάνουν χρόνο.. ε και άμα πάρουν κανά νησί.. σιγά τα ωά.. έχουμε άλλα τόσα νησιά για διακοπές το καλοκαίρι.

Καλή η τάση για να το παίζουμε χαλαροί και ότι δεν τρέχει τίποτα.. και να αποκαλούμε τους άλλους στρατόκαβλους, ψεκασμένους, αλλά ξυπνήστε και δείτε την πραγματικότητα, μας αρέσει, δεν μας αρέσει αυτή είναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...