Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια καλησπερα. ο αδερφος μου βρεθηκε λημνο,εχει προβλημα υγειας και ειναι ι4,ειμαστε απο θεσσαλονικη,ο γιατρος σε αλλο στρατοπεδο που τον εξετασε<το δικο τους δεν εχει γιατρο> απορησε γιατι τον στειλαν εκει κ του πε να κανει αιτηση για κατ εξαιρεση πραγμα που θα εκανε ετσι κ αλλιως,επι της ουσιας τωρα,στην αιτηση πρεπει να αναφερει ποιες μοναδες επιθυμει.τι εχει στην θεσσαλονικη να δηλωσει?ποιες ειναι κατα καποιον τροπο αν μπορει να υποθει """""καλες?""""".ευχαριστω παιδια

Τοσα ατομα ειναι που ειναι I4 λογω προβληματος υγειας και τους στελνουν σε νησια,τι παει να πει'' απορησε γιατι τον στειλαν εκει''??

Δημοσ.

Τοσα ατομα ειναι που ειναι I4 λογω προβληματος υγειας και τους στελνουν σε νησια,τι παει να πει'' απορησε γιατι τον στειλαν εκει''??

φιλε μου τι σου κανει εντυπωση?που μετεφερα τα λογια του γιατρου?η θεωρεις οτι ολα τα ι4 ειναι το ιδιο\?ελεος με τα κομπλεξ

Δημοσ.

φιλε μου τι σου κανει εντυπωση?που μετεφερα τα λογια του γιατρου?η θεωρεις οτι ολα τα ι4 ειναι το ιδιο\?ελεος με τα κομπλεξ

Ναι νομίζεις πως θα κάτσουν να ασχοληθούν με το τι Ι4 έχει ο καθένας για να τον στείλουν

• Like 1
Δημοσ.

Ο γιατρος αγαπητε σου ειπε τα κλασσικα ''λογια παρηγοριας'' που τα λεω εγω,απλα τα πραγματα δεν εχουν σχεση με το κομπλεξ που λες. Μην αρπαζεσαι ειδικα οταν δεν εχεις δικιο. Εχω πετυχει παιδια πχ στην Μυτιληνη που ημουν με αναλογα προβληματα I4(και η δικια μου η μοναδα γιατρο δεν ειχε) αρα κουλαρε και λιγο.

Δημοσ.

μια χαρα κουλ ειμαι αλλα βλεπω οτι κρινετε χωρις να ξερετε τι προβλημα μπορει να υπαρχει.ολα δεν ειναι το ιδιο.κ πιο συγκεκριμενος δε γινομαι ο νοων νοειτω..μια ερωτηση για τις μοναδες εκανα..αλλα βλεπω ειρωνιες σε καποια μηνυματα.δε πειραζει να στε καλα!

Δημοσ.

παιδια καλησπερα. ο αδερφος μου βρεθηκε λημνο,εχει προβλημα υγειας και ειναι ι4,ειμαστε απο θεσσαλονικη,ο γιατρος σε αλλο στρατοπεδο που τον εξετασε<το δικο τους δεν εχει γιατρο> απορησε γιατι τον στειλαν εκει κ του πε να κανει αιτηση για κατ εξαιρεση πραγμα που θα εκανε ετσι κ αλλιως,επι της ουσιας τωρα,στην αιτηση πρεπει να αναφερει ποιες μοναδες επιθυμει.τι εχει στην θεσσαλονικη να δηλωσει?ποιες ειναι κατα καποιον τροπο αν μπορει να υποθει """""καλες?""""".ευχαριστω παιδια

μια χαρα κουλ ειμαι αλλα βλεπω οτι κρινετε χωρις να ξερετε τι προβλημα μπορει να υπαρχει.ολα δεν ειναι το ιδιοπιο συγκεκριμενος δε γινομαι ο νοων νοειτω..μια ερωτηση για τις μοναδες εκανα..αλλα βλεπω ειρωνιες σε καποια μηνυματα.δε πειραζει να στε καλα!

Σου ειπε κανεις οτι ολα τα ι4 ειναι ιδια???Εγω σου ειπα τι ειδα με τα ιδια μου τα ματια οταν ημουν σε παραλληλο νησι(αλλος ι4 ψυχολογικο,αλλος ι4 λογω εγχειρησης στο κεφαλι,αλλος ι4 λογω καρδιακου κλπ) που την ειδες την ειρωνια??? Αν μπορει να κανει αιτηση προφανως και θα την κανει και οσο για τις μοναδες που αναφερεις,το μονο που σε ενδιαφερει κυριως ειναι να ειναι οσο πιο κοντα γινεται η μοναδα απο το σπιτι σας κυριως.

Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει βύσμα όμως είναι δύσκολα τα πράγματα πόσο μάλλον για Θεσσαλονίκη. Και να εγκριθεί η μετάθεση θα γίνει κάνα μήνα μετά (η έγκριση) και άλλους 2 μήνες μέχρι να ρθει το χαρτί ένα τρίμηνο σίγουρα θα το φάει εκεί. Αν υπήρχε βύσμα σε μια βδομάδα το πολύ θα χε φύγει.

Τώρα όσον αφορά τις μονάδες αν εξαιρέσεις τα αντιεροπορικα παντού καλά είναι.

Δημοσ.

Γιατί δεν ρωτάει στο 1ο Γραφείο να τον ενημερώσουν; 

Δημοσ.

Σχετικά με τα Ι4 και τις μεταθέσεις, δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει αλλά μου είπε φίλος μου οτι προφορικώς/ατύπως συνηθίζουν να μην στέλνουν μακριά τα Ι4 ή τους βάζουν σε μονάδες κοντά στο σπίτι. Προφανώς με κάποιους θα συμβαίνει και με κάποιους όχι, γιατί όπως είπε και ο parhsG σιγά μην ασχολούνται αναλυτικά με τι Ι4 έχει ο καθένας, είναι πολλά τα Ι4 άλλοι με πραγματικό πρόβλημα άλλοι παίζοντας θέατρο.... τώρα κακώς θα μου πείτε αλλά έτσι είναι τα πράγματα.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν ασχοληθεί ο ίδιος ο φαντάρος προφανώς αυτοί δεν θα ασχοληθούν...

αν έχει Ι4 που προβλέπεται η κατ'εξαίρεση έχει ελπίδες να την πάρει...

είχαμε φαντάρο στο στρατόπεδο με οικογενή μεσογειακό πυρετό...

• Like 1
Δημοσ.

ισως ναι ισως οχι ..κραταω μικρο καλαθι

για να πεις οτι καπως αξιζει ο στρατος, θες βυσμα απο USB3 και πανω, μαζι με εξωτερικη τροφοδοσια

• Like 2
Δημοσ.

ο διοικητης ειπε οτι θα το κοιταξουν το θεμα,εδειξε ενδιαφερον ,ο λοχιας στο 1 γραφειο τον καθυστερει απο μερα σε μερα.τωρα για το βυσμα, υπαρχει αλλα δε ξερω τι δυνατοτητες εχει.στην ουσια μια προωθηση να κανει γιατι οι λογοι ειναι πραγματικοι.ξερετε ποτε συνεδριαζουν οι επιτροπες??επισης καπου ειδα οτι οι αποφασεις που βγαζουν ειναι 4.δεκτο το αιτημα,μη αποδεκτο,μεταθεση μετα 4 μηνες και μεταθεση μετα 6μηνες.ισχυει?

Δημοσ.

δεν εχω ιδεα το 6 μηνες λογικα ειναι οι μεταθεσεις των 8 μηνων.Των 4 ισως να ειναι παλι κατηγορια πολυτεκνων (4 παιδια το μεγαλυτερο δεν κανει 6?)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...