Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΤΑΠ παίρνεις αν υπηρετεις και στη Θράκη, Κομοτηνή πχ.

Επίσης δεν δικαιουσαι ταυτόχρονα και ΤΑΠ και διανυκτερευση.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οι ντοπιοι παντα το ειχανε παραπονο αυτο και λεγανε συχνα αυτη την αδικια!

ναι οκ, Δ/Ν καθε 1-2 μερες το πολυ και "δεν εχω κανει μπανιο ποτε μεσα στο στρατοπεδο! μονο σπιτι μου μπορω!!" αλλα τα ΤΑΠ παντα τους καιγανε που δε τα παιρνανε :D

• Like 1
Δημοσ.

Στο στρατό οι περισσότεροι κλαίγονται για κάτι... Κυρίως τα βύσματα και οι βολεψάκιδες.

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα μου χε πει ο αλχιας μου οτι αν παρω δν χανω τα ταπ. Λεω οκ το δεχομαι σιγα το πράμα, τέλος που μου φτιαχνει την αδεια για να φυγω μου λεει σου έβαλα και τα ταπ μέσα

Δημοσ.

Ναι παιζει.

Αυτη τη βδομαδα το πιο πιθανο ειναι να βγει ανακοινωση ημερομηνίας καταταξης για την  Γ εσσο.

Δημοσ.

ναι οκ, Δ/Ν καθε 1-2 μερες το πολυ και "δεν εχω κανει μπανιο ποτε μεσα στο στρατοπεδο! μονο σπιτι μου μπορω!!" αλλα τα ΤΑΠ παντα τους καιγανε που δε τα παιρνανε :D

Όταν πήγα στη μονάδα μετά την εκπαίδευση των ΥΕΑ δεν ξέρω πως τους διέφυγε στο 1ο και για πόσον καιρό αλλά οι ντόπιοι παίρναν και τα ΤΑΠ και Δ/Ν. Ώσπου ένας στρατιώτης ο οποίος ναι μεν δεν ήταν ντόπιος αλλά είχε δηλώσει το σπίτι της κοπέλας του για Δ/Ν (κανονικά αν δε κάνω λάθος ζητάνε πρώτου βαθμού συγγένεια αλλά ήταν καλός ο διοικητής) ζητάει Δ/Ν και καπάκι να του κολλήσουν κάποια ΤΑΠ (δεν γνώριζε και ο ίδιος ότι κανονικά αυτό απαγορεύεται). Του λένε πως αυτό κανονικά δε γίνεται και τους απαντάει πως τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι το χουν ξανακάνει. Και φυσικά τους έκαψε και τέλος όλο αυτό. :P

Στο στρατό οι περισσότεροι κλαίγονται για κάτι... Κυρίως τα βύσματα και οι βολεψάκιδες.

Βασικά ο καθένας κλαίγεται γιατί δεν κάνει ότι και ο άλλος. Ο Ι4 θαλαμοντογκ συνεχώς λέει ότι είναι δύσκολη η υπηρεσία του σε σχέση με του σκοπού και το ανάποδο. Όλοι λένε για τους μάγειρες πόσο τυχεροί είναι και ότι τη βγάζουν στη ζούλα ενώ από την άλλη οι μάγειρες λένε πως τελικά είναι ζόρικο το πόστο τους και καλύτερα να βαρούσαν σκοπέτα. Αντίστοιχα αυτοί που παίρνουν τα Δ/Ν προτιμούν τα ΤΑΠ και το ανάποδο και εδώ. :P

Γενικά μια παράνοια :lol:

Δημοσ.

Ναι τα βύσματα... που πήγαιναν σπίτι τους και έκαναν το μπανάκι τους, που έτρωγαν σπιτικό φαγητό.. και πολλά άλλα... ε να μην τα θέλουν και όλα δικά τους.

Δημοσ.

Βασικά ο καθένας κλαίγεται γιατί δεν κάνει ότι και ο άλλος. Ο Ι4 θαλαμοντογκ συνεχώς λέει ότι είναι δύσκολη η υπηρεσία του σε σχέση με του σκοπού και το ανάποδο. Όλοι λένε για τους μάγειρες πόσο τυχεροί είναι και ότι τη βγάζουν στη ζούλα ενώ από την άλλη οι μάγειρες λένε πως τελικά είναι ζόρικο το πόστο τους και καλύτερα να βαρούσαν σκοπέτα. Αντίστοιχα αυτοί που παίρνουν τα Δ/Ν προτιμούν τα ΤΑΠ και το ανάποδο και εδώ. :P

Γενικά μια παράνοια :lol:

αυτο ειναι χαρακτηριστικο της γενικοτερης αναξιοκρατιας και προχειρης οργανωσης στον στρατό και οι μόνιμοι γκρινιάζουν για τους βαθμούς, τις μεταθέσεις, τις διακοπές στα κααυ, τα εκτός έδρας, τις υπηρεσίες, τις θέσεις εξωτερικού, κτλ. 

Οι στρατιώτες όμως που ειναι απο παραμεθώριο για ποιον λόγο να πέρνουν αυτοματα μεταθεση στον τοπο κατοικίας τους, και όλοι οι υπολοιποι να πρέπει να κάνουν αιτηση για κατ΄εξαιρεση για να πανε; Αυτο απο μόνο του δημιουργει αδικίες.

Δημοσ.

Άμα υπάρχει πρόβλημα με το γόνατο (ρήξη μηνίσκου, χονδροπάθεια επιγονατίδας), υπάρχει περίπτωση να μη φορέσεις άρβυλες ή καλό το ανέκδοτο που λέω;

Δημοσ.

Νομίζω τυπικά δεν παίρνεις απαλλαγή απο αρβύλες.

Αλλά απο πορείες, ορθοστασία πέρα κάποιου χρόνου και τα συναφή.

Δημοσ.

Μια χαρά γίνεται, το λες στον γιατρό που θα σε εξετάσει στο κέντρο, παίρνεις παραπεμπτικό για στρατιωτικό νοσοκομείο και πας να σε εξετάσει ειδικό γιατρός. Αυτός θα είναι κατα 99% σταρχίδια του, θα του πεις τι προβλημα εχεις θα τα παραφουσκώσεις και θα του πεις δεν θελω αρβυλα. Κατηγορηματικά όχι ααν γίνεται και μήπως και να δουμε. Έχω το εξής πρόβλημα και δεν θέλω να φορέσω άρβυλα γιατί θα επιβαρύνει την πάθησή μου. Δεν λες τπτ ψέματα και βγαίνεις ελεύθερος αρβυλών, ελεύθερος πορείας, παρατεταμένης ορθοστασίας, ελεύθερος άρσης βάρους. Γενικά θα πάρεις ωραίο γιωτόχαρτο που μπορείς να είσαι αρντάν μετά αν θες να το χρησμοποιήσεις 100% των δυνατοτήτων του. 

• Like 1
Δημοσ.

παιδια καλησπερα. ο αδερφος μου βρεθηκε λημνο,εχει προβλημα υγειας και ειναι ι4,ειμαστε απο θεσσαλονικη,ο γιατρος σε αλλο στρατοπεδο που τον εξετασε<το δικο τους δεν εχει γιατρο> απορησε γιατι τον στειλαν εκει κ του πε να κανει αιτηση για κατ εξαιρεση πραγμα που θα εκανε ετσι κ αλλιως,επι της ουσιας τωρα,στην αιτηση πρεπει να αναφερει ποιες μοναδες επιθυμει.τι εχει στην θεσσαλονικη να δηλωσει?ποιες ειναι κατα καποιον τροπο αν μπορει να υποθει """""καλες?""""".ευχαριστω παιδια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...