papaki_papaki Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 παιδια εχω κ αλλη απορια και ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση..1ον λοιπον ο αδερφος μου με το χρονιο ασθμα και αφου βγηκε ι4 τον στελνουν λημνο,λιγο πριν μου ειπε οτι στο φυλλο πορειας γραφει αμεταθετος ειναι λογω 9μηνου η κατι αλλο?δηλαδη εφοσον εχει τα κριτηρια για αιτηση κατ εξαιρεση μεταθεσης δεν μπορει να την κανει?και 2ον πρεπει να μεινει καποιο διαστημα εκει για να παρει την κατ εξαιρεση?η μεχρι να εξεταστει η αιτηση
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 είχαμε τύπο εμείς που είχε 90φευγα μέρες άδεια, μεγάλο troll εγώ πέρα από τις κανονικές μου είχα πάρει 3 μέρες τιμητική σε άσχετη φάση και άλλες 8 ή 9 μαζί με την υπόλοιπη που μου είχε μείνει για να κάνω κάπως αξιοπρεπή άδεια απολύσεως παντού υπάρχουν τέτοιοι, εμεις είχαμε 5, 6 ατομα που πατουσαν μια φορά το μήνα. Ας ειναι καλά τα κοροιδα που εκαναν τις σκοπιές τους... παιδια εχω κ αλλη απορια και ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση..1ον λοιπον ο αδερφος μου με το χρονιο ασθμα και αφου βγηκε ι4 τον στελνουν λημνο,λιγο πριν μου ειπε οτι στο φυλλο πορειας γραφει αμεταθετος ειναι λογω 9μηνου η κατι αλλο?δηλαδη εφοσον εχει τα κριτηρια για αιτηση κατ εξαιρεση μεταθεσης δεν μπορει να την κανει?και 2ον πρεπει να μεινει καποιο διαστημα εκει για να παρει την κατ εξαιρεση?η μεχρι να εξεταστει η αιτηση ναι, λόγω του 9μηνου ειναι, ας κάνει την αιτηση όσο πιο γρηγορα γινεται γιατι η επιτροπή για τις μεταθέσεις συνεδριαζει συγκεκριμένες ημερομηνίες.
papaki_papaki Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 παντού υπάρχουν τέτοιοι, εμεις είχαμε 5, 6 ατομα που πατουσαν μια φορά το μήνα. Ας ειναι καλά τα κοροιδα που εκαναν τις σκοπιές τους... ναι, λόγω του 9μηνου ειναι, ας κάνει την αιτηση όσο πιο γρηγορα γινεται γιατι η επιτροπή για τις μεταθέσεις συνεδριαζει συγκεκριμένες ημερομηνίες. ευχαριστω.ειναι σιγουρο ετσι?γιατι κοπηκαν τα φτερα ολων μας και αν δεν ειχε προβλημα παι στο διαλο..αλλα τωρα..απλα φοβαμαι μη του πουν δεν μπορεις λογω αμεταθετου..διαφορετικα αυριο που φτανει θα τα καταθεσει..και μακαρι
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 μα γιαυτο λεγεται κατ'εξαιρεση μετάθεση, ότι και καλά το κανονικό ειναι αμετάθετος. Το ποσο θα κάτσει είναι άλλο θέμα, η γραφειοκρατία ειναι ανικητη... 1
papaki_papaki Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 φανταζομαι ισως να προλαβουν να δουν την αιτηση πριν το πασχα..φανταζομαι οτι με φαξ θα τα στελνουν.ας κατσει οσο χρειαστει τι να κανουμε ολα δε γινονται..αρκει να ρθει εδω μετα..και τωρα πηγενε ελα θα ειναι σε 20 μερες θα παρει αδεια πασχα..ετσι νομιζω δηλαδη οτι θα ναι στο δευτερο γκρουπ σαν καινουριος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Κοκκινομπερέδες είναι, οι μοναδικοί που φέρουν τον μπερέ αυτό μαζί φυσικά με τις άλλες μονάδες του σχηματισμούς, υπάγεται στο Νατοϊκό Στρατηγείο. Αερομεταφερόμενο Τάγμα Πεζικού.. τι άλλο ξεχνάω..; Κόκκινος μπερές=Αεροπορία Στρατού είχα πάει 5-6 φορές στο Στεφανοβίκειο συνοδηγός σε δρομολόγιο, για ανταλλακτικά ελικοπτέρων...
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 μπορντώ φοράνε στην ΑΣ, οι αερομεταφερομενοι έχουν κοκκινο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 έχεις δίκιο, my bad... 1
TeZaS Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 2 μηνες ΑΔΕΙΑ !!!!!! Καλά σε ολη την θητεία πόσες πήρες σύνολο ' και αυτές οι 2 άδεια μπήκαν τελευταία μέρα μπήκα το πρωί και έφυγα μεσημέρι. Καλά με πήγε μωρέ δνε έχω παράπονο.... ζήταμα αν έκατσα 3 σκ στο στρατόπεδο, τα υπόλοιπα ήμουν εξοδούχος απο παρασκευή και με ΔΝ έμπαινα δευτέρα 1
d3monhunter Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Νέα Μάκρη, Αγ. Ανδρέας. Έχει Hawk έκει? Εχουμε καμία πληροφορία; Βγήκε μετάθεση σε κολλητό.
aris1986 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Νέα Μάκρη, Αγ. Ανδρέας. Έχει Hawk έκει? Εχουμε καμία πληροφορία; Βγήκε μετάθεση σε κολλητό. Θα κακοπερασει στα ΚΑΪ... Διπλα ειναι το aqua ανοιγει απο την Κυριακη του Πασχα...Θα παρει υλικο για τον λοχο!
qsis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Αυτή η εποχή που πέφτει στήσιμο είναι η χειρότερη ( μιλώντας πάντα για τέτοιου είδους μονάδες εννοώ χειρότερη, συν το γεγονός πως μάλλον δε θα παίζουν και έξοδοι εκεί..)
dacourt Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 ΤΑΠ είναι τιμητική άδεια παραμεθορίου και χορηγούνται για κάθε μήνα παραμονής σε μονάδα παραμεθορίου, 2 ημέρες τιμητική. Κολλάει στην κανονική.. Η μονάδα πρέπει να είναι παραμεθορίου, δλδ Αν.Αιγαίο, Δωδεκάνησα, Έβρο και ΚΥΠΡΟ. Όμως δεν χορηγείται στους μόνιμα διαμένοντες στις περιοχές αυτές.. δλδ είσαι από τον Έβρο.. σε στέλνουν στο Προβατώνα ή στο Λαγό.. ΔΕΝ την δικαιούσαι!! Μόνο όσοι ΔΕΝ είναι από την περιοχή που υπηρετούν. δλδ στρατιώτης από Αθήνα, δικαιούται.. και ούτω κάθ΄εξής. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις