Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντωμεταξύ αυτό το πράγμα με τα μουστάκια έχει πάρει μορφές επιδημίας... Θυμάμαι που μου έλεγαν να μην αφήσω μουστάκι στο στρατό καθώς είναι ένας τρόπος να ξεχωρίζεις και αν θέλαν να χώσουν πχ κάποιον ήταν πιο εύκολο να πουν Πσιτ εσύ με το μουστάκι κλπ... γιατί μουστακαλήδες ήταν λίγοι....

Αλλά έτσι όπως πάει το πράγμα μειοψηφία θα είναι οι αμούστακοι σε λίγο...  :-D

• Like 4
Δημοσ.

παιδια καλησπερα.θελω αν γνωριζει καποιος πληροφοριες για την μοναδα πυροβολικου στην λημνο,παει ο αδερφος μου,,δεν προλαβε να μου πει ονομασια .νομιζω μια ειναι ομως, ευχαριστω

Δημοσ.

Εντωμεταξύ αυτό το πράγμα με τα μουστάκια έχει πάρει μορφές επιδημίας... Θυμάμαι που μου έλεγαν να μην αφήσω μουστάκι στο στρατό καθώς είναι ένας τρόπος να ξεχωρίζεις και αν θέλαν να χώσουν πχ κάποιον ήταν πιο εύκολο να πουν Πσιτ εσύ με το μουστάκι κλπ... γιατί μουστακαλήδες ήταν λίγοι....

Αλλά έτσι όπως πάει το πράγμα μειοψηφία θα είναι οι αμούστακοι σε λίγο...  :-D

εμεις οι λιγο πιο παλιοι (οχι απαραίτητα ηλικιακα) το λεγαμε φερετζε... οι καινουργια το λενε σουανγκ ορ γουατεβερ

Δημοσ.

Kαινουργιο swag εθιμο. Αφου δεν μπορουν να αφησουν γένια λενε παμε στο αμεσως επόμενο.

καλά είναι ηλιθιότητα, αλλά δεν είναι και τόσο καινούριο και ο πατέρας μου είχε αφήσει με αυτή τη λογική στα '70s (βέβαια αυτός είναι γένιας από πάντα, με εξαίρεση το στρατό που είχε το μουστάκι) και καλά για "αντίδραση" και φυσικά τον έχω κράξει για αυτή τη καραγκιοζιά που πρέπει να ήταν καραγκιοζιά και τότε 

το καλύτερο είναι να κυκλοφορείς 2-3 μέρες αξύριστος και να παίζεις κορώνα γράμματα τη καμπάνα, εκεί είναι η μαγκιά :P 

Δημοσ.

παιδια καλησπερα.θελω αν γνωριζει καποιος πληροφοριες για την μοναδα πυροβολικου στην λημνο,παει ο αδερφος μου,,δεν προλαβε να μου πει ονομασια .νομιζω μια ειναι ομως, ευχαριστω

Η 101ΜΠΜΠ είναι η παλιά μονάδα που με την επιστράτευση του 87 πήγε Λήμνο από την Βέροια.

Είχε λίγα άτομα μέχρι και στις προηγούμενες σειρές και είχε θέματα στις εξόδους.. δεν γνωρίζω αν ο ΔΚΤΗΣ που ήταν μέχρι και το τέλος του 12 άλλαξε, λογικά θα έχει γίνει αλλαγή, άρα θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Λογικά θα συνεχίζει να επανδρώνει Φυλάκιο.. έχει περίπολα σκοπιές, πύλη. Λογικά τώρα που πήγαν παιδιά με την Α ΕΣΣΟ θα έχει επάνδρωση και τώρα που θα πάει και η Β θα είναι ακόμα καλύτερα..  ήταν πάντως προβλεπόμενη Μοίρα! Κοινώς.. έτρεχε.

• Super Moderators
Δημοσ.

το καλύτερο είναι να κυκλοφορείς 2-3 μέρες αξύριστος και να παίζεις κορώνα γράμματα τη καμπάνα, εκεί είναι η μαγκιά :P

2 μέρες στο νερό στην 651, δεν σου έλεγε κανείς κάτι :P

• Like 2
Δημοσ.

μόνο όταν έπιασε η άνοιξη άρχισαν να γυαλίζουν στον ήλιο ρε γαμώτο και εκεί ζόρισε το πράγμα 

Δημοσ.

Μου είχε φτιάξει ενα ψευτοχαρτί ο φίλος μου ο γιατρός και ήμουν ελεύθερος ξυρίσματος ανα 2 μέρες. Το χαρτί είχε ισχύ για την πρώτη φορά αλλα εγώ το κάτησα στο πορτοφόλι και έβγαλα όλη την θητεία στην μονάδα χωρίς να ξυριστώ. Είχα μια κουρευτική μηχανή και τα έπαιρνα όσο πιο κοντά πήγαινε. Απο Διοικητή μέχρι Δεκανέα όταν με ρωτούσαν γτ είμαι αξύριστος έλεγα οτι εχω χαρτί απο τον γιατρό επειδή έχω θυλακίτιδα. Μόνο ένα παλιόσκυλο, κομπλεξικός δόκιμος μου ζήτησε να το δεί. Τον έγραψα βέβαια στα αρχίδια μου και ξενέρωσε...

Δημοσ.

Μου είχε φτιάξει ενα ψευτοχαρτί ο φίλος μου ο γιατρός και ήμουν ελεύθερος ξυρίσματος ανα 2 μέρες. Το χαρτί είχε ισχύ για την πρώτη φορά αλλα εγώ το κάτησα στο πορτοφόλι και έβγαλα όλη την θητεία στην μονάδα χωρίς να ξυριστώ. Είχα μια κουρευτική μηχανή και τα έπαιρνα όσο πιο κοντά πήγαινε. Απο Διοικητή μέχρι Δεκανέα όταν με ρωτούσαν γτ είμαι αξύριστος έλεγα οτι εχω χαρτί απο τον γιατρό επειδή έχω θυλακίτιδα. Μόνο ένα παλιόσκυλο, κομπλεξικός δόκιμος μου ζήτησε να το δεί. Τον έγραψα βέβαια στα αρχίδια μου και ξενέρωσε...

Ηταν στρατιωτικός γιατρός; 

Δημοσ.

μπορεί να ήταν οπλίτης γιατρός 

σε μονάδα που ήμουν το είχε κάνει αυτό ο καψιμιτζής το τελευταίο μήνα+ πριν απολυθεί και είχε γίνει βελουχιώτης :lol:

• Like 1
Δημοσ.

2 μέρες στο νερό στην 651, δεν σου έλεγε κανείς κάτι :P

ξυριζόμουν στις 6 και αργά το βράδυ φαινόμουν μία (αν τα έπαιρνα κόντρα) με δύο μέρες αξύριστος , believe it or not , ηταν μεγάλη μαλακία και μου την έδινε γιατι δεν υπήρχε περίπτωση να ξυρίζομαι δυο φορές τη μέρα να γίνει η μούρη μου σκατά για να μη μου σκοτίζουν τα @@ αλλα αν έπεφτα σε μαλάκα θα μου την έλεγε ακόμα κ αν ήμουν κομπλέ στην "υποχρέωση" μου.

μέχρι και η στρατονομία με είχε γράψει κ είχα ξυριστεί 6 ώρες πριν (καλά καραγκιόζιδες νταξ) 

στην ,μονάδα όμως έμενα αξύριστος μετά τον 2ρο μηνα ? για 2 μέρες κ ημουν οκ , όπως κ μετά με την μετάθεση 

σε μια φάση το παράχεσα 4 μέρες αξύριστος και με είχε αρχίσει ενας καραβανάς στις παναγίες κ εγώ γέλαγα xD. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...