Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε ξέρω καθόλου... και μένα προσωπικά πολύ τραβηγμένο μου ακούγεται και βασικά αυτός που τα έλεγε δεν είναι κολλητός μου... δεν το ξέρω απλά τα έλεγε στον κολλητό μου και  μετά ο κολλητός μου σε μένα...

Αλλά και ο κολλητός μου γενικά είναι άτομο αρκετά ψαγμένο με πολλές γνωριμίες κλπ και μου κάνει εντύπωση να το έχαψε έτσι από κάποιον...

Αλλά ναι είναι τραβηγμένο δλδ άμα δεν έχεις λεφτά τι κάνεις ας πούμε.... πεθαίνεις της πείνας... Μήπως πρόκειται για κάποιο "παράδεισο "βυσματούχων που έχουν την οικονομική άνεση να περάσουν έτσι τη θητεία τους πχ γιατί δε νομίζω πως ο μέσος φαντάρος να μπορεί να τρώει έξω σε νησί 2 γεύματα την μέρα για πόσους μήνες... (και εντάξει πόσο να φας σουβλάκια για να μην χαλάς λεφτά θα πάθεις τίποτα, πρέπει να φας και φαγητό κανονικό...)

Είπαμε, σου στερούν 9 μήνες μεροκάματα άμα είναι να χαλάς και πολλά λεφτά σε αυτό το διάστημα..., πάει μπήκες μέσα...

Παντως σκεψου οτι τα παραπανω που στα λεω στα γραφω σαν σειρα 330 που απολυθηκα απο Μυτιληνη τελη Οκτωβριου,αρα ειναι ψιλο προσφατα πραγματα. 

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό, αν δε θες δε βγαίνεις και τρως μέσα

Αγγαρεία όμως δε γίνεται να σε βάλει κανείς, οι αγγαρείες έχουν ήδη βγει, ο εξοδουχος κανονικά ξύνει τα παπακια του

γιατι δεν γινεται; απο εκει που έχουν δυο φαντάρους πχ. για να αδειασουν το σταγιερ βάζουν και τον εξοδούχο για να τελειώνουν πιο γρήγορα. Τετοιες αγγαρείες δεν βγαινουν στις υπηρεσίες

• Like 2
Δημοσ.

Ειδικά αν είσαι νέος, εξοδούχος και κάτσεις μέσα, 100% ο ΑΥΔΜ θα τρέξει εσένα για οτιδήποτε.

Άλλωστε γενικά δεν θέλουν να σε βλέπουν να περιπλανιέσαι ή να κοιμάσαι ώρες που δεν προβλέπεται.

Δημοσ.

Στη Χίο πάντως μας ρωτούσαν ποιοι και πόσοι θα επέστρεφαν για φαΐ το βράδυ για να ξέρουν, και έλεγαν ότι από μια ώρα και μετά δε θα βρίσκαμε τίποτα.

Συν ότι κοιτούσαν να βγουν όλοι οι εξοδούχοι και να μη μείνει κανείς μέσα (όχι ότι ήθελε να μείνει και κανείς σ' εκείνη τη φάση, αλλά λέμε).

Και γενικότερα είχε ακουστεί αυτό που λέει ο MikeJ.

• Like 1
Δημοσ.

γιατι δεν γινεται; απο εκει που έχουν δυο φαντάρους πχ. για να αδειασουν το σταγιερ βάζουν και τον εξοδούχο για να τελειώνουν πιο γρήγορα. Τετοιες αγγαρείες δεν βγαινουν στις υπηρεσίες

Ναι άλλο τέτοιες, εγώ μιλούσα για στυλ λατζες και τέτοια

Δημοσ.

Καλά αυτός μπορεί να λέει και παπατζηλίκια ότι δεν τους τάιζαν γιατί δε του άρεσε το φαγητό. Υπήρξε περίπτωση που ζητούσε από τη μάνα του λεφτά γιατί υποτίθεται ότι δεν τους ταίζαν μέσα στο στρατόπεδο. Έφτασε στα αυτιά αξιωματικού (μιας και πήρε η μάνα να τους τα ''ψάλει'') και τον τακτοποίησαν τον τύπο. Γενικά υπάρχουν πολλοί τέτοιοι στο στρατό.

Δημοσ.

3 το μεσημέρι είναι η έξοδος αυτή τη περίοδο. και τα Σ/Κ έχει κλιμακωτές ώρες εξόδου. 12-3-5 ανάλογα με το στρατόπεδο(σου έχουν 3 διαφορετικές ώρες για έξοδο).

Δημοσ.

Ναι άλλο τέτοιες, εγώ μιλούσα για στυλ λατζες και τέτοια

Χώνουν και λατζα, σκούπισμα και άλλα ωραία.

Δημοσ.

Ποιος υπηρέτησε σε ένα από τα πόσα στρατόπεδα του Έβρου;

Έχω έναν φίλο που σιγά σιγά κατεβαίνει από κει πάνω πρώτη φορά, και ψάχνεται τώρα με τι θα κατέβει. Μου ανέθεσε να του βρω τα νούμερα.

Με τραίνο πάει 70€ απ' όσο έμαθα.

Ξέρω πως το ΚΤΕΛ είναι συντομότερο κατά ~4 ώρες, και κοστίζει 50€.

Αυτόν πάνω απ' όλα τον ενδιαφέρει το αεροπλάνο όμως. Πόσο λέτε να πηγαίνει $$; Και πόση ώρα θέλει το ΚΤΕΛ να κατέβει και πόση ώρα θα κάνει το αεροπλάνο;
Το ΚΤΕΛ πόσα σταμάτα λέτε να κάνει για να μπάζει και να βγάζει άτομα; Είναι πάνω από ένα; Πάει κατευθείαν Αθήνα;

Ψιλοαυτά.

Δημοσ.

Δεν έχει τώρα φύλλο στάνταρ για να μου το ζητάει. Το πολύ δεύτερη είναι. Τετράμηνο κάνει. jai pernieur.

Δημοσ.

Αμα εκλεινε μεχρι πριν ενα μηνα+ πριν αλλα να ειναι κανονισμενο ποτε θα την κανει, θα πηγαινε το αεροπλανο κανα 75 ευρω.

Τωρα παιζει ΚΤΕΛ (Απο Αλεξ-Αθηνα), ή τρενο μεχρι Θεσσαλονικη αλλαγη για Αθηνα.

Αλλα πολλες ωρες και υπολογιζε κανενα 70αρι ευρω καπου εκει.

• Like 1
Δημοσ.

αν πάει με το αεροπλάνο να υπολογίσει στο κοστος και κανα δεκαρικο για το ταξι, το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης πρέπει να ειναι απο τα λίγα παγκοσμίως που δεν έχουν τακτική συγκοινωνία, υποτιθεται ότι περνάει ένα κτελ κάθε 3 ώρες...

Παντως με το αεροπλάνο εισαι Αθηνα σε 45λεπτά, καμια σχέση με το ατελειωτο ταξιδι του τρενου, κτελ, κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος υπηρέτησε σε ένα από τα πόσα στρατόπεδα του Έβρου;

Έχω έναν φίλο που σιγά σιγά κατεβαίνει από κει πάνω πρώτη φορά, και ψάχνεται τώρα με τι θα κατέβει. Μου ανέθεσε να του βρω τα νούμερα.

Με τραίνο πάει 70€ απ' όσο έμαθα.

Ξέρω πως το ΚΤΕΛ είναι συντομότερο κατά ~4 ώρες, και κοστίζει 50€.

Αυτόν πάνω απ' όλα τον ενδιαφέρει το αεροπλάνο όμως. Πόσο λέτε να πηγαίνει $$; Και πόση ώρα θέλει το ΚΤΕΛ να κατέβει και πόση ώρα θα κάνει το αεροπλάνο;

Το ΚΤΕΛ πόσα σταμάτα λέτε να κάνει για να μπάζει και να βγάζει άτομα; Είναι πάνω από ένα; Πάει κατευθείαν Αθήνα;

Ψιλοαυτά.

1.50 νομίζω ότι έχει το Λεωφορείο για αεροδρόμιο Αλεξανδρουπόλεως

ΚΤΕΛ ναι 52 ευρώ με την έκπτωση του Στρατιώτη.

Αεροπορικό ανάλογα με την εποχή.. σε περιόδους νορμάλ χωρίς γιορτές κτλ πάει 90 ευρώ με αποσκευή 25 κιλά. Τώρα λόγω ΠΑΣΧΑ πάει στα 110 ευρώ χωρίς αποσκευή, μόνο χειραποσκευή. 

Στο λέω γιατί ταξίδεψα πριν 2 εβδομάδες για Αλεξανδρούπολη και ψάχνω τώρα για το Πάσχα ξανά.

Το ΚΤΕΛ 12 ώρες κάνει..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...