Fulgore Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Εγω Στεργιου ετρωγα η αληθεια ειναι σπανια καμια αραβικη πιτα γιατι μονο αυτα εφερνε το κοντινο μου 24ωρο περιπτερο . Και απο θητεια κλασσικα μονο Τριπολη και Γυθειο ειχαμε
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 οπότε στη πολιτική ζωή μου μποϋκοτάρω φανατικά στεργίου, σαν το πλαίσιο ένα πράγμα, αντίστοιχη σιχαμάρα δεν ειναι τα ίδια, άλλες παρτίδες πουλάει έξω και άλλες στον στρατο. Πάντως αν δεν είχε τον στρατο, δεν νομίζω ότι θα την παλευε η εταιρία του...
dacourt Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Το δεκατιανό πάντως που έδινε(και συνεχίζει να δίνει) μηλόπιτα.. το έχει και στα καταστήματα του με 0.70 λεπτά το ένα. Ακριβώς το ίδιο σε ποιότητα(μέτρια).
panos2171 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 δεν ειναι τα ίδια, άλλες παρτίδες πουλάει έξω και άλλες στον στρατο. Πάντως αν δεν είχε τον στρατο, δεν νομίζω ότι θα την παλευε η εταιρία του... Νομίζω πως είχε σχέσεις με το στρατό(πρώην στρατιωτικός?) και ξεκίνησε με απώτερη συνεργασία με αυτόν. Τα σάντουιτς του δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, ίδιο μου φαινόταν με τα panini. Πάρα πολύ μου άρεσε το κρουασάν που είχε με την πορτοκαλί συσκευασία. Τα χα ταράξει στη ΣΠΒ, ειδικά όταν το ζέσταινες και στην τοστιέρα ήταν άλλο πράγμα. Μετάνιωσα που δεν έφυγα με μια σακούλα τέτοια από κει. Σαν δεκατιανό που και που μας φέρναν και ντόνατς το οποίο ήταν αποδεκτό.
qsis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 το κρουασάν του αν δεν έμπαινε τοστιέρα ήταν αίσχος θυμάμαι πάντως αυλώνα να τα παίρνουν που έμπαιναν τα κρουασάν στη τοστιέρα και έσταζαν οι σοκολάτες
MikeJ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ρε παιδιά ισχύει ότι σε πολλά στρατόπεδα τους φαντάρους τους βγάζουν κάθε μέρα από νωρίς μέχρι αργά για να μην τους ταίζουν επειδή δεν έχουν φαγητό ; Άκουσα από έναν φίλο μου για έναν γνωστό του ότι ήταν και σε νησί σε τουριστική περίοδο και πρέπει να χάλασε τρελά λεφτά γιατί δεν υπήρχε πουθενά για φθηνό φαγητό, ενώ από το στρατόπεδο τους έβγαζαν έξω για να μην τους ταίζουν....
panos2171 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Oι κανονικές έξοδοι είναι μετά τις 7μμ για το θερινό ωράριο και 5μμ(αν θυμάμαι καλά) για το χειμερινό τις καθημερινές. 12μμ το Σάββατο και 11πμ την Κυριακή, επίσης έχει καθιερωθεί αγράφως η έξοδος της Παρασκευής να είναι στις 3μμ. Από κει και πέρα αν όντως δεν έχουν φαγητό δε θα με εξέπληττε αν τους βγάζαν και άλλες μέρες πιο νωρίς.
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ναι, σιγά μην τους βγάζουν κάθε μέρα. Αν εισαι εξοδούχος δεν τρως μέσα, αν δεν θες να βγεις μπορείς να κάτσεις μέσα και να φας στα μαγειρεία. Γίνεσαι όμως στόχος για αγγαρείες και χωσίματα απο τους εποπ 1
Fulgore Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ρε παιδιά ισχύει ότι σε πολλά στρατόπεδα τους φαντάρους τους βγάζουν κάθε μέρα από νωρίς μέχρι αργά για να μην τους ταίζουν επειδή δεν έχουν φαγητό ; Άκουσα από έναν φίλο μου για έναν γνωστό του ότι ήταν και σε νησί σε τουριστική περίοδο και πρέπει να χάλασε τρελά λεφτά γιατί δεν υπήρχε πουθενά για φθηνό φαγητό, ενώ από το στρατόπεδο τους έβγαζαν έξω για να μην τους ταίζουν.... Ραδιο αρβυλα ειναι αγαπητε. Επειδη και εγω ημουν Μυτιληνη το καλοκαιρι που μαζευει κοσμο,η μοναδα μου εβγαζε κινηση το μεσημερι ή το απογευμα για οποιον ηθελε να βγει.Αν πχ ηθελες να βγεις λιγο εβγαινες με την κινηση των 7μισι και ετρωγες κιολας μεσα και μεσημερι και βραδυ.
MikeJ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Θα προσπαθήσω να μάθω πιο συγκεκριμένα λεπτομέρειες, επειδή ούτε από πρώτο χέρι το έμαθα για να είμαι σίγουρος αλλά ούτε και από κάποιο άσχετο μπλογκ στο ίντερνετ πχ... το ανέφερα με επιφυλάξεις μήπως κάποιος έχει τύχει σε κάτι παρόμοιο πχ Αλλά αυτό που είχε πει εκείνο το παιδί στον κολλητό μου είναι ότι όσο ήταν στο νησί χάλασε μερικές χιλιάδες ευρώ μόνο για να τρώει γιατί στο στρατόπεδο δεν τους τάιζαν και τους έβγαζαν πριν το μεσημεριανό και έμπαιναν μετά το βραδινό για αυτό το λόγο κάθε μέρα... Και μένα υπερβολικό μου ακούγεται αλλά δε ξέρω και γιατί να πει κάποιος ψέματα για κάτι τέτοιο...
bilya Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Θα προσπαθήσω να μάθω πιο συγκεκριμένα λεπτομέρειες, επειδή ούτε από πρώτο χέρι το έμαθα για να είμαι σίγουρος αλλά ούτε και από κάποιο άσχετο μπλογκ στο ίντερνετ πχ... το ανέφερα με επιφυλάξεις μήπως κάποιος έχει τύχει σε κάτι παρόμοιο πχ Αλλά αυτό που είχε πει εκείνο το παιδί στον κολλητό μου είναι ότι όσο ήταν στο νησί χάλασε μερικές χιλιάδες ευρώ μόνο για να τρώει γιατί στο στρατόπεδο δεν τους τάιζαν και τους έβγαζαν πριν το μεσημεριανό και έμπαιναν μετά το βραδινό για αυτό το λόγο κάθε μέρα... Και μένα υπερβολικό μου ακούγεται αλλά δε ξέρω και γιατί να πει κάποιος ψέματα για κάτι τέτοιο... για να βγαινεις σε νησί εξω καλοκαίρι που χει εμπλοκή μονο σε βυσματικη μονάδα πάντως γενικά τους εξοδουχους ποτε δεν τους μετρουν στις μερίδες φαγητού
Fulgore Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Θα προσπαθήσω να μάθω πιο συγκεκριμένα λεπτομέρειες, επειδή ούτε από πρώτο χέρι το έμαθα για να είμαι σίγουρος αλλά ούτε και από κάποιο άσχετο μπλογκ στο ίντερνετ πχ... το ανέφερα με επιφυλάξεις μήπως κάποιος έχει τύχει σε κάτι παρόμοιο πχ Αλλά αυτό που είχε πει εκείνο το παιδί στον κολλητό μου είναι ότι όσο ήταν στο νησί χάλασε μερικές χιλιάδες ευρώ μόνο για να τρώει γιατί στο στρατόπεδο δεν τους τάιζαν και τους έβγαζαν πριν το μεσημεριανό και έμπαιναν μετά το βραδινό για αυτό το λόγο κάθε μέρα... Και μένα υπερβολικό μου ακούγεται αλλά δε ξέρω και γιατί να πει κάποιος ψέματα για κάτι τέτοιο... Δεν ισχυει σου λεω ρε συ,και μας μας τα ελεγαν της μανας μου αυτες τις βλακειες αλλα δεν ισχυει.Επισης ειναι υποχρεωμενοι να ταιζουν τους φανταρους θελουν δε θελουν γιατι αν δεν εχουν χρηματα για να τους ταισουν,τοτε να τους στειλουν σε αλλη μοναδα. Ξερεις μονο ποτε βγαινεις εξω απο το πρωι μεχρι το βραδυ(αν θες παντα)??Το Σαββατο και τις Κυριακες που οι εξοδουχοι βγαινουν νωριτερα,πχ τις Κυριακες μπορεις να βγεις και απο τις 10-11 αναλογα την μοναδα. Επισης ο κολλητος σου που εφαγε τις χιλιαδες ευρω προφανως του αρεσει η καλοπεραση.Θα σου δωσω ενα παραδειγμα τι εννοω. Στην μοναδα μου φιλοξενουσαμε 1 οδηγο Διοικητη των Ειδικοδυναμητων,ο οποιος σαν υπηρεσια ηταν καθε μερα απο το πρωι 5.30η ωρα που σηκωνοταν και μετα γυρνανε 1μισι η ωρα στην μοναδα και ηταν καθε μερα εξοδουχος.Μας ελεγε λοιπον οτι απο την βαρεμαρα του ετρωγε γυρω στα 500ευρω το μηνα σε τσιγαρα(κοντα 2 πακετα την ημερα)φυσικους χυμους(επινε λεει 4-5 χαλαρα καθε μερα)και σε λοιπες αηδιες,βαλε και αν εβγαινε εξω και φαγητο/σουβλακι,κρεπα κλπ και βεβαια καφεδες/internet cafe κλπ. Εγω αν και καπνιζα την μιση θητεια,προσπαθουσα να τρωω τον μηνα μαζι με εξοδους και τσιγαρα γυρω στα 75-90ευρω φαντασου.
aris1986 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Αμα υο "νησι" που λες ειναι και νησι παραμεθωρείου, αποκλείεται...καθε μερα εξω λες και ειναι καμπινγκ.
qsis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ναι, σιγά μην τους βγάζουν κάθε μέρα. Αν εισαι εξοδούχος δεν τρως μέσα, αν δεν θες να βγεις μπορείς να κάτσεις μέσα και να φας στα μαγειρεία. Γίνεσαι όμως στόχος για αγγαρείες και χωσίματα απο τους εποπ Αυτό, αν δε θες δε βγαίνεις και τρως μέσα Αγγαρεία όμως δε γίνεται να σε βάλει κανείς, οι αγγαρείες έχουν ήδη βγει, ο εξοδουχος κανονικά ξύνει τα παπακια του
MikeJ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δε ξέρω καθόλου... και μένα προσωπικά πολύ τραβηγμένο μου ακούγεται και βασικά αυτός που τα έλεγε δεν είναι κολλητός μου... δεν το ξέρω απλά τα έλεγε στον κολλητό μου και μετά ο κολλητός μου σε μένα... Αλλά και ο κολλητός μου γενικά είναι άτομο αρκετά ψαγμένο με πολλές γνωριμίες κλπ και μου κάνει εντύπωση να το έχαψε έτσι από κάποιον... Αλλά ναι είναι τραβηγμένο δλδ άμα δεν έχεις λεφτά τι κάνεις ας πούμε.... πεθαίνεις της πείνας... Μήπως πρόκειται για κάποιο "παράδεισο "βυσματούχων που έχουν την οικονομική άνεση να περάσουν έτσι τη θητεία τους πχ γιατί δε νομίζω πως ο μέσος φαντάρος να μπορεί να τρώει έξω σε νησί 2 γεύματα την μέρα για πόσους μήνες... (και εντάξει πόσο να φας σουβλάκια για να μην χαλάς λεφτά θα πάθεις τίποτα, πρέπει να φας και φαγητό κανονικό...) Είπαμε, σου στερούν 9 μήνες μεροκάματα άμα είναι να χαλάς και πολλά λεφτά σε αυτό το διάστημα..., πάει μπήκες μέσα... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις