Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξέρω αν τρολάρει η απλά είναι βλάκας. 

αν είναι να τρολάρεις, κάντο καλά να βάλω τα ποπ κορν να γίνονται. 

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραια συμφωνουμε γιατι μπαινεις στο thread τσαμπουκαλεμενος λες και κανουμε αγηματα και δοξασιες για τον στρατο;

Εδω απλα απορίες λυνουμε σε νεοσύλλεκτους και καμια κουβεντα να περνει η ωρα.

Ασχετο: Ο Χαριστεας στην Θηβα τον ειδα στην ορκομωσια επειδη πηγα να δω εναν φιλο μου.

Ζωαρα περναγε, ολο εξω και τον ειχαν βαλει στην 3η μοιρα με ιντερνετ, ντουζιερες και κανονικες τουαλετες!

• Super Moderators
Δημοσ.

Ασχετο: Ο Χαριστεας στην Θηβα τον ειδα στην ορκομωσια επειδη πηγα να δω εναν φιλο μου.

Ζωαρα περναγε, ολο εξω και τον ειχαν βαλει στην 3η μοιρα με ιντερνετ, ντουζιερες και κανονικες τουαλετες!

τι περίμενες? εμπλοκή ή μαύρο στρατόπεδο τέντα? :P

ακόμα και το μαλλί να δεις καταλαβαίνεις την διαφορά...

την θητεία που θα κάνει την κάνω κι εγώ στα 80 μου...

Δημοσ.

Ολόκληρο Euro μας έφερε, το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να είναι αρντάν στον στρατό! χαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

είμασταν στην ίδια μοίρα (3η) και το κτίριο που ήμασταν το λένε "ξενοδοχείο" γιατί είναι το πιο καινούργιο σε σχέση με τα άλλα.

μπήκε την προηγούμενη μέρα πριν την ορκομοσία με πολιτικά ρούχα - ούτε καν φωτογραφία δεν είχε βγάλει , δεν ξέρω αν είχε έρθει την ημέρα της κατάταξης. κανονικές τουαλέτες δεν είχαμε πάντως και ούτε internet όπως εννοείεται. ήταν καμιά 10αρια (χρέπια) υπολογιστές για όλες τις μοίρες επι πληρωμή. από το κινητό σέρφαρες καλύτερα πάντως..

edit: μια μέρα που έκατσε εκεί, του ζάλησαν τις μπάλες. καθόταν στο κψμ και ήταν γύρω του 20-30 άτομα. πήγαινε για φαγητό στο εστ. και σκοτώνονταν ποιος θα κάτσει μαζί του. τραγελαφικές καταστάσεις.

Δημοσ.

Μην λες τετοια γιατι θα βριζει τωρα ο αλλος απο το Χαιδαρι που θα τους πηγαινει αστα να πανε,αν φυγανε και απο εκει ατομα :P Αλλωστε καιρο εχω να τον δω να γραφει :D

Τελευταία στιγμή τους πήραν όλους της 335 (σχεδόν) αλλά εγώ δεν κουνήθηκα.

• Like 1
Δημοσ.

Τελευταία στιγμή τους πήραν όλους της 335 (σχεδόν) αλλά εγώ δεν κουνήθηκα.

Και πως σας πανε οι υπηρεσιες τωρα???

Δημοσ.

Στα αληθεια υπαρχουν μοναδες που παραδιδεις πισω τα παντα??

Σε εμας μεχρι και τα λουκανικα βουτηξανε καποιοι.

Παραλλαγες , αρβυλα , τζακετ εννοειται τα βανατζωσανε ολοι. 

Παλιά ναι όλοι τα παίρναμε.. τώρα αλλάξαν τα κόζα..

Μην λες τετοια γιατι θα βριζει τωρα ο αλλος απο το Χαιδαρι που θα τους πηγαινει αστα να πανε,αν φυγανε και απο εκει ατομα :P Αλλωστε καιρο εχω να τον δω να γραφει :D

Η ποιο χαζή μετάθεση είναι στην Αθήνα... με όλα τα αστέρια από πάνω σου και στη τσίτα συνέχεια. συν το μέσα που τρως και βλέπεις το σπίτι σου με τα κιάλια.

Σε μας στην μοναδα που απολυθηκα στην Μυτιληνη μονο οι ντοπιοι δεν δωσανε τα πραγματα πισω(και παλια ακουγα οτι παιρνανε και το οπλο μαζι). Ολοι οι υπολοιποι τα παραδιδαμε ολα πισω και καποιοι που τα κραταγανε,κατι λεγανε οτι θα τα χρεωθουνε στην εφορια ή κατι τετοιο για οτι τους ελειπε.

Τα δίνεις πίσω.. και ναι χρεώνονται στην εφορία. Ειδικά οι αρβυλές μπορούν να φορεθούν μέχρι και από 3 διαφορετικές ΕΣΣΟ, αν αντέξουν. δύο στάνταρ.

Γενικά φοράω 44, και μου είχαν πει κλασσικά να πάρω 45άρι γιατί με πάτους + κάλτσα θα είναι οκ.. γενικά καλά είναι απλά περισσεύει λίγο μπροστά. Είδα επίσης οτι το 45άρι είναι άλλο σχέδιο, έχει δλδ σπάσιμο αρκοντεόν πάνω από τη φτέρνα και δεν είναι μονοκόμματο, και έτσι το προτίμησα. Όσοι πήραν εφαρμοστό όμως είδα κάτι πληγές στις φτέρνες που τρόμαξα... για να τις επουλώσουν πρέπει να βγουν ελεύθεροι αρβυλών 1 μήνα..

Για τις μεταθέσεις τώρα, δλδ θα πάμε όλοι Έβρο? Ξέρεις μήπως ποια στρατόπεδα είναι αμετάθετα και ποια όχι? Πολλοί της ΣΤ ΕΣΣΟ δεν έχουν κουνηθεί καθόλου και λογικά θα κάνουν όλη τη θητεία στο σπίτι τους..

Τελικά ποια είναι η "δικαιοσύνη" στις μεταθέσεις που κάνει ο Καμμένος? Αφήνει τους παλιούς όπως είναι, και την Α και Β ΕΣΣΟ τη στέλνει αμετάθετη παραμεθόριο? Κι επίσης προβλέπω η επόμενη ΕΣΣΟ να παίρνει ξανά τις βυσματικές θέσεις αφού ο Έβρος θα είναι 110%... η γκαντεμιά μας κυνηγάει..

Για μένα το δίκαιο θα ήταν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως να κάνουν 2-3 μήνες Εβρο ώστε πάντα να υπάρχει πληρότητα και κανείς να μην κάνει ολόκληρο 9μηνο εκεί πάνω.

ε καλά όχι και εφαρμοστό απλά πολλές φορές είναι βάρκες τα μεγάλα νούμερα. Τώρα έχουν τις μεταθέσεις της Β ΕΣΣΟ 2015, έφυγε κόσμος της ΣΤ.. μπόλικος, οι επανδρώσεις έφθασαν και το 90% σε μερικά Στρατόπεδα. Θα συνεχιστούν οι μεταθέσεις Έβρο-Νησιά.. ίσως να μην είναι τόσο απόλυτο όσο με την Α ΕΣΣΟ αλλά και πάλι ένα 70-80% θα φύγει για παραμεθόριο. Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη λίστα με αμετάθετα στρατόπεδα για να σου την γνωστοποιήσω, κάποια είναι κάποια δεν είναι, αυτό θα το μάθεις στη μετάθεση που θα σου έρθει.

Όχι δεν στέλνει αμετάθετο την Α ΕΣΣΟ, πχ Σαμοθράκη παίρνεις κανονικά μετάθεση στους 5 μήνες, το αμετάθετο το ζητάς ΕΣΥ... είναι λίγα τα στρατόπεδα που είναι αμετάθετα. Την Β ΕΣΣΟ όμως λογικά την έχει στείλει αμετάθετο γιατί δεν βγαίνουν και οι χρόνοι των μεταθέσεων.. η Α ΕΣΣΟ μπήκε Ιανουάριο(τέλη του μήνα λόγω εκλογών-7ήμερη αναβολή εισόδου) η ΣΤ ΕΣΣΟ μπήκε 10-13 Νοεμβρίου σωστά; και οι εξ αναβολής για λόγους υγείας μπήκαν 3-4 Νοέμβρη.. ε για βάλε τους χρόνους να δεις... όταν τα φύλλα πορείας τους βγήκαν Φεβρουάριο της ΣΤ ΕΣΣΟ, έχουν ήδη κάνει 3 μήνες +5 παραμεθόριο 8 και κάποιες μέρες.. βάλε και άδεια απολύσεως, συν τα ΤΑΠ(2 ημέρας ανά μήνα) λόγω παραμεθορίου... άρα μετάθεση γιοκ και πολύ σωστά. 

Για μένα το δίκαιο θα ήταν να γίνουν προσλήψεις ΕΠΟΠ, τουλάχιστον 2-3χιλιάδες ανά Σώμα, το Ναυτικό αυτή τη στιγμή έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα επάνδρωσης... η Αεροπορία και αυτή πολύ ΜΕΓΑΛΟ.. ο Στρατός λιγότερο αλλά έχει και αυτός. δικαιότερο θα ήταν όλοι οι νέοι να κρατάνε την εισαγωγή τους σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και να πηγαίνουν πρώτα στο Στρατό και μετά να σπουδάζουν και το άλλο που πιστεύω είναι ότι η θητεία θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 12 μήνες και όχι 9... αντιδημοφιλές.. αλλά πραγματικό

μονο αν ειναι χωρα του ΝΑΤΟ κ έχεις παει στρατο εκει, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κατι τωρα

Κλασσικό παράδειγμα ρώσο-πόντιοι που για να μην πάνε 2 χρόνια στρατό στην Ρωσία κανουν εδώ φανταρικο

Ναι 3 εβδομάδες ήταν.. νομίζω ότι δεν έχει αλλάξει. Και οι Πόντιοι από Ουκρανία, Ρωσία έκαναν ΑΟΠΛΟ ι4 στις Μονάδες που πήγαιναν. Για όλους αυτούς τους περίεργους.. Λαθρομετανάστες που γεννήθηκαν εδώ.. υπάρχει πάλι οδηγία για που πάνε κτλ..

τι περίμενες? εμπλοκή ή μαύρο στρατόπεδο τέντα? :P

H Θήβα είναι ένα από τα καλύτερα ΚΕΝ του Στρατού.. Πυροβολικό είναι, χαλαρά όλα. Ο Ταξίαρχος δεν ενδιαφέρατε καθόλου.. δεν πρήζει κανέναν.. θα τον δουν μόνο στην ορκωμοσία. Πάνε στελέχη από Σχολές και είναι και αυτοί ψαρωμένοι.. ε καταλαβαίνεις. Ιδιωτικό ΚΨΜ ακριβές τιμές.

Δημοσ.

αυτο με τα ιδιωτικα ΚΨΜ παντως σκετη εμετιλα.

πρεπει να μπουνε στα αληθεια ατομα στην φυλακη για αυτο το εγκλημα εκμεταλευσης. 

Δημοσ.

πρεπει να μπουνε στα αληθεια ατομα στην φυλακη για αυτο το εγκλημα εκμεταλευσης. 

Να σου πω την αληθεια ουτε το μονοπωλειο που ακουει στο ονομα Στεργιου μου αρεσει,παρολο που οι χαμηλοτερες τιμες συμφαιρουν τους φανταρους. Επισης μην ξεχνας οτι αν το ΚΨΜ ειναι τοσο ακριβο απλα παιζεις μπαλα με τα επισκεπτηρια και σου φερνουν οι δικοι σου πραγματα,απ εξω ή αγοραζεις στην εξοδο που εχεις.

Εγω πχ που ημουν κεντρο Τριπολη,παρολο το φθηνο ΚΨΜ,τα επισκεπτηρια και τις 2 εξοδους,υπηρχαν ατομα που χαλασαν πανω απο 100ευρω παρακαλω.

Δημοσ.

Αλητεία είναι αλλά... κάποιοι τα παίρνουν χοντρά στο ΓΕΣ και το έγκλημα συνεχίζεται. 

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ΚΨΜ στη Ροδόπολή Σερρών, 4 διαφορετικά γλυκά... 2 διαφορετικών ειδών πάστες, συροπιαστά χχαχαχα καλά από πατατάκια κρουασάν κτλ.. δεν το συζητώ. Ένα τρελό τρελό ΚΨΜ με τραπέζια πινγκ πονγκ χαχα εντάξει αφήστε το δεν περιγράφω άλλο(NOVA, όλα τα ματσάκια τα βλέπαμε κανονικά χωρίς καμία απαγόρευση και Τσου Λου βλέπαμε), ίσως άλλο τέτοιο να μην υπήρχε και αν υπήρχε θα ήταν σε καν ΓΕΣ.  Τιμές στο πάτωμα... κυριολεκτικά, τρώγαμε του σκασμού.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...