Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 ορθοπεδικοί... 2
Fulgore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Αν μπορεσεις και εχεις χαρτι πριν μπεις στο στρατο ειναι καλυτερα ναι,αλλιως λογικα θα σου το βγαλουν την πρωτη μερα που θα παρουσιαστεις στο κεντρο.
qsis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 νομίζω ότι αν δεν πάρει χαρτί από στρατιωτικό γιατρό, οποιοδήποτε άλλο χαρτί είναι άχρηστο..
MikeJ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Απλά πιστεύω ένα χαρτί από πριν μπορεί να βοηθήσει στο να το λάβουν υπόψη τους και να με εξετάσουν και εκεί αλλιώς δεν νομίζω να ασχοληθούν αν απλά τους το πω... Θα μου πουν βάλε το άρβυλο και άσε τις μακακίες για να λουφάρεις.... ορθοπεδικοί... Ναι λογικά σε ορθοπαιδικό θα πρέπει να απευθυνθώ σε νοσοκομείο αν και κανονικά θα έπρεπε σε ειδικό ποδίατρο (ακούγεται αστείο το όνομα αλλά υπάρχουν κανονικά)
Fulgore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Απλά πιστεύω ένα χαρτί από πριν μπορεί να βοηθήσει στο να το λάβουν υπόψη τους και να με εξετάσουν και εκεί αλλιώς δεν νομίζω να ασχοληθούν αν απλά τους το πω... Θα μου πουν βάλε το άρβυλο και άσε τις μακακίες για να λουφάρεις.... Δεν ισχυει αυτο που λες,γιατι αν εχεις οντως προβλημα με τα ποδια φορας με το ζορι τα αρβυλα και σου χειροτερεψει η κατασταση μετα θα τρεχουν και δεν θα φτανουν. Αν μπορεις να βγαλεις ενα χαρτι να το δειξεις στο κεντρο απο οπου θα σου δωσουν και το αναλογο χαρτι θα ηταν καλυτερα ναι.
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Θανατος στον ιμπεριαλιστικο στρατο και στα στελεχη του ολα! Ουγκ! τον φαγανε τον ανθρωπακο και πάλι λάδι θα βγούνε όλοι τους, ευθυνοφοβοι.
dacourt Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Παίδες μόλις ορκίστηκα με την Β ΕΣΣΟ. Έχω ένα πρόβλημα.. τα μεγάλα δάχτυλα των ποδιών μου είναι μουδιασμένα από τα άρβυλα, τα οποία μου είναι ένα νούμερο μεγαλύτερα, τα πήρα έτσι για να μη με πατήσουν.. ακόμη και τώρα 3 μέρες μετά είναι μουδιασμένα.. Μήπως να πάω σε γιατρό? Λάθος... τα άρβυλα τα παίρνεις για να ΔΕΝΟΥΝ πάνω στο πόδιο.. όχι για να κολυμπάς μέσα τους, ΔΕΝ είσαι πολίτης.. να σκέφτεσαι διαφορετικά σε αυτά τα θέματα. Στις πορείες που θα κάνετε, τι θα κάνεις; θα κάνεις ένα βήμα μέσα από το άρβυλο και μετά το κανονικό; Να πας αν σε ενοχλούν.. και να βάλει πάτους. Επίσης καλό θα είναι η κάλτσα να είναι χοντρή.. όπως αυτές που σου χορήγησαν, μην χρησιμοποιείς ποιο λεπτές στυλ αθλητικές που έχουμε rl. *Και για να ξέρεις, μόνο αν έχεις επιλεγεί για ΔΕΑ έχεις το δικαίωμα να φορέσεις άλλο άρβυλο πλην της χορηγήσεως του κέντρου.. διαφορετικά με αυτό, συν ότι αν το κρατήσεις σε καλή κατάσταση.. θα το παραδώσεις υποχρεωτικά και θα χορηγηθεί σε άλλο ψάρακα, από την επόμενη σειρά. Αυταααά.. αν υπάρχει άλλη απορία.. ρώτα. Εννοώ για αυτούς της ΣΤ που βρίσκονται Αθήνα όπου ο Καμμένος συνεχίζει να τους στέλνει φύλλα πορείας για Εβρο.,.. Συνεχίζουν να πηγαίνουν.. όλοι της ΣΤ θα φύγουν για Έβρο.. η Αλεξανδρούπολη έχει γεμίσει, 1 μέσα 4-5 έξω τους πάει τώρα. 80-90% πληρότητες έχει αυτή τη στιγμή στον Έβρο και σε Νησιά. Ναι θα συνεχιστεί.. ο Αργυρός ο τραγουδιστής ΒΥΣΜΑ ΤΟΥ ΓΕΣ ... πήγε με φύλλο πορείας Αλεξανδρούπολη και ΔΕΝ τον χάλασε καθόλου χαχαχα! Να φύγουν όσοι δεν έχουν σοβαρό λόγο.. Μέχρι και χθες έφευγε κόσμος από ΓΕΣ και από τα Στρατόπεδα των Αθηνών.. υπάρχει απόφαση να αδειάσουν από την ΣΤ ΕΣΣΟ. Μιας και λέτε για άρβυλα, εγώ που έχω πλατυποδία (ουσιαστικά η πατούσα μου είναι μια ευθεία δεν κάνει καθόλου καμπύλη όπως θα έπρεπε) μπορώ να πάρω πλήρη απαλλαγή από το άρβυλο με κάποια σύσταση ιατρού ; Γενικά ακόμα και καλά παπούτσια με χτυπάνε , οπότε το άρβυλο πιστεύω θα με τσακίσει, δε θα μπορώ να περπατήσω την 2η μέρα μέσα.... Στην επιτροπή που θα σε εξετάσει να προσκομίσεις γνωμάτευση ιατρού.. αυτοί θα σε στείλουν 401 για επανεξέταση και θα αποφασίσουν για το τι θα φοράς, λογικά πας για αθλητικά αν είναι τόσο σοβαρό όπως λες και θα σου δώσουν ένα χαρτάκι που θα λέει τι πρόβλημα έχεις.(και ελεύθερο ασκήσεων κτλ..)
Fulgore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Λάθος... τα άρβυλα τα παίρνεις για να ΔΕΝΟΥΝ πάνω στο πόδιο.. όχι για να κολυμπάς μέσα τους, ΔΕΝ είσαι πολίτης.. να σκέφτεσαι διαφορετικά σε αυτά τα θέματα. Στις πορείες που θα κάνετε, τι θα κάνεις; θα κάνεις ένα βήμα μέσα από το άρβυλο και μετά το κανονικό; Να πας αν σε ενοχλούν.. και να βάλει πάτους. Επίσης καλό θα είναι η κάλτσα να είναι χοντρή.. όπως αυτές που σου χορήγησαν, μην χρησιμοποιείς ποιο λεπτές στυλ αθλητικές που έχουμε rl. *Και για να ξέρεις, μόνο αν έχεις επιλεγεί για ΔΕΑ έχεις το δικαίωμα να φορέσεις άλλο άρβυλο πλην της χορηγήσεως του κέντρου.. διαφορετικά με αυτό, συν ότι αν το κρατήσεις σε καλή κατάσταση.. θα το παραδώσεις υποχρεωτικά και θα χορηγηθεί σε άλλο ψάρακα, από την επόμενη σειρά. Αυταααά.. αν υπάρχει άλλη απορία.. ρώτα. Συνεχίζουν να πηγαίνουν.. όλοι της ΣΤ θα φύγουν για Έβρο.. η Αλεξανδρούπολη έχει γεμίσει, 1 μέσα 4-5 έξω τους πάει τώρα. 80-90% πληρότητες έχει αυτή τη στιγμή στον Έβρο και σε Νησιά. Ναι θα συνεχιστεί.. ο Αργυρός ο τραγουδιστής ΒΥΣΜΑ ΤΟΥ ΓΕΣ ... πήγε με φύλλο πορείας Αλεξανδρούπολη και ΔΕΝ τον χάλασε καθόλου χαχαχα! Να φύγουν όσοι δεν έχουν σοβαρό λόγο.. Μέχρι και χθες έφευγε κόσμος από ΓΕΣ και από τα Στρατόπεδα των Αθηνών.. υπάρχει απόφαση να αδειάσουν από την ΣΤ ΕΣΣΟ. Στην επιτροπή που θα σε εξετάσει να προσκομίσεις γνωμάτευση ιατρού.. αυτοί θα σε στείλουν 401 για επανεξέταση και θα αποφασίσουν για το τι θα φοράς, λογικά πας για αθλητικά αν είναι τόσο σοβαρό όπως λες και θα σου δώσουν ένα χαρτάκι που θα λέει τι πρόβλημα έχεις.(και ελεύθερο ασκήσεων κτλ..) Μην λες τετοια γιατι θα βριζει τωρα ο αλλος απο το Χαιδαρι που θα τους πηγαινει αστα να πανε,αν φυγανε και απο εκει ατομα Αλλωστε καιρο εχω να τον δω να γραφει
Zein Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 [..] διαφορετικά με αυτό, συν ότι αν το κρατήσεις σε καλή κατάσταση.. θα το παραδώσεις υποχρεωτικά και θα χορηγηθεί σε άλλο ψάρακα, από την επόμενη σειρά. Στα αληθεια υπαρχουν μοναδες που παραδιδεις πισω τα παντα?? Σε εμας μεχρι και τα λουκανικα βουτηξανε καποιοι. Παραλλαγες , αρβυλα , τζακετ εννοειται τα βανατζωσανε ολοι.
Fulgore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Στα αληθεια υπαρχουν μοναδες που παραδιδεις πισω τα παντα?? Σε εμας μεχρι και τα λουκανικα βουτηξανε καποιοι. Παραλλαγες , αρβυλα , τζακετ εννοειται τα βανατζωσανε ολοι. Σε μας στην μοναδα που απολυθηκα στην Μυτιληνη μονο οι ντοπιοι δεν δωσανε τα πραγματα πισω(και παλια ακουγα οτι παιρνανε και το οπλο μαζι). Ολοι οι υπολοιποι τα παραδιδαμε ολα πισω και καποιοι που τα κραταγανε,κατι λεγανε οτι θα τα χρεωθουνε στην εφορια ή κατι τετοιο για οτι τους ελειπε.
Parolos4 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Λάθος... τα άρβυλα τα παίρνεις για να ΔΕΝΟΥΝ πάνω στο πόδιο.. όχι για να κολυμπάς μέσα τους, ΔΕΝ είσαι πολίτης.. να σκέφτεσαι διαφορετικά σε αυτά τα θέματα. Στις πορείες που θα κάνετε, τι θα κάνεις; θα κάνεις ένα βήμα μέσα από το άρβυλο και μετά το κανονικό; Να πας αν σε ενοχλούν.. και να βάλει πάτους. Επίσης καλό θα είναι η κάλτσα να είναι χοντρή.. όπως αυτές που σου χορήγησαν, μην χρησιμοποιείς ποιο λεπτές στυλ αθλητικές που έχουμε rl. *Και για να ξέρεις, μόνο αν έχεις επιλεγεί για ΔΕΑ έχεις το δικαίωμα να φορέσεις άλλο άρβυλο πλην της χορηγήσεως του κέντρου.. διαφορετικά με αυτό, συν ότι αν το κρατήσεις σε καλή κατάσταση.. θα το παραδώσεις υποχρεωτικά και θα χορηγηθεί σε άλλο ψάρακα, από την επόμενη σειρά. Αυταααά.. αν υπάρχει άλλη απορία.. ρώτα. Συνεχίζουν να πηγαίνουν.. όλοι της ΣΤ θα φύγουν για Έβρο.. η Αλεξανδρούπολη έχει γεμίσει, 1 μέσα 4-5 έξω τους πάει τώρα. 80-90% πληρότητες έχει αυτή τη στιγμή στον Έβρο και σε Νησιά. Ναι θα συνεχιστεί.. ο Αργυρός ο τραγουδιστής ΒΥΣΜΑ ΤΟΥ ΓΕΣ ... πήγε με φύλλο πορείας Αλεξανδρούπολη και ΔΕΝ τον χάλασε καθόλου χαχαχα! Να φύγουν όσοι δεν έχουν σοβαρό λόγο.. Μέχρι και χθες έφευγε κόσμος από ΓΕΣ και από τα Στρατόπεδα των Αθηνών.. υπάρχει απόφαση να αδειάσουν από την ΣΤ ΕΣΣΟ. Γενικά φοράω 44, και μου είχαν πει κλασσικά να πάρω 45άρι γιατί με πάτους + κάλτσα θα είναι οκ.. γενικά καλά είναι απλά περισσεύει λίγο μπροστά. Είδα επίσης οτι το 45άρι είναι άλλο σχέδιο, έχει δλδ σπάσιμο αρκοντεόν πάνω από τη φτέρνα και δεν είναι μονοκόμματο, και έτσι το προτίμησα. Όσοι πήραν εφαρμοστό όμως είδα κάτι πληγές στις φτέρνες που τρόμαξα... για να τις επουλώσουν πρέπει να βγουν ελεύθεροι αρβυλών 1 μήνα.. Για τις μεταθέσεις τώρα, δλδ θα πάμε όλοι Έβρο? Ξέρεις μήπως ποια στρατόπεδα είναι αμετάθετα και ποια όχι? Πολλοί της ΣΤ ΕΣΣΟ δεν έχουν κουνηθεί καθόλου και λογικά θα κάνουν όλη τη θητεία στο σπίτι τους.. Τελικά ποια είναι η "δικαιοσύνη" στις μεταθέσεις που κάνει ο Καμμένος? Αφήνει τους παλιούς όπως είναι, και την Α και Β ΕΣΣΟ τη στέλνει αμετάθετη παραμεθόριο? Κι επίσης προβλέπω η επόμενη ΕΣΣΟ να παίρνει ξανά τις βυσματικές θέσεις αφού ο Έβρος θα είναι 110%... η γκαντεμιά μας κυνηγάει.. Για μένα το δίκαιο θα ήταν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως να κάνουν 2-3 μήνες Εβρο ώστε πάντα να υπάρχει πληρότητα και κανείς να μην κάνει ολόκληρο 9μηνο εκεί πάνω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Για μένα το δίκαιο θα ήταν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως να κάνουν 2-3 μήνες Εβρο ώστε πάντα να υπάρχει πληρότητα και κανείς να μην κάνει ολόκληρο 9μηνο εκεί πάνω. Όλοι όχι, υπάρχουν οι κατ' εξαίρεση καθώς κι οι οκτάμηνοι...
Adon1s Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Με 2πλη υπηκοότητα , δικαιούσαι απαλλαγή απο την θητεία ; Η 2η υπηκοότητα είναι χώρα εκτώς Ε.Ε και Ευρώπης .
bilya Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Με 2πλη υπηκοότητα , δικαιούσαι απαλλαγή απο την θητεία ; Η 2η υπηκοότητα είναι χώρα εκτώς Ε.Ε και Ευρώπης . μονο αν ειναι χωρα του ΝΑΤΟ κ έχεις παει στρατο εκει, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κατι τωραΚλασσικό παράδειγμα ρώσο-πόντιοι που για να μην πάνε 2 χρόνια στρατό στην Ρωσία κανουν εδώ φανταρικο
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Με 2πλη υπηκοότητα , δικαιούσαι απαλλαγή απο την θητεία ; Η 2η υπηκοότητα είναι χώρα εκτώς Ε.Ε και Ευρώπης . https://www.stratologia.gr/enhmervtika_entypa καλή αναγνωση με μια προχειρη ματια που εριξα, όχι δεν δικαιούσαι απαλλαγή. Δες μήπως δικαιούσαι μειωμένη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις