Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Και εμενα μου κανει εντυπωση να σου αρνουνται να πας νοσοκομειο,ειδικα αν τα πραγματα ειναι τοσο τραγικα οπως παραπανω στο περιστατικο της Σπαρτης που και οι ιδιοι οι φανταροι βλεπανε οτι ο αλλος ειχε σοβαρο θεμα. Επισης για αυτο που αναφερθηκε Τι μπορείς να κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις όταν σου αρνούνται περίθαλψη ; Που μπορείς να απευθυνθείς ; Παρε τηλεφωνο καποιο συγγενικο σου προσωπο και απαξ και παρει τηλεφωνο μετα στην μοναδα να δεις πως θα σε στειλουν την ιδια μερα κιολας σε νοσοκομειο. Η μονη μλκια που εχει γινει με τους φανταρους ειναι οτι υπαρχουν αρκετοι που πανε στο νοσοκομειο ειτε για να τσιμπησουν αναρωτικες χωρις λογο ειτε για να γλυτωσουν εστω και 1-2μερες απο υπηρεσιες με ψευτοδικαιολογιες του τυπου ''ποναει το δεξι μου αυτι,ζαλιζομαι''κλπ (σε καμια περιπτωση δεν κραζω αυτους που οντως εχουν θεμα).
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Αμέσως πήγε... κάτι δεν κατάλαβες προφανώς. Αυτός κάτι άλλο θα είχε.. και ίσως να μην το γνώριζε, εξάλλου η παχυσαρκία γεννά παθήσεις πολύ ύπουλες. και στο δελτίο τύπου του ΓΕΣ γιατι γράφουν για πνευμονία; Δεν έχουν μάθει ακομα απο τι πήγε;
mgs4 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Σηματα για μεταθεσεις της 335 θα συνεχισουν να ερχονται; Η τελειωσαν; Γνωριζει κανεις τι ακουγεται;
dacourt Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Για την ΣΤ ΕΣΣΟ 2014 αναφέρεσαι; αυτοί έχουν μετατεθεί ήδη..
Parolos4 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Παίδες μόλις ορκίστηκα με την Β ΕΣΣΟ. Έχω ένα πρόβλημα.. τα μεγάλα δάχτυλα των ποδιών μου είναι μουδιασμένα από τα άρβυλα, τα οποία μου είναι ένα νούμερο μεγαλύτερα, τα πήρα έτσι για να μη με πατήσουν.. ακόμη και τώρα 3 μέρες μετά είναι μουδιασμένα.. Μήπως να πάω σε γιατρό?
mgs4 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Για την ΣΤ ΕΣΣΟ 2014 αναφέρεσαι; αυτοί έχουν μετατεθεί ήδη.. Εννοώ για αυτούς της ΣΤ που βρίσκονται Αθήνα όπου ο Καμμένος συνεχίζει να τους στέλνει φύλλα πορείας για Εβρο.,..
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Παίδες μόλις ορκίστηκα με την Β ΕΣΣΟ. Έχω ένα πρόβλημα.. τα μεγάλα δάχτυλα των ποδιών μου είναι μουδιασμένα από τα άρβυλα, τα οποία μου είναι ένα νούμερο μεγαλύτερα, τα πήρα έτσι για να μη με πατήσουν.. ακόμη και τώρα 3 μέρες μετά είναι μουδιασμένα.. Μήπως να πάω σε γιατρό? και να πας δεν θα σου κάνει τιποτα, και εμένα ήταν για καναδυο μήνες μουδιασμένα τα δαχτυλα των ποδιών, πήγα στο στεπ και με έβγαλε μια μέρα ελευθερο αρβυλών... Τελικα κάποια στιγμη μου περασε μονο του. Εντωμεταξύ τον ατυχο φαντάρο που πήγε απο πνευμονία, τον έστειλαν στην Αθηνα με το κτελ. Αυτή ειναι η προβλεπόμενη μεταφορά; Αν είχε αρρωστήσει το ίδιο κάποιο απο τα στελέχη θα τον έστελναν με το κτελ στο 401;
Puladogaver Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Ο λαος θα ειναι μια ζωη προβατα! Δεν εξηγειτε αλλιως, συνεχιστε ετσι ! Οποιος καταλαβε καταλαβε
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Ο λαος θα ειναι μια ζωη προβατα! Δεν εξηγειτε αλλιως, συνεχιστε ετσι ! Οποιος καταλαβε καταλαβε Απο λογια του αερα και υπονοουμενα εχουμε χορτασει 2
Puladogaver Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Απο λογια του αερα και υπονοουμενα εχουμε χορτασει Τι εννοεις φιλε μου; Παντως να σε πληροφορησω για εμενα δεν ειναι λογια του αερα φιλε μου! Δεν υποννοω κατι και ουτε υποτιμαω κανεναν, απλα αν υπηρχε μυαλο και ολοι μαζι να ειμαστε θα σου ελεγα μετα αν θα στελνανε καποιους που θεωρουνε μαλακες και οι αλλοι να τρωνε με χρυσα κουταλια παιζωντας το θεατρακι τους! Απο τα ψεμματα και την υποκρισια θα επρεπε τοσα χρονια να εχετε χορτασει, ευκολο ειναι σε εμενα να μου απαντας εκει που πρεπει σκατα στα σωβρακα.
Fulgore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Και τι ακριβως καταλαβες που εγραψες το παραπανω εγω αυτο ηθελα να πω,σου εφυγε ενα βαρος να κατηγορεις και εσυ τα ιδια και τα ιδια προσωπα???
aris1986 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Θανατος στον ιμπεριαλιστικο στρατο και στα στελεχη του ολα! Ουγκ! 1
MikeJ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μιας και λέτε για άρβυλα, εγώ που έχω πλατυποδία (ουσιαστικά η πατούσα μου είναι μια ευθεία δεν κάνει καθόλου καμπύλη όπως θα έπρεπε) μπορώ να πάρω πλήρη απαλλαγή από το άρβυλο με κάποια σύσταση ιατρού ; Γενικά ακόμα και καλά παπούτσια με χτυπάνε , οπότε το άρβυλο πιστεύω θα με τσακίσει, δε θα μπορώ να περπατήσω την 2η μέρα μέσα....
Fulgore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μιας και λέτε για άρβυλα, εγώ που έχω πλατυποδία (ουσιαστικά η πατούσα μου είναι μια ευθεία δεν κάνει καθόλου καμπύλη όπως θα έπρεπε) μπορώ να πάρω πλήρη απαλλαγή από το άρβυλο με κάποια σύσταση ιατρού ; Γενικά ακόμα και καλά παπούτσια με χτυπάνε , οπότε το άρβυλο πιστεύω θα με τσακίσει, δε θα μπορώ να περπατήσω την 2η μέρα μέσα.... Φυσικα και μπορεις. Απλα πρεπει να στο εγκρινει ενας γιατρος και να σου δωσει και αναλογο χαρτι γιατι υπηρχαν αρκετοι φανταροι που δεν φοραγανε αρβυλα χωρις προβλημα υγειας και τα στελεχη γιαυτο το λογο ζητανε παντα το αναλογο χαρτι αν εισαι πχ ελευθερος αρβυλων,οπου και κυκλοφορεις με αθλητικα παπουτσια κανονικα.
MikeJ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Λογικά φαντάζομαι θα πρέπει να προέρχεται από γιατρό δημόσιου νοσοκομείου όμως ε ; Από ιδιώτη δε θα έχει νόημα... Υπάρχουν ποδίατροι άραγε σε δημόσια νοσοκομεία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις