Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η σειρα 310 απολυεται 4/11/10 λογω δημοτικων εκλογων

Μπορειτε να το διαβασετε και εσεις απο το φυλο της κυβερνησεως...

Εδω

http://www.et.gr/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=109&

Επιλέγετε Ημερομηνία:5/10/2010

Εν συνεχεία επιλέξτε στην 3η σειρά στο ΦΕΚ B 1595 - 01.10.2010 Σελίδες 8 (25181 - 25188) το link για να το δείτε σε pdf... Το κατεβάζετε, το βλέπετε και πάτε στην σελίδα 25185 - 25186 και το διαβάζετε!

οριστε το αποσπασμα απο το ΦΕΚ

apolusi.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Δημοσ.

Άρχοντας εις διπλούν :-D

Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2010 Δ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία και το κέντρο υποχρέωσης κατάταξης.

Δημοσ.

Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2009 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάϊος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 34/2009 την 11/05/2009 σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού (ΚΕΠΒ).

Έχετε επιλεγεί Πυροβολικό

Δεν ομως

Δημοσ.
η σειρα 310 απολυεται 4/11/10 λογω δημοτικων εκλογων

Μπορειτε να το διαβασετε και εσεις απο το φυλο της κυβερνησεως...

Εδω

http://www.et.gr/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=109&

Επιλέγετε Ημερομηνία:5/10/2010

Εν συνεχεία επιλέξτε στην 3η σειρά στο ΦΕΚ B 1595 - 01.10.2010 Σελίδες 8 (25181 - 25188) το link για να το δείτε σε pdf... Το κατεβάζετε, το βλέπετε και πάτε στην σελίδα 25185 - 25186 και το διαβάζετε!

οριστε το αποσπασμα απο το ΦΕΚ

apolusi.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Το είχα ακούσει καιρό από κάτι σειρούλες με "κονέ από το ΓΕΣ", αλλά ποτέ δεν το πίστεψα, λέω κλασσική ραδιοαρβύλα (από τις τόσες πουχουμε ακούσει).

Κοίτα να δεις τελικά που ίσχυε.

Άντε καλοί πολίτες σε μας, καλή συνέχεια στους 311-312.

Δημοσ.

Χμ, άραγε εγώ που είμαι Αεροπορία και απολύομαι κανονικά στις 11/11, θα απολυθώ στις 4; Λογικά έτσι είναι γιατί το ΦΕΚ λέει γενικά "Ένοπλες Δυνάμεις", αλλά από την άλλη μιλάει για οπλίτες εννιάμηνης και εξάμηνης θητείας. Εγώ που έκανα 12;

Τέλος πάντων, τηλεφωνάκι στρατολογία αύριο...

Δημοσ.
Χμ, άραγε εγώ που είμαι Αεροπορία και απολύομαι κανονικά στις 11/11, θα απολυθώ στις 4; Λογικά έτσι είναι γιατί το ΦΕΚ λέει γενικά "Ένοπλες Δυνάμεις", αλλά από την άλλη μιλάει για οπλίτες εννιάμηνης και εξάμηνης θητείας. Εγώ που έκανα 12;

Τέλος πάντων, τηλεφωνάκι στρατολογία αύριο...

Αφού λέει πλήρους και μειωμένης θητείας κτλ κτλ.

Το 9μηνη και 6μηνη πάει για το μειωμένης.:-)

Δημοσ.
Αφού λέει πλήρους και μειωμένης θητείας κτλ κτλ.

Το 9μηνη και 6μηνη πάει για το μειωμένης.:-)

Χμ, μάλλον σωστός είσαι. Ευχαριστώ! Το διάβασα βιαστικά και δεν το ερμήνευσα έτσι. Ο στρατολόγος του στρατοπέδου εννοείται ότι δεν σηκώνει τηλέφωνο. Κάπου θα τα ξύνει πάλι. Τέλος πάντων, έτσι κι αλλιώς άδεια έχω. Απλώς, καλό θα ήταν να μας ενημέρωναν να τελειώνουμε.

Δημοσ.

μπηκα στo stratologia.gr για να μου δειξει την κατανομη μου.μου εβγαλε π.ναυτικο(αυτο μου ειχε ερθει και πριν χρονια με την αναβολη λογο σπουδων).

τωρα που εχουν μειωσεις στα ατομα που δεχονται σε πν και αεροπορια υπαρχει περιπτωση να με αλλαξουν σωμα?θα το μαθω μονο οταν ερθει το χαρτι παρουσιασης?

Δημοσ.

χαχαχα κι εγώ μπήκα να δω που θα υπηρετούσα και με εντυπωσίασε με την ειλικρίνεια και την ευστοχία του σχόλιου:

Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη.

Δημοσ.
χαχαχα κι εγώ μπήκα να δω που θα υπηρετούσα και με εντυπωσίασε με την ειλικρίνεια και την ευστοχία του σχόλιου:

Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη.

Λογικά θα δείς κάτι αφού ολοκληρωθεί η αμέσως προηγούμενη κατάταξη από εσένα :-)

Καλησπέρες

Σε κάτι περίεργο τώρα... Επειδή σχετικά σύντομα παρουσιάζομαι και εδώ και χρόνια αντιμετωπίζω κάποιες ήπιες προς βαριές διαταραχές του ύπνου που (πιθανότατα) θα έχουν άμεση επίπτωση στην θητεία μου, ξέρει κανείς αν οι στρατιωτικοί ψυχολόγοι/τρελλόγιατροι δέχονται και ιδιώτες;

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι διάγνωση (την οποία βέβαια έχω ήδη, αλλά από ιδιώτη) και προσωπική εκτίμηση της κατάστασης για το πως πρέπει να χειριστώ το θέμα.

Θένξ ιν αντβάνς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...