Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω βγάλει 50ώρο σερί (σκοπιά-ΚΕΠΙΚ-μαγειρία-ΚΕΠΙΚ). Μετά από κανά 3ήμερο, 30ωρο. Πήγα γιατρό λέγοντας οτι είχα τάσεις λιποθυμίας, ζαλάδες, ίλιγγο κλπ, βγήκα ελεύθερος υπηρεσίας 1 μέρα, χώσανε έναν φαντάρο κι εναν ΕΠΟΠ να βγάλουν τις υπηρεσίες μου και έκτοτε με έβαλε όλη η μονάδα (φαντάροι-ΕΠΟΠ) στην μπούκα. Στα @@ μου κιόλας για να είμαι ειλικρινής, αλλά δεν είναι και πολύ ευχάριστο αν έχεις άλλους 3 μήνες να βγάλεις στη μονάδα. Θέλει λίγη διπλωματία το θέμα γιατί το δικό σου στα @@ μου στο τέλος έχει αντίκτυπο εναντίον σου..

Κατά τ'άλλα όντως ειναι επικίνδυνες τόσες ώρες σερί, αλλά αν οι υπηρεσίες δεν βγαίνουν και ο δίκας δεν ασχολείται, θα κάνεις και 50ωρα σερί αν χρειαστεί, αν δεν έχεις μπάρμα στην Κορώνη. Σπανίζει πάντως, άντε να τυχαίνει 1 φορά στη θητεία και φυσικά όχι όλων των φαντάρων.

Τα βράδια δεν κοιμήθηκες στο Κ.ΕΠΙΚ.;
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχωναν τον Κεπικάριο σκοπιά?

κάποια πράγματα δεν είναι στανταρ όσο είχαμε μάγειρα φαντάρο έκανε κανονικά σκοπιά απλά έκανε μόνο το βράδυ και το πρώτο νούμερο, στην μεγάλη μας εμπλοκή έκανε σκοπιές ακόμα  και ο μάγειρας ο εποπ ,  ....σε πολλές μονάδες εκτός από λίγους φαντάρους υπάρχουν και λίγα στελέχη 

• Super Moderators
Δημοσ.

Πού το παράξενο; Κι εγώ έκανα και σκοπιές στο φυλάκιο, και περίπολα, και θαλαμοφυλίκια, και μαγειρία.

έκανες κι υπηρεσίες ΚΕΠΙΚ/τηλεφωνητής ή μόνο πόστο το πρωί?

Δημοσ.

έκανες κι υπηρεσίες ΚΕΠΙΚ/τηλεφωνιτής ή μόνο πόστο το πρωί?

Τι μου θυμισες...

Ημανε ΥΕΣΑ. Σε μια φαση μου λεει ενας στο τηλεφωνικο παω καπου ελα για λιγο. Παιρνω τα χαρτια και παω στο τηλεφωνικο να συνεχισω. Μετα απο λιγο ο εποπ-γκατζος-βλητο που ηταν στα σηματα μου λεει παω λιγο εξω εχε το νου σου μην ερθει τιποτα.

Εμεινα για μιαμιση ωρα περιπου αν θυμαμαι καλα να εχω ολο το κεπιπ. :-(

Σκεφτομουν πολυ σοβαρα μια μερα πριν απολυθω να παρω και 2-3 φακελους μαζι μου...

Παρα πολυ σοβαρα.

• Like 1
Δημοσ.

Πού το παράξενο; Κι εγώ έκανα και σκοπιές στο φυλάκιο, και περίπολα, και θαλαμοφυλίκια, και μαγειρία.

Μιλάμε για 50(!!!) ώρες αϋπνίας και στο καπάκι άλλες 30!! Ούτε σε πόλεμο δεν γίνεται αυτό, εναλλάσονται οι λόχοι! Χώρια οτι με το που επικαλέστηκε γιατρό (100% δικαίως) στοχοποιήθηκε απο τους πάντες μετά αντί να δεχθεί κατανόηση!!!

Μήπως κάτι είχε παιχτεί και για να μην ανοίγουν πειθαρχείο, το έκαναν έτσι; (αλλά και πάλι...)

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς..  το παν στο Στρατό είναι να κάνεις φίλους, τους χρειάζεσαι!!! Και στελέχη και οπλίτες...

πραγματικους φιλους κανεις οταν το επιλεξεις, ανεξαρτητα απο το αν τους χρειαζεσαι

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς..  το παν στο Στρατό είναι να κάνεις φίλους, τους χρειάζεσαι!!! Και στελέχη και οπλίτες...

Το παν είναι να μην κάνεις εχθρούς δε χρειάζεται να κάνεις φίλους για συμφέρον και μόνο.

Δημοσ.

έκανες κι υπηρεσίες ΚΕΠΙΚ/τηλεφωνητής ή μόνο πόστο το πρωί?

Όταν ήμουν υπηρεσία Κ.ΕΠΙΚ., κάθε πρωί και μέχρι να βγουν οι υπηρεσίες, θεωρητικά μέχρι τις 15:00, ήμουν στο Κ.ΕΠΙΚ..

Αν με άλλαζαν σε σκοπιά στο φυλάκιο στη Βαρυμπόμπη, έφευγα άρων-άρων απ' το Κ.ΕΠΙΚ. κατά τις 14:00 για να ανέβω στο φυλάκιο.

Το ίδιο αν ήμουν και θαλαμοφύλακας ή περίπολο.

Αν εννοείς να ήμουν και θαλαμοφύλακας και Κ.ΕΠΙΚ ταυτόχρονα, όχι.

Το point μου είναι ότι ενώ είχα μια συγκεκριμένη ειδικότητα και υποτίθεται ότι δε με ακουμπούσε τίποτα, κάθε άλλο παρά αυτό συνέβαινε.

Τι μου θυμισες...

Ημανε ΥΕΣΑ. Σε μια φαση μου λεει ενας στο τηλεφωνικο παω καπου ελα για λιγο. Παιρνω τα χαρτια και παω στο τηλεφωνικο να συνεχισω. Μετα απο λιγο ο εποπ-γκατζος-βλητο που ηταν στα σηματα μου λεει παω λιγο εξω εχε το νου σου μην ερθει τιποτα.

Εμεινα για μιαμιση ωρα περιπου αν θυμαμαι καλα να εχω ολο το κεπιπ. :-(

Σκεφτομουν πολυ σοβαρα μια μερα πριν απολυθω να παρω και 2-3 φακελους μαζι μου...

Παρα πολυ σοβαρα.

Έλα ρε, κλασική περίπτωση σε εμάς. Είχαμε ανοιχτούς ασυρμάτους και περιμέναμε να γίνει επαφή για να τρέξουμε ενώ χτυπούσαν τα τηλέφωνα, και παράλληλα έπρεπε να γίνει και η ΥΕΣΑ.

Σκέψου ότι σχεδόν πάντα δεν είχαμε στελέχη εκείνες τις ώρες στο Κ.ΕΠΙΚ.. Μετά βέβαια έσκαγαν όλοι μύτη για φίδιασμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν εννοείς να ήμουν και θαλαμοφύλακας και Κ.ΕΠΙΚ ταυτόχρονα, όχι.

Το point μου είναι ότι ενώ είχα μια συγκεκριμένη ειδικότητα και υποτίθεται ότι δε με ακουμπούσε τίποτα, κάθε άλλο παρά αυτό συνέβαινε.

3 πράγματα φταίνε για αυτό...

πρώτον ΕΔ, δεύτερον ένοπλος, τρίτον αρκετοί διαβιβαστές...

Δημοσ.

Αν οντως ειχα βουτηξει 2-3 φακελους, ειχαν το δικαιωμα να με γυρισουν πισω ενω ειχα απολυθει αραγε?

Δημοσ.

Αν οντως ειχα βουτηξει 2-3 φακελους, ειχαν το δικαιωμα να με γυρισουν πισω ενω ειχα απολυθει αραγε?

Κρατικά έγγραφα δεν θεωρούντε?? Οπότε ήταν κατι σαν υπεξαίρεση κρατικών εγγράφων φάση, μάλλον...  :huh:

Δημοσ.

πραγματικους φιλους κανεις οταν το επιλεξεις, ανεξαρτητα απο το αν τους χρειαζεσαι

ακριβώς όπως τα λες.

Το παν είναι να μην κάνεις εχθρούς δε χρειάζεται να κάνεις φίλους για συμφέρον και μόνο.

όχι για συμφέρον.. αλλά για αλληλοβοήθεια, εγώ είχα κάνει πολύ καλούς φίλους στο Στρατό και όπου χρειάστηκε με κάλυπταν χωρίς εγώ καν να τους έχω πει τίποτα. Μέχρι και σήμερα τους ευχαριστώ για τα πάντα.. πολύ καλά παιδιά. Θα μπορούσαν να γίνουν ρουφιάνοι και να με δώσουν σε κάτι εξόδους τρελές που έκανα και γύρναγα 4-5 το πρωί.. αλλά δεν το έκαναν, παρόλο που είχαν υπηρεσία Επόπτη κτλ.. και όχι μόνο ΔΕΑ και Λοχαγοί.

Βραχιολάκια χαχα και κάγκελα δωματίου 2x2  :-D  :ph34r:

Δημοσ.

για να κάνεις φιλίες που θα κρατήσουν και μετά την θητεία, και όχι αναγκαστικές φιλιες που πρέπει να μιλάς με κάποιους γιατι αλλιώς θα φλιπάρεις, πρέπει να έχετε κάποια κοινά χαρακτηριστικά, πχ. ηλικία, μορφωση, κτλ. Ετσι όπως κατατάσσονται οι στρατιώτες, με αλφαβητική σειρά, στους λόχους, είναι εντελώς θέμα τύχης και τιποτα παραπάνω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...