Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nude photos, κάθε μέρα και μια καινούργια. Να έχει homemade υλικό για "εργατιά"

καλύτερα στείλε του κανα Playboy γιατι βλέπω τις φωτο σου να γίνονται Viral σε όλο τον Ε.Σ σε χρόνο τ τ

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην Τρίπολη νομίζω έχουν λίγο τρέξιμο, είναι και οι πεζικάριοι λίγο βαρεμένοι οπότε δε θα υπάρχει αρκετός χρόνος για πιτσι πιτσι. Δεν είναι φάση Θήβας δηλαδή. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μη του σπας τα νεύρα και να αναμένεις τηλέφωνό του όταν μπορεί και θέλει, γιατί μπορεί να μην έχει και όρεξη. Επίσης να μην αρχίσεις τις γκρίνιες γιατί δε σε παίρνει πιο συχνά και γενικά να μη του δίνεις δικαιώματα να σκέφτεται διάφορα. Πχ καθημερινά ξενύχτια νέες γνωριμίες κλπ. Γενικά θα πρέπει να κάνεις κι εσύ μια μινι θητεία :P

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να τον χωρισω...απλα θελω να περασει ο καιρος οσο πιο ομαλα γινεται και για τους δυο !!

Sent from my iPhone using Insomnia

Οταν μπήκα φαντάρος τα είχα με τη κοπέλα μου εκεί στα 6 χρόνια. Μια χαρά τον ξεπεράσαμε τον στρατό και παντρευόμαστε τώρα αλλά για να φύγει αυτή η μαλακία θέλει υπομονή και πάνω από όλα να σηκώνεις το τηλέφωνο. 

Στο λέω από τη σκοπιά του άνδρα.

Οσο μπορείς να του στέλνεις μυνήματα να του δείχνεις ότι τον σκέφτεσαι και μόλις ξανακωνομήσει κανα smartphone με κάθε ευκαιρεία skype κάμερες κλπ...

Οταν θα έχει έξοδο να του λες αν θέλει να παει σε νετ καφέ για να τα πείτε με κάμερα. Αυτά κάνε και όλα καλά θα πάνε.

• Like 1
Δημοσ.

Οταν μπήκα φαντάρος τα είχα με τη κοπέλα μου εκεί στα 6 χρόνια. Μια χαρά τον ξεπεράσαμε τον στρατό και παντρευόμαστε τώρα αλλά για να φύγει αυτή η μαλακία θέλει υπομονή και πάνω από όλα να σηκώνεις το τηλέφωνο. 

Στο λέω από τη σκοπιά του άνδρα.

Οσο μπορείς να του στέλνεις μυνήματα να του δείχνεις ότι τον σκέφτεσαι και μόλις ξανακωνομήσει κανα smartphone με κάθε ευκαιρεία skype κάμερες κλπ...

Οταν θα έχει έξοδο να του λες αν θέλει να παει σε νετ καφέ για να τα πείτε με κάμερα. Αυτά κάνε και όλα καλά θα πάνε.

Κυριολεκτικά :P

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια!!απλα εχω ανχωθει παρα πολυ που δεν εχει κινητο τωρα..:/ ξερετε ποτε θα μπορεσει να επικοινωνησει περιπου;σημερα ;;;μας ειπαν σε ενα ψιλοκατζιδικο που ειχε απεξω οτι δεν πουλανε τηλεκαρτες:( κ εχω τρελαθει...απο χθες περιμενω εστω ενα μηνυμα:(

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια!!απλα εχω ανχωθει παρα πολυ που δεν εχει κινητο τωρα..:/ ξερετε ποτε θα μπορεσει να επικοινωνησει περιπου;σημερα ;;;μας ειπαν σε ενα ψιλοκατζιδικο που ειχε απεξω οτι δεν πουλανε τηλεκαρτες :( κ εχω τρελαθει...απο χθες περιμενω εστω ενα μηνυμα :(

Μην τρελαίνεσαι, δεν είναι στον πόλεμο! Με την πρώτη ευκαιρία θα επικοινωνήσει! :)

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια!!απλα εχω ανχωθει παρα πολυ που δεν εχει κινητο τωρα..:/ ξερετε ποτε θα μπορεσει να επικοινωνησει περιπου;σημερα ;;;μας ειπαν σε ενα ψιλοκατζιδικο που ειχε απεξω οτι δεν πουλανε τηλεκαρτες :( κ εχω τρελαθει...απο χθες περιμενω εστω ενα μηνυμα :(

Δεν ξέρω για το παιδί αλλά σε εμάς στη Σπάρτη ( κέντρο ) τη πρώτη βδομάδα δεν μας αφήναν να πάμε παραέξω από το λόχο μας. Μέχρι τα μαγειρία για φαί. Για ΚΨΜ ούτε λόγος. Μετά την πρώτη βδομάδα είμασταν διακοπές. Αν δεν είχες κινητό δεν μπορούσες να επικοινωνήσεις με κανέναν εκτός και αν δανειζόσουν από άλλο φαντάρο.

Δημοσ.

Στο 1ο επισκεπτηριο γιατι νομιζω πλεον γινονται 2φορες(εξοδο) σου φερνουν οτι κινητο θες .αν την 1η μερα το κρυψεις πανω σου τοτε δεν χρειαζεται να περιμενεις 1βδομαδα.

απλα φορτιση στα ακριβα κινητα μεσα στην τσαντα με λουκετο και επιτηρηση.

το κινητο θα το δωσουν πριν ορκομωσια δηλ.πριν φυγει απο κει.τεσπα τοτε το ζηταει οσο ψαρωμενος και να ναι

Δημοσ.

Τώρα είδα οτι είναι Τρίπολη.... Θα στάξει το κορμάκι του χαχαχααχαχα παίζει να είναι το χειρότερο κέντρο εκπαίδευσης του Ε.Σ.

Είχε έρθει παλικάρι στην μονάδα απο εκεί και είχε ψυχολογικά προβλήματα και δεν μπορούσε να προσαρμοστεί με τους "χαλαρούς" ρυθμούς της μονάδας και την νοοτροπία στα @@ μου όλα. Ένα στρατόπεδο τον είχε για 10 μέρες απο πίσω μην κάνει καμια μλκία γτ είχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ άγχος. χαχαχαχαχα το πουστονεο

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας, απο Αυλώνα πλεον.Χθές μπήκα,στις 21 ορκίζομαι.Το στρατόπεδο είναι σενιο,το φαγητό έτσι κι έτσι.smartphone αβερτα.

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα φιλος μπηκε Θηβα πυροβολικο και ξεχασε το κινητο του ο χαζος.Λεω να του το παω αλλα ειναι smartphone. Εκει επιτρεπονται;

Δλδ αμα το παω στην πυλη να του το παραδωσουν θα πουν τιποτα επειδη εχει καμερα;

Δημοσ.

εγώ πάλι θυμάμαι ενα 18ρη βύσμα που κάθε μέρα τον ψάχνανε να πάει για υπηρεσία, Μια φορά του έγινε παρατήρηση και γύρισε κ είπε του Λοχαγού θα στο κλείσω το μαγαζάκι σου κ γύρισε κ έφυγε να πάει να πάρει καφέ στη μέση της αναφοράς   

2 ερωτήσεις σχετικά με τους βυσματιούχους :

1) Είναι τόσο βλάκες αυτοί που με το που πάνε σε μια μονάδα με το βύσμα τους , πχ στο στρατόπεδο δίπλα στο σπίτι τους , θα λένε " γειά σας , είμαι με βύσμα εδω " ;;

2) Οι βυσματιούχοι αποπνέουν κάποιο "φόβο" ξερωγω στους ανωτερους ; Σε φάση "αν με πειράξετε θα τα πω ολα" ;

Δε λέω ναναι πχ ανηψιός του αρχιστράτηγου ( που και παλι ειναι κατακριτέο ) αλλά στην προκειμένη Νίκοτς ο Λοχαγός έπρεπε επι τόπου να του καρφώσει καμιά αρβύλα στο λαρύγγι . Εμ έβαλε βύσμα , εμ εχει και θράσος . Μεταξύ μας πιστεύω εριχνε άδεια για να πιάσει γεμάτα . 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...