zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Τίποτα, απλά μην τον πρήζεις αν δεν σε πάρει τηλέφωνο, ή δεν το σηκώσει ή δεν σου απαντήσει εγκαίρως στο μήνυμα κλπ 3
ParhsG Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δε το είχε κρύψει το κινητό; Δεν είχε και δεύτερο απλό μαζί του; Αν δε το πάρει πίσω εγκαίρως πάρτου ένα http://www.skroutz.gr/s/5535970/Nokia-130-Dual-SIM.html
arc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 ^^^ Αυτό Επισης να αγοράσεις και να του στείλεις ταχυδρομικά ένα απλό κινητό με κουμπιά και χωρίς κάμερα (μην ξεχάσεις τη sim) Δε το είχε κρύψει το κινητό; Δεν είχε και δεύτερο απλό μαζί του; Πολλοί νομίζουν οτι δεν θα τους το πάρουν και λένε «που να ψάχνω τωρα για αλλο κινητό»
sofiathereal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 λιγα τηλεφωνα το μεσημερι που εχει υπνο και ξεκουραση ε και πιστευω να εχεις ορεξη να κανεις μαζι του καμια σκοπια αργα το βραδυ για παρεα μεσω τηλεφωνου.
ParhsG Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Οι γνωστοί μου το κρύψαν και μάλλον και εγώ αυτο θα κάνω και θα πάρω και ενα nokia 130. Αν στο πάρουν πότε το παίρνεις πίσω; Οταν φύγεις απο το κέντρο; Στο τέλος της θητείας; Εξάλλου θεωρώ πως επειδή είναι δύσκολη η φόρτιση καλό είναι να μιλάς απο το απλό που έχει και καλη αυτονομία και το άλλο τουλάχιστον στην αρχή για κανα internet όταν μαλλον σε παίρνει και γενικά να είναι κλειστό για εξοικονόμιση.
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Καλησπερα σε ολους... Λοιπον η σχεση μου σημερα παρουσιαστηκε για φανταρος στην τριπολη πεζικο...μας εκανε νοημα οτι του πηραν το κινητο λογω καμερας και τωρα εχω τρομερη αγωνια επειδη δεν με εχει παρει απο καπου τηλεφωνο....ουτε καν ξερω ποτε θα με παρει.. Λοιπον το ερωτημα μου ειναι: Πως πρεπει να του συμπεριφερομαι απο το τηλεφωνο τωρα που θα ειναι μεσα;Τι πρεπει να κανω για να αποφυγω τσακωμους...ειμαστε 7 χρονια μαζι 24χρ και οι 2 αλλα και παλι δεν ξερω τι πρεπει να κανω... Sent from my iPhone using Insomnia βρες του κανα βύσμα 2
Backpacker Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Να μην του δίνεις την παραμικρή αμφιβολία το αν του είσαι πιστή. Είναι περίεργη φάση ο στρατός..γαμάει τα μυαλά πολλών. Παλικάρι που κανα σκοπιά συχνά μαζί του έτρεμε απτα νεύρα του όταν έπαιρνε την δικιά του μετά τις 2 την νύχτα που κάναμε σκοπιά και την άκουγε σε κλαμπ και τέτοια. Επίσης να μην του τα πρήζεις και αν ξεσπάει καμιά φορά να ξέρεις δεν φταίει αυτός ούτε εσύ..κάπως θα πιέζεται μέσα και ξεσπάει. 2
d_gkal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 ελα ρε, ειστε 7 χρονια μαζι και ρωτας τι πρεπει να κανεις? ελεος δηλαδη... 6
margie1990 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ευχαριστω πολυ αν ειναι θα του παω την κυριακη ενα απλο κινητο στο 1ο επισκεπτηριο!ναι ρωταω και δεν ξερω τι να κανω γιατι κανενας γνωστος μου δεν εχει κανει φανταρος ωστε να ξερω πως ειναι και πως πρεπει ν φερομαι και επισης εχω ακουσει οτι πολλοι αλλαζουν εξαιτιας του στρατου...ευχαριστω πολυ παιδια Sent from my iPhone using Insomnia
TeZaS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Nude photos, κάθε μέρα και μια καινούργια. Να έχει homemade υλικό για "εργατιά" 9
Mikeasdf Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μπραβο παντως που ενδιαφερθηκες να ρωτησεις.Πολλες απλα τα παρατουσαν οταν τα βρισκανε "σκουρα" κ αυτο ειναι το χειροτερο. Μου ετυχε να κανω σκοπια με εναν φιλο και να τον χωρισει εκεινη την ωρα η δικια του με μηνυμα χωρις να του εχει πει κατι πιο πριν, ολα φαινονταν κομπλε.
margie1990 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δεν υπαρχει περιπτωση να τον χωρισω...απλα θελω να περασει ο καιρος οσο πιο ομαλα γινεται και για τους δυο !! Sent from my iPhone using Insomnia
VonLoutsos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Αν δεν σε πάρει τηλέφωνο, μάλλον με καμιά λοχίτσα θα είναι και θα του δίνει <<διαταγές>>. P.S. Μην τον ζορίζεις πολύ και κυρίως μην του δίνεις αφορμές. Και αν τύχει τσακωμός για μαλακία αιτία, μην βγεις έξω, κλείσου σπίτι. Πηδάει ψυχολογίες ο στρατός στα γκομενικά ο άτιμος.
dacourt Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Nude photos, κάθε μέρα και μια καινούργια. Να έχει homemade υλικό για "εργατιά" χαχαχαχα θεός! Ε τι να κάνεις... να μην του σπας τα νεύρα και να μην τον ενοχλείς τις πρωινές ώρες(μέχρι και τις 14.00) γιατί ή θα έχει εκπαίδευση ή θα είναι κολιόμενος σε κάποια υπηρεσία/αγγαρεία. Μετά πάρε ένα τηλ πείτε ότι έχετε να πείτε.. χαλαρά ήρεμα και μην τον πιέζεις με την ηλίθια ερώτηση πότε θα έρθεις, κάθε μέρα!!!Θα έρθει.. 4 μέρες θα έχει άδεια μεταθέσεως και μετά στο πρώτο δίμηνο συνήθως δίνουν άδεια.. Το νέο κινητό που θα του πας να το έχεις εσύ πάνω σου.. έλεγχος δεν θα σου γίνει αλλά αν πας με πράγματα ΜΠΟΡΕΙ.. συνήθως δεν ψάχνουν, αλλά ΜΠΟΡΕΊ να στα ψάξουν, γι αυτό βάλτο πάνω σου.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 κράτα τα προβλήματά σου για σένα, να περιμένεις λίγα νεύρα παραπάνω λόγο αϋπνίας-πριξήματως, μην αρχίζεις του δημιουργείς ενοχές, να μην έχεις απέναντί του τη στάση άντρα θέλω τώρα τον θέλω, μην του τα ζαλίζεις αν δεν σε πάρει τηλ. την ώρα που θα σου πει, να έχεις υπομονή και κατανόηση απέναντί του, και οταν του λες θέλω να σε δω να μην το λες με στυλ "τσακίσου ελα εδώ τώρα". ξεπόρτισε και εσυ λίγο παραπάνω τωρα που είναι η ευκαιρία, θ κάνει καλό στη σχέση :devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις