Fulgore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Λοιπον μαγκες..λιγαωπραγματα για αναβοληωμεσω φρουραρχειο.. 5 μερες πριν γινει μπεις για καταταξη πας φρουραρχειο.. Εννοειται με χαρτι οποιοδηποτε γιατρου..αν δεν εχεις χαρτι εχεις ελπιδες να παρεις μια αναβοη αλλα δυσκολα..χωρις χαρτι παιρνεις την ημερα που παρουσιαζεσαι ενω εχει και συνοδο για να μην διανυκτερευσεις μεσα.. Πας φρουραρχειο λοιπον..καθε μερα εχει πολλα ατομα..πας διπλα στην πορτα του φρουραρχειου..λες ονομα και πεειμενεις να σε φωναξουν..αναμονη 1 εως 5 ωρες.. Οταν σε φωναξουν μην μιλας μαζι τους..δινεις χαρτι γιατρου και χαρτι καταταξης και ταυτοτητα και σου γραφει παραπεμπτικο για γιατρο..αν σε ρωτησουν τι προβλημα εχεις πες αλλα οχι πολλα μαζι τους γιατι αυτοι μονο παραπεμπτικο δινουν..σου δινουν ενα χαρτι (πρασινο) πας φρουραρχο και βαζει υπογραφη..και τωρα πας 401 η 414 αναλογως που σου εχουν πει.. Περνας πυλη και σου λενε σε ποιο κτηριο πας..εκει πας πληροφοριες και σε καθοδηγουνε..και πας στο αντιστοιχο γιατρο.. Στον γιατρο πας τα χαρτια και.σε ρωταει ποσο καιρο θες αναβολη..του εξηγεις το θεμα σου και του λες ποσο καιρο..σου γραφει γνωνατευση και σου λεει ποσο καιρο σου δινει.. ( Δεν εχει σημασια τι λεει η επιτροπη εγκρινει την προταση του η οχι ) Με τα χαρτια πας πισω Φρουραρχειο και περιμενεις παλι τωρα σε αλλη σειρα.. Αφου τελειωσεις πας στο στρατολογικο της περιοχης σου πχ Ρουφ.. Δινεις τα χαρτια και συμπληρωνεις μια αιτηση και μια υπευθυνη δηλωση τα δινεις.. Μετα απο καποιες μερες σου στελνουνε χαρτι σπιτι για να πας επιτροπη..εκει αποφασιζουνε ανσου εγκρινουν την αναβολη..αν οχι σε 5 μερες απο αυτην παρουσιαζεσαι.. Αυτα !!! Στην αρχη οπως το εγραφες νομιζα οτι αναφεροσουν σε αναβολη κατα της διαρκεια της θητειας και εμεινα λιγο μλκας με το περα δωθε
Tempor Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Αν παρουσιαστεις υπαρχει τροπος να παρεις αναβολη για αλλους λογους εκτος υγειας; Διαβασα οτι στη Τριπολη οι εκπαιδευτες λενε οτι οποιος δεν αντεχει θα παει σπιτι του με αναβολη
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 μπορεις να επικαλεστεις και κοινωνικούς, οικονομικούς λόγους, κτλ. άλλο στρατος άλλο φυλακη Την αναβολή θα την ζητήσεις όμως απο τους γιατρούς. Κατα την γνώμη μου σωστά, στις περισσοτερες περιπτώσεις νιώθουν περισσότερο απο τους καραβανάδες.
alimentas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Ενημερωτικα για αναβολη μεσω φρουραρχειου κ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑΤΡΟΥ περνεις το ιδιο ευκολα αναβολη.Δεν επηρεαζει νομιζω ΚΑΘΟΛΟΥ.Εγω κ αλλα ποσα ατομα πριν 3 μερες πηραμε παραπεμπτικο για 414 ετσι,απλα λεγοντας στο γιατρο τον λογο(ψυχολογικα πχ) για να ξερεις που θα σε στειλει.Γενικα της πλακας η διαδικασια ειτε προβλημα εχεις,ειτε οχι.Μονο σκοπος της να ταλαιπωρηθεις μια με 2 μερες στο τρεξιμο.
Tempor Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 μπορεις να επικαλεστεις και κοινωνικούς, οικονομικούς λόγους, κτλ. άλλο στρατος άλλο φυλακη Την αναβολή θα την ζητήσεις όμως απο τους γιατρούς. Κατα την γνώμη μου σωστά, στις περισσοτερες περιπτώσεις νιώθουν περισσότερο απο τους καραβανάδες. Σε ευχαριστω. Γνωριζει καποιος απο τι ωρα δεχεται το κοινο η στρατολογια-Ρουφ;
Panagiotis32 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 τη πρωτη κυριακή θα έχεις επισκεπτήριο και τις επόμενες εξόδους 9 το πρωί με 3 Για πιο λόγο επισκεπτήριο απο την πρώτη κιόλας εβδομάδα? Ετσι απλά να υπάρχει ή όντως είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι έχουν επισκεπτήριο την πρώτη εβδομάδα? Να σε επισκεφτεί ποιος και γιατί? Η γκόμενα επειδή της έλειψες ή η μάνα να σου φέρει ταπεράκια? Το θεωρείτε φυσιολογικό? Λοιπον μαγκες..λιγαωπραγματα για αναβοληωμεσω φρουραρχειο.. 5 μερες πριν γινει μπεις για καταταξη πας φρουραρχειο.. Εννοειται με χαρτι οποιοδηποτε γιατρου..αν δεν εχεις χαρτι εχεις ελπιδες να παρεις μια αναβοη αλλα δυσκολα..χωρις χαρτι παιρνεις την ημερα που παρουσιαζεσαι ενω εχει και συνοδο για να μην διανυκτερευσεις μεσα.. Πας φρουραρχειο λοιπον..καθε μερα εχει πολλα ατομα..πας διπλα στην πορτα του φρουραρχειου..λες ονομα και πεειμενεις να σε φωναξουν..αναμονη 1 εως 5 ωρες.. Οταν σε φωναξουν μην μιλας μαζι τους..δινεις χαρτι γιατρου και χαρτι καταταξης και ταυτοτητα και σου γραφει παραπεμπτικο για γιατρο..αν σε ρωτησουν τι προβλημα εχεις πες αλλα οχι πολλα μαζι τους γιατι αυτοι μονο παραπεμπτικο δινουν..σου δινουν ενα χαρτι (πρασινο) πας φρουραρχο και βαζει υπογραφη..και τωρα πας 401 η 414 αναλογως που σου εχουν πει.. Περνας πυλη και σου λενε σε ποιο κτηριο πας..εκει πας πληροφοριες και σε καθοδηγουνε..και πας στο αντιστοιχο γιατρο.. Στον γιατρο πας τα χαρτια και.σε ρωταει ποσο καιρο θες αναβολη..του εξηγεις το θεμα σου και του λες ποσο καιρο..σου γραφει γνωνατευση και σου λεει ποσο καιρο σου δινει.. ( Δεν εχει σημασια τι λεει η επιτροπη εγκρινει την προταση του η οχι ) Με τα χαρτια πας πισω Φρουραρχειο και περιμενεις παλι τωρα σε αλλη σειρα.. Αφου τελειωσεις πας στο στρατολογικο της περιοχης σου πχ Ρουφ.. Δινεις τα χαρτια και συμπληρωνεις μια αιτηση και μια υπευθυνη δηλωση τα δινεις.. Μετα απο καποιες μερες σου στελνουνε χαρτι σπιτι για να πας επιτροπη..εκει αποφασιζουνε ανσου εγκρινουν την αναβολη..αν οχι σε 5 μερες απο αυτην παρουσιαζεσαι.. Αυτα !!! Αν παρουσιαστεις υπαρχει τροπος να παρεις αναβολη για αλλους λογους εκτος υγειας; Διαβασα οτι στη Τριπολη οι εκπαιδευτες λενε οτι οποιος δεν αντεχει θα παει σπιτι του με αναβολη Γιατί τόσο πολύ κόσμος παίρνει αναβολή? Με ποια λογική εφόσον κάποια στιγμή θα μπείς? Αλλο το να πάρεις αναβολή για σοβαρό λόγο ή επειδή έχεις κάποιες δουλειές στη μέση που πρέπει πρώτα να τελειώσεις ή κάποιο θέμα υγείας πχ αλλά βλέπω τόσο κόσμο να θέλει αναβολή για το τίποτα ("κοινωνικούς λόγους") ή επειδή φοβάται τον στρατό ή και γω δεν ξέρω τι άλλο. Μην αρπαχτεί κανείς σας παρακαλώ. Κάνω αυτές τις ερωτήσεις απο απορία και μόνο. Δεν έχω μπει ακόμα στρατό και θέλω να δω πως σκέφτονται μερικοί. Εντελώς φιλικά. 1
Fulgore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Για πιο λόγο επισκεπτήριο απο την πρώτη κιόλας εβδομάδα? Ετσι απλά να υπάρχει ή όντως είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι έχουν επισκεπτήριο την πρώτη εβδομάδα? Να σε επισκεφτεί ποιος και γιατί? Η γκόμενα επειδή της έλειψες ή η μάνα να σου φέρει ταπεράκια? Το θεωρείτε φυσιολογικό? Γιατί τόσο πολύ κόσμος παίρνει αναβολή? Με ποια λογική εφόσον κάποια στιγμή θα μπείς? Αλλο το να πάρεις αναβολή για σοβαρό λόγο ή επειδή έχεις κάποιες δουλειές στη μέση που πρέπει πρώτα να τελειώσεις ή κάποιο θέμα υγείας πχ αλλά βλέπω τόσο κόσμο να θέλει αναβολή για το τίποτα ("κοινωνικούς λόγους") ή επειδή φοβάται τον στρατό ή και γω δεν ξέρω τι άλλο. Μην αρπαχτεί κανείς σας παρακαλώ. Κάνω αυτές τις ερωτήσεις απο απορία και μόνο. Δεν έχω μπει ακόμα στρατό και θέλω να δω πως σκέφτονται μερικοί. Εντελώς φιλικά. Το σημαντικοτερο ειναι οτι εκεινη την μερα του επισκεπτηριου δεν προκειται να σου πρηξει κανενας το κεφαλι,ουτε με πρωινο ξυπνημα ουτε με τιποτα. Επισης για την πρωτη εβδομαδα,μπορει πχ να θελησεις να σου φερουν κατι απο το σπιτι που ξεχασες πχ καποιο βιβλιο,Mp3 player ή οτιδηποτε αλλο. Επισης να σου πω οτι τα ταπερακια στην Τριπολη εκτως απο την μερα του επισκεπτηριου απαγορευονται. Για την γκομενα που λες θα συμφωνησω. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Γιατί τόσο πολύ κόσμος παίρνει αναβολή? Με ποια λογική εφόσον κάποια στιγμή θα μπείς? Αλλο το να πάρεις αναβολή για σοβαρό λόγο ή επειδή έχεις κάποιες δουλειές στη μέση που πρέπει πρώτα να τελειώσεις ή κάποιο θέμα υγείας πχ αλλά βλέπω τόσο κόσμο να θέλει αναβολή για το τίποτα ("κοινωνικούς λόγους") ή επειδή φοβάται τον στρατό ή και γω δεν ξέρω τι άλλο. δεν υπάρχει αναβολή για "κάποιες δουλειές στη μέση", αναβολή για κοινωνικούς λόγους ειναι αυτο που λες...
Panagiotis32 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 δεν υπάρχει αναβολή για "κάποιες δουλειές στη μέση", αναβολή για κοινωνικούς λόγους ειναι αυτο που λες... γιατί μπορεί να είναι και για επαγγελματικούς λόγους. Τελος πάντων δεν θα κολλήσουμε εδώ. Η απορία μου είναι γιατί τόσοι πολλοί παίρνουν αναβολή χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος? (όπως θεωρεί ο καθένας τον σοβαρό λόγο).
nicoc89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Για πιο λόγο επισκεπτήριο απο την πρώτη κιόλας εβδομάδα? Ετσι απλά να υπάρχει ή όντως είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι έχουν επισκεπτήριο την πρώτη εβδομάδα? Να σε επισκεφτεί ποιος και γιατί? Η γκόμενα επειδή της έλειψες ή η μάνα να σου φέρει ταπεράκια? Το θεωρείτε φυσιολογικό? Γιατί τόσο πολύ κόσμος παίρνει αναβολή? Με ποια λογική εφόσον κάποια στιγμή θα μπείς? Αλλο το να πάρεις αναβολή για σοβαρό λόγο ή επειδή έχεις κάποιες δουλειές στη μέση που πρέπει πρώτα να τελειώσεις ή κάποιο θέμα υγείας πχ αλλά βλέπω τόσο κόσμο να θέλει αναβολή για το τίποτα ("κοινωνικούς λόγους") ή επειδή φοβάται τον στρατό ή και γω δεν ξέρω τι άλλο. Μην αρπαχτεί κανείς σας παρακαλώ. Κάνω αυτές τις ερωτήσεις απο απορία και μόνο. Δεν έχω μπει ακόμα στρατό και θέλω να δω πως σκέφτονται μερικοί. Εντελώς φιλικά. πόσο χρονών είσαι ? Το επισκεπτήριο ειναι καλό για το λόγο που είπε ήδη ο Fulgore , εγώ πχ δεν είχα όρεξη ούτε για επισκέψεις ούτε τίποτα , προσπαθούσα να χωνέψω την όλη μαλακία του στρατού γιατι έχω απ τη φύση μου πρόβλημα με τις μορφές εξουσίας, δεν το παίζω αναρχικός ή οτιδήποτε στάμπα μπορεί να βάλει ο καθένας απλά δε γουστάρω ποιο χαζοί και αδύναμοι απο εμένα να με διατάζουν να κάνω πράγματα με τρόπο που δεν στέκει ούτε έχει λογική (θα τα δεις όταν πας). και έχω και πρόβλημα να είμαι περιορισμένος , δηλαδή με τον στρατό κατάλαβα 1 μηνα μέσα στο κέντρο και 3 μήνες εμπλοκή στη Λήμνο πως δεν θα ήθελα για κανένα λόγο να μπω φυλακή, λελ. για την αναβολή θα συμφωνήσω , ειναι μαλακία να το παρατείνει κάποιος , εγώ μπήκα στα 22 και μετάνιωσα που δεν πήγα στα 18-19 , αν και είχα την επαγγελματική σχολή κ το Ιεκ μετά , δεν είναι οτι καθόμουν αλλα τη μαλακία και την ξεγνοιασιά που έχει το 18 δεν την έχεις μεγαλύτερος , ούτε και την υπομονή τους . Πάντως πλέων αρχίζει και αλλάζει το πράγμα απότι φαίνεται , ξέρω άτομο που μπήκε με τη μία σε καλή μονάδα στην πόλη του ενώ δεν είχε δικαίωμα (με βύσμα) και τώρα τους έστειλαν όλους παραμεθόριο Προσωπικά δεν έκανα χρήση βύσματος αλλα όσοι έκαναν ήταν τυχεροί γιατι τώρα απότι φαίνεται κόπηκαν αυτά.
aris1986 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Κοινως αν εισαι 32 την εκατσες.\Καλυτερα περασε την πυλη με ροζ γουνα και αξυριστος να τους τρελανεις παρα θητεία σε τετοια ηλικια! 2
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 γιατί μπορεί να είναι και για επαγγελματικούς λόγους. Τελος πάντων δεν θα κολλήσουμε εδώ. Η απορία μου είναι γιατί τόσοι πολλοί παίρνουν αναβολή χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος? (όπως θεωρεί ο καθένας τον σοβαρό λόγο). δεν υπάρχει αναβολή για επαγγελματικούς λόγους, και αυτο για κοινωνικούς λόγους ειναι. Διαβασε το ΦΕΚ της στρατολογίας. Το τι ειναι σοβαρός λόγος ειναι για τον καθενα διαφορετικο. Όταν παρουσιαστεις θα καταλάβεις ότι ουτε ο στρατος ειναι τιποτα σοβαρο... 1
Tempor Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Παιδια, ποτε ξεκινουν οι προβες της ορκομωσιας; Κατα τις προβες προβαρεται και ο ορκος;
d_gkal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 ναι, ολη την ορκομωσια προβαρεις...γνωμ γνωμη μου ειναι να την κανεις με ελφρα απ τις προβες. κρυψου, πανε ιατρειο, χωσου σε καμια αγγαρεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις