Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α και οσον αφορα το παραπανω Link ειμαι σιγουρος οτι αν δεν ειχαν βγαλει τα σχολια πολλοι θα λεγανε για το βυσμα που εβαλε για να μπει σε αυτη την μοναδα :P

το ενδιαφέρον είναι ότι αυτο έγινε σε μονάδα "βιτρίνα" του ΕΣ, που πάνε για επιθεωρήσεις υπουργοι...

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τον τελευταίο μήνα δεν θα τον νοιάζει προφανώς. Και συνήθως οι ελδυκάριοι δεν κάνουν τίποτα όταν επαναπατρίζονται.

Δημοσ.

Εχω κανει αιτηση αναβολης να μπω με την επομενη σειρα για κοινωνικούς λογους στα κεπ. Δεν εχω παρει ακομα απαντηση. Σε περιπτωση που την παρω αλλα θελω τελικα να καταταγω με αυτη τη σειρα την αρχικη, μπορω? Γινεται ή αναγκαστηκα με την επομενη?

Όχι.. ότι σου στείλει το Στρατολογικό... αυτό το δεν ξέρω, δεν μπορώ τώρα, θα αλλάξω γνώμη ξέχνα το, δεν υπάρχει! Θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα στο Στρατό αν λειτουργείς έτσι.

Ρώτησε στο Στρατολογικό γραφείο που υπάγεσαι και δες εκεί τι θα σου πουν.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τον τελευταίο μήνα δεν θα τον νοιάζει προφανώς. Και συνήθως οι ελδυκάριοι δεν κάνουν τίποτα όταν επαναπατρίζονται.

νομίζεις, στο στρατόπεδο που ήμουν σταμάτησαν να έρχονται επειδή έπεφτε χώσιμο σε υπηρεσίες :P

Δημοσ.

Αυτό που νομίζεις πως ό,τι ζεις εσύ (θα) ζουν κι οι υπόλοιποι, με ξεπερνά.

• Like 5
Δημοσ.

Αυτό που νομίζεις πως ό,τι ζεις εσύ (θα) ζουν κι οι υπόλοιποι, με ξεπερνά.

Αλλάζει με τα χρόνια, αλλά πάνω κάτω μια ίδια κατάσταση είναι, απλά προς το καλύτερο. Συμβαίνει σε κάποια στρατόπεδα να χώνουν ασύστολα. Είναι όμως και πως τους έχεις συμπεριφερθεί κατά τη διάρκεια της θητείας σου, εγώ θυμάμαι που έκανα 18μηνο, το τελευταίο 1 μήνα δεν έκανα υπηρεσίες και αυτό με εντολή Λοχαγού και ΔΚΤΗ. Αφού μου είχει η βγει  η Παναγία να κάνω τον ΑΜ και να βαράω Κεντρική Πύλη 12ωρα. 

Δημοσ.

Απλά θεωρώ λάθος το να κρίνεις με βάση αποκλειστικά τις δικές σου εμπειρίες.

Εμένα με πήγαινε 10 μέσα κατά μέσο όρο, και τις 3 τελευταίες μέρες της θητείας μου που έτυχε να έχει λίγο περισσότερο κόσμο η μονάδα, κι επειδή είχαμε φάει εμπλόκα, ήμουν εξοδούχος.

Το πρόγραμμα είχε βγει κάποιες μέρες πριν και το γνώριζα.

Παρόλ' αυτά όμως, έπρεπε κάθε πρωί να μπαίνω μέσα και απλά να προσπαθώ να γλυτώσω το χώσιμο, μέχρι να έρθει το μεσημέρι (απόγευμα) για να ξαναβγώ.

Δεν έπαιζε δηλαδή το ενδεχόμενο να πάρω κάτι σαν άτυπη άδεια και να μπω την τελευταία μέρα για να απολυθώ, αφού ήξερα από πριν ότι δεν είχα υπηρεσία. Κάτι που γίνεται σε πάρα πολλές περιπτώσεις απ' ό,τι μου έχουν πει φίλοι και γνωστοί.

Δεν κρίνω βάσει των παραπάνω όμως, και δε λέω σε κάποιον/κανέναν ότι θα τα συναντήσει κι εκείνος.

Δημοσ.

Δεν κρίνω βάσει των παραπάνω όμως, και δε λέω σε κάποιον/κανέναν ότι θα τα συναντήσει κι εκείνος.

Έτσι ακριβώς, και εγώ έπεσα σε καλό λοχαγό/ταξίαρχο/κ.α στο Χαιδάρι και σαν ελδυκάριος πήρα τις 10 τελευταίες μέρες σαν άδεια απολύσεως, την ίδια ώρα στον Καρέα οι άλλοι ελδυκάριοι πήζαν μέχρι την τελευταία μέρα και όποιος τόλμισε να ζητήσει άδεια έπηζε παραπάνω.. παίζουν πολλά πράγματα ρόλο, ανάμεσα σε αυτά συνήθως είναι και το πως συμπεριφέρεσαι (σαν ζώο ή όχι)

Δημοσ.

Πλακα κανεις προφανως ετσι ; Τον τελευταιο μηνα κοβεσαι περισσοτερο αποσο τους προηγουμενους 8 μηνες μαζι. Να παρακαλας να σου παει εμπλοκη τους πρωτους 7 μηνες, και να εισαι αρχοντας τους τελευταιους δυο, παρα το αντιστροφο.

Και προσωπικη μου αποψη, καλυτερα να παει Ειδικες Δυναμεις παρα Ελδυκ. ΕΔ τους τελευταιους 2 μηνες εισαι αρχοντας οπως και ναχει. 

Δημοσ.

Εγω οταν μου βγηκε η μεταθεση στην πρωτη μοναδα για αλλη μοναδα παλι στο νησι εκεινη τη μερα που ηταν να φυγω τελικα το ακυρωσανε και δεν εφυγα και εφυγα την επομενη.Επειδη ομως με ειχαν διαγραψει απο την μοναδα(πραγμα που το εμαθα το βραδυ) και ηταν περιοδος εμπλοκης παω και εγω χαρουμενος να βγω εξοδουχος αφου δεν ειχα ουτε υπηρεσια. Μου λεει η αγαπη μερικων ενας ΕΠΟΠ λοχιας που ειχε υπηρεσια.Που πας εσυ??Του λεω εξοδουχος ειμαι αφου δεν εχω υπηρεσια και θα φυγω αυριο για αλλη μοναδα. Μου λεει αποκλειεται δεν εχουμε εξοδουχους(Ιουνιος τωρα περιοδος εμπλοκης μετα απο 25μερες μεσα που μονο με υπηρεσιακο βγαινουμε).

Τελικα δεν βγηκα ,και στην βραδυνη αναφορα οταν δεν ακουσα το ονομα μου και ρωτησα γιατι δεν με ειπανε τοτε εμαθα οτι με ειχανε διαγραψει. Σοβαρη συννενοηση κατα τα αλλα.

Για να μην αναφερω σκηνικο που μου δωσανε αδεια απο την Κυριακη που δεν ειχε λεωφοριο για το κεντρο της Μυτιληνης για να φυγω,ουτε καναδεζα για κινηση αλλα κατα τα αλλα μου ειχανε πει στην Πυλη τα στελεχη που ειχαν υπηρεσια οτι θα ειχε κινηση και επρεπε να πληρωσω 40ευρω για να παω στο κεντρο.Παλι καλα που βρεθηκε ενας φανταρος ντοπιος που ειχε τοτε εξοδο και με κατεβασε κατω.

Και βεβαια το κλασσικο σκηνικο που πιστευω οτι εχει τυχει σε αρκετους να περιμενει καποιος την κινηση να παει στο νοσοκομειο ή να τον κατεβασουν κατω στο λημανι λογω αδειας και η καναδεζα να τον ξεχναει και να φευγει χωρις αυτον και ο Διοικητης να φωναζει σαν τρελος μετα :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...