Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελλάδα γιατί θα "υπηρετείς" την χώρα σου. Θα είσαι αρντάν και στα @@ σου, φίδιασμα και σάπισμα. Κύπρο θα υπηρετείς ενα ξένο κράτος κι θα παίρνεις 200+ €. Θα έχεις πάρα πολύ καλύτερες μονάδες, καλύτερο φαγητό κτλπ. Αλλα παίζει ακόμα το παλιός νέος, μέχρι να βάλεις μια σειρά μέσα θα σε πάει λίγο πίπα κώλο. Υπηρεσίες αποτι ξέρω δεν θα παίζουν εμπλοκές να είσαι 10 μέρες συνεχόμενα. Πιο σοβαρή εκπαίδευση απο Ελλάδα σίγουρα θα κάνετε. Καλοκαιρινούς μήνες, απο Μάιο να σου πω την αλήθεια θα αρχίσουν οι καλές οι ζέστες, μέχρι και 45άρια βαράει στα ντουζένια του. 

• Like 1
Δημοσ.

θα του 

Ταλαιπωρία μεγάλη είναι. Πρέπει να κάνεις ειδική αίτηση κανα μήνα πριν πάρεις την άδεια, να περάσεις απο επιτροπή για να μάθουν ΠΟΥ πας, ΓΙΑΤΙ πας, σε ΠΟΙΟΝ πας κτλπ. Αν σου δώσουν έγκριση, στην επιστροφή θα περάσεις πάλι απο επιτροπή για να τους πεις ΤΙ έκανες, αν ΕΙΔΕΣ τπτ ύποπτο και αρχιδιές.

Συμβουλή του αρχιλοχία μου ήταν να ανανεώσω το διαβατήριό μου και να χρησιμοποιήσω αυτό. Το μόνο θέμα είναι, μήν γίνει τπτ στο εξωτερικό και γίνει γνωστό στην μονάδα οτι ήσουν χωρίς ειδική άδεια, εκεί θα μπλέξεις.

Αν έχεις όρεξη κάνε το πρώτο να ξεμπερδεύεις, εγώ απλά δεν πήγα εξωτερικό.

Θα τους πω οτι ειναι για βιοποριστικο θεμα,εχω συναυλια εξω
παιζει δλδ να μη με αφησουν?

Δημοσ.

θα του 

Λογικα θα σε αφησουν εκτως και αν τους περισσευουν χρηματα για να σε πληρωσουν για να μην πας πραγμα που δεν νομιζω να γινει. Καλυτερα ομως για μενα να πεις την αληθεια απο την αρχη αλλα να τονισεις το οικονομικο θεμα που θες να κανεις την συναυλια.

Δημοσ.

θα του 

Όπως λέει και ο φίλος να τους πεις τι ακριβώς θα κάνεις, αλλα να πάς οσο το δυνατον νωρίτερα να αιτηθείς την άδεια. Ας είναι και 2 μήνες νωρίτερα αφου θα ξέρεις τις ημερομηνίες.

Δημοσ.

Θελει λιγο γκαντεμια.Τα κινητά πως τα κρύβει κάποιος; Δηλαδή δε σε ψάχνουν σωματικά αλλά όταν σε μετράνε ή βγάζεις τα ρούχα σου δε μπορεί να φανεί το κινητό;

Ανάλογα το κέντρο. Εμένα στο Μεσολόγγι δεν μου άνοιξαν ΚΑΝ σάκο. Κινητά έβλεπαν αβέρτα τα smartphones ανα χείρας και δεν έλεγαν τίποτα.

Δημοσ.

Ελλάδα γιατί θα "υπηρετείς" την χώρα σου. Θα είσαι αρντάν και στα @@ σου, φίδιασμα και σάπισμα. Κύπρο θα υπηρετείς ενα ξένο κράτος κι θα παίρνεις 200+ €. Θα έχεις πάρα πολύ καλύτερες μονάδες, καλύτερο φαγητό κτλπ. Αλλα παίζει ακόμα το παλιός νέος, μέχρι να βάλεις μια σειρά μέσα θα σε πάει λίγο πίπα κώλο. Υπηρεσίες αποτι ξέρω δεν θα παίζουν εμπλοκές να είσαι 10 μέρες συνεχόμενα. Πιο σοβαρή εκπαίδευση απο Ελλάδα σίγουρα θα κάνετε. Καλοκαιρινούς μήνες, απο Μάιο να σου πω την αλήθεια θα αρχίσουν οι καλές οι ζέστες, μέχρι και 45άρια βαράει στα ντουζένια του. 

Για το φαγητο μην παιρνεις και ορκο :P

Επισης, γιατι ειναι καλυτερα να υπηρετεις την χωρα ΣΟΥ και να εισαι κορόϊδο? Με τους καραβαναδες και τα κωλοεποπια, το παγωμενο νερο στο μπανιο και τις εξοδους στα κατσικοχωρια?

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά για να υπηρετήσω σε ξένο ΚΡΑΤΟΣ θέλω μίνιμουμ 2000€/μήνα, με 200 δεν πάω. Καραβανάδες και κωλοεπόπια έχει και στην ΕΛΔΥΚ

Δημοσ.

Προσωπικά για να υπηρετήσω σε ξένο ΚΡΑΤΟΣ θέλω μίνιμουμ 2000€/μήνα, με 200 δεν πάω. Καραβανάδες και κωλοεπόπια έχει και στην ΕΛΔΥΚ

Δεν ειναι στο επιπεδο που ειναι στην Ελλαδα, καμια σχεση.2000 ευρω παιρνουν στα κρατη που εχουν war zones, μηπως θες και κανα μεταλλιο ανδρειας? :P

• Like 4
Δημοσ.

Υψηλών Προσώπων, όχι Υλικού Πολέμου :P

εκεί μέχρι να ορκιστείς και μετά παίρνεις μετάθεση ναι...

όντως τόσο καλα είναι;; και αξίζει να κάτσω εκεί δηλαδή; ποσο καιρο θα κάτσω αρχικά; 1-2 μήνες;;

• Super Moderators
Δημοσ.

όντως τόσο καλα είναι;; και αξίζει να κάτσω εκεί δηλαδή; ποσο καιρο θα κάτσω αρχικά; 1-2 μήνες;;

κάποτε ήταν από τα καλύτερα, γι' αυτό είχε βγει κι αυτό το όνομα, πλέον δεν γνωρίζω...

Θα φυγεις την 4η παρασκευη, δηλαδη 25-26 μερες θα καθησεις

Δημοσ.

δεν ξέρεις ποτέ τι γινεται. Η αιτηση σου πάει για εγκριση στον ανωτερο στρατιωτικό σχηματισμο δηλ. ειτε ταξιαρχία, μεραρχια, κτλ. Πάντως απο την μονάδα που ήμουν ένα βύσμα είχε παρει άδεια και οι καραβανάδες του έκαναν και παραγγελίες ψώνια ... :D

Δημοσ.

Προσωπικά για να υπηρετήσω σε ξένο ΚΡΑΤΟΣ θέλω μίνιμουμ 2000€/μήνα, με 200 δεν πάω.

Εντάξει μας το είπες... επιτρέπεται όμως οι υπόλοιποι να έχουμε άλλη γνώμη? η θα το γράφεις σε κάθε σελίδα? Και εγώ δεν τους συμπάθησα τους περισσότερους κύπριους που γνώρισα αλλά δεν κάνω και έτσι. 

Στην τελική και δωρεάν εισιτήρια για λεωφορεία είχαμε, και γενικά ο κόσμος έξω από το στρατόπεδο δεν είναι και ακριβώς όπως τα γράφεις. Περισσότερο μέσα φέρονται σαν κάφροι αν τους πετύχεις. Είχα και κύπριο λοχαγό για λίγο καιρό, ο πιο μάχιμος και ο πιο σωστός μέσα στο στρατόπεδο, καμία σχέση με τους βολεμένους ελλαδίτες του δημοσίου με τις κοιλάρες. 

Δημοσ.

Δεν ειναι στο επιπεδο που ειναι στην Ελλαδα, καμια σχεση.2000 ευρω παιρνουν στα κρατη που εχουν war zones, μηπως θες και κανα μεταλλιο ανδρειας? :P

Ποιοι τα παίρνουν αυτά δλδ? Δεν πρέπει να έχεις υπηκοότητα στην τάδε χώρα που είναι σε πόλεμο για να υπηρετήσεις εκεί? Οπότε τι δίνουν τόσα λεφτά σε όλους τους φαντάρους τους? Να φανταστώ μιλάς για μέση ανατολή άρα τριτοκοσμικά κράτη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...