Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι ο ενθουσιασμος και τιποτε αλλο πιστευω. μολις δεις οτι οσο λουφα τα περνας ειναι καλυτερα, θα αλλαξεις γνωμη :P φανταριλικι ειναι που ειναι αναγκαιο κακο.

ΑΛΛΑ εφοσον το θες, πανε και να περασεις και καλα μαλιστα!!! το καλο ειναι οτι μεσημερι θα εισαι φρεε ;)

αν δε τους πεις οτι εχεις προβληματα (και φυσικα δεν ειναι εμφανη) δε θα σε ψαξουν ;)

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια ερωτηση παιδες...

Εχω παρει αναβολη μεχρι το 2018 αλλα επειδη θα τελειωσω το ιεκ τον δεκεμβριο θα κανω διακοπη αναβολης. Ποσο θα πρεπει να περιμενω μεχρι να με καλεσουν? Επισης οταν ειχα περασει "επιλογη" ( πηγα στα κεπ για να δηλωσω που θελω να πω κλπ) δεν ειχα βαλει ειδικες δυναμεις. Υπαρχει περιπτωση να μπω στις ειδικιες δυναμεις χωρις να το εχω δηλωσει? Η μπορω να το επιλεξω οταν θα παρουσιαστω?

Δημοσ.

ειναι ο ενθουσιασμος και τιποτε αλλο πιστευω. μολις δεις οτι οσο λουφα τα περνας ειναι καλυτερα, θα αλλαξεις γνωμη :P φανταριλικι ειναι που ειναι αναγκαιο κακο.

ΑΛΛΑ εφοσον το θες, πανε και να περασεις και καλα μαλιστα!!! το καλο ειναι οτι μεσημερι θα εισαι φρεε ;)

αν δε τους πεις οτι εχεις προβληματα (και φυσικα δεν ειναι εμφανη) δε θα σε ψαξουν ;)τ

το θεμα ειναι οτι ειναι εμφανη,δλδ καθημερινα εχω διαφορους πονους μεσις 

οποτε δεν γυνεται

πρεπει να με δουνε,γτ αν βγω ι4 θα με τελεια χαχαχαα!!!

ισως ειναι ο ενθουσιαζμος ειναι ισως και ο παππουσ-πατερας που με θελουνε να παω και με φουσκοσανε τα μυαλα

αλλα θα δειξει,κατσε να μπω την δευτερα να παω 401,να δω τι θα με βγαλουνε

και μετα οτι εχει ο θεος,..κυριως ειναι οτι αν ειμαι μεσα θα περνω λευτα σαν να δουλευω,,αλλα σκευτομαι την πλατη μου

οποτε με βλεπω ι4

Μια ερωτηση παιδες...

Εχω παρει αναβολη μεχρι το 2018 αλλα επειδη θα τελειωσω το ιεκ τον δεκεμβριο θα κανω διακοπη αναβολης. Ποσο θα πρεπει να περιμενω μεχρι να με καλεσουν? Επισης οταν ειχα περασει "επιλογη" ( πηγα στα κεπ για να δηλωσω που θελω να πω κλπ) δεν ειχα βαλει ειδικες δυναμεις. Υπαρχει περιπτωση να μπω στις ειδικιες δυναμεις χωρις να το εχω δηλωσει? Η μπορω να το επιλεξω οταν θα παρουσιαστω?

καλημερα!!2μηνες μετα αφου κοψεις αναβολη...κανονικα μπενει ιανουαριο η α εσσο...ισως μπεις ιανουαριο η μετα μαρτι αναλογος

ναι μπορουν νασε παρουνε ειδικες δυναμεις,αλλα αυτο δεν ειναι θεμα το αλλαζεις οταν παρουσιαστεις,σου ευχομαι να μν πας μεγαλο πευκο!5μερες πειγα κοιταγα τα αστερια 3βραδια χαχαχαχα

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι ειναι εμφανη,δλδ καθημερινα εχω διαφορους πονους μεσις 

οποτε δεν γυνεται

πρεπει να με δουνε,γτ αν βγω ι4 θα με τελεια χαχαχαα!!!

ισως ειναι ο ενθουσιαζμος ειναι ισως και ο παππουσ-πατερας που με θελουνε να παω και με φουσκοσανε τα μυαλα

αλλα θα δειξει,κατσε να μπω την δευτερα να παω 401,να δω τι θα με βγαλουνε

και μετα οτι εχει ο θεος,..κυριως ειναι οτι αν ειμαι μεσα θα περνω λευτα σαν να δουλευω,,αλλα σκευτομαι την πλατη μου

οποτε με βλεπω ι4

καλημερα!!2μηνες μετα αφου κοψεις αναβολη...κανονικα μπενει ιανουαριο η α εσσο...ισως μπεις ιανουαριο η μετα μαρτι αναλογος

ναι μπορουν νασε παρουνε ειδικες δυναμεις,αλλα αυτο δεν ειναι θεμα το αλλαζεις οταν παρουσιαστεις,σου ευχομαι να μν πας μεγαλο πευκο!5μερες πειγα κοιταγα τα αστερια 3βραδια χαχαχαχα

Ασε τους παπουδες κ τους πατεραδες να λενε οτι θελουν.Δεν κανουν αυτοι την θητεια, μην κανεις τα βιτσια αλλων.Και μενα ο πατερας μου με ειχε πρηξει να παω δοκιμος (και ακομα μου το χτυπαει που δεν πηγα, αλλα δεν το μετανιωνω που δηλωσα Κυπρο).

Εκτος και αν θες να παρεις τα μορια για να δηλωσεις σε προκυρηξεις για σωματα ασφαλειας, τοτε αλλαζει.

Δημοσ.

Ασε τους παπουδες κ τους πατεραδες να λενε οτι θελουν.Δεν κανουν αυτοι την θητεια, μην κανεις τα βιτσια αλλων.Και μενα ο πατερας μου με ειχε πρηξει να παω δοκιμος (και ακομα μου το χτυπαει που δεν πηγα, αλλα δεν το μετανιωνω που δηλωσα Κυπρο).

Εκτος και αν θες να παρεις τα μορια για να δηλωσεις σε προκυρηξεις για σωματα ασφαλειας, τοτε αλλαζει.

η δευτερη επιλογη μου ειναι κυπρο

λες να δηλοσω κυπρο και να τελειωνει ολο το θεμα?

η δευτερη επιλογη μου ειναι κυπρο

λες να δηλοσω κυπρο και να τελειωνει ολο το θεμα?

Θα δηλοσω κυπρο και θα πω στους δικους μου οτι κοπεικα στα αθληματα και τελειωσε χαχα

Δημοσ.

θεωρω οτι κυπρος ειναι πολυ καλυτερα απο δοκιμος (χωρις να εχω παει) αλλα απο φιλο ξερω οτι εχει πολυ, παρα πολυ γυμναστικη. πηγε κανονικος και γυρισε τουμπανο :P χαχαχαχαχααχαχαχα

τραβα κανε την θητεια (χασιμο χρονου, παυση ζωης, απ τα χειροτερα που μπορει να συμβουν στη ζωη σου) σου και μην ψαχνεσαι πολυ.

και αν βγεις και ι4, ακομη καλυτερα. δε θα κανεις τιποτα και θα εχεις και χαρτι!

Δημοσ.

θεωρω οτι κυπρος ειναι πολυ καλυτερα απο δοκιμος (χωρις να εχω παει) αλλα απο φιλο ξερω οτι εχει πολυ, παρα πολυ γυμναστικη. πηγε κανονικος και γυρισε τουμπανο :P χαχαχαχαχααχαχαχα

τραβα κανε την θητεια (χασιμο χρονου, παυση ζωης, απ τα χειροτερα που μπορει να συμβουν στη ζωη σου) σου και μην ψαχνεσαι πολυ.

και αν βγεις και ι4, ακομη καλυτερα. δε θα κανεις τιποτα και θα εχεις και χαρτι!

Οποτε ουτε κυπρο με βλεπω χαχαχαχα!!εδω παληκαρια ελλαδα θα μεινω!!!

Δημοσ.

μεινε εδω. το πολυ πολυ να πας κανα εβρο, με αυτα που ακουγονται τις τελευταιες μερες.

φανταζομαι με τοσο κοσμο εκει πανω, θα ειναι καλυτερα απ τα βυσματικα στρατοπεδα εντος των πολεων!

Δημοσ.

να ρωτησω,
εαν παρεις μια αδεια στη θητεια σου,επιτρεπεται να ταξιδεψεις για ενα συντομο ταξιδι στο εξωτερικο?

επισης,το ατομικο βιβλιαριο υγειας που λεει να παρουμε μαζι,εγω εχω ενα μαζι με τη μητερα μου ,τι κανω σε αυτη την περιπτωση?

Δημοσ.

το βιβλιαριο υγεις παιδιου χρειαζεται (για να δουν για τα εμβολια). προσωπικα ουτε που με το ζητησαν ποτε.

πρεπει να ενημερωσεις για να παρεις αδεια για εξωτερικο. μετραει και που θα πας. συφανταρος πηγε ισπανια το καλοκαιρι, χωρις προβλημα. απλα ηξερε απο πριν ημερομηνιες και το κανονισε με τον στρατο

Δημοσ.

Οποτε ουτε κυπρο με βλεπω χαχαχαχα!!εδω παληκαρια ελλαδα θα μεινω!!!

Για ΥΕΑ και Κυπρο, μονο Ι1 παιρνουν…...

Αντε και Ι2 υπο προυποθεσεις….. 

Δημοσ.

Υπαρχουν και τροποι να σκαπουλαρεις τη γυμναστικη αν το θες τοσο πολυ αλλα στην αρχη στα "κουνελε" σου, δηλαδη μεχρι να βαλεις σειρα μεσα, δυσκολα.

• Like 1
Δημοσ.

ολοι οι δοκιμοι χασανε πολλα κιλα στην εκπαιδευση αλλα μετα γινανε τοφαλοι στην μοναδα.μετα τους 4μηνες ειτε μονιμος ειτε φανταρος τα παπαρια σου θα ξινεις,μη σου πω οτι σε καποιες περιπτωσεις θα τα ξινεις ποιο πολυ απο τους φανταρους

• Like 1
Δημοσ.

να ρωτησω,

εαν παρεις μια αδεια στη θητεια σου,επιτρεπεται να ταξιδεψεις για ενα συντομο ταξιδι στο εξωτερικο?

Νομίζω πως πρεπει να ενημερώσεις το 1ο γραφείο της μονάδας σου, και θα σου πουν από εκει,

Δημοσ.

να ρωτησω,

Ταλαιπωρία μεγάλη είναι. Πρέπει να κάνεις ειδική αίτηση κανα μήνα πριν πάρεις την άδεια, να περάσεις απο επιτροπή για να μάθουν ΠΟΥ πας, ΓΙΑΤΙ πας, σε ΠΟΙΟΝ πας κτλπ. Αν σου δώσουν έγκριση, στην επιστροφή θα περάσεις πάλι απο επιτροπή για να τους πεις ΤΙ έκανες, αν ΕΙΔΕΣ τπτ ύποπτο και αρχιδιές.

Συμβουλή του αρχιλοχία μου ήταν να ανανεώσω το διαβατήριό μου και να χρησιμοποιήσω αυτό. Το μόνο θέμα είναι, μήν γίνει τπτ στο εξωτερικό και γίνει γνωστό στην μονάδα οτι ήσουν χωρίς ειδική άδεια, εκεί θα μπλέξεις.

Αν έχεις όρεξη κάνε το πρώτο να ξεμπερδεύεις, εγώ απλά δεν πήγα εξωτερικό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...