Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε με ενοχλεί η ζέστη και σιγά τη ζέστη που έχει τα τελευταία χρόνια.

Και να σε στειλουν σε καμια Κυπρο, να δεις τη γλυκα της φρουρας με πληρες φορτο και καυλωμενο ΑΥΔΜ 3 η ωρα το μεσημερι στους 43 βαθμους ^^

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κυπρο αν πας είναι μονο ειδικές δυνάμεις;

Ειδικες Δυναμεις (ΛΟΚ), Πεζικο, Πυροβολικο, Τεθωρακισμενα

Δημοσ.

Θελει λιγο γκαντεμια.Τα κινητά πως τα κρύβει κάποιος; Δηλαδή δε σε ψάχνουν σωματικά αλλά όταν σε μετράνε ή βγάζεις τα ρούχα σου δε μπορεί να φανεί το κινητό;

Δημοσ.

Εμάς μας είχαν γυμνούς και σκύψαμε μπροστά για να δουν οτι έχουμε 2 καλαμπαλίκια και οτι δεν εχουμε κρύψει τπτ στον κώλο. Έναν τον πιάσανε με ένα Sumsung S4 mini

• Like 4
Δημοσ.

Εμάς μας είχαν γυμνούς και σκύψαμε μπροστά για να δουν οτι έχουμε 2 καλαμπαλίκια και οτι δεν εχουμε κρύψει τπτ στον κώλο. Έναν τον πιάσανε με ένα Sumsung S4 mini

Ευτυχώς ειχε το μινι, φαντασου να ειχε το κανονικο....

Ευτυχως κοπηκαν αυτα, εμας ουτε για ΥΕΑ δεν μας τσιτσιδωσαν, κατεβασαμε ελαχιστα τα σοβρακα ταχα να δουνε και φυγαμε...

Δημοσ.

Παιδια μπαινω τριπολη 10 μαρτιου στ 124 πτερυγα βασικης εκπαιδευσης ξερει κανεις τι παιζει εκει και ποσες μερες θα κατσω στ κεντρο ;

Θα φυγεις την 4η παρασκευη, δηλαδη 25-26 μερες θα καθησεις

Δημοσ.

<p>Στο σκύψιμο αν δε κάνω λάθος βλέπουν τη μέση και όχι τίποτα άλλο.</p>

Αυτό ακριβώς

Σπονδυλική στήλη και πύελο

Τα καλαμπαλίκια στα κοιτάνε απο μπροστά εφόσον είσαι όρθιος . Αν χρειαστει,γάντι και ψηλάφηση .

Δημοσ.

καλημερα μου ηρθε χαρτι για γεα.το θεμα ειναι οτι εχω οξια οσφυαλγεια?μπορω να παω δοκιμος?θελω να παω...

αλλα δεν ξερω λογο προβληματος στην πλατη με πιανουνε συχνα μεγαλοι πονοι(εχω δυσλεξια μν πειτε για την ορθογραφια μου)

περιση μου δωσανε αναβολη αντι για ι4...αοπλος δλδ

φετος θαμεβγαλουνε ι4?

η απλα θα παω θα μου πουνε δεν εχεισ τπτ και θα δηλοσω μονοσ μου δοκιμοσ??

και οτι προβλημα μου βγει στην πορεια θα τους πω στο νοσοκομειο δεν μου ειπανε τιποτα

Δημοσ.

Οταν ειχα παρουσιαστει εγω στην Τριπολη περυσι τον Γεναρη πρωτα περναγες απο εξετασεις.Για δοκιμους αν θυμαμαι καλα μου ειπανε μονο οτι μπορεις να πας σαν Ι1 κυριως και αν εχεις απολυτηριο Λυκειου. Εννοειται οτι πρωτα θε περασεις απο εξετασεις για να δουνε αρχικα τι Ι εισαι και μετα ολα τα αλλα.Και για Κυπρο παντως που ρωταγες αν θυμαμαι καλα κυριως Ι1 πανε εκτως αν πχ σε βγαλουν Ι2 για μυωπια και εισαι οριακα Ι1 με Ι2,αναλογα και το κεντρο.

Δημοσ.

ναι αποφασησα δοκιμος,περισσοτερα λευτα,+ αυτα που θα μου στελνουνε...

οποτε αξιζει...αρκει να δω τι ι θα με βγαλουνε

αλλα εχω αυτο το μονιμο προβλημα στην πλατη,δεν πειγα να βγαλω ουτε ακτινογραφια θωρακοσ,αφου ουσιαστικα θα με πανε 401 για ολικες ακτινογραφιεσ,σβερκο-πλατι-ποδι που εχω θεματα,αν δουνε οτι δεν εχω προβλημα εφυγα δοκιμοσ

• Like 1
Δημοσ.

ο λογος που πατε δοκιμοι ειναι τα παραπανω χρηματα;

οι 5 μηνες παραπανω δε σας χαλανε;

προσοπικα ειναι μια εμπειρια...

οποτε ασ την ζησω στο μεγιστο και οχι στην λουφα

τεθορακιζμενα με πειρανε,τι να παω να κανω να τα ξεινω ολη μεαΡΑ?καλημερα ναμε τεντα ολη μερα παρα να ξινομαιμετα ειναι θεμα οικογενιακο οτι εχω παποτσ  ητανε μονιμος ...μετα ειναι οτι θελω  τα λευτα 550καθε μηνα +500απο πατεραμ

τα 550 τα δεινω για νικη-φαγητο και κραταω 500τσεπη οποτε μου ακουγεται τελειο για εμνα,αλλα να δω τι θα με βγαλουνερ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...