Mikeasdf Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Προσωπικα πιστευω παντως πως θα με αποσπουσε να ημουν καθε 3 και λιγο μεσα-εξω (σπιτι κ στρατοπεδο).Δε θα με αφηνε να προσαρμοστω ολοκληρωτικα σε ενα περιβαλλον.Το ιδιο ισχυε και για μερικους φιλους μου οι οποιοι ηταν 1-1 η 2-1.Τωρα αυτοι που ηταν 1-7 ειναι αλλη ιστορια.
phanispal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Τι πάει να πει να προσαρμοστείς ολοκληρωτικά; Υποτίθεται ότι και τους υπόλοιπους θα τους πηγαίνει μια απ' τα ίδια.
Mikeasdf Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Τι πάει να πει να προσαρμοστείς ολοκληρωτικά; Υποτίθεται ότι και τους υπόλοιπους θα τους πηγαίνει μια απ' τα ίδια. Υποτιθεται. Εννοω οτι μια θα εισαι σπιτι και μια στα χακι, μια στο πισι (η εξω με τους φιλους/γκομενα) κ θα ξενυχτας, μια στην υπηρεσια.Αυτος ο ρυθμος εμενα προσωπικα δε θα μου αρεσε καθολου.Δε θα ηταν το μυαλο σου 100% καπου, αυτο θελω να πω. Aλλους ισως τους αρεσει η τους βολευει, υποκειμενικα ειναι αυτα.
panos2171 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Να συνηθίσεις τις εκεί συνθήκες προφανώς. Ακόμα κι εγώ όταν γυρνούσα από κάτι 4ήμερα (αργία τη Δευτέρα, απαλλαγή Παρασκευή και χωρίς υπηρεσία ΣΚ), πόσο μάλλον από 15νθήμερες άδειες με μισή καρδιά πήγαινα ενώ ήξερα ότι σε 8 ώρες θα φύγω πάλι. 1
Mikeasdf Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Να συνηθίσεις τις εκεί συνθήκες προφανώς. Ακόμα κι εγώ όταν γυρνούσα από κάτι 4ήμερα (αργία τη Δευτέρα, απαλλαγή Παρασκευή και χωρίς υπηρεσία ΣΚ), πόσο μάλλον από 15νθήμερες άδειες με μισή καρδιά πήγαινα ενώ ήξερα ότι σε 8 ώρες θα φύγω πάλι. Αυτο εννοω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Προσωπικα πιστευω παντως πως θα με αποσπουσε να ημουν καθε 3 και λιγο μεσα-εξω (σπιτι κ στρατοπεδο).Δε θα με αφηνε να προσαρμοστω ολοκληρωτικα σε ενα περιβαλλον. και τα στελέχη πως την παλεύουν? 1
Mikeasdf Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 και τα στελέχη πως την παλεύουν? Ελα ντε! πως? Με τα 1000αρικα βρεξει/χιονισει κ το σχολασμα στις 2-3??
panos2171 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 και τα στελέχη πως την παλεύουν? Ναι μόνο που τα στελέχη το έχουν επιλέξει, είναι αμειβόμενοι για αυτό που κάνουν και αν θέλουν μπορούν να τα μαζέψουν και να φύγουν. Και το ότι την παλεύουν μη το θεωρείς και απόλυτο...
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 και τα στελέχη πως την παλεύουν? αστα, δράμα, βάλε την παραλλαγη, βγάλτην, κτλ. 4
MT60RS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μου ήρθε και εμένα το χαρτί τελικά.....Νομίζω είναι να παρουσιαστώ στις 9/3. Τι είναι καλύτερο να παω φρουραρχίο την βδομάδα που μας έρχεται και να προσπαθήσω το βγάλω ψυχολογικό η να μην εμφανιστώ καθόλου? Από όσο ξέρω η ανυποταξία δεν τιμωρείται με φυλάκιση πια Να τους πω την αλήθεια(τον λόγο για τον οποίο δεν πρόκειται να πάω ποτέ) ή να το παίξω τελείως τρελός? Ι5 απο φρουραρχειο by far για πιο λογο δεν θες να πας; αν θες πμ. Δεν χρειαζεται να το παιξεις τελειως τρελος. Εχε μαζι σου χαρτι απο ψυχιατρο (καλυτερα απο δημοσιο) και κανα φαρμακο (απο τα καλα, με συνταγη) να δειξεις αν χρειαστει. Στη πεντελη στους "γιατρους" η φαση ειναι πολυ τυπικη και δεν θα μιλας και πολυ, αλλα αν χρειαστει, να τους δειξεις οτι εκει μεσα θα προκαλεσεις προβληματα και δεν το εχεις σε τιποτα να φας οσους προλαβεις με εναν γεμιστηρα, και αυτοι (οι γιατροι) ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να βαλουν τζιφρα οτι εισαι εισαι OK για να εισαι κοντα σε στρατοπεδα Αθηνα εισαι; Την μερα που θα κανεις το Φρουραρχειο-Πεντελη-Φρουραρχειο-Ρουφ (αν προλαβεις, αλλιως την επομενη) θα φας τρεξιμο και ταλαιπωρια, αλλα να σκεφτεσαι οτι δεν θα χρειαστει να ξυπνας απο τις 7 σαν μαλ.....κοροιδο για τους επομενους 9 μηνες
aris1986 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ι5 απο φρουραρχειο by far για πιο λογο δεν θες να πας; αν θες πμ. Δεν χρειαζεται να το παιξεις τελειως τρελος. Εχε μαζι σου χαρτι απο ψυχιατρο (καλυτερα απο δημοσιο) και κανα φαρμακο (απο τα καλα, με συνταγη) να δειξεις αν χρειαστει. Στη πεντελη στους "γιατρους" η φαση ειναι πολυ τυπικη και δεν θα μιλας και πολυ, αλλα αν χρειαστει, να τους δειξεις οτι εκει μεσα θα προκαλεσεις προβληματα και δεν το εχεις σε τιποτα να φας οσους προλαβεις με εναν γεμιστηρα, και αυτοι (οι γιατροι) ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να βαλουν τζιφρα οτι εισαι εισαι OK για να εισαι κοντα σε στρατοπεδα Αθηνα εισαι; Την μερα που θα κανεις το Φρουραρχειο-Πεντελη-Φρουραρχειο-Ρουφ (αν προλαβεις, αλλιως την επομενη) θα φας τρεξιμο και ταλαιπωρια, αλλα να σκεφτεσαι οτι δεν θα χρειαστει να ξυπνας απο τις 7 σαν μαλ.....κοροιδο για τους επομενους 9 μηνες EΦΤΑΑΑ? Μονο Σ/Κ και αργιες ηταν στις 7! Μαλλον με κοροϊδεψαν εκει που εκανα θητεια...
dacourt Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μου ήρθε χαρτί για Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου ΛΑΜΙΑ τι λέει ρε παιδιά εκεί το πράγμα ξέρει κανεις; Μια χαρά θα περάσεις.. αλλά παίζει ρόλο και η δική σου συμπεριφορά, δεν θα περιμένεις από τα στελέχη να σε έχουν στα ώπα ώπα αν εσύ είσαι σκάρτος. φιλικά στο λέω.. Με πήραν σήμερα τηλ από το Α.Τ της περιοχής μου για να πάω να πάρω το χαρτί... Το θέμα είναι πως πριν 1 μήνα πήρα αναβολή μέχρι το 2017. Στο site της στρατολογίας δείχνει ότι έχω αναβολή όπως σας είπα. Τι γίνεται στην περίπτωση μου; Τηλέφωνο στην στρατολογία δε το σηκώνουν ούτε για πλάκα Δεν υπάρχει πρόβλημα. απλά δεν είχε ενημερώσει η Στρατολογία το σχετικό τμήμα για να μην αποσταλεί το σήμα στο Α.Τ. της περιοχής σου.. πήγαινε μια βόλτα μέχρι το Στρατολογικό γραφείο και για το θεό.. σταματήστε να πιστεύεται ότι στην Ελλάδα τα πάντα λύνονται με ένα τηλέφωνο. Εκοψα αναβολη απο ΚΕΠ. Προλαβαίνω μαιο; Τις χειρότερες ΕΣΣΟ διάλεξες.. θα σε φάει η ζέστη στο κέντρο και τους πρώτους μήνες της προσαρμογής.. καλή θητεία σου εύχομαι όποτε και αν πας. Μου ήρθε και εμένα το χαρτί τελικά.....Νομίζω είναι να παρουσιαστώ στις 9/3. Τι είναι καλύτερο να παω φρουραρχίο την βδομάδα που μας έρχεται και να προσπαθήσω το βγάλω ψυχολογικό η να μην εμφανιστώ καθόλου? Από όσο ξέρω η ανυποταξία δεν τιμωρείται με φυλάκιση πια Να τους πω την αλήθεια(τον λόγο για τον οποίο δεν πρόκειται να πάω ποτέ) ή να το παίξω τελείως τρελός? Θα πρέπει να προσκομίσεις χαρτί από Δημόσιο Νοσοκομείο.. ενημερώσου από κάποιο ψυχολόγο ιδιώτη να σε βοηθήσει.. αν και θα περάσεις από επιτροπή, δεν θα την γλυτώσεις έτσι εύκολα. Για φυματίωση κάνουν εμβόλιο ή όχι πλέον; Αντιτετανικό εμβόλιο: Σε τρείς δόσεις για τους ανεμβολίαστους ή σε μία δόση αναμνηστική για τους εμβολιασθέντες. Αντιμηνιγγιτιδοκοκκικό εμβόλιο: Μετά την εμφάνιση αυξημένου αριθμού κρουσμάτων μηννιγίτιδος των τελευταίων ετών, κυρίως τύπου C, εφαρμόσθηκε το Αντιμηνιγγιτιδοκοκκικό εμβόλιο από το 1997, σε εφ' άπαξ δόση με άριστη αποτελεσματικότητα και χωρίς ουσιαστικές παρενέργειες. Αντιφυματικό εμβόλιο B.C.G.: Λόγω έξαρσης κρουσμάτων φυματίωσης και φυματιώδους πλευρίτιδος στις Ένοπλες Δυνάμεις που παρατηρήθηκαν περί το 1980, μεταξύ των άλλων μέτρων, καθιερώθηκε ο αντιφυματικός εμβολιασμός στους έχοντες αρνητική φυματινοαντίδραση Mantoux. Μετά την σταθεροποίηση των κρουσμάτων σε χαμηλά επίπεδα, ο εμβολιασμός διακόπηκε στο Πολεμικό Ναυτικό και Αεροπορία το 1997, ενώ συνεχίζεται στο Στρατό Ξηράς λόγω ειδικών συνθηκών διαβίωσης και συνθέσεως του πληθυσμού των στρατευσίμων. Η φυματίωση βρίσκεται υπό στενή επιτήρηση στις Ένοπλες Δυνάμεις. Η έγκαιρη ανίχνευση των περιπτώσεων από την κατάταξη μέχρι την απόλυση, η καλή θεραπεία και συμμόρφωση των ασθενών ανεξάρτητα από την αναβολή κατάταξης, ο έλεγχος του περιβάλλοντος του ασθενούς και η έγκαιρη χορήγηση χημειοπροφύλαξης σε μολυνθέντες, χωρίς αυτό να αποτελεί αιτία αναβολής κατάταξης, ολοκληρώνουν το φάσμα του πλήρους ελέγχου της νόσου. Εμβόλιο ηπατίτιδας Β: Το εμβόλιο ηπατίτιδας Β εκτελείται μόνον σε ειδικές ομάδες στρατευσίμων ήτοι των υγειονομικών ειδικοτήτων και στους κουρείς.
MT60RS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Θα πρέπει να προσκομίσεις χαρτί από Δημόσιο Νοσοκομείο.. ενημερώσου από κάποιο ψυχολόγο ιδιώτη να σε βοηθήσει.. αν και θα περάσεις από επιτροπή, δεν θα την γλυτώσεις έτσι εύκολα. για πλακα θα την γλιτωσεις, οταν συμπληρωσεις 2 συνολικα χρονια αναβολων, τραβιεσαι αλλη μια και ηρθε η απαλλαγη
ParhsG Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δε με ενοχλεί η ζέστη και σιγά τη ζέστη που έχει τα τελευταία χρόνια.
phanispal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Ε ναι, σιγά τη ζέστη, φέτος λένε στον ελλαδικό χώρο θα έχουμε τη θερμότερη άνοιξη ever.. Έλα και πόσταρε μετά από περίπολο 15:00-18:00 Ιούλιο μήνα, που θα φοράς αλεξίσφαιρα και τα ρέστα. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις