Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να λες ΥΕΑ εσύ ήσουν στο δίπλα στρατόπεδο, στο Καραϊσκάκη Α.

Μάλλον, δεν θυμάμαι τώρα. Αλλά δεν θυμάμαι να παραπονιέται ο κόσμος και απο το άλλο. Το είπες και ο ίδιος, σχεδον κάθε μέρα έξοδο και ΣΚ έξω. Καταλαβαίνω το να θες να φύγεις λίγο απο την αθήνα να δείς άλλα μέρη, και εγώ το προτιμούσα, αλλά δεν είναι όλα ρόδινα παντού. Θα έλεγα να είσαι ευχαριστημένος με εκεί που είσαι τώρα, άλλοι θα το ζήλευαν.

Στην Κύπρο όταν πήγα εγώ (πριν 1,5 χρόνο) Υπήρχαν μονάδες που μπορεί να χτύπαγες και 15 μέρες μέσα, με κάθε μέρα σκοπιά, αγγαρίες, και έλειψη ύπνου. Το φαγητό που έχετε στο χαιδάρι το ξέχναγες για 6 μήνες. Σου μαγείρευαν κατι 18χρονοι κύπριοι που απορώ αν εκπαιδεύονταν σαν μάγειρες και τα φαγητά ήταν αγνώστου προελεύσεως. Φυσικά οι κύπριοι σπάνια τρώγαν απο αυτά, τους έφερναν τα ταπεράκια στην είσοδο οι δικοί τους.

ΣΠΕΝ απο το πρωί μέχρι το βράδυ οπλοασκήσεις, καθαριότητες, 16 χιλιόμετρα πορεία με full εξάρτιση και 5 μέρες σχοινάκια παρέα με τα φίδια. Οι 20ήμερες φυλακές πέφταν με το παραμικρό (στους ελλαδίτες μόνο, βέβαια). Για να μην πω για την συνεχόμενη ζέστη της κύπρου, απο τις 7 το πρωί να παθαίνεις ηλίαση για πλάκα.

Εγώ ήξερα απο την αρχή ότι θα πάω σε καλή μονάδα οπότε αυτές τις 30 περίπου μέρες που πέρασα σε αυτές τις μονάδες τις πήρα στο χαλαρό, δεν μπορώ να φανταστώ να ήμουν σε τέτοια μονάδα για 7 μήνες (πολλοί άλλοι ήταν). 

Δημοσ.

στις χειρότερες ΕΣΣΟ...

Ναι αλλά στα λελέ του θα έχει πολύ κόσμο και δεν θα φάει εμπλοκή, ενώ εμείς το καλοκαίρι...

Μάλλον, δεν θυμάμαι τώρα. Αλλά δεν θυμάμαι να παραπονιέται ο κόσμος και απο το άλλο. Το είπες και ο ίδιος, σχεδον κάθε μέρα έξοδο και ΣΚ έξω. Καταλαβαίνω το να θες να φύγεις λίγο απο την αθήνα να δείς άλλα μέρη, και εγώ το προτιμούσα, αλλά δεν είναι όλα ρόδινα παντού. Θα έλεγα να είσαι ευχαριστημένος με εκεί που είσαι τώρα, άλλοι θα το ζήλευαν.

Δεν έχω παράπονο, αλλά έχεις δίκιο στο οτι και στην Κύπρο είναι που θα πέσεις. Πάντως δεν έχω ακούσει ελδυκάριο να μου πεί οτι πέρασε άσχημα ή οτι ήταν σε κακή μονάδα. Αν μη τι άλλο όλοι έκαναν γερά κομποδέματα στο τέλος...

Δημοσ.

Πάντως δεν έχω ακούσει ελδυκάριο να μου πεί οτι πέρασε άσχημα ή οτι ήταν σε κακή μονάδα. Αν μη τι άλλο όλοι έκαναν γερά κομποδέματα στο τέλος...

Υπαρχουν και τα μαυρα στρατοπεδα π.χ 355 ε.μ.α η πυροβολικο στο τσερι.

Δημοσ.

Μου ήρθε και εμένα το χαρτί τελικά.....Νομίζω είναι να παρουσιαστώ στις 9/3.

Τι είναι καλύτερο να παω φρουραρχίο την βδομάδα που μας έρχεται και να προσπαθήσω το βγάλω ψυχολογικό η να μην εμφανιστώ καθόλου?

Από όσο ξέρω η ανυποταξία δεν τιμωρείται με φυλάκιση πια

Να τους πω την αλήθεια(τον λόγο για τον οποίο δεν πρόκειται να πάω ποτέ) ή να το παίξω τελείως τρελός? 

Δημοσ.

και μια μέρα την βδομάδα να χα την δυνατότητα να νιώθω λίγο πολιτισμένος άνθρωπος δε θα με νοιαζε......δεν  εχεις νιώσει πως είναι να είσαι ένα ζωντανό ζόμπι κοιτώντας πως θα κοιμηθείς μισή ώρα που θα φτάσεις στο σημείο να σκέφτεσαι ακόμα και  αν θα κάνεις μπάνιο τώρα ή ποιο μετά για να κοιμηθείς καμια ώρα παραπάνω ...μην λέτε τέτοια πράγματα το 10-1 σε νησί ή έβρο δεν συγκρίνετε με 10-1 της αθήνας 

+1

Aν και δεν έχω βιώσει αυτή την κατάσταση αν μου λέγαν 3-1 σε μονάδα μακρυά από το σπίτι μου ή 10-1 στο σπίτι μου θα επέλεγα το 2ο. Μεγάλη υπόθεση να πας σπίτι σου, να κάνεις μπάνιο σαν άνθρωπος, να κοιμηθείς σε ανθρώπινο κρεββάτι και γενικά να νιώσεις λίγο άνθρωπος.

Βέβαια αν υπήρχε σπίτι φίλου τότε κλάιν, θα πήγαινα οπουδήποτε.

Δημοσ.

Τι είναι καλύτερο να παω φρουραρχίο την βδομάδα που μας έρχεται και να προσπαθήσω το βγάλω ψυχολογικό η να μην εμφανιστώ καθόλου?

Να τους πω την αλήθεια(τον λόγο για τον οποίο δεν πρόκειται να πάω ποτέ) ή να το παίξω τελείως τρελός? 

Θα σου πω εγω τον τροπο αρκει να παραδεχτεις οτι ο chrome ειναι καλυτερος απο firefox! :-D

KilliK

Δημοσ.

+1

Aν και δεν έχω βιώσει αυτή την κατάσταση αν μου λέγαν 3-1 σε μονάδα μακρυά από το σπίτι μου ή 10-1 στο σπίτι μου θα επέλεγα το 2ο. Μεγάλη υπόθεση να πας σπίτι σου, να κάνεις μπάνιο σαν άνθρωπος, να κοιμηθείς σε ανθρώπινο κρεββάτι και γενικά να νιώσεις λίγο άνθρωπος.

Βέβαια αν υπήρχε σπίτι φίλου τότε κλάιν, θα πήγαινα οπουδήποτε.

Μπάνιο κάθε 10+ μέρες και θα ένιωθες λίγο άνθρωπος;

Ύπνος στο κρεβάτι σου κάθε 10+ μέρες και ξύπνημα στις 04:30 μήπως προλάβεις και θα ένιωθες λίγο άνθρωπος;

• Like 1
Δημοσ.

Απαλλαγη απο φρουραχειο χωρις χαρτι την ξεχνας ακομα κ αν κανεις τον Μεγαλεξανδρο

Αν δεν εχεις αλλες αναβολες , πανε σε ιδιωτικο γιατρο , πλερωσε κ τελος

Δημοσ.

Ύπνος στο κρεβάτι σου κάθε 10+ μέρες και ξύπνημα στις 04:30 μήπως προλάβεις και θα ένιωθες λίγο άνθρωπος;

Φαπ στο κρεβατι σου ομως και το πισι διπλα...αξια ανεκτιμητη!

Δημοσ.

Στην Κύπρο όταν πήγα εγώ (πριν 1,5 χρόνο) Υπήρχαν μονάδες που μπορεί να χτύπαγες και 15 μέρες μέσα, με κάθε μέρα σκοπιά, αγγαρίες, και έλειψη ύπνου. Το φαγητό που έχετε στο χαιδάρι το ξέχναγες για 6 μήνες. Σου μαγείρευαν κατι 18χρονοι κύπριοι που απορώ αν εκπαιδεύονταν σαν μάγειρες και τα φαγητά ήταν αγνώστου προελεύσεως. Φυσικά οι κύπριοι σπάνια τρώγαν απο αυτά, τους έφερναν τα ταπεράκια στην είσοδο οι δικοί τους.

ΣΠΕΝ απο το πρωί μέχρι το βράδυ οπλοασκήσεις, καθαριότητες, 16 χιλιόμετρα πορεία με full εξάρτιση και 5 μέρες σχοινάκια παρέα με τα φίδια. Οι 20ήμερες φυλακές πέφταν με το παραμικρό (στους ελλαδίτες μόνο, βέβαια). Για να μην πω για την συνεχόμενη ζέστη της κύπρου, απο τις 7 το πρωί να παθαίνεις ηλίαση για πλάκα.

Εγώ ήξερα απο την αρχή ότι θα πάω σε καλή μονάδα οπότε αυτές τις 30 περίπου μέρες που πέρασα σε αυτές τις μονάδες τις πήρα στο χαλαρό, δεν μπορώ να φανταστώ να ήμουν σε τέτοια μονάδα για 7 μήνες (πολλοί άλλοι ήταν). 

Για τα τρια ταγματα της ΕΛΔΥΚ που δεν εισαι με κυπραιους ειναι πολυ καλυτερα παντως τα πραγματα.

Το φαγητο σε εμας ηταν φανταστικο και σιγουρα δεν τραβαγαμε τοσο ζορι στις ασκησεις.

Δημοσ.

Ε καλά δεν είπαμε να μην κάνεις μπάνιο 10 μέρες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...