TeZaS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Γιατι ομως ξερεις; Γιατι καποιοι με στολες με αετους και φλογες τους προδωσαν! Και δεν ελεγες και ετσι ! Μόνοι τους προδόθηκαν γιατί είναι γιωτόμπαλα και αυτό που έγραψα στο αλλο θρεντ είναι ενώ είχα έρθει την πρώτη φορά. Πριν έρθω και ενω μου τα έλεγαν δεν τους πίστευα
dacourt Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ναι, γι' αυτό λέω για Κύπρο. Απ' το να πάς Έβρο καλύτερα Κύπρο. Και αν το δηλώσεις απο μόνος σου κατά 90% θα σε πάρουν. Στην Α ΕΣΣΣΟ του 2015 πήραν ελάχιστους από όσους δήλωσαν εθελοντικά... γιατί αυτοί που έβγαλε η λίστα του ΓΕΣ είχε μεγάλη πληρότητα, συν ότι οι θέσεις που έμειναν πήγαν τα βύσματα που κόπηκαν και δεν ήθελαν να πάνε Έβρο. Έγινε βρωμοδουλειά στην Α ΕΣΣΟ με την ΕΛΔΥΚ... έβλεπαν τα βύσματα ότι υπήρχε εντολή να μην πάνε Αθήνα.. και οι δικοί τους, επέλεγαν ΕΛΔΥΚ για τα φράγκα. Αυτά φυσικά ο Υπουργός δεν τα γνωρίζει... και ούτε θα τα μάθει ΠΟΤΕ!
NickTG Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μας έλεγαν ιστορίες σήμερα κάτι ΕΛΔΥΚάριοι ενώ παράλληλα γελούσαν με αυτά που κάνουμε στην "θητεία" μας στην Ελλάδα ενώ εμείς κλαίγαμε απ' τα νεύρα μας με αυτά που ακούγαμε και σε συνδυασμό με τον παραλογισμό που βιώνουμε εμείς εδώ... Εγώ με αυτά που άκουσα ακόμη και αύριο το πρωϊ θα έφευγα για Κύπρο μέχρι τέλους αν γινόταν. Εννοείται φυσικά οτι χτυπάω το κεφάλι μου. Και για όποιον μου πεί "είσαι δίπλα στο σπίτι σου στην Αθήνα", θα του πώ ΧΕΣΤΗΚΑ για το σπίτι μου όταν για να πάω εκεί μου γίνονται τσουρέκια εμένα και του καθενός... Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα γιατί έχω πόστο και είμαι κάθε μέρα έξω με Σ/Κ οφ, απλά κουβέντα να γίνεται... Ούτε καν smartphone έχω.Από την μαυρίλα της ατελείωτης εμπλοκής του Χαϊδαρίου. 4
alex2539 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Πηγα πριν μια εβδομαδα στα κεπ για ανα βολη, να μπω με την επομενη σειρα. Στο stratologia μου βγαζει ακομα οτι δεν εχω αναβολη. Αυτο ποτε ανανεωνεται?
Zein Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 πηρες αποδεικτικο χαρτι απο την στρατολογια?
alex2539 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Στα κεπ πηγα και μου δωσανε ενα χαρτι, δεν ξερω τι εννοεις...
Tablet Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μου ήρθε χαρτί για Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου ΛΑΜΙΑ τι λέει ρε παιδιά εκεί το πράγμα ξέρει κανεις;
Luciddream Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Από την μαυρίλα της ατελείωτης εμπλοκής του Χαϊδαρίου. λολ, διάβαζα τα πόστ βιαστικά και δεν είχα καταλάβει ότι είναι στο Χαιδάρι. Έχοντας περάσει απο Κύπρο στην πιο βυσματική μονάδα της Κύπρου και μετά 1 μήνα στο Χαιδάρι, έχω ακόμα μια άποψη παραπάνω λοιπόν και εννοείται οτι στο Χαιδάρι ήταν 10 φορές καλύτερα. Μεσημεράκι φαγητό στο στρατόπεδο, σχεδόν κάθε απόγευμα ήμουν σπίτι μου και το πρωί Ηλιούπολη - Χαιδάρι μισή ωρίτσα με το μηχανάκι. Και είχα πέσει και σε "εμπλοκή" χωρίς ΥΕΑ. Ο άνθρωπος τρολλάρει και δεν το ξέρει.......
fotodv7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Με πήραν σήμερα τηλ από το Α.Τ της περιοχής μου για να πάω να πάρω το χαρτί... Το θέμα είναι πως πριν 1 μήνα πήρα αναβολή μέχρι το 2017. Στο site της στρατολογίας δείχνει ότι έχω αναβολή όπως σας είπα. Τι γίνεται στην περίπτωση μου; Τηλέφωνο στην στρατολογία δε το σηκώνουν ούτε για πλάκα
Atallos1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Probably το χαρτι ειχε παει στο ΑΤ πριν ενημερωθει η στρατολογια για την αναβολη αν κ αυτο ειναι κομματακι δυσκολο , ετσι νομιζω δηλαδη . Λογικα εισαι κομπλε αλλα για σιγουρια περνα απο ΡΟΥΦ . Να σηκωσουν το τηλ δυσκολο αλλα δεν χανεις κατι να παιρνεις
Tablet Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μου ήρθε χαρτί για Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου ΛΑΜΙΑ τι λέει ρε παιδιά εκεί το πράγμα ξέρει κανεις; Και επειδή είμαι άσχετος παντελώς ερωτώ τα εξής: 1)άντε και πήγα εκεί, τι γίνεται μένω εκεί μέχρι να απολυθώ; 2) κάθομαι ένα μήνα και μετά μετάθεση παραμεθόριο; πως είναι η διαδικασία λίγο τα φωτα σας please
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μου ήρθε χαρτί για Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου ΛΑΜΙΑ τι λέει ρε παιδιά εκεί το πράγμα ξέρει κανεις; Υψηλών Προσώπων, όχι Υλικού Πολέμου εκεί μέχρι να ορκιστείς και μετά παίρνεις μετάθεση ναι...
vk13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μου ήρθε χαρτί για Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου ΛΑΜΙΑ τι λέει ρε παιδιά εκεί το πράγμα ξέρει κανεις; Ίσως το καλύτερο κέντρο που μπορεί να παρουσιαστεί κάποιος, αν και υστερεί κάπως σε εγκαταστάσεις...
Tilemaxx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 λολ, διάβαζα τα πόστ βιαστικά και δεν είχα καταλάβει ότι είναι στο Χαιδάρι. Έχοντας περάσει απο Κύπρο στην πιο βυσματική μονάδα της Κύπρου και μετά 1 μήνα στο Χαιδάρι, έχω ακόμα μια άποψη παραπάνω λοιπόν και εννοείται οτι στο Χαιδάρι ήταν 10 φορές καλύτερα. Μεσημεράκι φαγητό στο στρατόπεδο, σχεδόν κάθε απόγευμα ήμουν σπίτι μου και το πρωί Ηλιούπολη - Χαιδάρι μισή ωρίτσα με το μηχανάκι. Και είχα πέσει και σε "εμπλοκή" χωρίς ΥΕΑ. Ο άνθρωπος τρολλάρει και δεν το ξέρει....... Για να λες ΥΕΑ εσύ ήσουν στο δίπλα στρατόπεδο, στο Καραϊσκάκη Α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις