Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 αφού αυτούς πάει... 1
phanispal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 [...]ενώ εμείς κλαίγαμε απ' τα νεύρα μας με αυτά που ακούγαμε και σε συνδυασμό με τον παραλογισμό που βιώνουμε εμείς εδώ[...] Γουάτ δε φακ δηλαδή.
Pablo_Hasan Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Και για όποιον μου πεί "είσαι δίπλα στο σπίτι σου στην Αθήνα", θα του πώ ΧΕΣΤΗΚΑ για το σπίτι μου όταν για να πάω εκεί μου γίνονται τσουρέκια εμένα και του καθενός... Ούτε καν ήξερα πόσες είχα μέχρι σήμερα που το άκουσα τυχαία. Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα γιατί έχω πόστο και είμαι κάθε μέρα έξω με Σ/Κ οφ, απλά κουβέντα να γίνεται... Ούτε καν smartphone έχω. lol, μαλάκα έλεος 1
bilya Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 θα του πώ ΧΕΣΤΗΚΑ για το σπίτι μου όταν για να πάω εκεί μου γίνονται τσουρέκια εμένα και του καθενός... και μια μέρα την βδομάδα να χα την δυνατότητα να νιώθω λίγο πολιτισμένος άνθρωπος δε θα με νοιαζε......δεν εχεις νιώσει πως είναι να είσαι ένα ζωντανό ζόμπι κοιτώντας πως θα κοιμηθείς μισή ώρα που θα φτάσεις στο σημείο να σκέφτεσαι ακόμα και αν θα κάνεις μπάνιο τώρα ή ποιο μετά για να κοιμηθείς καμια ώρα παραπάνω ...μην λέτε τέτοια πράγματα το 10-1 σε νησί ή έβρο δεν συγκρίνετε με 10-1 της αθήνας 2
phanispal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 και μια μέρα την βδομάδα να χα την δυνατότητα να νιώθω λίγο πολιτισμένος άνθρωπος δε θα με νοιαζε......δεν εχεις νιώσει πως είναι να είσαι ένα ζωντανό ζόμπι κοιτώντας πως θα κοιμηθείς μισή ώρα που θα φτάσεις στο σημείο να σκέφτεσαι ακόμα και αν θα κάνεις μπάνιο τώρα ή ποιο μετά για να κοιμηθείς καμια ώρα παραπάνω ...μην λέτε τέτοια πράγματα το 10-1 σε νησί ή έβρο δεν συγκρίνετε με 10-1 της αθήνας Δε μπορώ να πω πως συμφωνώ ιδιαίτερα με αυτό. Προσωπικά, το έλεγα πριν καν παρουσιαστώ, ότι είναι χειρότερο να είσαι δίπλα στο σπίτι σου και να μην μπορείς να πας, απ' το να είσαι πολύ μακριά, όπου το βλέπεις αλλιώς, όπως και να το κάνουμε. Εν τέλει το είδα και στην πράξη. 3
Luciddream Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Πιστέψτε με είναι χίλιες φορές ποιοτικότερη θητεία απο οποιαδήποτε μονάδα της Ελλάδας Μας έλεγαν ιστορίες σήμερα κάτι ΕΛΔΥΚάριοι Επικό τελείως να μιλάτε για Κύπρο και να προτρέπετε τον κόσμο να πάει χωρίς να έχετε καν πάει .. απλά επειδή κάποιος σας το είπε. Εντάξει φορουμ είναι ο καθένας θα πει την δικιά του ιστορία αλλά εσείς το τερματίσατε..... Ζωαρα η ΕΛΔΥΚ, δηλωνεις Κυπρο και ξερεις οτι θα πας ΚΥΠΡΟ και δε θα γινεις το μπαλακι του Ε.Σ με μεταθεσεις κ αποσπασεις δεξια κ αριστερα.Σε πληρωνουν πιο καλα, γνωριζεις αλλα μερη και το καλυτερο, στην αδεια παιρνεις το αεροπλανακι σου κυριος και πας σπιτακι σου, οχι με τρενα και κτελ που στριμωχνεσαι σαν σαρδελα και βρωμαει κ ζεχνει. (αυτο παει για οσους υπηρετουν παραμεθωριο) Και εννοειται ισχυει το παλιος>νεος διοτι εκει τις περισσοτερες δουλειες που στην Ελλαδα τις κανουν τα ΕΠΟΠια τις κανουν οι φανταροι. Πρώτον το ότι το δηλώσεις δεν σημαίνει ότι θα πας... Για τις άδειες 2 εισιτήρια και μετά καθηλωμένος στο νησί, εκτός και αν έχεις 150-200 ευρώ για ξόδεμα (που δεν θα τα έχεις, γιατί θα χαλάς λεφτά όλη την ώρα). Διανυκτερεύσεις 99% τις ξεχνάς, μετά από 7 μήνες θα βγεις μετά τις 11 το βράδυ σε μαγαζί. Δεν λέω ότι δεν γίνεται να περάσεις καλά στο νησί αλλά υπάρχουν μονάδες στην Ελλάδα που είναι πολύ πιο χαλαρά. 1
Tilemaxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Η γνώμη των ΕΛΔΥΚάριων που απολύονται δηλαδή δεν μετράει... Καλύτερα Έβρος απο Κύπρο, ή είναι ψέματα οτι εκεί είσαι ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ και όχι κωλοφάνταρο κλωτσοσκούφι του κάθε καραβανά; και μια μέρα την βδομάδα να χα την δυνατότητα να νιώθω λίγο πολιτισμένος άνθρωπος δε θα με νοιαζε......δεν εχεις νιώσει πως είναι να είσαι ένα ζωντανό ζόμπι κοιτώντας πως θα κοιμηθείς μισή ώρα που θα φτάσεις στο σημείο να σκέφτεσαι ακόμα και αν θα κάνεις μπάνιο τώρα ή ποιο μετά για να κοιμηθείς καμια ώρα παραπάνω ...μην λέτε τέτοια πράγματα το 10-1 σε νησί ή έβρο δεν συγκρίνετε με 10-1 της αθήνας Ναι, γι' αυτό λέω για Κύπρο. Απ' το να πάς Έβρο καλύτερα Κύπρο. Και αν το δηλώσεις απο μόνος σου κατά 90% θα σε πάρουν.
Luciddream Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Η γνώμη των ΕΛΔΥΚάριων που απολύονται δηλαδή δεν μετράει... Καλύτερα Έβρος απο Κύπρο, ή είναι ψέματα οτι εκεί είσαι ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ και όχι κωλοφάνταρο κλωτσοσκούφι του κάθε καραβανά; Όποιον και να ρωτήσεις που πέρασε καλά στην μονάδα του το ίδιο θα σου πει. Είτε είναι στον Έβρο είτε στο Καστελόριζο. Νομίζεις όσοι κάνουν θητεία στον Έβρο στο τέλος θέλουν να γυρίσουν Αθήνα και να τους πάνε σε καινούρια μονάδα και να γίνουν πάλι νέοι? Επίσης το να το λένε αυτοί που απολύονται το καταλαβαίνω, το να το λες εσύ που στο είπανε δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή αν σου πω εγώ ότι πέρασα χάλια που ήμουν Κύπρο θα αλλάξεις γνώμη, η απλά δεν σε πείθω όπως αυτοί? Τι αλλάζει δηλαδή που είσαι στην Κύπρο? τους ίδιους "ανώτερους" έχεις, μπορεί να πέσεις και σε χειρότερους γιατί πολύ απλά αυτούς δεν τους κουνάει κανένας και πληρώνονται και 3-4 χιλιάρικα τον μήνα, και δεν τους καίγεται καρφί το πως περνάς. Μπορεί να έχεις και κύπριους να σε χώνουν (είτε φαντάρους είτε λοχίες/λοχαγούς), εκεί να δω τι θα πεις. (for the record, ήμουν στην πιο βυσματική μονάδα της Κύπρου, αλλά δεν τα βάζω όλα σε ένα τσουβάλι)
Mikeasdf Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Πρώτον το ότι το δηλώσεις δεν σημαίνει ότι θα πας... Για τις άδειες 2 εισιτήρια και μετά καθηλωμένος στο νησί, εκτός και αν έχεις 150-200 ευρώ για ξόδεμα (που δεν θα τα έχεις, γιατί θα χαλάς λεφτά όλη την ώρα). Διανυκτερεύσεις 99% τις ξεχνάς, μετά από 7 μήνες θα βγεις μετά τις 11 το βράδυ σε μαγαζί. Δεν λέω ότι δεν γίνεται να περάσεις καλά στο νησί αλλά υπάρχουν μονάδες στην Ελλάδα που είναι πολύ πιο χαλαρά. Προσωπικα δε ξερω ατομο που να δηλωσε ο ιδιος Κυπρο (να ηταν ι1-ι2) και να μη τον πηραν.Εγω εκατσα 160 μερες στο νησι, μαζευα λεφτα κ οταν πηρα την πρωτη μου αδεια εφτιαξα το pc της υπογραφης μου (με λεφτα που μαζεψα απο ΕΛΔΥΚ) και στο τελος βγηκα και 10 μερες Ε.Π με την εσσο μου κ πηγαμε Αγια Ναπα κλπ.Αγορασα και ρουχα με τα λεφτα της ΕΛΔΥΚ Και απο το σπιτι ζητουσα λεφτα μονο σε περιπτωση που ξεμενα τελειως κ αυτα ηταν κανα 20αρικο με 50αρικο maximum.Απλα δεν εβγαινα οποτε ειχα εξοδο (εννοειται, γιατι κ μονο η διαδικασια του να ντυθεις, να κανεις παραταξη κ να βγεις με βημα μεχρι την πυλη φορωντας πολιτικα, το ψαχτηρι στο γυρισμο και η απαισια Λευκωσια, κατα τη γνωμη μου, με ξενερωναν) και οταν εβγαινα εβαζα οριο στο τι θα ξοδεψω.Η θα πηγαινα κανα νετ να μιλησω skype, η για κανα καφε.Ενιοτε πηγαιναμε κ σε κανα τσιπουραδικο/μεζεδοπωλειο αν ημασταν πολλα ατομα. 1
TeZaS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ κατα την άποψή μου. Να μας πληρώνουν 2000€ τον μήνα οι κυπρέοι αν θέλουν να έχουμε στραιώτες στο ξένο για τον έλληνα κράτος τους. Οι ΕλΔΥκάριοι σας είπαν για τον ρατσισμό που υπάρχει για τους έλληνες εδώ στην Κύπρο??? Να βρεθεί ένας ΑΓΙΟΣ άνθρωπος και να καταργήσει ΑΥΡΙΟ κιολας την ΕΛΔΥΚ και να πάνε να προστατέψουν το κράτος τους ΜΟΝΟΙ τους και μαζί με τα κολλητάρια τους, τους Άγγλους!!!!!
aris1986 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ κατα την άποψή μου. Να μας πληρώνουν 2000€ τον μήνα οι κυπρέοι αν θέλουν να έχουμε στραιώτες στο ξένο για τον έλληνα κράτος τους. Οι ΕλΔΥκάριοι σας είπαν για τον ρατσισμό που υπάρχει για τους έλληνες εδώ στην Κύπρο??? Να βρεθεί ένας ΑΓΙΟΣ άνθρωπος και να καταργήσει ΑΥΡΙΟ κιολας την ΕΛΔΥΚ και να πάνε να προστατέψουν το κράτος τους ΜΟΝΟΙ τους και μαζί με τα κολλητάρια τους, τους Άγγλους!!!!! Eτσι καλα να παθουν ο,τι επαθαν ε; Αμα αυριο σου παρουν την μιση Εύβοια θα βγαινει ενας Καβαλιώτης π.χ και θα λεει τα ιδια με σενα. Ελληνες ηταν και αυτοι, οπως και οι κρητικοι απλα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα χωριστηκαμε...
Mikeasdf Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ κατα την άποψή μου. Να μας πληρώνουν 2000€ τον μήνα οι κυπρέοι αν θέλουν να έχουμε στραιώτες στο ξένο για τον έλληνα κράτος τους. Οι ΕλΔΥκάριοι σας είπαν για τον ρατσισμό που υπάρχει για τους έλληνες εδώ στην Κύπρο??? Να βρεθεί ένας ΑΓΙΟΣ άνθρωπος και να καταργήσει ΑΥΡΙΟ κιολας την ΕΛΔΥΚ και να πάνε να προστατέψουν το κράτος τους ΜΟΝΟΙ τους και μαζί με τα κολλητάρια τους, τους Άγγλους!!!!! Εγω παντως δεν αντιμετωπισα κανενα ρατσισμο στην Κυπρο, το αντιθετο μαλιστα, μας συμπαθουσαν κιολας γιατι ημασταν ελδυκαριοι. Επισης, οι συνθηκες στρατου ηταν κλασσης ανωτερες απο τα ελληνικα στρατοπεδα, ας μη μιλησω για εκπαιδευση.
TeZaS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Eτσι καλα να παθουν ο,τι επαθαν ε; Αμα αυριο σου παρουν την μιση Εύβοια θα βγαινει ενας Καβαλιώτης π.χ και θα λεει τα ιδια με σενα. Ελληνες ηταν και αυτοι, οπως και οι κρητικοι απλα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα χωριστηκαμε... Καλά έλα εδώ κύπρο να το πεις αυτο.... Άσε τι μας μαθαίνουν απο το σχολείο οτι είναι αδέρφια μας. Και εγώ έτσι έλεγα πριν έρθω για να μείνω μόνιμα εδώ, αλλα δεεεεεεεεν ισχύει δυστυχως.
aris1986 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Καλά έλα εδώ κύπρο να το πεις αυτο.... Άσε τι μας μαθαίνουν απο το σχολείο οτι είναι αδέρφια μας. Και εγώ έτσι έλεγα πριν έρθω για να μείνω μόνιμα εδώ, αλλα δεεεεεεεεν ισχύει δυστυχως. Γιατι ομως ξερεις; Γιατι καποιοι με στολες με αετους και φλογες τους προδωσαν! Καλά έλα εδώ κύπρο να το πεις αυτο.... Άσε τι μας μαθαίνουν απο το σχολείο οτι είναι αδέρφια μας. Και εγώ έτσι έλεγα πριν έρθω για να μείνω μόνιμα εδώ, αλλα δεεεεεεεεν ισχύει δυστυχως. Και δεν ελεγες και ετσι !
Προτεινόμενες αναρτήσεις