andreapaog328 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 ε ναι. ολος ο υπόλοιπος στρατός είναι πεντκάθαρος απο βύσματα... 4
Tilemaxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Συμβουλή προς αυτούς που θα μπούν Μάρτη, Μάη κτλ: Αν δεν έχετε βύσμα (αλλά ακόμη και αν έχετε, πλέον δεν ξέρετε αν θα πιάσει) δηλώστε εθελοντές για Κύπρο. Πιστέψτε με είναι χίλιες φορές ποιοτικότερη θητεία απο οποιαδήποτε μονάδα της Ελλάδας + τα σχεδόν 300€ το μήνα (σχεδόν 400 αν σας κάνουν δεκανείς αργότερα). Μπορεί να είναι δύσκολα για τους πρώτους 3-4 μήνες, αλλά όταν θα βάλετε δεύτερη σειρά θα ξεχάσετε τι πάει να πεί υπηρεσία, και γενικότερα όταν θα επαναπατριστείτε τον τελευταίο μήνα, η θητεία στην Ελλάδα θα σας φαίνεται εντελώς τριτοκοσμική. Μας έλεγαν ιστορίες σήμερα κάτι ΕΛΔΥΚάριοι ενώ παράλληλα γελούσαν με αυτά που κάνουμε στην "θητεία" μας στην Ελλάδα ενώ εμείς κλαίγαμε απ' τα νεύρα μας με αυτά που ακούγαμε και σε συνδυασμό με τον παραλογισμό που βιώνουμε εμείς εδώ... Πραγματικά απ' το να βρεθείτε στην πίκρα και στο δράμα του Έβρου ή κανενός νησιού χίλιες φορές στα ξενοδοχεία της Κύπρου όπου θα πληρώνεστε για να κάθεστε...Μην ακούσετε τον κάθε πικραμένο που θα σας πεί το μακρύ του και το κοντό του στο κέντρο, εδώ είχαμε άτομα τα οποία βγήκαν Ι3 για να αποφύγουν την ΕΛΔΥΚ και εδώ τους ήρθαν μεταθεσάρες για παραμεθώριο που τους πήγαινε 15-1, ενώ εκεί το 1-1 θεωρείται εμπλοκή. 1
Mikeasdf Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Συμβουλή προς αυτούς που θα μπούν Μάρτη, Μάη κτλ: Αν δεν έχετε βύσμα (αλλά ακόμη και αν έχετε, πλέον δεν ξέρετε αν θα πιάσει) δηλώστε εθελοντές για Κύπρο. Πιστέψτε με είναι χίλιες φορές ποιοτικότερη θητεία απο οποιαδήποτε μονάδα της Ελλάδας + τα σχεδόν 300€ το μήνα (σχεδόν 400 αν σας κάνουν δεκανείς αργότερα). Μπορεί να είναι δύσκολα για τους πρώτους 3-4 μήνες, αλλά όταν θα βάλετε δεύτερη σειρά θα ξεχάσετε τι πάει να πεί υπηρεσία, και γενικότερα όταν θα επαναπατριστείτε τον τελευταίο μήνα, η θητεία στην Ελλάδα θα σας φαίνεται εντελώς τριτοκοσμική. Μας έλεγαν ιστορίες σήμερα κάτι ΕΛΔΥΚάριοι ενώ παράλληλα γελούσαν με αυτά που κάνουμε στην "θητεία" μας στην Ελλάδα ενώ εμείς κλαίγαμε απ' τα νεύρα μας με αυτά που ακούγαμε και σε συνδυασμό με τον παραλογισμό που βιώνουμε εμείς εδώ... Πραγματικά απ' το να βρεθείτε στην πίκρα και στο δράμα του Έβρου ή κανενός νησιού χίλιες φορές στα ξενοδοχεία της Κύπρου όπου θα πληρώνεστε για να κάθεστε... Μην ακούσετε τον κάθε πικραμένο που θα σας πεί το μακρύ του και το κοντό του στο κέντρο, εδώ είχαμε άτομα τα οποία βγήκαν Ι3 για να αποφύγουν την ΕΛΔΥΚ και εδώ τους ήρθαν μεταθεσάρες για παραμεθώριο που τους πήγαινε 15-1, ενώ εκεί το 1-1 θεωρείται εμπλοκή. Εχεις ενα δικιο αλλα σε αυτο που λες για τις υπηρεσιες δε θα ισχυει τοσο το καλοκαιρι για την Γ εσσο που θα εχει βαλει την Δ μεσα διοτι και εκει θα υπαρχει προβλημα με τα ατομα γιατι θα ειναι λιγα.Την Γ περυσι στο ταγμα μου την πηγε σχεδον ολο το καλοκαιρι μεσα. Σε γενικες γραμμες παντως αυτο ισχυει, βαζεις 2η σειρα και φευγουν τα "φωτα της δημοσιοτητας" απο πανω σου γινονται οι νεοι τα κουνελια κ εσυ ο κουνελαρχος.
Tilemaxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δεν σε νοιάζει αυτό γιατί ξέρεις οτι εκεί ισχύει ο νόμος του παλιού στο έπακρο. Το καλοκαίρι μέχρι να μπεί η Ε ΕΣΣΟ τους πήγαινε 2-1, 1-1 όταν εδώ πήγαινε 10-1 στην Αθήνα τον Ιούλιο. Ενώ εδώ μέχρι να απολυθείς ξέρεις οτι θα σε πηγαίνει π.χ 1-1 ενώ εκεί δύο σειρές πρίν απολυθούν δεν ξανακάνουν ποτέ υπηρεσία. Εγώ με αυτά που άκουσα ακόμη και αύριο το πρωϊ θα έφευγα για Κύπρο μέχρι τέλους αν γινόταν. Εννοείται φυσικά οτι χτυπάω το κεφάλι μου. Και για όποιον μου πεί "είσαι δίπλα στο σπίτι σου στην Αθήνα", θα του πώ ΧΕΣΤΗΚΑ για το σπίτι μου όταν για να πάω εκεί μου γίνονται τσουρέκια εμένα και του καθενός... Πόσους μήνες είναι αυτό το ΕΛΔΥΚ ; Αν εξαιρέσεις τον ένα μήνα κέντρο, και στο τέλος τον ένα μήνα επαναπατρισμό, 7 μήνες σύνολο. Οι 332 που ήρθαν τώρα σε εμάς έλεγαν οτι αν ήταν στο χέρι τους θα απολύοταν απο Κύπρο και δεν θα πατούσαν ΚΑΝ Αθήνα. Μιλάμε για Αθηναίους τώρα... 1
aris1986 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Κακως που δεν πηγα και γω Κυπρο. Το μετανιωσα πολυ...
Tilemaxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Απο σήμερα, και εγώ είμαι σε αυτή την λίστα. Δεν πειράζει όμως, 165 ΚΣ...
aris1986 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Απο σήμερα, και εγώ είμαι σε αυτή την λίστα. Δεν πειράζει όμως, 165 ΚΣ... Περπαταω στο δασος και ακουω Στανιση, αν ειχα τις μερες σου θα ειχα αυτοκτονησει! 5
Fulgore Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Απο σήμερα, και εγώ είμαι σε αυτή την λίστα. Δεν πειράζει όμως, 165 ΚΣ... Αν δεν σπασει η 100αρα αγαπητε απλα δεν.... Να φανταστω οτι εισαι και απο τους τυπους που γραφουν ολη την ωρα και τις μλκιες με την χαζο εφαρμογη που την λενε Λελεμετρο ή οποιος αλλιως λεγεται??
Mikeasdf Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Εγω που επαναπατριστηκα 424 τον Ιουνιο (νοσοκομειο τωρα, φαντασου) αηδιασα με τον Ε.Σ. 0 οργανωση, καραβαναδες που ψαχνουν να χωσουν τον καθε φανταρο, βυσματα που δεν κανουν υπηρεσιες, ανουσια κωλυοματα που τα λενε "ποστα". Ευτυχως ολες μου τις μερες που ηταν να μεινω Ελλαδα τις ειχα ακριβως υπολογισμενες σε αδεια και δεν εμεινα μεσα ουτε 1 μερα. Ηταν τοσο μπουρδελο που με περιμεναν να γυρισω απο αδεια Πεμπτη π.χ για υπογραφες κλπ και ενω κανονικα μπαινεις πρωι μεσα, εγω μπηκα 11-12 το μεσημερι, αραξα στο κψμ, εκανα βολτες στο νοσοκομειο να περασει η ωρα και δε με εψαξε κανενας.Δηλαδη μπορει εγω να ειχα ψοφησει κ αυτοι δε θα ειχαν παρει χαμπαρι.. Ζωαρα η ΕΛΔΥΚ, δηλωνεις Κυπρο και ξερεις οτι θα πας ΚΥΠΡΟ και δε θα γινεις το μπαλακι του Ε.Σ με μεταθεσεις κ αποσπασεις δεξια κ αριστερα.Σε πληρωνουν πιο καλα, γνωριζεις αλλα μερη και το καλυτερο, στην αδεια παιρνεις το αεροπλανακι σου κυριος και πας σπιτακι σου, οχι με τρενα και κτελ που στριμωχνεσαι σαν σαρδελα και βρωμαει κ ζεχνει. (αυτο παει για οσους υπηρετουν παραμεθωριο) Και εννοειται ισχυει το παλιος>νεος διοτι εκει τις περισσοτερες δουλειες που στην Ελλαδα τις κανουν τα ΕΠΟΠια τις κανουν οι φανταροι. 1
Tilemaxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Αν δεν σπασει η 100αρα αγαπητε απλα δεν.... Να φανταστω οτι εισαι και απο τους τυπους που γραφουν ολη την ωρα και τις μλκιες με την χαζο εφαρμογη που την λενε Λελεμετρο ή οποιος αλλιως λεγεται?? Ούτε καν ήξερα πόσες είχα μέχρι σήμερα που το άκουσα τυχαία. Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα γιατί έχω πόστο και είμαι κάθε μέρα έξω με Σ/Κ οφ, απλά κουβέντα να γίνεται... Ούτε καν smartphone έχω. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Κανονικά 1-1 μας πάει εκεί, τώρα προσωρινά που απολύεται η 332 και έπεσαν μαζεμένες κάτι φοιτητικές άδειες πάει 2-1 3-1. Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα γιατί έχω πόστο και είμαι κάθε μέρα έξω με Σ/Κ οφ, απλά κουβέντα να γίνεται... αποφάσισε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 τότε δεν υπάρχει λόγος για 1ο πληθυντικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις