12mats Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Να ξέρετε ότι το ΕΠ είναι φουλ βυσματικό τουλάχιστον πριν 2 χρονια που υπηρέτησα εγώ στον ΕΣ
bilya Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Παντως το βλεπω πολυ περιεργο να υπαρχει τετοιος διαχωρισμος με τα υπολοιπα σωματα , για μενα ρωτα στο πρωτο γραφειο να σου πουν γιατι λογικα θα επρεπε ηδη να χεις κανει τα χαρτια για μεταθεση εγω σαν 8μηνος πριν κλεισω μηνα στην μοναδα τα χα κανει
dacourt Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μια ερωτηση και απο μένα. Εχω κλεισει 3 μηνες στρατο, 1 στο κεντρο και 2 στη μοναδα που είμαι τωρα. Ως ΕΠ που είμαι ξέρετε αν θα με μεταθέσουν; Κάνω πλήρη θητεία (9 μηνο). Ρώτησε τον Λοχαγό σου.. βγες στην πρωινή αναφορά και ρώτησε, ή πήγαινε στον Στρατολόγο του Τάγματος. Για να πας στο 4μηνο ή 5μηνο πίσω πρέπει να είσαι σε Τάγμα που δίνει τρελά μόρια ή να έχει τρελή ειδικότητα.. αυτή τη στιγμή τα μοναδικά Στρατόπεδα που δίνουν μόρια ΠΑΡΑΠΑΝΩ και από τις Ειδικές Δυνάμεις είναι σε Σαμοθράκη-Καστελόριζο και ένα στον Έβρο, άλλα ΔΕΝ υπάρχουν γι αυτό και όσοι πάνε σε αυτά κρατάνε τα μόρια και ζητούν αμετάθετο για να τα χρησιμοποιήσουν σε προκηρύξεις στα σώματα ασφαλείας . Επίσης η μετάθεση θεωρείτε δυσμενής σε αυτά τα στρατόπεδα. Κατι μας ειχαν πει στο κεντρο οτι οι ΕΠ έχουν μετάθεση πάνω στο 4μηνο. Δηλαδη κανουν 1 μηνα κέντρο, 4 μηνες σε μια μονάδα και οι τελευταιοι 4 μηνες σε αλλη μοναδα. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω για το θεμα ας με διαφωτισει. Ρώτησε αν στον Λόχο σου έχετε μόνιμο γραφέα, τι παίζει.. ή διαφορετικά στο Στρατολόγο που έχει το Τάγμα σου. Διαφορετικά αν δεν σου πουν.. πες στους δικούς σου να πάρουν ένα τηλ στο Στρατολογικό γραφείο που υπάγεσαι να ενημερωθούν μια και καλή και στα σίγουρα.
andreapaog328 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 εγω σαν επ πηρα μετάθεση στους 4 μήνες παραμεθόριο. (5 μήνες σύνολο δηλαδή). η μετάθεση είχε βγεί ήδη καμια 10αριά μερες αφού έφυγα απ το κέντρο.
Salvation Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 εγω σαν επ πηρα μετάθεση στους 4 μήνες παραμεθόριο. (5 μήνες σύνολο δηλαδή). η μετάθεση είχε βγεί ήδη καμια 10αριά μερες αφού έφυγα απ το κέντρο. Δηλαδή ήξερες από το κέντρο που θα σε μεταθέσουν μετά από 4 μήνες;
vk13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Πάντως το να είσαι στην Αθήνα δεν είναι υποχρεωτικά καλύτερο από το να είσαι παραμεθόριο, και το λέω από πρώτο χέρι. Ναι, έχω φυλάξει κι εγώ την Κατεχάκη, αλλά αν μπορούσα θα έφευγα. Όπα όπα. Θα έφευγες λες αν μπορούσες απο ΑΘΗΝΑ, οκ. Και που δλδ θα πήγαινες που θα ήταν καλύτερα; Θελω πολυ να ακουσω... ΥΓ: Μην μου πεις μόνο κανα πολεμικό μουσείο ή ΓΥΣ ειλικρινα...
phanispal Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Πίσω στη Χίο που με πήγαινε 3-4 έξω και 1 μέσα;
andreapaog328 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δηλαδή ήξερες από το κέντρο που θα σε μεταθέσουν μετά από 4 μήνες; όχι. "επίσημα" δεν ξέρεις.
guss44 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια μπαινω τριπολη 10 μαρτιου στ 124 πτερυγα βασικης εκπαιδευσης ξερει κανεις τι παιζει εκει και ποσες μερες θα κατσω στ κεντρο ;
bilya Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Πίσω στη Χίο που με πήγαινε 3-4 έξω και 1 μέσα; ταξιαρχία ήσουν?? γιατί ο βορράς κ ο νότος σκεπάζονται με σκοτάδι
Tilemaxx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια μπαινω τριπολη 10 μαρτιου στ 124 πτερυγα βασικης εκπαιδευσης ξερει κανεις τι παιζει εκει και ποσες μερες θα κατσω στ κεντρο ; Λόγω του οτι το Πάσχα φέτος πέφτει νωρίς και θα δωθούν νωρίτερα τα γκρούπ, υπάρχει πιθανότητα να κάνετε λιγότερο απο 20 μέρες κέντρο.
phanispal Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 ταξιαρχία ήσουν?? γιατί ο βορράς κ ο νότος σκεπάζονται με σκοτάδι Γ' ΜΑΚ.
chrisxkar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 δε ξερω τι ειναι το ΕΠ αλλα εγω που εκανα ακριβως το ιδιο σκηνικο λημνο-θεσσαλονικη εκανα τα χαρτια μου απο το κεντρο και η μεταθεση βγηκε πιθανον στους 3-4 μηνες και την πηρα 2,5 μηνες πριν απολυθω απειδη εγω ο ιδιος ανακαλυψα οτι ειχε ερθει το χαρτι της μεταθεσης και επιτηδες την καθυστερουσαν (ειχαν θαψει το χαρτι) επειδη ειχε ελειψη απο ατομα η μοναδα.Αποκλειω να υπαρχει αποφαση για την μεταθεση απο το κεντρο απλα πρεπει να υπαρχει μια "λιστα" με το που θα μετατεθουν καποια ατομα λογω βυσματος
dacourt Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Λόγω του οτι το Πάσχα φέτος πέφτει νωρίς και θα δωθούν νωρίτερα τα γκρούπ, υπάρχει πιθανότητα να κάνετε λιγότερο απο 20 μέρες κέντρο. Λιγότερο από 20 αδύνατον.. εδώ η Α ΕΣΣΟ με εκλογές έκανε 27 ημέρες και την 28η μετατέθηκαν, το ίδιο λογικά αν και παίζει να κάνουν κανονικά την εκπαίδευση.. δε ξερω τι ειναι το ΕΠ αλλα εγω που εκανα ακριβως το ιδιο σκηνικο λημνο-θεσσαλονικη εκανα τα χαρτια μου απο το κεντρο και η μεταθεση βγηκε πιθανον στους 3-4 μηνες και την πηρα 2,5 μηνες πριν απολυθω απειδη εγω ο ιδιος ανακαλυψα οτι ειχε ερθει το χαρτι της μεταθεσης και επιτηδες την καθυστερουσαν (ειχαν θαψει το χαρτι) επειδη ειχε ελειψη απο ατομα η μοναδα.Αποκλειω να υπαρχει αποφαση για την μεταθεση απο το κεντρο απλα πρεπει να υπαρχει μια "λιστα" με το που θα μετατεθουν καποια ατομα λογω βυσματος 'Ερευνα και πληροφορική.. για μένα πρέπει να καταργηθεί αυτή η κατηγορία γιατί αδικούνται όλοι οι υπόλοιποι, είναι βυσματική και δεν έχει θέση στον Ε.Σ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις