Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισχυει αυτο με καποιες καφετεριες στα νησια.Μαλλον επειδη ηθελαν να μοιραζουν τον κοσμο και να εχει γυναικες μεσα,η επειδη δεν συμπαθουν τους φανταρους η και τα 2.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tι σου ζητάν ταυτότητα; Ντάξει το να πάει ένα μπούγιο 10 άτομα κοντοκουρεμένοι, ξυρισμένοι ντάξει κάνει μπαμ αλλά αν πάνε 3-4 το πολύ;

Δημοσ.

Πανο σαν φανταρος ξεχωριζεις απο χιλιομετρα. 3 ατομα 5 τραπεζια ολα "πιασμενα" και μια ωρα ηταν αδεια μην νομιζετε 2-3 καφετεριες ηταν αυτες αλλα ειδικα στην βδομαδα προσαρμογης χτυπαγε ααχημα ....

Δημοσ.

Ισχύει αυτο με τις καφετέριες. Χίο μια συγκεκριμένη, με το που πήγαιναν φαντάροι τους έλεγαν οτι είναι πιασμένα τα τραπέζια και ας ηταν άδειο το μαγαζί. Εδώ φοβόμασταν οτι θα φάμε και εμείς πόρτα που ήμασταν και φοιτητές τόσα χρόνια εκεί και τους τα ακουμπάγαμε κανονικότατα. Προσωπικά δεν έφαγα γιατί ήμουν γνωστή μουτσούνα και γιατί πήγαινα με την φοιτητοπαρέα μου. Όταν ηταν να βγώ με φαντάρους πηγαίναμε αλλού, μην ξεφτιλιστούμε :P

Δημοσ.

Γιατι δε σε αφηναν;

γιατι οταν ο άλλος ειναι κλεισμένος στο στρατοπεδο στη βρώμα και στην καταπιεση και βγαινει κάθε δυο βδομάδες στον πολιτισμό, μόλις δει γυναικες κανει σαν πιθηκος. Αν γινουν κανα δυο φορες παραπονα για τους φανταρους, μετα τρωνε όλοι μαζι ακυρο.

Το μοναδικό λάθος είναι ότι δεν εξετάζονται σωστά τα κριτήρια για τι μεταθέσεις.. όσο για την επιλογή ή τον εξαναγκασμό που αναφέρεις, αν 9 μήνες να υπηρετήσετε την πατρίδα είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα.. τι να πω! Άλλα είναι τα προβλήματα αυτού του τόπου.. και όχι οι 9 μήνες στις Ένοπλες Δυνάμεις.

δεν υπηρετεις καμιά πατρίδα. Καραβανάδες που βαριούνται που ζουν, σουβλατζιδες, internet cafe και διαφορους ρουσφετολόγους που κάνουν δημοσιες σχέσεις στην πλάτη σου υπηρετεις.

• Like 5
Δημοσ.

Ισχύει αυτο με τις καφετέριες. Χίο μια συγκεκριμένη, με το που πήγαιναν φαντάροι τους έλεγαν οτι είναι πιασμένα τα τραπέζια και ας ηταν άδειο το μαγαζί. Εδώ φοβόμασταν οτι θα φάμε και εμείς πόρτα που ήμασταν και φοιτητές τόσα χρόνια εκεί και τους τα ακουμπάγαμε κανονικότατα. Προσωπικά δεν έφαγα γιατί ήμουν γνωστή μουτσούνα και γιατί πήγαινα με την φοιτητοπαρέα μου. Όταν ηταν να βγώ με φαντάρους πηγαίναμε αλλού, μην ξεφτιλιστούμε :P

Nαι έχεις δίκιο θυμάμαι ποια καφετέρια ήταν... ε είναι λίγο άσχημο το θέαμα να υπάρχουν 30 κάγκουρες στα τραπέζια φάτσα κάρτα.. αποθαρρύνει τα ζευγαράκια να πάνε. Εμείς περνάγαμε και τους κάναμε φασαρία, μας είχαν σταμπαρισμένους.. χαχα

Δημοσ.

Εγω παλι Μυτιληνη που ημουν καμια σχεση με τα παραπανω που γραφονται για την κοντινη Χιο.Ισως ειχαν αλλα μυαλα λογω τουρισμου,ισως και η αναγκη για χρηματα που δεν μπορεις να κανεις και αλλιως κλπ πουθενα δεν ειχα πετυχει εγω προσωπικα τετοια περιστατικα ειδικα στο λημανι κοντα που μαζευεται και ο περισσοτερος κοσμος.

Δημοσ.

δεν υπηρετεις καμιά πατρίδα. Καραβανάδες που βαριούνται που ζουν, σουβλατζιδες, internet cafe και διαφορους ρουσφετολόγους που κάνουν δημοσιες σχέσεις στην πλάτη σου υπηρετεις.

QFE

• Like 1
Δημοσ.

γιατι οταν ο άλλος ειναι κλεισμένος στο στρατοπεδο στη βρώμα και στην καταπιεση και βγαινει κάθε δυο βδομάδες στον πολιτισμό, μόλις δει γυναικες κανει σαν πιθηκος. Αν γινουν κανα δυο φορες παραπονα για τους φανταρους, μετα τρωνε όλοι μαζι ακυρο.

Καλα για το παραπανω ειδικα αν εισαι σε κανενα νησι σιγουρα.

Δημοσ.

Μια ερωτηση και απο μένα. Εχω κλεισει 3 μηνες στρατο, 1 στο κεντρο και 2 στη μοναδα που είμαι τωρα. Ως ΕΠ που είμαι ξέρετε αν θα με μεταθέσουν; Κάνω πλήρη θητεία (9 μηνο).

Δημοσ.

Μια ερωτηση και απο μένα. Εχω κλεισει 3 μηνες στρατο, 1 στο κεντρο και 2 στη μοναδα που είμαι τωρα. Ως ΕΠ που είμαι ξέρετε αν θα με μεταθέσουν; Κάνω πλήρη θητεία (9 μηνο).

μεταθεση οι 9μηνη παιρνουν μονο απο 2-3 στρατοπεδα ΕΠ τι εννοεις
Δημοσ.

Κατι μας ειχαν πει στο κεντρο οτι οι ΕΠ έχουν μετάθεση πάνω στο 4μηνο. Δηλαδη κανουν 1 μηνα κέντρο, 4 μηνες σε μια μονάδα και οι τελευταιοι 4 μηνες σε αλλη μοναδα. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω για το θεμα ας με διαφωτισει.

Δημοσ.

Κατι μας ειχαν πει στο κεντρο οτι οι ΕΠ έχουν μετάθεση πάνω στο 4μηνο. Δηλαδη κανουν 1 μηνα κέντρο, 4 μηνες σε μια μονάδα και οι τελευταιοι 4 μηνες σε αλλη μοναδα. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω για το θεμα ας με διαφωτισει.

Αυτό μου είχε πει ότι είχε κάνει ένας συμφοιτητής μου που των πήραν ΕΠ, μετά το κέντρο είναι 4 μήνες παραμεθόριο και 4 μήνες κοντά, με το που θα πας πρώτα να αλλάζει. Αυτός πήγε πρώτα Λίμνο και μετά θεσσαλονίκη.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...