Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό είναι ο μεγαλύτερος μύθος όσον αφορά τη θητεία στην Αθήνα... Προβλεπέ μόνο μέσα στο Υπουργείο, άντε καμιά ΑΣΔΥΣ...

Δε νομίζω. Εκεί που ήμουν εγώ, έρχονταν για αλληλογραφία από την ΑΣΔΥΣ και μας έλεγαν πώς την παλεύουμε.

Ολοι που λενε οτι θελουν να γυρισουν Αθηνα τα γνωριζουν αυτα που γραφετε παραπανω αλλα τα σημαντικοτερα πραγματα που κερδιζεις ειναι τα χρηματα,και εχεις και αλλα bonus οπως πχ πλενεις τα ρουχα σπιτι σου δεν χρειαζεται να βγαινεις στις ιδιες και ιδιες καφετεριες που βγαιναμε εμεις στα νησια κλπ.

Ναι μεν αλλά situation.

Π.χ. εμείς που μας πήγαινε 10 μέσα κατά μ.ό., όταν παίρναμε διανυκτέρευση, ήμασταν τόσο κομμάτια που με το που φτάναμε σπίτι (γύρω στις 17:00 στην καλύτερη, αφού δε μας άφηναν να φύγουμε νωρίς), πέφταμε νεκροί για ύπνο μέχρι τις 04:30, γιατί όποιος δεν είχε επιστρέψει το εξοδόχαρτο το αργότερο στις 06:00 ακριβώς, έπεφτε καμπάνα, συν ότι έχανες το δικαίωμα για διανυκτέρευση και μετά ήταν στην ευχέρεια του διοικητή αν θα στο ξαναδώσει.

Σκέψου άτομο που ήταν μέσα σε όλα, κανόνιζε να βρεθεί με την κοπέλα του που είχε να δει 10+ μέρες, πήγαινε σπίτι, τον έπαιρνε ο ύπνος και σηκωνόταν το πρωί, παρόλο που η επόμενη ευκαιρία να την ξαναδεί θα ήταν πάλι μετά από καμιά 10αριά μέρες.

Και όχι μια και δυο το παραπάνω, ούτε μόνο από έναν.

Και εννοείται πως όποιος γύριζε από διανυκτέρευση ήταν δακτυλοδεικτούμενος, αφού συνήθως ήταν ο μοναδικός εξοδούχος και οι υπόλοιποι έδιναν πόνο μέσα.

Τα καλά που έχει το να είσαι κοντά στο σπίτι σου για μένα είναι ότι πας τουαλέτα και κάνεις μπάνιο σαν άνθρωπος (μεγάλο συν για μένα που είμαι δύσκολος στο συγκεκριμένο θέμα, πιο πολύ στο πρώτο κομμάτι).

Ε, σκέψου αυτό να γίνεται κάθε 10 μέρες, και μέχρι και 18 που είδα εγώ προσωπικά.

Συνυπολόγισε ότι πρέπει να είσαι τέντα μέσα, ότι οι περισσότεροι είναι ανώριμα μαλακιστήρια που ψάχνονται για καυγά και ξύλο, ότι πέφτει καμπάνα για το παραμικρό, γενικά την ατμόσφαιρα μιας μαύρης μονάδας, και έλα πες μου μετά ότι Αθήνα > all.

Όποιος είχε βύσμα το χρησιμοποιούσε για να φύγει.

Είχε έρθει ένας μια μέρα, είδε λίγο τι παίζει, και πήγε κατευθείαν ΓΕΣ.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Πήγαινε και μια από ΧΩΚ να τους το πεις αυτό.

Μετά πες τους και για τις εμπλοκάρες σας με 3-1.

με το ζόρι το λες "Αθήνα" αυτό...

Δε νομίζω. Εκεί που ήμουν εγώ, έρχονταν για αλληλογραφία από την ΑΣΔΥΣ και μας έλεγαν πώς την παλεύουμε.

ας μην πήγαινες ΕΔ :P

Δημοσ.

με το ζόρι το λες "Αθήνα" αυτό...

Όρος Αιγάλεω και Σχιστό Πειραιά έχει στρατόπεδα.

Ακόμα και στου Καπανδριτίου να πάμε λίγο παρακάτω στον Άγιο Στέφανο υπάρχει άλλο στρατόπεδο που δεν έχει καμιά σχέση. 

Δημοσ.

Ναι μεν αλλά situation.

Π.χ. εμείς που μας πήγαινε 10 μέσα κατά μ.ό., όταν παίρναμε διανυκτέρευση, ήμασταν τόσο κομμάτια που με το που φτάναμε σπίτι (γύρω στις 17:00 στην καλύτερη, αφού δε μας άφηναν να φύγουμε νωρίς), πέφταμε νεκροί για ύπνο μέχρι τις 04:30, γιατί όποιος δεν είχε επιστρέψει το εξοδόχαρτο το αργότερο στις 06:00 ακριβώς, έπεφτε καμπάνα, συν ότι έχανες το δικαίωμα για διανυκτέρευση και μετά ήταν στην ευχέρεια του διοικητή αν θα στο ξαναδώσει.

Σκέψου άτομο που ήταν μέσα σε όλα, κανόνιζε να βρεθεί με την κοπέλα του που είχε να δει 10+ μέρες, πήγαινε σπίτι, τον έπαιρνε ο ύπνος και σηκωνόταν το πρωί, παρόλο που η επόμενη ευκαιρία να την ξαναδεί θα ήταν πάλι μετά από καμιά 10αριά μέρες.

Και όχι μια και δυο το παραπάνω, ούτε μόνο από έναν.

Και εννοείται πως όποιος γύριζε από διανυκτέρευση ήταν δακτυλοδεικτούμενος, αφού συνήθως ήταν ο μοναδικός εξοδούχος και οι υπόλοιποι έδιναν πόνο μέσα.

Τα καλά που έχει το να είσαι κοντά στο σπίτι σου για μένα είναι ότι πας τουαλέτα και κάνεις μπάνιο σαν άνθρωπος (μεγάλο συν για μένα που είμαι δύσκολος στο συγκεκριμένο θέμα, πιο πολύ στο πρώτο κομμάτι).

Ε, σκέψου αυτό να γίνεται κάθε 10 μέρες, και μέχρι και 18 που είδα εγώ προσωπικά.

Συνυπολόγισε ότι πρέπει να είσαι τέντα μέσα, ότι οι περισσότεροι είναι ανώριμα μαλακιστήρια που ψάχνονται για καυγά και ξύλο, ότι πέφτει καμπάνα για το παραμικρό, γενικά την ατμόσφαιρα μιας μαύρης μονάδας, και έλα πες μου μετά ότι Αθήνα > all.

Όποιος είχε βύσμα το χρησιμοποιούσε για να φύγει.

Είχε έρθει ένας μια μέρα, είδε λίγο τι παίζει, και πήγε κατευθείαν ΓΕΣ.

Για την Αθηνα που γραφεις τα ξερω απο πρωτο χερι μιας και τον ειχαν φερει τους τελευταιους 2 μηνες απο Κυπρο και πραγματικα μου ελεγε τα χειροτερα. 

Δημοσ.

Εγώ δεν θέλω να καταργηθεί η υποχρεωτική θητεία. Να απολυθούν ΟΛΟΙ οι ΕΠΟΠ αύριο και ας με καλέσουν να κάνω 1 χρόνο θητεία.

Για μένα οι εποπ δεν είναι και τόσο θέμα.

Ο μεγαλύτερος καρκίνος του Ε.Σ είναι οι Ε.Μ.Θ. Δεν υπάρχουν χειρώτεροι άεργοι άνθρωποι από αυτούς.

Δημοσ.

Εγώ δεν θέλω να καταργηθεί η υποχρεωτική θητεία. Να απολυθούν ΟΛΟΙ οι ΕΠΟΠ αύριο και ας με καλέσουν να κάνω 1 χρόνο θητεία.

Αν καταργηθούν οι ΕΠΟΠ, ετοιμάσου για 18μηνο τουλάχιστον!!! Που δεν γίνετε να καταργηθούν.. αλλά λέμε.

Πήγαινε και μια από ΧΩΚ να τους το πεις αυτό.

Μετά πες τους και για τις εμπλοκάρες σας με 3-1.

ΧΩΚ ήττα... 

Στρατόπεδα.. πολλά στην Αθήνα και στον Αγ.Στέφανο έχει και παντού.

Δημοσ.

Ρε παιδια οταν κανεις στο καλυτερο σου 15μεσα κ χειροτερο 33 σε στρατοπεδο ποτ για να πας σε πολιτισμο ηθελες 25ευρω και μια ωρα δρομο οποτε προτειμουσες να την καψεις κ να κοιμηθεις ολη μερα ...ολα τα λλα ειναι παραδεισος... Υγ σε αρκετες καφετεριες σε νησια το καλοκαιρι δεν σε αφηνουν να κατσεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...