Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πας ντυμένος τραβέλι και τελειώνει η ιστορία. Anyone else want some?

εμένα γνωστός πηρε απαλλαγή γιατι κεκέδιζε, και είχα είχαμε καμμιά δεκαριά στη μονάδα που υπηρετούσαν δια αλληλογραφίας, από το 1ο γραφείο εστελναν ψευτικα δυναμολογια στην ταξιαρχία ότι υπηρετούσαν όλοι, μέχρι και σε ασκησεις τους γράφανε... :lol:

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μια χαρά το καταστρέφουμε και καλά κάνουμε και χώνουμε αυτούς που πάνε μπας και ξυπνήσουν και δεν πάνε ούτε αυτοί. Μόνο έτσι θα καταργηθεί αυτός ο θεσμός. Πηγαίνοντας συντηρείς το θεσμό καθώς και τα όποια πολιτικοοικονομικά συμφέροντα πίσω απο αυτόν.

Έχω διαβάσει κι έχω διαβάσει πίπες, αλλά να με λένε και μαλάκα οι κοπανατζήδες, πάει πολύ δεν νομίζεις?

Δημοσ.
Μια χαρά το καταστρέφουμε και καλά κάνουμε και χώνουμε αυτούς που πάνε μπας και ξυπνήσουν και δεν πάνε ούτε αυτοί. Μόνο έτσι θα καταργηθεί αυτός ο θεσμός. Πηγαίνοντας συντηρείς το θεσμό καθώς και τα όποια πολιτικοοικονομικά συμφέροντα πίσω απο αυτόν.

Έχω διαβάσει κι έχω διαβάσει πίπες, αλλά να με λένε και μαλάκα οι κοπανατζήδες, πάει πολύ δεν νομίζεις?

• Moderators
Δημοσ.

Το κράτος και το κάθε κράτος δεν σου ζητάει ευγενικά να πας αν κρίνεις ότι σε ικανοποιούν οι συνθήκες διαβίωσης μέσα στο στρατόπεδο, ούτε σε ρωτάει πρώτα αν νιώθεις υποχρεωμένος απέναντι στην χώρα που σε γέννησε και στην οποία μεγάλωσες ώστε να πας και συ να υπηρετήσεις όπως όλοι. Το απαιτεί γιατί για τον Α,Β λόγο κρίνει ότι χρειάζεται άτομα.

Αυτη ειναι η δικη μου ενσταση. Ας γινει εθελοντικος ουτως ωστε να πηγαινουν οσοι πραγματικα θελουν να πανε. Ή μισθοφορικος. Οποτε λοιπον θα ειναι ολοι ικανοποιημενοι.

Επισης πιστευω πως οντως χρειαζομαστε φανταρους. Αλλα οχι για να αμυνθουμε/επιτεθουμε σε ενδεχομενο πολεμο. Αλλα για να δικαιολογησουμε αγοραπωλησιες αχρηστων οπλων.

Απλά χώνετε περισσότερο αυτούς που πάνε.

Εδω διαφωνω επισης. Εγω καλως ή κακως εκανα το 16μηνακι μου. Δεν θα κατηγορησω καποιον που δεν πηγε στρατο, τουλαχιστον υποστηριζει αυτο που πιστευει.

Καποιον που εδειξε την παρουσια του μοναχα στην ορκωμοσια και στην απολυση ναι θα τον πω τουλαχιστον βολεψακια. Αλλα καποιον που δεν πηγε καν, γιατι?

Δημοσ.
Αλλα καποιον που δεν πηγε καν, γιατι?

Κάποιος που δεν πήγε εγώ κοπανατζή θα τον πω, αλλά από κει και πέρα πρόβλημα του, εδώ γίνονται άλλα κι άλλα οι φυγόστρατοι θα με πειράξουν? Το να σου λένε όμως "καλά σου κάνω μαλάκα, για σένα δουλεύω" είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

Μ' αρέσει που βάλαν -1 στον freedubus, το διόρθωσα και μετά βάλανε -1 σε μένα. Γαμάτο XD

• Moderators
Δημοσ.
Το να σου λένε όμως "καλά σου κάνω μαλάκα, για σένα δουλεύω" είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

Nαι, συμφωνω 100% με αυτο που λες.

Μ' αρέσει που βάλαν -1 στον freedubus, το διόρθωσα και μετά βάλανε -1 σε μένα. Γαμάτο XD

fixed ;)

Δημοσ.

Ρε μάγκες, κανένας που να έχει επιλεγεί για ΕΛΔΥΚ ή να ξέρει από κάποιο φίλο του

έχουν πάει Αυλώνα αυτοί που είναι για ΕΛΔΥΚ; Και αν όχι, πότε;

Να μάθουμε κ πότε επαναπατριζόμαστε εμείς οι ταλαίπωροι.

Δημοσ.

Ρε παιδια πλάκα μας κάνετε πιο στρατό και πια εκπαίδευση εδώ οι επαγγελματίες που υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας τους κλέβουν τα όπλα για πλάκα , τους κλέβουν ρουκέτες για πλάκα :mrgreen::mrgreen::mrgreen: και τους στέλνουν να καούν ζωντανή :mad::mad::mad: επειδή υπάρχει έλλειψη εκπαίδευσης και υλικού οπότε το κριτήριο της εκπαίδευσης δεν στέκει με την καμία .

Όσο για το φάει , πλύσιμο , κλπ τη τα θέλετε στο πόλεμο θα πάτε με τσάκιση η θα σας μαγειρέψουν αστακό :mrgreen::mrgreen::mrgreen: , κονσέρβες θα τρώτε και θα είστε στην μπιχλα και την βρόμα .

Και πάμε τώρα ότι πρέπει να υπηρετήσω για την πατρίδα δεν θα πω τα κλασικά για το τι προσφέρει το κράτος αλλά το ότι οι συντριπτική πλειοψηφία που καταταζεται στης δυναμης ασφαλείας το κάνει ΚΑΘΑΡΆ για τα ΦΡΆΓΚΑ , απίστευτο και όμως αληθινό ήταν η τυχαία συνάντηση μου στο τραίνο με ένα Ευελπι πριν 2 ήμερες που μου είπε οτι μπήκε για τα λεφτά και μόνο

Ο στρατός είναι εντελώς άχρηστος απλά υπάρχει για να χρηματοδοτεί της τοπικές κοινωνίες από τους φαντάρους ( οπως κατι κλαιν ΤΕΙ ) και αυτό πρέπει κάποτε να τελείωση

Δημοσ.

Μή λέμε ότι νάναι...Σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση ναί,άλλα όχι και "λεφτά".Μιλάμε για 1000~1200 ευρώ στην καλύτερη,με μεταθέσεις ανα τακτά χρονικά διαστήματα (2~4 χρόνια) και την προνομιακή δυνατότητα να μένεις σε ΣΟΑ (ΑΝ υφίστανται) για να γλυτώσεις και το ενοίκιο.Κανένα ποσό δέν δικαιολογεί 3 χρόνια καψώνι-τζόγκινγ στους διαδρόμους της ΣΣΕ (για τους "άσσους" ούτε λόγος) και την ευθύνη -όντας αξιωματικός- όταν σου χρεώσουν μια αποθήκη πυρομαχικών,καμια 10αρια BMP-1 που τσουλάνε στην κατηφόρα και μια χούφτα απάλευτους, που μπορεί ανα πάσα στιγμή να βγάλουν τα μάτια τους και να τρέχεις...

Δημοσ.
Μή λέμε ότι νάναι...Σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση ναί,άλλα όχι και "λεφτά".Μιλάμε για 1000~1200 ευρώ στην καλύτερη,με μεταθέσεις ανα τακτά χρονικά διαστήματα (2~4 χρόνια) και την προνομιακή δυνατότητα να μένεις σε ΣΟΑ (ΑΝ υφίστανται) για να γλυτώσεις και το ενοίκιο.Κανένα ποσό δέν δικαιολογεί 3 χρόνια καψώνι-τζόγκινγ στους διαδρόμους της ΣΣΕ (για τους "άσσους" ούτε λόγος) και την ευθύνη -όντας αξιωματικός- όταν σου χρεώσουν μια αποθήκη πυρομαχικών,καμια 10αρια BMP-1 που τσουλάνε στην κατηφόρα και μια χούφτα απάλευτους, που μπορεί ανα πάσα στιγμή να βγάλουν τα μάτια τους και να τρέχεις...

1000-1200 ευρώ ειναι υπεραρκετά αν σκεφτείς πως ένας καθηγητής έχει ξεσκιστεί στο διάβασμα , έχει δώσει ένα κάρο λεφτά και έχει δώσει εξετασης και είναι ωρομίσθιος και περιμένει 3-4 χρόνια για να παίρνει τα ίδια λεφτά με εσένα για να έχει ένα κάρο παιδια ( μερικά εκ αυτόν τσογλάνια ) για να του κάνουν την ζωή κόλαση :mad::mad::mad:

Μην πω για την πλειοψηφία τον νέων που έως τα 30αντα δουλεύουν για 450 ευρώ και πολλές φορές ανασφάλιστη .

Όποτε μην ακούω χαζά μια χαρά δουλειά είναι ο στρατός και γιαυτό βάζουν όλοι οτι βύσμα έχουν για να μπουν

Δημοσ.

Τα μπλέκεις λίγο. Η ΣΣΕ (μιας και είπες για τον Εύελπη) θέλει (ή τουλάχιστον ήθελε όταν έδινα εγώ) αρκετό διάβασμα για να μπεις, καθώς η βάση ήταν μεγαλύτερη από πολλές «σχολές καθηγητών». Το βύσμα που κολλάει;

Κι ο άλλος μπορεί να γυρίσει να σου πει ότι ο καθηγητής δουλεύει 15-20 ώρες τη βδομάδα, οπότε και πολλά παίρνει.

Δημοσ.

Οτι και να λες, ειναι δημοσιο. Αν το εκανες και εσυ οπως εγω, εστω και για λιγους μηνες θα καταλαβαινες τι σημαινει ΔΗΜΟΣΙΟ....

Δημοσ.
1000-1200 ευρώ ειναι υπεραρκετά αν σκεφτείς πως ένας καθηγητής έχει ξεσκιστεί στο διάβασμα , έχει δώσει ένα κάρο λεφτά και έχει δώσει εξετασης και είναι ωρομίσθιος και περιμένει 3-4 χρόνια για να παίρνει τα ίδια λεφτά με εσένα για να έχει ένα κάρο παιδια ( μερικά εκ αυτόν τσογλάνια ) για να του κάνουν την ζωή κόλαση :mad::mad::mad:

Μην πω για την πλειοψηφία τον νέων που έως τα 30αντα δουλεύουν για 450 ευρώ και πολλές φορές ανασφάλιστη .

Όποτε μην ακούω χαζά μια χαρά δουλειά είναι ο στρατός και γιαυτό βάζουν όλοι οτι βύσμα έχουν για να μπουν

Μερικές φορές πρέπει να ζήσεις κάποιες καταστάσεις προκειμένου να έχεις εμπεριστατωμένη άποψη πάνω σε ένα θέμα.

Tο πεπρωμένο φυγείν αδύνατο λένε,οπότε θα ντυθείς στο χακί (παραλλαγή) νέε μου...σύντομα!

Xoxoxo

Οτι και να λες, ειναι δημοσιο. Αν το εκανες και εσυ οπως εγω, εστω και για λιγους μηνες θα καταλαβαινες τι σημαινει ΔΗΜΟΣΙΟ....

Εξήγησε μου λοιπόν,διότι δέν μπορώ να δω την βαθύτερη έννοια πίσω απο τα caps.Ο στρατός αποτελεί ίσως το πιο καθυστερημένο τμήμα του δημοσίου,απο εκεί και πέρα όμως;

Δημοσ.

δύσκολη η δουλειά του στρατιωτικού ότι και να λέμε

Ξες τι είναι να σαι 40 χρονών μαντράχαλος και να βαράς προσοχή για να μιλήσεις στον Ταψίαρχο;

Αμ πως,για 1000 ευρώ τύφλα να χει η αξιοπρέπεια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...